Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ok megveszem😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Ki tud nekem egy olyan házat mutatni, ami nagyobb egy átlagos Codegen háznál, de kisebb mondjuk egy Chieftek Dragon-nál.
ACER Aspire 5738ZG
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
De ha bemész egy boltba biztos ajánlanak valamit...
Vagy nézz körül neten...
fõleg egy Tuning topikban... <#wilting>#wilting>
akkor van 20fps-m :S
Nekem ugyanilyen procim van, igaz alapon megy, IGloo 2520 pro van rajta,és speedfanal leszabályozva (42%-ra, 2140 rpm mellet)) most 37 terhelés nélkül.
Terhelve sem érte még el a 50-et ezzel,igaz akkor már van hangja😄
Igaz van ennél jobb de nekem megfelel ez is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
milyen progival lehet ellenõrizno hogy megfelelõ e a proci?
http://thenamelessphoto.com/
Everestben meg: Számítógép > Érzékelõ
ja megint kifagyott szal lejjebb vettem,több feszültséget kell neki adni?
Win alatt meg pl.: EVERESTel
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Kezd derengeni, régen volt... 😊 Régebben sokat foglalkoztam vele, nekem is Tbred-B-m volt 😊
alapon ez kb 50-55 foknak felel meg
7.5 x 291
Egyedül ezt mondtam az elején félre... MINDEN FELEZÕDIK, hogy felejthettem el... 😊
most ilyen mennyi a megengedet hõmérséklet?
Ugy értettem, 200 fsb (ami franko elvileg a memonak ugy lészen 400) és ahhoz a szorzot állitgatni
neked hogyan sikerült a 2130-at elérni?