Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nekem is ugyan úgy "0" az NvCplDisablePerfQualPage kulcs értéke és ez így logikus ha értelmezed a jelentését. Valami más lesz a baj. Talán segít ha eszközkezelõben eltávolítod a VGA drivert, újraindítod a gépet és újratelepíted a drivert (esetleg egy nvcleanert is nyomhatsz közben).
A teljesítmény és minõségi beállítások egyszerûen eltûntek a driver beállítások közül!
Registryben le van tiltva. mit kéne átírnom, hogy engedélyezze?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
BSZ!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Kérdeznék is vmit, ha már erre járok...
Ha USB -s rackben van a vinyó, nem csökken az adatátviteli sebesség?
football without ultras is nothing
Én igy elnézve a sajátomat, nem biztos hogy annyira könnyü lenne, egyrészt a sülyesztett gombok miatt, másrészt valahogy úgy tünik mintha nem is lehetne :S (egyébként ilyen billentyüzetem van)
Álltalában a colát hanyagolom....<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
http://thenamelessphoto.com/
Én az össszes mûanyag alkatrészemet ezzel takarítom!
Tökéletes.
Lenne egy kérdésem! Hogy mivel lehet kitisztítani a billentyûzetet? (mert 1-2 gomb ragad már vmitõl, lehet cola folyt bele 😄) Na szóval milyen anyaggal lehet kitísztínai ami után ismét tiszta és csúszos lesz? tehát nem kell izomból nyomni a gombokat.
ilyen billentyûzetem van.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Zetorg te ilyenekkel foglalkozol nem? nem tudnál majd nekem szólni eg árról?<#vigyor3>#vigyor3> de szerintem nem csak nekem kellene 😄
köszi
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nekem nagyon tetszik <#eljen>#eljen>
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
\"Once you go Mac. You\'ll never go back\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
EZ NAGYON DÚÚRVAA!!!!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
aláírásban benne van hogy milyen lett
CHIEFTEC CT420AD2 aktív PFC ATX2.0
CHIEFTEC 420W CHIEFTEC 420W P4 Táp ATX
Vagy erre gondoltam még, mert régebben a coolinktõl volt eléjulva a nép:
COOLCP5012P 500W, ATX 12V V2.0, 12cm venti, passzív PFC, 20+4 t?, CE, CSA, TUV
Ez is 14K körül van, névlegesen 500W-ot is tud, és egy csomó bizbaszt felsoroltak mellé. (húúú! <#idiota>#idiota>) Csak azt kéne tudni mi az az aktív, passzív PFC (belsõ feszszabájzás vagy csak az a külsõ rövidzárvédelem ami semmire sem jó?) Melyik a jobb, a Chieftec?
'03 ~ 11K pont
'05 ~ 4600 ponty
Legjobb, hogy Premium Edition verzió, CoolerMaster hõcsöves csodával. Terhelve 60 fok körül van, és nagyon csendes. Bár van víz is a háznál, de egyenlõre nem babráltam vele, nemtom hogy a kis Zalman blokk elég-e neki...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Hihetetlen, de moddolható 6800 -as került birtokomba...<#taps>#taps>
PH! -n árulta a srác, és azt mondta nem tudja moddolható-e...gondoltam biztos nem az, azért mondja. Meg annyiba adta mint mások a 6600GT -t, szal nem vártam hogy megy a mod! De úgylátszik télleg nem tudta, mert hibátlanul megy a 16/6!
Eszem-faszom megáll bazz!
<#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes><#hawaii>#hawaii>