Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Ebbõl az is lejön, hogy a férfi szakértõknek sokkal jobb a humoruk<#nyes>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Zetorg
A számítógép neme

Egy amerikai vizsgálatban egy nõkbõl és egy férfiakból álló csoportnak azt kellett megmondania, hogy milyen nemû a számítógép, és négy érvvel kellett alátámasztaniuk álláspontjukat.

A nõi szakértõcsoport hímnemûnek ítélte a számítógépet a következõ alapon:

-Elõbb be kell kapcsolni, hogy aztán odafigyeljen az emberre.
-Tele van információval, de nincs fantáziája.
-Arra lenne, hogy segítse az embert, de az idõ nagy részében õ maga a probléma.
-Mihelyt az embernek van egy, rögtön rajon, hogy ha vart volna meg egy kicsit, jóval nagyobb teljesítményû modellt vehetett volna.

A férfi szakértõk szerint a számítógép nõnemû, mert:

-csak a teremtõje érti a belsõ logikáját,
-az a nyelv, amelyen egy másik számítógéppel beszél teljesen érthetetlen,
-a legkisebb hibát is eltárolja a memóriájában, hogy aztán a legalkalmatlanabb pillanatban hívja elõ,
-mihelyt az embernek van egy, rájon, hogy a keresetének felét kiegészítõkre kénytelen költeni.

Lécci segítsetek van 120000-em sulinetben amibõl minimum kéne egy új alaplap és egy athlon proci és ha még kijön egy 200-as vinyó de nemtom milye a jó.

xj700t
Olvastam, most nincsen neki, pedig nem csak engem érdekelne.... 😞

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

PH!n decideot kérdezted már? õ is foglalkozik TT cuccokkal esetleg garmacor

http://thenamelessphoto.com/

xj700t
Megkérdezem itt is, mert elég döglött a másik topic.

Üdv!

Nem tudjátok hol tudnék beszerezni egy "Thermaltake Sviking" házat. Elég sok forgalmazóval beszéltem azt mondják 1 hónap <#confused>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
Én festetném a helyedbe. Nem olcsó, de szebb, mint egy elb*szott kivágás és az PONTOSAN ilyen lesz ahogy azt elképzelted. Azt ha meguntad, még mindig levakarhatod róla amit a mester 3-6 órán keresztül fújkodott 😊))

nem feltétlen kell logo hû legyen a cuccos. akkor max az Rben nem fog benne lenni az A-s karika. vagy nemtom. de majd kitalálom valahogy 😛

Ja AGPs kell
Szisztok !

Lenne egy kérdésem tudom nem ide vágó téma de azért felteszem.Szerintetek milyen videokártyát vegyek? 35-40-et szánok rá.Lehetöleg lehetne valamilyen 256 megas es 256 bites is köztük ha ajálntok valamilyet.Elöre is köszi!
Falconer
Az nem is ott lebeg, hanem festék a plexin <#idiota>
De szerintem ez akkora hülyeség, mint amikor évekkel ezelõtt néhány haverom név12@akármi.hu emil címet csináltatott. Aztán cserélhették le az egészet.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Punker
pfej 😞

amúgy ha nem sajnálod rá a pénzt lézerrel belevágják, persze közben leég a festés meg egyébb apróságok.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem csak az, hanem az, hogy az R betû kivágásával hogyan oldod meg, hogy ottmaradjon a "karika" az R betû belselyében...
Persze ilyen szempontból akkor az A betû is problémás... <#idiota> Sõõõt... Még problémásabb ahogy nézem <#idiota>

Én biztos nem vágatnám bele a gépem oldalába egy játék nevét (késöbb biztos megbánnám, gyerekes...) de ez a te dolgod, ha neked tetszik... <#vigyor5>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

jah. egybelóg látom. max nagyobb szünet lesz ott.

vajon?

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

hm. minemjó az "R"nél? 😊

xj700t
Az "R"-nél bukott a sztori, de jól néz ki. 😊

Narancs
Mit moddolnál rajta?

elvileg így nézne ki a végleges formájában. csak nemtom hol lehetne ilyen szöveget belevágatni. home nem akarom félek ,h elbaxom 😄 meg nemtom mennyi lenne egy ilyen vágatás.

nem úgy hívják? 😛
bár én egy armort vennék...
de a mostani casetek házam is baba 😊 elvileg lesz egy kis mod a házikóval. készült egy photoshopos kép. kb ,h nézne ki 😛

Narancs
Soprano...ez király név!<#nyes>

dizájn alapján nekem nem jön be annyira. akkormár TT Soprano vagy mi. ph!n decide 22körül dobálja asszem 😊

xj700t
Nem igazán tudtam hova írjam, de ti nagy mágusok vagytok. Mondjatok valami véleményt "Thermaltake Sviking" házról.

Narancs
Nem is Azza...😞
DCS P3WA lap, tuti 100...de errõl még kevesebb infó van<#rinya>

Narancs
mellyi=mennyit

Narancs
El se indul a gép csak az a gáz. Alaplapon se gyártó se szám, de hosszas keresgélés után kiderítettem, hogy AZZA gyártotta. Pontos típus még mindíg ismeretlen, cég honlapja nem elérhetõ. Szal látok 6 jupmert magamelõtt, mellettük felirat sorban: VCC1, VID0, VID01...VID04.
Kicsit arrébb van egy táblázat is szitázva (viva azza) melyben ott van melyik jumper kombináció milyen feszt jelent. Csak meg kénw tudni pontosan minek a feszét lehet állítani és mellyi kéne beállítani...

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

everest utána a gyártó honlapja és pdf ben töltsd le a manualt
meg az alapon rajta van a gyártó és a száma,ha nem tudod megnézni az everestel

Narancs
Hali, elég fontos kérdésem lenne: szóval mekkora fesz kell egy S370-es celónak és mekkora 128mb sd ramnak? Az alaplaphoz amiben mennének nincs leírás, szal vakon kell jumperolni<#rinya><#rinya><#rinya>

az megvolt de nem😞 Athlon Xp proci meg egysincs sulinetben. teljesen megvok lõve

Punker
felmész a gyártó honlapjára és megnézed támogatja e.....

120000-bõl jönne nekem össze a dolog ennyim van

Match
tehát elméleti síkon menni fog ugye?
merthoyg 60 ezerbõl kéne összeállítani egy sulinetes gépet és nem tudom hogy ez így jó lesz e.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Punker
bios frissítéstõl függ.

Match
hi!
van egy olyan alaplap hogy asrock k7tv6-c.
socket A (462) foglalatos, abba elvileg bele kéne hogy menjen az AMD sempron proci nem?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Hi! Nagy a bajom VAn egy AMD Athlon Xp 2400+-om Gigabyte GA-7N400L alappal és sulinetben vennék processzort de ababan csak 64bit-es és sempron van van e olyan proci benne ami jobb ennél és bele is megy az alapomba?

Gabesz amd64
a sör az üt<#pias>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
humorosban találtam állat 😊

Gabesz amd64
Használj Guglit <#lama>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Taptarap
gondolom ha felmész az oldalukra ott találsz<#lama><#miaz>

http://www.kworld.com.tw

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

sziasztok! kworld tv tunerkártya drive-ra lenne szükségem,tud esetleg segiteni vki ?köszi
Taptarap
minnél kevesebbre rakd mert akkor inkább a VGA memoriáját használja.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

bertino
jah, már elolvastam én is

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gabesz amd64
meghajtó program miatt nem megy 😛

bertino
biztos mert Asrock <#idiota>

Gabesz amd64
nincsmit

Gabesz amd64
ime egy érdekes dolog a PH!-soktól:

egy AGP-s és Pci-ex-es Ati kártya egy Asrock ULi chipsetes lapban...de a Crossfire nem müxik

bertino
jjjjesssssz, köcce Gabesz!

Gabesz amd64