Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punkerwork
persze hogy nem volt rossz, csak gyárilag hulladék 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Falconer
Nem volt az rossz. Nekem háromszázas van, semmi bajom vele, a feszt is nagyon tartja.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Hidd el hosszútávon megérte.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

janos666
Kidobtam a 400W-os Codegen tápot (3600Ft 1 éve, most 1000Ft-ért adtam el) és betettem egy 420W-os Chieftech-et (13500Ft újonann). Annyi változott hogy 11.73 és 11.85 Volt közt van a 12V feszültség, vagyis 0.1-el javult az alsó küszöbérték, az 1.55V-ra állított CPU voltage meg ugyanúgy lemászogat 1.48-ra is terhelésnél. Hát ennyi pénzért elvárhattam volna hogy terhelés nélül 11.9 is legyen a 12Volt, és ne menjen 11.8 alá. (Lehet hogy az alaplap méri szarul feszültségeket terhelésnél a menõtt áramerõsség mellett?) Vagyis csak para volt hogy szar a codegen táp a gépemhez, jól kidobtam 12500Ft-ot mikor RAM és pénzhiánnyam küszködöm. Talán kicsit halkabb lett, de méjebb hangon duruzsol a gép, és így kb. ugyannanyit zavaz mint a régi táp zaja.
Punkerwork
remélem holnap a fõnök kibulizza nekem a házat 😊

Punker
szereztem joy-t tanulok repülni + nincs agyam most olvasni.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
hogyhogy ilyen késõn fennvagy még?

nemszokásod 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
azt nem néztem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
hány wattos?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
nem csak simán Enermax, kék, szürke, fekete, most piros 😊

Falconer
Hát én inkább röhögném erössen 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Gabesz amd64
<#fejvakaras>

Feráris?

Gabesz amd64
Dzsinitõl loptad,mi?<#eplus2>

Punkerwork
ha kell van 1 fölös piros TT csövem, a hangérzékelõs tápja megpusztult de a csõ müxik 😊

[NST]Cifu
Egy szép fekete házban jól nézhet ki, piros neonokkal megbolondítva. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Punkerwork
szerintetek milyne házba tesznek piros tápot?

Punkerwork
ha sikerül kibuliznom a TT házat akkor vennem kell, fekete DVD-t + DVD írót, floppy-t, kártyaolvasót + az UV-ket, egyéb ötlet?

Falconer
Hja, jobban jár, ha télen ráköti az otthoni fûtésre (ha központi van), megspórol egy csomó energiát meg pénzt is😊 Nyáron is mûxik ez a megoldás, és akkor nem kell megvenni hozzá ezt

Punkerwork
ha lesz belõle kék tuti megveszem, a Reserator megy a VGA-ra ez meg a procira, most próbálom a régi VGA-m elcserélni a nagykerben egy TT VA8000-es házra 😊

Narancs
Énis szemezgettem vele, de a Skoda kicsit olcsóbb volt...<#ravasz1>
Ez még a régi verzió:

[NST]Cifu
Jogos, ez már úgy is néz ki, mint egy beltéri fûtõtest. 😊))

Falconer
Eleve indulj ki abból, hogy a celeron egy kalap szar, ha megnézed, a te procid volt tuningolva 125%-ra, az övé meg 155%-ra.... Szerinted az utóbbi reális?

Punkerwork
nem csak teljesítményben, a "gyári hibás" P4-ekbõl lesznek a cerkák.

Zetorg
az lehet 😊

Punkerwork
csak sokkal sz@rabb 😊

Punkerwork

Zetorg
miért? :S

3.2-es prescott ment nekem 4 gigán vízhûtéssel.nem hiszem, hogy a cel d jobban melegszik...

Falconer
3.8ot akartam írni, de gondolom mjdnem igaz a háromra is

Falconer
3. gigaherzen? Nehogymár... Ahoz még nitro hûtõ is kevés

Punkerwork
nitro hûtéssel? alapon forró mint atom 😊

Narancs
CelóD is?
3.8GHz -en csak jó már, nem?

bertino
ehh

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punkerwork
felejtsd el azt a procit, csak irodai munkára jó......

bertino
Sziasztok, ujra helpért fordulnék hozzátok!
Adott egy Processzor, CeleronD 320 2.4GHz/533/[email protected] (elvileg ez a max amit bír) amihez van gyári rézmagos hûtõ. Mellé 768mb/400 Mhz infineon RAM
Kérdésem az lenne pontosan milyen lapot ajánlotok hozzá ? ahogy nézem a proc erõsen overclockolható és végülis emiatt vagyok gondban, mert ilyen téren nincs tapasztalatom.
köszi elõre is
(részemrõl vmi Asusra szavaznék, de abból is van választahtósági lehetõség bõven...)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Punkerwork
most próbáltam ki.

[NST]Cifu
LoL... illetve unLoL...

Szvsz mindenképpen próbáld ki, ne otthon derüljön ki. Apropó, honnan tudod, hogy bûzlik, alapból kibontottad?

vki
Csá!

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek (már megint), de a processor hûtõ potméterével lehet állítani az UV neon fényerejét? Mert a hûtõhöz, amit rendelni akarok, adnak kettõt is (egy hátlapi, és egy elõlapi).

ACER Aspire 5738ZG

Punkerwork
haza akartam vinni 2 UV csövet + UV reagens IDE kábelt, de a táp elosztó doboznak már bekapcsolás elött olyan szaga volt mintha meg lenne sülve, nem tom mit csináljak <#guluszem1> eddig minden ilyen fénycsõnek az elosztó része döglött meg 😞

Punkerwork
veszel minihálót az OBI-ban, amit virágokhoz használnak.

Falconer
Rács... az qrva jó lehet, ha belegondolsz a plexire kívülröl, és akkor olyan, mint a pincelámpa, vagy mint vmi védett hivatalos ablak a sitten 😊 Ász lehet, most, hogy elképzeltem, lehet, hogy kell nekem is ilyen...

Punker
OBI-ban szokott lenni plexi

vki
Köszönöm a tanácsokat.

ACER Aspire 5738ZG

DA PLEXI Bár sztem qrvadrága... MO.-n esetleg OBI vagy PRAKTIKER-ben nézz körül. Én ausztriában vettem töredékéért...
- Milyen rácsra gondolsz?
- Szerintem a csavarozás a legjobb rögzítés mivel oldható kötés. A ragasztóval csak szívni fogsz...
- Optikai Tuning Igaz leírás nincs, de simán ki lehet találni hogyan csinálták meg a modokat... (FULL CASES) Ötletgyüjtésnek yó <#smile><#ticking>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

vki
De gondolom plexi helyett fel lehet rakni valami vékony rácsot, vagy akármit, ami ennek a célnak megfelel. Körülbelül mennyibe kerül egy 40x40-es plexi lap, meg milyen ragasztót érdemes használni. A tuning-gal kapcsolatos oldal meg azért kellett volna, mert ki tudja még, hogy mit akarok csinálni a géppel.

ACER Aspire 5738ZG

Falconer
Hja, kis kézimunka. Vagy vesz egy komplett plexi oldallapot valamelyik boltban.

ehhez miért kell leírás? <#fejvakaras>
Kell 1 fúró, meg egy dekopír. A dekopírba veszel acélvágó pengét azt annyi.
Ház oldalára felrajzolod a mintát, a rajz melett (belsõ részen) megfurod.
A furaton pedig eltudsz indulni a dekopírral. ENNYI
A plexi rögzítés meg sokfajta lehet. Ragasztás, csavarozás, üvegtartó szegéllyel, stb...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

vki
Helló!

Nagyon kezdõ vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy hol találok gépháztuning-gal kapcsolatos leírásokat? Konkrétan egy plexi lapot szeretnék a gépház oldalába fabrikálni.

Elõre is kössz a segítséget.

ACER Aspire 5738ZG

Falconer
Megint nézem a proci hömérsékletét, szobában van 30fok, terhelés mellett csak 48 fokos a max 😊 Áz nagyon
(XP2200+ @ 2Ghz)

janos666
Jelen esetben egyszerûsítve és szabad szájon fordítva:
Az "Nvidia Control Panelben Letiltani a Performance-Quality Lapot". Itt a 0-val kikapcsolod ezt az opciót (->lesz ilyen lapod), az 1-essel (vagy ilyen tipusú kulcsok esetén akár magasabb számmal, mert azt is "igaz"-nak veszik ami nem 0, illetve nagyobb mint 0) pedig engedélyezed ezen funkció mûködését, azaz adott lap tiltását (->nem lesz ilyen lapod).
Narancs
Kössz kipróbálom!