Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Van egy aerocool házam, és azt szeretném megkérdezni, hogy létezik-e 8 illetve 12 cm-es ventilátorra valamiféle porszûrõ?
ACER Aspire 5738ZG
amúgy én úgy tudom, hogy a rendszermemória negyedére kell állítani.
PH! fórumán mondták ,h giga lapoknál van egy speckó menü ami Ctrl+F1 kombóra elõjön. Nos a menüben volt az AGP Aperatura size. az nálam 32 volt. felraktam 256ra. mivel karimon is annyi van(x800pro). ez az opció gyorsítani fogja valamit a karit vagy tök fölösleges állítgatni és tegyem vissza 32re?
http://thenamelessphoto.com/
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Adott egy GeCube 9550GU-kari. Gyárilag húzva van. 400/600Mhz
Eddig semmi baj nem volt vele, de most a CoD 2 demo-ban egy-két indításnál vagy nagyon belassúl, vagy reseteli a gépet. Ezt a húzás okozhatja? Vegyem vissza 400/500-ra (elvileg ez lenne az alap órajel...)
http://thenamelessphoto.com/
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Multifunkciós gépet szeretnék venni, tudjon scannelni(szinest is), tudjon fénymásolni(szinest is), tudjon nyomtatni (szinest is) estleg fax-ként is mûködjön.
Milyen márkát ajánlanátok, milyen tipust, és mik azok a paraméterek melyekhez feltétlenül ragaszkodjak(memoria,felbontás,sebesség,usb,stb)
Elõre is köszi!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a másik dolog az,hogy ne itt tedd fel ezt a kérdést..ennek van egy Segítség topic.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Köszönöm a tartalmas hozzászólásodat, remélem a következõben már használható tanácsot is adsz?!
Üdv:-mmov-<#rinya>#rinya>
de szerintem Radeon
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Nem az a lényeg az internet sebességénél,hogy milyen erõs a géped.
Ezzel a kapcsolattal soha nem fogsz normális sebességen netezni mobilon.
Próbáld ki a t-mobil 3g rendszerét.Azon elviekben hasít a net.
Kérdésem lenne: Nokia 6220-al netezek notebookkal, 19200-as sebességet ad a t-mobile, de iszonyu lassú. Tudnátok valami elfogadható ötlettel szolgálni, hogy mivel lehetne ezt gyorsítani? A notebok 1800 mhz-es, nem tekinthetõ lassunak, a memória pedig 512-es.
Kérem, aki tud ötletet adni, szivesen venném!
Üdv MINDENKINEK
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Kösz a linkeket!
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
nekem is volt olyan lapom, csak nem premium, hanem deluxe, de már nem emlékszek a beállításokra 😞
a VGA-t meg a Geil memcsiket elfogadnám 😮
Ennél a képnél a szívem hasadt meg, de inkább az üvegnek kellett volna. Drágaszááág...
Szerintem a legszebb ház. A fújás tényleg mesteri volt rajta...
...egy Zalman vízhûtéssel volt összekomponálva.
Feltuningolt Kandalf messzebrõl és...
...közelebbrõl. Belül UV zöldre fújva. Élõben jól nézett ki.
HDD zaj és vibrációcsökkentés profi módon. Mellékesen arra azért kiváncsi vagyok, hogy nem melegszik-e túl egy ilyen bezárt winyó.
Tuningramok a GEIL-tõl.
Karácsonyfa...
Számítógép kontra gitár. Na egy ilyennel lehet jót koncertezni. :-DDDD
Cooler Master família.
Hát ennyi, a többi képet nem tartottam érdemesnek felrakni (meg amúgy is csak max 10-et lehet egy hsz-ben), elég homályosra sikeredtek. Amúgy volt egy nagyon kis korrekt cég kint: Gabatech. Nagyon szép házakat árultak elég jó áron. Mondjuk kicsit jobb, mint a Codegen. Egy fekete-ezüst SZÉP elegáns ház 450W-os táppal 7900 HUF. Majdnem vettem is egyet. Ez most nem a reklám helye volt, csak Õket egy korrekt kiállító cégnek találtam.
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
lenne meg egy kerdesem.
alaplap: A8N-SLI Premium bios: 108 BETA
ha allitom hogy milyen memo van benne (200, 266, 333, 400, 433, 466, 500, 533, 550, 600) mivel enyem 600-as, akkor a overclocl menu-t visszarakja AUTO-ra.
Ha az overlock-t allitom, akkor a CPU config/ DRam menu-t rakja auto-ra, es persze nem az lesz amit en akarok.
CPU-Z
Most 9x300MHz-n megy, de a memoria csak DRAM Frequency 193.7 MHz
Ezt hogy tudnam allitani?
Ebben ha tudna valaki segiteni.
Koszonom!
F
fsb:dram cpu/17 --> FSB 17-ed részén megy a ramod
Memtest-86 progival tudod megkeresni a ramod végét. Így látatlanban többet énsem tudok mondani...
segitseget szeretnek kerni.
van egy uj configom, kicsit sikerult huznom, de nem teljesen ertem ezt az alaplapot, a beallitasokat.
http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=39668
fsb x cpu szorzo = cpu freki, igaz?
245 x 11 = 2699 (Mhz) - ez a vege a cpu-nak szerintem
a problema ott van, hogy a CPU-Z azt irja a MEMEORy menuben (es fingom sincs mik ezek, es hogyan allitom)
frequency: 158.8 MHz
fsb:dram cpu/17
CAS# Latency 3.0 clocks
RAS# to CAS# 3 clocks
RAS# Precharge 3 clocks
Cycle Time (TRAS) 5 clocks
Bank Cycle Time (TRC) 22 clocks
DRAM Idle Timer 16 clocks
# of memory modules 2
Module 0 OCZ DDR-SDRAM PC4800 - 512 MBytes
Module 1 OCZ DDR-SDRAM PC4800 - 512 MBytes
azt mar sikerult kimernem 2700MHz a cpu-m vege, ehhez szeretnem a legjobb beallitast megtalalni, ha valaki tudna ebben segiteni, igen halas lennek.
Legyszi ha valaki tud segiteni, azt szajbaragosan tegye, koszi.
Elore is koszonom.
Format
<#taps>#taps>
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.