36836
  • Narancs
    P3 guruk plz kacsintsanak át a SEGÍTSÉG topicba! Köszi.
  • rozsaroland
    Csáó. Nekem egy pentium D820-as procim van 2,8Ghz-es duálmagos. És az a bajom vele hogy van vízhűtésem és szeretném húzni a procit, de nem tudom állítani a szorzót csak az fsb-t. Az alaplapom meg: abit AL8. Mit lehet ilyenkor tenni? Ha tudtok vmi okosat azt lécci írjátok meg. Előre is köszi mindent.
  • Narancs
    A memók tuti 400-asok? Amúgy 185*11.5 az már 3000+, annó az én 2600+osomon sem lehetett ennél följebb húzni, vízhűtéssel, akármilyen fesszel sem. egyszerűen itt volt a vége, lehet nálad is ez van.
  • Magnum PI
    Hi!

Fel akartam húznia 2.6-s bartonomat 200-as FSB-re. Be se indult a gép. Elkezdtem visszavenni és most 185-n megy. Próbáltam emelni a feszt. is de akkor sem ment. Ekkor megpróbáltam azt is hogy csak a memórát emeltem 400-ra. Akkor sem ment. A memóriák tuti müködnek. Szar az alaplap? (Asus a7n8x-x) vagy mi lehet a gond?
  • OrioN the S
    Privibe leírja neked és csumi... -.-
  • Punker
    vagy rekeres google-lal, szal......
  • Danee
    szerintem vicces amit csinálsz... igaza van MrPamacsnak, aki ilyet akar venni, az itt nézi meg először!
  • Punker
    te ki vagy itt? ne szólj bele, nem volt és nem lesz megtűrve a reklám a fórumon.
  • Danee
    Punker, ne legyél már nevetséges!
  • Punker
    az már a te problémád, itt ne reklámozz mert törölve lesz úgyis......
  • MrPamacs
    És szerinted aki Oldalafalat akar csinálni az az apró rovatba fog bemenni? Ne hülyéskedj már.
  • Punker
    ne itt reklámozz! ott az apró rovat!
  • Danee
    Mennyért vállalsz ilyeneket?
  • Scrat
    Ja hogy lehet kapni olyan kapcsolót ami mind a négy szálat képes megszakítani?
    Hát akkor nincs több kérdésem.
    Felkutatom!

THX.
  • kovy79
    Szerintem ne próbálkozz az ilyesmivel! 1szerűbb, ha veszel 1 kicsi, 4 csatornás kapcsolót (már kicsi méretben is kapsz) és beszereled a hátlapodba.
  • Scrat
    Hi.
    Lehet hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de megtudná mondani valaki hogy ha megakarom csinálni hogy az optikai meghajtót ne kelljen lehúzni,hanem letudjam kapcsolni, melyik szinű tápkábelt kell megszakítani?
    Természetesen kikapcsolt állapotban akarom csak kapcsolni, de mind a négyet nem akarom szakítani.
    Meglehet ezt csinálni?
  • Narancs
    De mindenesetre jobban toltad mint O mester, pedig ő vizet tett rá... P4 fsb modding by Ordasi
  • vinjos

jogos....:(
  • Narancs
    Döntsünk meg téged? Talán próbálkozz a pride.hu fórumán, ők biztosan örömmel veszik a szexuális fölajánlásod
    Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni. Amúgy nem rossz eredmény, de ez nem verseny.
  • vinjos
    hellosztok.....

döntsetek meg engem.......1500-rol 2233-ig huztam egy p4-est..addig még stabil volt

azaz 48.866%-os tuning:)
  • vinjos
    jojo
    le ne harapjátok a fejem----annyira nem gondoltam komolyan.......
    csak a mostani átlag pc-ken nem hiszem hogy normálisan menne......amit pl:auchan vagy a tesco rak össze ezekre gondolok.........
    :)
  • [NST]Cifu
    Mihez fog kelleni tuning? Egy átlag mai játék megkívánja azt, amit a Vista is, tehát nem tudom mi a probléma. Ami azt illeti ráadásul egyedül a CPU az, amit tuningolni érdemes, de azzal kapcsolatban meg csak annyit említenek, hogy a kétmagos és a 64 bites rendszerek lesznek optimálisak. Nem tudom hogy tuningolsz egy Barton magos prociba 64 bitet. :)))
  • Narancs
    Ez csak paráztatás szvsz, egyszerűen elképzelni nem tudom mi ilyen erőfotórrásigényes egy sima OP rendszeren. Közben kódol folyamatosan a Microsoftnak és küldi a neten vagy mi? vszínűségszámítások végez, hogy az egérmozgásom alapján vajon hová klikkelek legközelebb, és kitalálja a gondolataim? Kiszámolja a pít? Emléxem, XP-nél is paráztattak mindenkit, hogy ilyenolyan P4 alatt el se indul, ahoz képest öcsém 400-as AMD-jén 128mb ramcival évekig ment.
  • [NST]Cifu
    Alapvetően a cél a jobb hűtés, a CPU nem a videókari fölé kerül, hanem oda, ahol a hagyományos ATX deszkákon a memóriák vannak. Ezen túl pár apróbb változtatás (pl. a 24 pines alaplapi tápcsatlakozó is azt hiszem a BTX szabvány része).

[center]
  • vinjos
    hellosztok!
    néztétek a VISTA gépigényét.......
    haláli.....kelleni fog hozzá majd rendesen a jol bevált ki tuning.....
    ugy néz ki több tuningbarát ember lessz ha mejelenik hivatalosan:):)
  • vki
    Amúgy a BTX miben jobb, mint az ATX? Könnyeben lehet benne szerelni a cuccokat?

(bocs, ha láma kérdést tettem fel)
  • Gabesz amd64
    egyik ismerősőmnek van stacker háza
    az BTX-es is.és úgy rakott be mindent
  • [NST]Cifu
    Bizony, lásd:

• Zetorg
    BTX-ben a mostani kártyáknak is felül lesz a hűtője, nem? :)
    mivel a másik oldalról kell szerelni a gépet, 180 fokkal elfordulnak a kártyák.
  • Punker
    BTX?
  • Gugger
    Szerintem a konfigom alkalmas lenne egy kis tuningra, ami kicsit zavar, hogy a 400 as ram nem hiszem, hogy bírja majd. Van erre valami megoldás? Úgy emléxem olvastam itt a fórumban magasabb órajelű ramról, de félek az DDR2 lehetet, mert csak azokból látok árlistákban. AMD 64 3000+ Venice meddig húzható? Nekem nem kell csúcs tuning, csak úgy érdekelne, hogy meddig megy? szorzó vagy órajel emelés szükséges? Sajnos nincs még tapasztalatom az új komfiggal, így elöbb kérdezek. Jelenleg D.O.T. gyári tuning megy, ez megemeli az órajelet 5%-al, de így a ram is 210-et kap. Szóval, ha valakinek van MSI lapja írhatna pár ötletet! Köszi!
  • bertino
    meghogy az egésznek normális elrendezése legyen és minden elférjen minden mellett... de ilyen ugyse lesz
  • Narancs
    Ja, mondjuk az alaplap gyártók is rászokhatnának, hogy kicsit leljebb teszik a PCIe slotot...
  • Zetorg
    így nem a mellette lévő pci slottal lesz gond, hanem a proci-/chipsethűtővel...
  • Narancs
    Jönnek a megfordított videokártyák:

A GPU a másik felén van, így a hő egyszerűen fölszáll. Azt nem kenem, eddig miért nem csinálták meg...
  • Narancs
    Hajnali négykor aludni kell
    Amúgy jó cuccok egytől egyig, kérdés, hogy szükséged van-e rájuk. Én személy szerint inkább vennék még 512 ramot, de én fogamhoz verek minden garast.
  • zero_cool51
    Glacialtech IceCrown
    Tápegység
    Ventik
    Videokártya hűtő

remélem jobb így.
  • zero_cool51
    hajnali 4 volt már bocs :D
    amugy egy tápegység, meg egy vga passzív hűtő.
    meg egy venti, amely 8 decibel hangot produkál.
  • Narancs
    Azt hittem azt akarsz cserélni, mert lusta voltam ctrl+c ctrl+v -vel megnézegetni a linkjeid. 2002 óta fórumozol, de még nem sikerült megtanulni, hogy kell linkelni valamit? elég lol, már bocs.
  • zero_cool51
    hogyhogy mi a baj a procihűtővel?