Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azonban ha meg szeretnéd próbálni itt egy kis olvasnivaló
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Nothing is True, Everything is Permitted
[merlinw.org]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Bár szerintem ez is elég. Majd talán 1 év múlva húzom komolyabban, mikor tényleg lesz is értelme. Addig elég nekem az alap feszültség.
[merlinw.org]
Nagyon régen néztem be a BIOS-omba és teljesen úgy emlékeztem, hogy nekem ez átláthatatlan, tiszta zavar. Viszont mikor reggel benéztem, megtaláltam egybõl mindent. Nem tudom mire emlékezhettem.
Ma gyûröm majd egy kicsit és majd talán megpróbálok neki adni 9,5-ös szorzót is. <#vigyor3>#vigyor3>
Enableden van a C1E.
de majd ma még1x megnézem.
Elvileg több pontot kell ma kapjak 3dmark06ba, multkor 3 Ghz alapórajelen, 14 ezer körüli pontot kaptam
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[merlinw.org]
1 kérdésem van .Vettem 1 Corsair Flash Voyager Mini 4GB -os Flashdrive -ot ami Papíron 30 / 14 MB/s olvasási /írási sebességgel bír .
Azt olvastam ,hogy egy kis trükkel lehet ezt 60 MB/s -re tolni .
Megformáztam NTFS -ben és optimalizáltam a Windows XP -n az írási sebességet .Az a problemám ,hogy az adat írás 25 -50 % ig
192-55 MB/s sebesség között ír ,majd innen vissza esik 5 - 6 MB/S sebességre ,de van amikor a tényleges sebességével ír (14 - 19 MB/s).
Tud valaki megoldást ,hogy optimalizáljam ezt ?
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
meg van egy optimum.
Hiába jár nagyobb órajelen még nem biztos hogy valóban gyorsabb is lesz!
PL.:#35701
Apunak mindig igaza van! Most is.
nemértem mit kell ennyit tökölni azon h fogod és az fsb-t 333ról felhúzod 400ra..."
hát ezt magyarázom én is h nemcsak abból áll h 9x400.
majd ha lesz otthon folyékony hélium akkor megy az 4,2 vel is...😊
szépen végig kell próbálgatni hogy meddig van teljesítménynövekedés és csak addig szabad hajtani...
utána meg szabad optimalizálni a beállításokat...
i7-is be boot-olt 4Ghz-n de 3,9-en 10%-al gyorsabb volt pedig elvileg a nagyobb magórajelnek kellett volna nagyobbat mutatnia...
[merlinw.org]
Na most defaultra tettem, csak a 9x400et állítottam be. most megjavult. most meg egyfolytában 3,6on megy, pedig mást nem babráltam benne. 70-71 fokos a proci.
Ha visszaállítasz mindent default-ra és csak azt a 4 dolgot állítod át amit írtam, akkor nem lesz lassulás.
De többször komolyan nem írom le, úgyis sz@rtok rá...
[merlinw.org]
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ahány Mhz-t tudok rajta húzni annyi ezres😊
- CPU Clock Ratio-t 9-re
- CPU Clock Control Enabled
- CPU Host Frequency (FS😎 400-ra
- System Memory Multipler (DRAM) 2,6-ra.
Így lesz 3,6Ghz, 1066-os RAM-okkal, feszültségemelés nélkül.
Ha így sem megy, hagyd a francba...😊

[merlinw.org]
[merlinw.org]
nemértem mit kell ennyit tökölni azon h fogod és az fsb-t 333ról felhúzod 400ra...
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
De mivel nem jött válasz... csak annyi lenne a kérdésem, h hallottam h van az Asusnak vmilyen procihúzó progija, ami automatikusan belövi az értékeket. ha tudja vki a nevét, megköszönném.
Am néztem már Bios-ban, de nem találtam meg a dolgokat, de akkor szétnézek majd jobban.
csak jobb lenne azért azzal a programmal. 😛
Neked is köszi Falconer
BIOS-ban csináld, ne tökölj😊 1 perc az egész. Elrontani nem tudod. Ha gáz van úgyis visszaállítja magát defaultra.
Ha módosítás után ki-be kapcsolgatja magát egy párszor, ne ijedj meg, normális. Ilyenkor ellenõrzi a dolgokat.
[merlinw.org]
Lehet, hogy van más oka is, de nekem spec ennyi is elég 😊
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Még akkor is célszerûbb amúgy Biosban beállítani ezeket (CPU szorzó + FSB + mem szorzó), ha tényleg csak ezt a 3 dolgot állítanám? Ha igen, miért?
Bocsi az értetlenkedésért. 😛
ITT van, hogy miket tudsz állítani.
Célszerûbb biosban belõni egy stabil tuningot, aztán használd úgy a gépet.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Amúgy ezért érdekelne a dolog, mert egy másik topikban ezt írták nekem:
"A te procidat 3,6-ig minden szó nélkül feszültségemelés nélkül lehet húzni. 400FSB, 9-es szorzó. Máshoz hozzá sem kell nyúlnod.
Ha nem még nyúltál hozzá akkor 2,6-os DRAM szorzóval még a memóriáid is 1066-on fognak menni, a jelenlegi feltételezhetõen 800 helyett."
Az is érdekelne, hogy ez az állítás helyes-e és hogy ez alapján akkor beállíthatom-e a paramétereket.