Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
akkor arról is 😊 mert a codegen tápokat is elhordta rendesen kedvenc modink <#hehe> egyépként igaza volt, de könnyebb nem beismerni <#vigyor5>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

bertino
neeeeem, azt az Abit lapokra mondta -.-

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

geri15
olyan is van? egyébként nem azt mondtad hogy a codegen szemét? 😛

Punker
még én is csak a codegen katalúgusban láttam 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
Punker - értem, nemtuttam
Fatboy89 - akkor még cikibb, soksikert 😊

vki
Akarok venni (lentebb már be is írtam), de ha nem lesz rá keret, akkor baszhatom. Mellesleg ez a ház kellene valakinek, és hogy fogom neki odaadni oldallap nélkül.

ACER Aspire 5738ZG

Punker
lehet rendelni, de csak kevés helyen.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
huhh ciki... szerintem nemigen árulnak külön oldallapot, az lenne optimális megoldás, ha vennél egy plexis házat 😊

vki
Csá! Nagy baj van! A Codegen 6061-esem oldalára akartam vágni egy plexi-t, de úgy elméreteztem a dolgot, hogy az már fáj, és így nagyon ronda lett. Mellesleg vissza sem tudom rakni. Szal teljesen elnyomorodott. Ha valaki meg tudná mondani, honnan lehetne hozzá oldallapot rendleni, ha egyáltalán lehet. Köszönöm a segítséget.

ACER Aspire 5738ZG

Narancs
Lehet szerencsém volt, és mindíg volt abból épp raktáron. Nemtom, de mindíg hátratelefon és jött is az új cucc. Mind1, akkor 1 év gari helyett csak fél év van...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Punkerwork
azonnali csere? ha így nyomják vag yhatalmas a raktár készelt vagy abból már nem az votl az elsõ visszavitt darab, az 1 hét a minimum a nagykerekben, nem feltétlenül geciségbõl, egyszerûen csak nem egyesével küldik vissza a gyártónak/disztribútornak a cuccokat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Narancs
Eddigi tapasztalataim alapján legrendesebb hely. Háromszor gariztattam nálunk annó, mindíg azonnal kicserélték a cuccokat ott helyben, nem volt több hetes/hónapos szopás mint legtöbb helyen. Lehet azóta gecik lettek...<#fejvakaras>

Punkerwork
miért lenne gáz teljesen jogos, a normális cég úgyis megadja a gart ha meg tetû helyen vásárol az ember akkor megérdemli.

Narancs
Ne már...ez nagyon gáz...<#wilting>

Punkerwork
nem tudsz semmit tenni, a törvény szerint nem is kell garit adniuk rá, mert önmagában nem mûködõképes.

alph4
Tudja valaki mi a neve annak a billentyûzetnek, ami kifejezetten játékhoz való, a bal kézhez, és csak a nyilak meg 1-2 billentyû van rajta?!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

Falconer
Hát baéfaszok, ez a legkisebb hibájuk, nyitottam én már topikot arrol, hogy milyenek ezek 😄 Nekem egy memóriát kellett egyszer kicserlélni lejárat elött egy hónappal, erre a faszjankó beszól, hogy erre már csak egy hónap a gar. Mondom és akkor mivan? Attól még érvényes. Aztán hosszú tortúra után kicserélték és végülis egy év garit raktak az ujra is hála a határozott fellépésemnek. Ezt is beírtam volna a topikomba bõvebben, de bezárták.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Hmm...de akkor miért a kicseréléstõl számított egyév a gari lejárati ideje? Ha folytatódna a gari ahogy te mondod, akkor 2004 szept + 2év = 2006 szept -ben kéne lejárnia. Nem pedig 2006 februárban. Még ígyis lecsaltak fél évet...

Falconer
Nem, ezt mindenhol így szokták, igy van rendjén. Olyan, mintha nem kapnál uj karit, csak megcsinálnák, de mivel nem javítható, kicserélték.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Hella srácok!
Tanácsot szeretnék kérni, nem egészen pc tuning témában.
Szal nemrég vettem egy VGA -t. A srác akié volt 2004 szeptemberében vette kiskerben, 2 év garral árulták ezt a típust.
2005 februárban kinyiffant a kari, garban ugyanolyat kapott, szintén 2 év garral.
A cseregari levelén ez szerepel: Áru megnevezése: inno 6800 stb 2 év gar
Garancia lejárta: 2006 február X -edike

Tehát bár a kari 2 év garos ( a papíron is ez szerepel), csak 1 év garit írtak garanciális idõnek. Ilyenkor mi van? Elírták?
Menjek reklamálni fél év távlatából?
Egyáltalán el lehet érni bármit is, ha bemegyek a kiskerhez és elõadom a bánatomat?

hö,kapni nem lehet?:S

Falconer
nelinkeltél=belinkeltél

Falconer
Azt meg minek? <#wilting> Amit nelinkeltél annál többet szerintem nem tudsz meg róla.

vki
Csá! Tudnátok nekem linkelni egy magyar leírást a Thermaltake Viking VA4000BWS házhoz? Rákerestem Google-ban, de nem nagyon találtam semmit.

ACER Aspire 5738ZG

veszel egy sima AT-s házat és Moddingolod...
2db 5.21-es helyes AT kb. 500ft használtan.
az egész kb. 3 óra munka (a festék száradást nem számítva)
1. gépi csiszolóval lenyomatod róla a festéket
2. dekopirral kivágod a ventihelyeket
3. fekete festékkel meg lenyomatod, szép óvatosan kell, hogy ne legyenek megfolyások, de egykis türelemmel nagyon jól meg lehet csinálni

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Nem, Win alól tudod csak húzni.

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

a videókártyát is lehet bisoba huzni?:S

Én múltkor olyan házat kerestem de nem találtam ami fekete,picike nagyon és 2 helyes tegát pl. egy rack egy dvd író.És tele van ventilátorokkal.

Falconer
Jaja, tudom, csak a három gigaherzen csodálkoztam egy kicsit 😊

vki
Ja azt akartam mondani. A 3000+ az meg gy 1800 körül megy.

ACER Aspire 5738ZG

Falconer
Nem 3500+t akartál mondani? Olyan van, de az nem 3.5Ghz

Falconer
Ász!

vki
Van már 3.5 -ös is, de lehet, hogy 4-es is létezik.

ACER Aspire 5738ZG

Falconer
Mióta van 3Ghz-es AMD? Lemaradtam volna?

vki
Azért gondolom ebbe már belemegy a "bogár"

ACER Aspire 5738ZG

Punker
<#eljen>

vki
Megvan a kiszemelt áldozat:
Thermaltake VA4000BWS Viking

"Csak" húsz ezer.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Szal:
hanja = hangja
proszívó = porszívó
mit = milyen

ACER Aspire 5738ZG

vki
Komoly kis gép. Bekötöttük, hogy megnézzük, milyen a hanja. Alacsony fordulaton szinte nem is hallani, de maxon mint a proszívó. Nagyon kemény. De akkor úgy néz ki, hogy el fogom adni. most nincs Thermo házra pénzem.

Mit hûtõt ajánlanátok egy 3.0 GHz-es AMD-hez, ami úgy elbírná 3.5 GHz-ig, meg lehetõleg egy normális házba is beférne.

ACER Aspire 5738ZG

Banyapapa
Hm most nézem elég durva ez a beetle😄
Ilyenben jol mutat a bogárka:

De ezeka thermal házak nem occsoak:-o

vki
Nem rossz, de nekem nem tetszik.<#rinya>

ACER Aspire 5738ZG

Banyapapa
És egy ilyenbe?

vki
Az a nagy harci helyzet, hogy vettem egy Thermaltake Beetle procihûtõt, de nem fér be normálisan a gépbe. Nem találok egy olyan házat, ami hosszabb lenne mint az enyém. Nekem most egy Codegen 6061-es van.

ACER Aspire 5738ZG

Banyapapa
Szerintem a komplett házra adják meg.

vki
Köszi!

Lehet, hogy láma vagyok, de ezek a méretek a belsõre, vagy kompletten a házra vonatkoznak?

ACER Aspire 5738ZG

Banyapapa
méret: 200x 450x 430mm

Punker

vki
Mellesleg nem tudja valaki a Raidmax Scorpio 868-nak az adatait? (h., sz., m.) A gyári honlap nem akar bejönni.

ACER Aspire 5738ZG

vki
Le tudnád írni az adatait? (Hosszúság, szélesség, magasság)

ACER Aspire 5738ZG

Értem tehát még olcsóbb😊)
ugandai pénznemben nézve😊)<#vigyor1><#vigyor1>