36836
  • Zetorg
    a kurva mindenit :))))
    mázlista vagy! :)
  • Mhosah Myth
    Na sikerült megoldanom a problémát! Ugye adtak az NV Silencerhez egy a vga hátoldalán lévő ramok hűtésére való fémlapot. Nekem a vga hátoldalán nincs ram és felraktam. Gondolom, hogy mivel így elég sok tranzisztor és egyéb dolog összeköttetésben állt ezért nem ment. Még jó hogy egyben van a gépem! A lényeg az, hogy megoldódott a probléma most iszonyat halkan műxik a gép :))
  • kovy79
    Nekem is volt X700, csak az a baj vele, hogy tuningra SZERINTEM elég gyengus.
    Éppen ezért (no meg kissé olcsóbb) szórakozok most P2-vel itthon.
    Nem a 3D pontok, hanem a kísérletezgetés a fontos (erre pedig egy X800 nekem kicsit drága).
    Bár aki nem mer, nem nyer...
  • Narancs
    Ja, énis szeretnék többet kipréselni az X700-ból, hamár rajta a víz.
  • Narancs
    Nekem is hasonló van. Sokkal csendesebb a vinyó azóta, hihetetlen. Nem is hallani ki a vinyót a házból, először még zavart is, hogy nincs a megszokott kurogás.
  • Zetorg
    valamit fogok vele csinálni, mert már elszántam magam...
    meg itt a víz is, hát ki kéne használni :)
  • bertino
    vinyótartóról van szó, szerintem :-))))))
  • Punker
    modding szót értelmezd a banner-ban.
  • Gabesz amd64
    inkább modding.
    winyót hova tuningolsz

• rtomo
    zorall vagy öcsém :D
    hol dolgozol mint szervízvezető? :D
  • bertino
    pesszimista vagy :)
    vagyis inkább csak lenéző :-b
  • Gabesz amd64
    ez mért tuning?
  • kovy79
    Íme a "vinyótartótuning". :DD

• Mhosah Myth
    Miért nem tud csak egyszerűen menni és kész...
  • Narancs
    Szerintem kevés a cerka már ide. Be kéne kötni egy rendes ellenállást, csak elötte ki kéne számolni, hogy mekkora ellenállás kell a kívánt fesz eléréséhez. De szerintem a neten van erről is leírás, valaki már biztos megnézte meg kiméregette. X700-nál meg akartma csinálni, de csak egy olyan fórumot találtam, ahol vitatkoznak, hogy 20 vagy 50K-s ellenállás kell. Így látatlanban meg gázos belevágni szerintem.
  • Punker
    nem lehet hogy csak a jel nem megy át?
  • Mhosah Myth
    nem még a bios se jön be... Ahogy bekapcsolom rögtön beszarik! :(
  • Zetorg
    nem szarok, csak rá kéne jönni, hogy miért nem működik.
    az ellenállás csökken, de a fesz nem nő :o
  • Gabesz amd64
    windows bejön azért?
    lehet nincs megfelelöen rászoritva.
  • Mhosah Myth
    PCIe-re az NV Silencer 6 rámegy...
  • Danee
    ez az NV Silencer nem megy rá 6600 GT-re?
  • Mhosah Myth
    Nem tudom... Akárhogy próbáltam nem ment. Aztán visszaraktam a régi hűtőt és azzal tökéletesen elmegy... Nem tudom mi lehet a baja. :( Valami ötlet?
  • Gabesz amd64
    nem melegszik a VGA? jól rá van rakva?
  • Mhosah Myth
    Hali!
    Felraktam az NV Silencert és ahogy bekapcsolom a gépet a képernyőn ilyen mindenfajta színösszefolyás jelenik meg... :S Mi lehet a gond?
  • kovy79
    Nekem is uilyen fényképezőm van.
  • kovy79
    Csináltam új Aerocool házamba "vinyótartótuningot"! :D
    Este rakok fel képet.
  • kovy79
    Nálunk is (kb 30 éves építésű a ház) gondok voltak a földeléssel.
    Tuti, hogy nálatok is az van.
    Mondjuk nekem mákom volt, mert az egészre pont festéskor jöttem rá.
    Elő a horonymaró meg a Hilti és dádámm, van földelés!
    Így már nem ráz semmi.
  • kovy79
    A kis 350es P2-met nem 133-as fsb-n akarom húzni (tudom, hogy nem is lehet), hanem a 3.5 szorzót hogy a fenébe lehet feljebb venni? A procik lockosak, vagy én vagyok béna?
    Ha 4*100ra is jumper-elem, akkor is 350en mászik a nyomija.
    Miért?
  • Narancs
    Ezek a cerkás modok elég szarok. Én Biosból próbáltam emelni az X700-as feszét, de ATI-nál ilyet nem lehet. Ha meg már forrasztgatsz elvész a gari, és könnyeg gallyramehet a kari. Szóval szerintem nem éri meg pár MHz-ért ennyit kockáztatni.
  • Zetorg
    próbáltam ma voltmoddolni a vga-mat, de sehogy sem akar működni :(
    mindent megcsináltam faszán, összekötöttem cerkával az ellenállásokat, de a fesz nem emelkedik

pedig még éjfélkor mentem a tescóba 2B-s ceruzát venni :(((((
  • Mhosah Myth
    Ja. Most hogy többet játszok teljesen kikészít a reaktormagzúgás :))
    Computermod
  • Punker
    honnan? 6800Ultra hangoskodik? :)
  • Mhosah Myth
    Tegnap rendeltem egy NV Silencer 5-öt... Nem tudom mikor jön meg de már várom! :)
  • CoolStuff
    LÁL!:D
  • CUCLI
    [URL=http://members.chello.hu/cordiall.kft/procibontas.rar]nesze extrém gép. lehet kicsit lesarkaztam? [/URL]
  • Imrusssss
    Dobjatok már 1-2 képet extrém gépekről!!!
  • Narancs
    Ajjaj, akkor vszínű újra kell földelni minden dugaljt? De még inkább ez, mint hogy valami nagyobb baj legyen.
  • [NST]Cifu
    Ha a mosógép ráz, az nagyon durva. Tudni kell, hogy sok régebbi háznál az építésnél a villanyszerelők nem szórakoztak a földeléssel, egész egyszerűen nincs földelt dugalj, és kész. A köztes állapot, amikor a fürdőszobába azért földelt dugaljakat csinálnak, biztos ami biztos alapon. Tényleg egészségesebb amúgy, ha földelt dugaljba van bedugva a számítógép.

Amikor a házam épült, külön a lelkére kötöttem a villanyszerelőnek, hogy mindenhol földelt dugalj legyen. :)
  • rozsaroland
    A retro tuninghoz én is hozzá tudok szólni, mert nemrég óta van meg az új gépem elötte meg p3-as cerkám volt ami alapon kb 10*66 on ment- én meg felhúztam 11*83 ra és faszán ment minden. :D
  • Scrat
    Visszatérve a táp lekapcsoláshoz!

Javítsatok ki ha tévedek, de ahhoz hogy az optikai meghajtót le tudjam kapcsolni, elég egy 2 pólusú kapcsoló,amivel megszakítom a +5 és a +12V-ot.
    Tehát a - marad, a + megszakítva.
    Ígyvan?
    Csak mert égen-földön nem találok 4-es kapcsolót. (Vidéki kisváros hátrányai)
    (természetesen a gép kikapcsolt állapotában,kábelhuzogatás helyett (SF3))