Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit off téma, de segítsetek plz!
Kb 2 hete a monitorom (LG F700😎 hangosabb lett, és lassabban melexik be a képcsõ. Mondanom sem kell, hogy a gari 2 hónapja járt le. Lehet ez valaminek az elõjele? Haldoklik ez a dög, vagy csak öregszik?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Kapok pirozspontot? <#smile>#smile>
(nem büntipontot <#ravasz1>#ravasz1>)
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Geri!
amennyi Punker.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
http://thenamelessphoto.com/
15:55 bertino: Gabesznak HBD <#eljen>#eljen>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Közelmúltban újítottam Athlon64-re (3000+ s939) egy Asus A8N-es deszkában figyel, és az lenne a kérdésem hogy mennyire húzható?
Venice magos a kicsike, és a gyári hûtõ van rajta.
Biosban állítottam az FSB-t, most 1800 helyett 2200-on megy, mindn gond nélkül.
De jó az ha csak az FSB-t állítom?
Így egyébként tehelés alatt 48 fokra melegszik max és kb 5-7 perc üresjárat után visszahúzódik 38-ra.
Ez jó?
Köszi a segítséget, nem vagyok mélyen otthon a tuningban!
http://thenamelessphoto.com/
ezt a boltot tudom ajánlani.sok pénzt kell áldozni egy halk pc-re 😊
m,it lehet mondani halk hûtésnek? hány dBA?
10 eladott számítógépbõl 4 darab notebook.
Akkor nálatok hogy hogy nem viszik??
sulinet nálunk is megszünt, asszem jobb is.
notebook-ból is kiszállunk lassan, mert nem viszik :\
amúgy 1 hónapja nem dolgozok úgyhogy nem
ajánlom mindenkinem, hogy nagy ívben kerülje!két hétvége alatt 5db ment tönkre a kezem alatt, egyet pedig vevõ hozott vissza...
múlt héten próbáltam összerakni egy gépet, egymás után 3 lap füstölt el.
a tápcsatlakozó mellett van két ki feszstab. és abból az egyiknek általában elrepül a fele, rögtön az elsõ bekapcsoláskor 😄
az x1es PCIe slot-ba milyen kártyák helyezhetõek be ? Vagy lesznek behelyezhetõk ?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
1:1 arányban van a DRAM és az FSB
Viszont még a legfrissebb bios-szal sem tudom állítani... :||
Na erre tud valaki megoldást?
Na de vissza. Miért nem 400-on mennek a ramok? o.O
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Van egy ASUS P4P800S/SE alaplapom, egy Prescott magos P4-es procim (alapon 2,4 GHz, 533 FS😎, és 2db különbözõ márkájú PC3200-as, azaz DDR400-as 512 megás ramom.
A lényeg az hogy sehogyan sem tudom rávenni a gépet, hogy 400 MHz-en kezelje a ramokat, 333 MHz-nél gyorsabban nem hajlandó? Mi lehet a probléma?
<#conf>#conf>
Első nélkül nincs második.
bocsi a sok (lehet láma) kérdés miatt de tényleg gondolkodóba estem <#vigyor>#vigyor>
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG