Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Próbáld ki! Lehet h sikerül 2 ventit szabályozni.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Zetorg
van egy zalman ventiszabályzóm.
mi van akkor, ha egy potméterre 2 ventit kötök?

Narancs
Akkor megértem...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Zetorg
ok, majd kipróbálom kézzel.
motort veszek és arra kell a pénz...

Tufa
Nem tudjátok miért nem akarnak a ramok 400on menni? 333on megy csak. Régebben ment simán, most a nyárra való tekintettel visszaállítottam a procit 2600+ra. Azóta valahogy nem akar 400on menni. Elindul, elkezdi betölteni a windows de valami kék izé felvillan és ujraindul a gép :S (Samsung ramok 2*512, AMD 2600+, nf7-s v2.0)

Narancs
Coolbits nekem is vmi ilyesmit állított be, de kézituninggal léghûtõvel is 500 fölé lehet nyomni a magot simán...
Ha jól tudom Eagle -ék 3.3ns ramokat pakolgatnak a 256megás karikra, szal sztem a 600 fölötti memória is sima ügy lesz...
Amúgy hogy hogy ez a downgrade?

Zetorg
az más...

Punkerwork
49 FPS WWIIOnline-ban full városharcban maga a tökély 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Zetorg
az elõzõ gépemen én se húztam, mert nem kellett.
de ez a vga iszonyú 😞
117 helyett 49 FPS CS-ben 😞(

Punkerwork
én meg nem tuningolok semmit <#beka3>

Zetorg
nekem 313/528-ra állítja a coolbis gyári hûtõvel.
a víz még nincs rajta.

Punkerwork
ezért kell megtartani az eredeti pöcköket 😊

Narancs
Nee, akkor most vennem kell vmi kis hûtõt amihez hár?
Gariztatáshoz kéne, szal nem lehet csavarokkal megoldani...<#szomoru1>
Azért még PH! -n megpróbálom, hátha vki megválni két pöcöktõl...

Narancs
Eagle 6600 mint neked, de csak 128megás.
Vízzel 550 en még beton stabil a mag, a memórián kis réz bordák vannak, 675 -ön szintén beton stabil.
Így 550/675 -ön 7200 ponty volt 3dmark03 ban, 3200 pont meg 05 -ben...szal nem rossz...

Punkerwork
jaja multkor mi is abból szedtük ki 😊

[NST]Cifu
Így külön nem, de azt hiszem, hogy például a Zalman északi híd hûtõihez jár.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zetorg
köszi

nekem most 6600 van, ugye?
milyen márka?meddig tudod húzni?

Narancs
Srácok nem tudjátok, hogy olyan kis pöcköket (amik a chipset/vga hûtõt szokták tartani) hol lehet kapni?

Narancs
Sima 6600 - 5200ponty
9800pro - 5600ponty

Tufa
Próbáld ki hogy mégis meddig 😊

Punker
netezés közbena gép a monitor és a vízhûtés van az aksin, ha dolgozik a proci valszeg kevesebb ideig bírná 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
az a fránya SLI <#shakehead> viszi a pálmát

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

geri15
Ez alapján pont egy szinten vannak.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Zetorg
mennyivel gyengébb egy sima 6600, mint egy 9800pro?

bertino
kérdezzétek meg az axelero-t van-e ilyenjük vagy bármelyik másik céget 😊

Tufa
hááááát. Egy normál serverparknál általában mindig van ember, de egy ilyen helyen természetesen nem spórolnak az ilyenekel

geri15
mondasz vmit 😄 jó nem órákig, hanem teszem azt 1 óráig. annyi idõ kell egy szervernek, mert nincs mindig ember mellette.

Tufa
biztos van, csakhát a pénz.. (azért mondjuk órákig nem - hacsak nincs egy generátor 😄 )

geri15
hmm, 2 perc az pont arra elég, hogy lekapcsoljam a gépem. Hogyha teszem azt egy szerverrõl lenne szó, akkor olyan szünetmentes nincsen, ami akár órákig is biztosítja az áramot? Nekem tuti nem kell, csak kíváncsiságból kérdem, meg gondolom ha van is ilyen akkor horror árban...

Tufa
igen

geri15
Mit jelent az áthidalási idõ? Azt hogy mennyi ideig képes a gépet ellátni árammal, ha áramszünet van?

Punker

"BACK ES 500VA

500VA/325W

Tipikus áthidalási idõ:
Fél terhelésnél 9.3 perc (162.5 Watt)
Teljes terhelésnél 2.2 perc (325 Watt)

A legnépszerûbb asztali UPS a világon!
A Back-UPS ES egy megfizethetõ biztonsági akkumulátor, amely átmeneti túlfeszültség védelmet is nyújt az otthoni számítógépeknek. Elegendõ áramellátó dugaszolóaljzat van a teljes rendszer, beépített telefon/fax/modem vonal (DSL kompatibilis) védelmére, emellett a könnyen telepíthetõ biztonsági rendszerleállító szoftvernek köszönhetõen jelenleg ez a piacon kapható legjobb áramellátás-védelmi megoldás otthoni és otthoni irodai számítógépeknek."

most akciós amúgy, az 500-as meg a 350-es is, 25/20k körül lehet.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
WWIIOnline

geri15
Aljas, nekem is kell ilyen kütyü <#vigyor3> és mivel játszottál? <#vigyor>

Punker
kiléptem game-bõl és ot volt a kisablak hogy újra hálózatról megy a gép, meg hallottam ahogy kattant valami, akkor kapcsolt be az aksi.

geri15
Azt honnan tudod? Van progid ami logolja az ilyeneket?

Punker
csak beszélni kellett róla, volt 2 áramingadozás.

geri15
kirah ×)

Narancs
Ja, Chieftec nagyon jó...

geri15
hmm akkor ebbe már tuti nem veszek, de én is láttam Chieftecet jó áron... és fasza meg minden?

Narancs
Nálam majd 2 évig vitt egy elég ûber konfigot egy 350es, szal nem kell aggódni...aztán 6K ért vettem egy Chieftec 360asat...

15k kb.

http://thenamelessphoto.com/

geri15
hát akkor reménykedek hogy karácsonyig bírja ki, mást nem tehetek. 1ébként mennyi egy szerinted megbízható táp?

bertino
😞

Punker
azért ha kinyírja a géped ne lepõdj meg, Codegen=hulladék, és ezt most halál komolyan mondom.

geri15
Mert miért is? Nem ingadozik a feszkó, megnéztem terhelés alatt is, és eddig egyszer nem volt vele problémám. <#nemtudom>

Punker
Codegen nem noname ez igaz, hírhedten sz@r......

geri15
#23698 - jogos. Viszont a tápom nem dobom ki, mert Codegen az meg nem noname, és ebbe a gépbe pont elég, az újba amúgyis 400, vagy 500 wattosat veszek. Viszont nem annyira vészes az a 28 ropi, majd ha +lesz az újgép akkor abba is beruházok^^

Punker
APC általában nem a legolcsóbb, gagyival meg nem foglalkozok.

bertino
"megfizethetõ árú"

Punker meg: "az kiskeráron kb 28k lehet"

kicsit az értékrend különbség... <#nevetes1>