36836
-
CUCLI #26728 még 1 hülye kéréds :D
2,4ghzes 939 az mennyi +nak felel meg? 3500?
-
#26727 ja -
CUCLI #26726 939es 3200+os proc alapjáraton hány ghzen megy? 2,0? -
#26725 o_O kafa -
#26724 kicsit alakítottam a gépemen:
karácsonyfa effekt :)
az ajtó még lukas, mert eladtam a kijelzőt, de majd kitalálok oda is valamit :) -
#26723 Okés -
#26722 nincs mit :)
2B cerkát vegyél, az a fasza ;) -
#26721 Zsír, kösz mindent, akkor holnap nekiesek -
#26720 ahogy mondod -
#26719 Értem köszi!
Ha csak a GPU-n akarok emelni, akkor elég VGPU -t begrafitozni? Ugye a VDD és a VDDQ a memcsikre vonatkozik? -
#26718 egy srácnak sikerült ceruzával 0.2V-ot emelni...
ahova a zöld nyilak mutatnak, oda teszed a multiméter pozitív ágát, a negatív végét pedig bedugod egy molex fekete kábeéhez. -
#26717 Cerkával lehet ilyen sokat emelni? Multiméterrel hol mérjem ki a feszt? Nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz...:( -
#26716 Sziasztok!
Nem rég vettem egy neont csövet,rátettem és láttam hogy pl:amikor flash néztem villogot mint a csuda,nah most ezekután lekötöttem mindent a gépről csak a winyó volt az alaplap meg a neon ezekután is villogot!!!
Mármindent kipróbáltam amúgy a táp:Eurocase 400w
Mi lehet a gond?
jöhet a tápcsere?? -
Borg #26715 A vizhutes.com -on neztem eddig, de ott valami muanyag szarokat arulnak aranyarban...
Lehet valahol rajzokat, meg specifikációkat találni, hogy sk megcsináljam?
Úgyértem, ami kellene: hol van az a pont, amin a cpu-t szorítania kell lefelé (mert ugye nem középen), furatok pontos távolsága, csavarítpus... a többi már menne. -
#26714 szerintem home made pont megfelel :)
esetleg mistralba kérdezz rá, ők árulnak zalmanhoz is külön lefogatót! -
Borg #26713 Kár :(
Az a baj, hogy nemtok felhajtani a HT101-emhez A64 lefogatót... mert nekem még a régi verzió van, és ahhoz nem járt. Külön meg a kutya se akarja eladni..
Asszem vagy gyártok SK valami csavaros leszorítót, vagy cserélhetek CPU hűtőt is... -
izb #26712 elviekben elképzelhető,bár inkább ezekehez a proci hútökhöz van csinálva.
pl
-
#26711 nem tudod rátenni...
sokkal szélesebb ez a keret, mint a socket a -
Borg #26710 Arról beszélek. Azon a fekete kereten vannak olyan karmok, mint a Socket A-nak a fehér műanyagján.
Csak kérdés, hogy azért van e, mert Socket A hűtő is rátehető igy.. -
izb #26709 Nem.
Van a fehér rész körül egy fekete műanyag keret,na arra rögzited a hűtőt.
máshogy nem megy. -
Borg #26708 Ezen a képen most jól értelmezem, hogy a műanyagkeretre normál Socket A felfogatási módszerrel is lehet rögzíteni hűtőt? Mert vannak karmai két oldalt...
Kép -
#26707 minden bekapcsolásnál mérd a feszt multiméterrel és ha sokat akarsz emelni, rakj a FET-ekre valami hűtőbordát!
remélem nem későn szólok! :D -
#26706 -
#26705 Okés köszi -
Borg #26704 Na úgytűnik MSI K8N Neo2 Platinum lapom lesz. Ezt sikerült jó árban szerezni. Már csak proci kell, meg egy A64 lefogató a HT101-hez :) De ez még a jövö zenéje. -
#26703 az smd két lábát kell összehúzni.
jól meg kell satírozni, hogy használjon valamit :) -
#26702 Egy voltmodban jártas fórumtárs plz magyarázza el az alábbi link képein láthatókat: x700 vmod
Először csak a ceruzást szeretném kipróbálni, de nem tudom ott pontosan mit kell grafitozni. Mármint az SMD konik melyik részét? -
MrPamacs #26701 Tényleg COOL.
-
#26700 ez mekkora jó :D
-
#26699 -
#26698 reklám -
#26696 Legalább megpróbálták -
#26695 Az alaplap jobb alsó részénél vannak bekötve a hdd-led, power-led, reset stb. és a speaker is. Ott keresd meg a speaker feliratot, és húzd le róla az csatlakozót(piros fekete színű vezetéket keress) -
#26694 nesze neked spam:
"Vagyunk szlovák társaság és üzletelünk a használt számitógépekkel és számitógép alkatrészekkel. Leginkább kínálunk monitorokot, nyomtatókat, egész számitógépeket, notebookok, szervereket.
Minden árú márkás - HP, COMPAQ, DELL, IMB, Fujitsu-Siemens ...
Minden egy darabot mindég kipróbálunk és ezért teszünk rá garanciát is.
Szállítás nincs probléma - lehet az árút megnézni és elvinni itt Pozsonyban vagy mi megszállítunk magához.
Nagyon akarunk jó kapcsolatokot magyarságon.
Most van a raktáron és kínálhatunk :
Ha nem érdekel ilyen valami és akarjátok többet e-mailt a új árunkról, csak külditek vissza tiszta e-mailt."
-
Borg #26693 Szerintem meg de :)
Az AGP-be még bőven van tartalék, állítólag az új RADEONból is lesz még AGP-s.
A 6600GT még 1 évig elég, utána meg szépen lesz még további 2 évre elegendő kártya bele, ráadásul addigra már olcsóért, mert a kutyának nem kell majd - rajtam kívül :)
Szal ezt már kb eldöntöttem, hogy most nem váltok PCI expresszre. Max ha netán 1:1 el tudom cserélni egy PCI-expresszes Leadtek 6600GT-re. -
#26692 Szerintem mint mar mondtam vedd meg nyugodtan a GA lapot, nem fogsz vele veszteni semmit.
Igy is vagy 50k-ba fog kerulni a mutatvany a procival egyutt.
Raadasul 3000+al nem igazan fogsz nagy sebessegbeli elterest tapasztalni.
Mondjuk en lennek a helyedben tuti nem fejlesztenek AGPs lapra, meg akkor sem ha nem reg vetted az AGPs Leadtekedet. -
Borg #26691 Lehet hogy jók, de most tuti nem veszek harmadszor is epoxot... főleg azért, mert a gariztatása macerás lenne. -
#26690 azt hogy kell? -
#26689 Nem tudom, nekem meg ilyen gondjaim nem voltak az Epox lapjaimmal.
Mindegyik tokeletes volt, pedig aztan volt par mar az AMD K6-2 -es sorozat ota. -
#26688 szabályooza ez, ma rájöttem, már csak az a gond, hogy kb 5 perc alatt maxon forog...
másik srác, akinek ilyen van, azt mondja neki teljesen hangtalan, lehet, hogy szar az enyém :\