36836
-
#26888 mindjárt kipróbálom...
ha nem megy, küldöm gariba.
úgy is akartam már másikat venni :D
egy vadi újat könnyebb lesz eladni -
#26887 Szerintem nem nézik meg olyan alaposan. Lényeg h rendesen döglesszed meg a lapot!!! :))) -
#26886 lehet lefforrasztom a rajtamaradt smd-darabokat és úgy visszaküldöm... -
#26885 Az sajnos baj. Bár nekem volt egy megégett alaplapom (az egyik chip fel volt hólyagosodva) és egyből kicserélték. Szerintem nem vették észre... -
#26884 nagyon látszik... -
#26883 most fogom kipróbálni...
az smd megvan, de ott maradt a lapon belőle egy darabka :D -
#26882 Nyírd ki az alaplapod, és küldd vissza garanciába... -
#26881 Kínos...de ettől még működhet elvben, illetve vissza is teszik könnyedén ha megtalálod. -
#26880 vazz...letörtem egy smd-t a lapom aljáról :(
akartam leszedni a chipsethűtőt, hogy rárakjam a vizet, beleakadt a fogó és pákk, már repült is :'( -
ph halál nagy baj :((
pedig lenne egy kis dolgom arrafele... -
Torry #26878 Jaja:D
Mostmár ezt is elmondhatom magamról -
#26877 Ezekszerint nem csak túlterhelt az oldal -
#26876 Anyád, ezekszerint két teljesn különböző ember, ugynabban a pillanatban uyganazt gondolta és írta be egy fórumba, melynek témájához vajmi köze sincs. Ez kurvajó -
Borg #26875 Nem megy nekem se, már délután óta. -
Torry #26874 NAh ehhez tudás kell bazzmeg:D
Full egyszerre nyomtuk be. -
Torry #26873 Nektek sem megy a ph? -
#26872 Nektek se megy a PH? -
#26871 huháááá! :D Kéne egy ilyen :D -
Borg #26870 Heh, néhány órás warmup után mostmár fagyás nélkül eljutottam eddig az üzenetig :)
A memóriáim le lettek tesztelve boltban, és semmi bajuk. Alaplap kuka... (gar) -
#26869 -
Borg #26868 Akkor ez a baj bakker :D
Fából biost... -
#26867 áh, kemény fából faragták :) -
Borg #26866 Én is kiveszem bármivel, csak nem biztos, hogy túléli a chip :D -
#26865 aha, hát én kiveszem bármivel :D
sikerült már pár nf7-et megmenteni... -
Borg #26864 Nincs bioskivevő csipeszem... A manualba meg az van, hogy csak olyannal lehet kivenni a tokozásból.. -
#26863 hát az tök jó :)
szerintem vidd magaddal ;) -
Borg #26862 Kicsi soklábú, és AA1 matrica van rajta :D -
#26861 ha megmondod a tipusát, elképzelhető :)
szerintem, de ez nem jelent semmit.mintha olvastam volna valahol, hogy valaki vett boltban -
Borg #26860 Mi, aztmondom kéne egy bios chip, és adnak és jó bele? :) -
#26859 aha, értem.
annyit azért kiváncsiságból megpróbálhtanál, hogy megflesselni egy vadi új ic-t.
szerintem nagyonn elektronikai boltokban lehet venni és otthon lehet égetni...pár száz forintból megvan. -
Borg #26858 Külföldi fórumokban azt irják, hogyha kiveszik a BIOS chipet, és állni hagyják, majd vissza, akkor megjavul a téma. Mint ahogy általában a teljes power off (tehát tápot is kikapcs) majd állni hagyás után is javulni szokott a helyzet.
Valahol a BIOS chip állandó áramellátása körül lehet a gond. Valszeg ezért cseréltem már 2x is bios elemet is benne.
De az a baj, hogy annyi féle különböző jelenséget produkált már, hogy ember legyen a talpán aki biztosra mond bármit. Viszont egy biztos: Minden jelenség 1 ponton függ össze: Az alaplapnál, illetve a BIOS-nál... -
#26857 maga az ic lehet szar, vagy a kezelése? :\ -
Borg #26856 Konkrétan ez a 8RDA+ is mindig agyon volt istenítve, hogy milyen jó tuningos.
Az első ilyenemmel nem is voltak gondjaim, csak azon 1,5 év után a kondik haltak el. Aztán jött a cserealaplap, ami már rev 2.2. És úgynéz ki, ez meg más szempontból problémás széria, méghozzá a BIOS chippeléssel van valami gáz. -
#26855 pedig amd-s epoxokról nem nagyon hallottam rosszat -
#26854 minden nvidiához jó -
Borg #26853 Bammeg milyen alaplapot vettem én... a tökénél fogva lógatom fel, aki nekem mégegyszer epoxot ajánlgat...
Érdemes beleolvasgatni. Uggggyanazokk a problémák mint nekem... -
#26852 ehez a kártyához is van: inno3d GeF 6600 gt ??? -
#26851 na itt van amiről beszéltem pár napja...
directx 10 techdemo -
#26850 hát még sok baja lehet a kondikon kívül :)
másik memóriával nincs lehetőséged kipróbálni? -
Borg #26849 Én is csak erre tudok gondolni.
De pl kondik mind tökéletesek rajta... és még gar is van rá, csakhát pesten.