36836
-
#26363 Annó énis ferdén tettem föl a vízhűtést az nFore2 -re, de semmi baja nem lett, hónapokig így ment.
-
#26362 Na ja mi is igy gondoljuk, csak mielött kísérleteznénk jó lenne ha valakinek lenne személyes tapasztalata, mert nem kéne lefüstöltetni a chipsetet! -
#26361 Mostani procihűtőddel mi a baj? Án úgy hallottam jó kis cucc. a VGA-val meg vszínű az van, hogy AGP-sre nem tehető, csak PCIe 6600GT-re. AGP-nél az elforgatott GPU meg a HSI miatt csak a Zalman féle VF700-at lehet föltenni ha jól tudom. -
#26360 Boldog szülinapot! -
#26359 Nem gáz ha kicsit kilóg, ha nem melexik túl a chip akkor maradhat. -
#26358 kösz -
#26357 BUÉK!
Srácok. Van egy olyan gondom, hogy haver is vett egy Zalman passzív hűtőt az MSI deszkájára, amin nForce2 ultra chipset van.
Na most az a gáz,hogy a borda hosszában szépen takarja a chipset tetejét,de keresztbe csúnyán kilóg alóla.
Na ilyenkor mi van?
Maradhat???
Vagy így mivel nem érintkezik teljes felületen a borda a chipset tetejével inkább felejtős!?
Tapasztalata valakinek? -
zero_cool51 #26356 Most be akarok fektetni kis tuningba, és érdekelne a véleményetek ezekről:
http://www.glacialtech.hu/icrown.htm
http://hornyakpc.webfocus.hu/vezerles/CikkAdatlapOldal?cikkID=4599
http://www.sharkoon.com/enghtml/fans_se.htm - 1000-esből és 2000-esből 1-1 db
http://www.aerocool.com.tw/p-cooler/vm-102/vm102.htm - ez pedig 6600GT-re. Csak valahol olvastam, hogy nem jó rá, de a weboldal azt írja, hogy jó rá. akkor mi az igazság? -
#26355 jé, télleg
HBD Punker -
#26354 BSZ Punker! -
#26353 kössz akkor 1 hét múlva jelentkezem miutáűn eLOLvastam :D
de elolvasom azértis :P
és még1x kössz! -
#26352 Előre is kösy, mindent megnézek, remélem nem füstölök :) -
#26351 De el lehet, és ha ennyire nem kened a témát én a helyedben nem kezdenék bele. Előbb nem ártene utánaolvasnd pár dolognak, pl itt:Csúcsra járatva cikk
meg itt: Tuning alapozó cikk
nomeg persze itt: Abit nf7 tuning
és ki ne felejtsd ezt: Sempron tuning1 -
#26350 Hogy lehet inte celeron 2,4GHZ-est húzni mondjuk 2,8-asra? -
#26349 Most 200x8-on megy azaz 1600on, akkor mi lenne, ha csak a 200at állítanám át mondjuk 225re? Azzal elérnék vmit? -
#26348 Ami azt illeti most van egy kis időm ezzel foglalkozni. De ez egy picit magas... Az FSB megvan: 200on van. HT szorzó nincs meg. HT frequency van, az 800Mhzen. Memória egy db van benne, és nemtom, hol tudom átállítani 333ra. Egyébként nem lehet a próbálgatással könnyen ellőni a gépet? -
#26347 Elég egy topicba, te sem ma este akarsz tuning rekordokat döntögetni gondolom, akkor meg minden pattogni.
Egyébként HT szorzó 3-ra, FSB meg 250-re. Ramokat 333-ra, CPU feszt a maxra amit enged a lap. Ha így elindul, minden tesztprogi hibátlanul lefut (Prome95, SuperPI), akkor vehetsz vissza a feszből, mehetsz följebb a HT szorzóval, esetleg megnézheted mit bír max a ramod. 500-at nem vszínű, ha vmi átlagos modul akkor 430 körül kifúj, ami elég szopás neked, hiszen 500-ig kéne bírniuk ahoz, hogy szinkronban menjenek az FSB-vel. -
#26346 Kb ez a 4. topic amiben segítséget kérek. Hátha vki észreveszi :) Van egy AMD Sempron 2600+os procim, ASUS K8V-X SE alaplappal, 512 DDR Ram-al, és egy Geforce FX5700 Ultrás videókarival. A procimat szeretném egy kicsit felhúzni, legalább 2000 MHz-re (Jelenleg 1600on rostokol). Gyári hűtő van szegénykémen. Ehhez kérnék segítséget. Hogyan és meddig húzzam? Előre is kösy! -
#26345 De nem én kezdtem!
Egyébként google! -
#26344 Ja, de ez már megint gecire OFF...
Inkább azt mondjátok meg nekem, hogy szoftveresen hogy tudok feszt emelni az X700Pro -n? -
#26343 Egy szánalom ez az egész...
Hírtelen a Harcosok Klubbjából jutott eszembe egy részlet:
''Elkúrt nemzedék vagyunk... melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra... nincs se célunk, se helyünk! A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk!''
Na inkább nem idegesítem magam ezeken! Amikor az a legnagyobb gondja magyarországnak, hogy az egyedülálló meddő nő vehet-e örökbe gyereket... pöhh -
#26342 ÁFa csökken, ár 2x annyival nő... hú de jó... iszonyat, hogy vannak még olyanok, akik ezeket be is veszik... vagy te maga a Gyurcsány vagy! D: -
#26341 Hurrá! Igaz még ígyis annyit adózunk mint egy svájci, de sebaj! -
#26340 pff -
Bircsike #26339 Hej!!! Az ÁFA-t csökkentették, mostantól lényegesen jobb esélyekkel juthatunk a hardverekhez!!!!! -
#26338 Beállítod a biosban, hogy miröl bootoljon a gép, jelen esetben vagy a memtest floppyrol vagy a memtest CDröl. (boot device: CD/Floppy) -
#26337 Ilyen korán 2006 első napján sztem ne kérdezz ilyet, mert mindenki olyan, mint a mosott xar! D:
BUÉK! -
puding00 #26336 Szia-sztok!
Meg szeretném kérdezni azzal kapcsolatban amit írtál a (#26262) memtest86 nevű progival kapcsolatban, hogy hogyan kell arrol be bootolni? Le tudnád irni lépésröl lépésre? Remélem nem hosszú. Még valami ha esetleg nem tökéletes valamelyik memoriám a három közul azt jelezni fogja a Memtest86 test program?
Elöre is köszönöm a választ vagy neked, vagy annak aki tud válaszolni nekem a feltett kérdésekre.
BUÉK mindenkinek! -
#26335 BUÉK -
neked is -
#26333 Forró procikban gazdag Újévet! -
#26332 -
#26331 BUÉK minden moddernek és tuningolósnak! -
#26330 BUÉK a sok Pctuningosnak
-
#26329 Mindenkinek jó bulizást estére, nevetésben, forró lyánykákban és persze pc tuningban gazdag új évet kívánok! -
#26328 általam soha nem fog felkerülni kép rólam az internetre -
#26327 haver anyja a gondnok a suliban, de elment rokonokhoz karácsonyozni :)
illegális lan party rulz :) -
#26326 lol, mintha ott rend lenne :) -
#26325 és Te hun vagy -
#26324 Áh, ez fájt!