Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vki
Jetmaster
Raidmax (lsd. 24335)

ACER Aspire 5738ZG

Gabesz amd64
képet tudsz mutatni?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

vki
Csá!

Szerintetek melyik ház jobb:
Raidmax Scorpio 868 vagy Aerocool Jetmaster.

ACER Aspire 5738ZG

Narancs
Igaz, a TT Bigwaci meg hasonló 3.5-ös helyre tehetõ vizeket lehet hordozni is, de azoknak olyan is a teljesítménye. Amilyen vízhet venti is kell, ott már régen rossz. Legmelegebb nyári napon is elvitte passzívban a 2 skoda radi a rendszerem, 2400MHz -es bartonnal meg 550-en ketyegõ 6600-al.
Jó, aki LAN-os meg nem szeret barkácsolni annak semmiképp nem ajánlanám.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Sir Quno Jedi
Nameg a kivetítõm úgyis mindég zajosabb lesz, mint a gépem, szal. akkor hol itt a nyereség... <én nem láttam még passzívat>

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu
Tévedés, az OFP-s lanpartykon volt vízhûtés, nem is egy, emlékeim szerint.

Ettõl függetlenül a vízhûtésnek is megvannak a hátrányai - a víznek is le kell valahogy hülnie, az pedig csak a levegõ által megvalósítható. Ergo nagymelegben a vízhûtés sem fog túl jól szuperálni...

Nem vitatom el a vízhûtés elõnyeit, de egy csendes léghûtés számomra kellemesebb alternatíva. Egyfelõl ami zajt produkál, amúgy sem hallom, mert netezés közben zenét halgatok, esetleg videót nézek, meg ugye játék vagy videónézés közben is van ami "elnyomja". Ráadásul LAN-ra is viszonylag könnyen cipelhetõ.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Sir Quno Jedi
Nékem is jóak, mert van bent 3*12cm, 5*9cm, 1*8cm, 3*4cm, de mind alapjáraton sem. Ebbõl csak a 3*4cm hanfos, ha megy, de az csak mábilrekkné vanik...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Narancs
Nyilván aki LAN -os az nem használ vizet...
Sztem aki egyszer belekóstált a vízhûtés elõnyeibe, már sosem fog ventizni többé. Ha megnyomom a power gombot, csak a ledek villogásából tudom, hogy bekapcsolt a gép...
<#hawaii>

Sir Quno Jedi
Na ezzel menjen LANpartyzni. Én már csak sima aktív ventis hûtést nyomatok, mert az leglább jól hordozható és ha meg van rendesen tervezve bõven elég.

vki
Néztem még ezt, ez is nagyon fasza. 5 venti van benne, plexi oldal, meg ilyenek. Csak az a baj, hogy egyetlen egy oldalról mutatják, és sajna más képet még nem láttam róla. De nekem nagyon bejön.

ACER Aspire 5738ZG

Narancs
Hát nem sok...

Narancs
Tod, ex CoolStuff<#hawaii>

vki
Na akkor az összehasonlítás:

Raidmax:

Advance (szerintem a Pixima féle anyag):

Szerintetek mi a különbség?

ACER Aspire 5738ZG

vki
LOL. wzt helyett inkább ezt akartam írni.

ACER Aspire 5738ZG

vki
csá! Nézegettem wzt a cuccot, de nemtom, hogy én olvastam-e félre, vagy ez tényleg 460W-os táppal van? Mert akkor nagyon megérné szerintem. Teljesen úgy néz ki, mint a Raidmax, de nem.

ACER Aspire 5738ZG

Gabesz amdx2
tetted=teteted

i.j.t. \"Aki kérdez hülyének látszik,de aki nem is kérdez az is marad!\"

Gabesz amdx2
biztos tudod csak tetted

Ki az a DonQLa? <#nyes><#idiota>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Gabesz amdx2
a hüle! ennyi kábelköteg még a discovery-n sincs! 😊

Gabesz amdx2
háát!

senki se tunyingol 😞

Narancs
Csak hogy ne haljon ki a topik:
DonQI gépe ilyen lett...

Punker
na mi van kihal a topic?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ezzel csak az a "gáz", hogy a folyékony nitrogén nem tart sokáig <#eplus2>

Danee

Ramiris-en néztem, 10 rugó körül van, én már ezt használom elég rég óta

RelakSfromhome
nektek milyen gyakran döglenek meg az inverterek? Nekem úgy tûnik, egy fél év alatt három is megfeküdt O_O

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Az AGP portot a rendszer 0. PCI-ként kezeli, nincs ebben semmi gáz.
Nem mindegy,hogy milyen foglalatu??Ebben mi a gáz??

Banyapapa
nálam a sima 6600-hoz irt egy régi verzioju everest PCI-expresst ki😛
Bár gond nem volt belöle, megnéztem egy másikkal az jot jelzett,bár nálam régebbi a driver 71.89-es csak.

ez gáz, nem?<#conf> elvileg itt AGP-t kéne írnia ugye?

http://thenamelessphoto.com/

Punker
Intel-nél SP2 megoldja, de AMD-s konfigoknál legtöbbször kell neki a driver.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
csak akkor kell driver, ha raid módban használod a SATA-t.
pl IC7-en lehet állítani, hogy raid, vagy ide.ha ide-re rakod, akkor nem kell driver.

Ezzel azért ellehet intézni egy-két házi csetepatét...<#idiota> az öntvény házra gondolva.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Punkerwork
illetve 1200+áfa volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Narancs
Hmm...ilyen nekem is kell, úgyis már egy ideje halott a mostani...

Punkerwork
minden nagykerben lehet venni ez a sony 1k+áfa volt 😊

Narancs
Bazz, nem semmi cucc...fekete floppyt hogy szereztél bele?

Punkerwork
lol 😊

engem biztos qrvára idegesítenének azok a szar kis ajtók... Letörném a gecibe... 😊
TT ARMOR; mi ellen véd? 😊 Le lehet zárni/rögzíteni a kis ajtókat?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Punkerwork

Narancs
Mondjuk kár, hogy nem tekerõs...meg a drótja is lehetne oldskúlabb, de amúgy zsír<#eljen><#vigyor>

Punkerwork
Coomp-Ker mindig is érdekes nagyker volt 😊

Punkerwork
veszek 1 ilyet:

ConCorde NOSZTALGIA TELEFON 1904
Klasszikus nosztalgia telefonkészülék
Hívásismétlés
Tone/Pulse kapcsoló
Csengõ ki-, bekapcsoló
Fém öntvény készülékház
Nyomógombos hívómû
Szövet borítású kézibeszélõzsinór

Punkerwork
a 2 optikát + rack-et + floppy-t, beraktam a házba, holnap jön a kártyaolvasó 😊

A Cooler Master bemutatta új rendszerû processzor hûtõit, az Aero sorozat impresszív utódait. A 0.7 kg súlyú JET 4 az Intel P4-esekhez készült, míg a 0.5 kg-os JET 7 az AMD k7-es platformhoz illeszkedik. A két változatot a hûtõbordák anyaga különbözteti meg: elõbbi hûtõbordája rézbõl készült, utóbbié alumínium és réz kombinációja.

Mindkét modell fordulatszáma változtatható, alapjáraton 0.35 köbméter levegõt szállítanak 30 dB körüli zajszint mellett - ami nem rossz teljesítmény a dupla golyós csapágyas rendszertõl. A modderek sem panaszkodhatnak, a beömlõ nyílást led világítja meg, az egyedi forma pedig szinte kínálja magát a nyitott oldalú házakban történõ felhasználásra. A hûtõ a gyártó ígérete szerint 50000 órás üzemben is képes bizonyítani.

A JET 4 az Intel 3,6 GHz-es és gyorsabb processzorait képes hûteni, a JET 7 az AMD XP sorozat 3200+-os és izmosabb CPU-it tartja hûvösen.

Mellesleg nekem is ilyen van megéri megvenni, nagyon profi, emellet nem kell majd szobai ventillátor a gép mellé

még él a gép.
annyi ,h amikor bootol fel a win akkor a töltõlogo halvány sokáig(félperc) és nem is fut a csík de viszont utánna megy szépen minden.

Punkerwork
majd kiderül 😊

közben találtam énis drivert. így nemgáz ha most rakom fel drivert? =P

Punkerwork
olyan nincs, ha van a lapon sata akkor driver is kell hogy legyen, sp2-es win se szokta (amd-nél) megismerni külsõ driver nélkül a sata-t.

de. a régi maxtor a polcon van =P
ilyen sata drivert honnan bugázzak? alaplap cdjén csak ide van :S

Punkerwork
a rendszer nem arról fut akkor?