Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Hali srácok!
Kicsit off téma, de segítsetek plz!
Kb 2 hete a monitorom (LG F700😎 hangosabb lett, és lassabban melexik be a képcsõ. Mondanom sem kell, hogy a gari 2 hónapja járt le. Lehet ez valaminek az elõjele? Haldoklik ez a dög, vagy csak öregszik?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

geri15
Na majdnem eltalátam 😊
Kapok pirozspontot? <#smile>
(nem büntipontot <#ravasz1>)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Punker
23

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

geri15
😊
És Punker mennyi? 22?

Gabesz amd64
kösz skacok<#smile>

Geri!
amennyi Punker.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

bsz gabesz =)

http://thenamelessphoto.com/

geri15
boldog szüliapot <#wink>
hanyadik?

bertino
:-b én is

15:55 bertino: Gabesznak HBD <#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gabesz amd64
Kösz srácok

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Zetorg
jah, BSZ Gabesz!

Punker
lol most látom hogy Geb@sz nap van 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Scrat
Hi.
Közelmúltban újítottam Athlon64-re (3000+ s939) egy Asus A8N-es deszkában figyel, és az lenne a kérdésem hogy mennyire húzható?
Venice magos a kicsike, és a gyári hûtõ van rajta.
Biosban állítottam az FSB-t, most 1800 helyett 2200-on megy, mindn gond nélkül.
De jó az ha csak az FSB-t állítom?
Így egyébként tehelés alatt 48 fokra melegszik max és kb 5-7 perc üresjárat után visszahúzódik 38-ra.
Ez jó?

Köszi a segítséget, nem vagyok mélyen otthon a tuningban!

<#eljen>most veszek énis AC silencert vgara

http://thenamelessphoto.com/

Zetorg
akkor vegyél olyat, ami bõven 20 alatt van.
ezt a boltot tudom ajánlani.sok pénzt kell áldozni egy halk pc-re 😊

hát napközbe nagythallok, esténként meg nem :oP

Zetorg
ez igazán a füledtõl függ 😊

20dba alatt szvsz halk.

Hi
m,it lehet mondani halk hûtésnek? hány dBA?

Zetorg
mindenhova beírja...

bertino
és idegesítõ :@@@@

Narancs
Már megint egy ál Pheel? Kurvaszánalmas ez a csóka...

bertino
ráadásul a PC tuning topicban, mégha vmennyire normális lenne ezaz egész, amit csinálsz, akkorse itt csináld, léccives

Zetorg
Punker légyszi intézd el 😉

Zetorg
egy soroksári kis üzletben.
van notebook 20-220ezerig, de nem nagyon viszik...

Hol dolgozol??
10 eladott számítógépbõl 4 darab notebook.
Akkor nálatok hogy hogy nem viszik??

Zetorg
értem.

sulinet nálunk is megszünt, asszem jobb is.
notebook-ból is kiszállunk lassan, mert nem viszik :\

Punker
nincs sulinet, nincs HP szervíz, herta becsõdölt szórakoztató elektronika így kihúzva, mindig este 6-7-ig kellett volna lennem, úgy meg soha nem fejezem be a sulit úgyhogy eljöttem.

Zetorg
hm, ezt nem tudtam.
szabad tudni, hogy mi történt?

Punker
az igen 😊

amúgy 1 hónapja nem dolgozok úgyhogy nem

Zetorg
Punker, találkoztál mostanában Asrock 775 Dual lappal? 😊

ajánlom mindenkinem, hogy nagy ívben kerülje!két hétvége alatt 5db ment tönkre a kezem alatt, egyet pedig vevõ hozott vissza...

múlt héten próbáltam összerakni egy gépet, egymás után 3 lap füstölt el.
a tápcsatlakozó mellett van két ki feszstab. és abból az egyiknek általában elrepül a fele, rögtön az elsõ bekapcsoláskor 😄

bertino
hát ez.... pompás, htx

Punker
új fajta hang tuner stb

bertino
egy láma kérdés:
az x1es PCIe slot-ba milyen kártyák helyezhetõek be ? Vagy lesznek behelyezhetõk ?
<#fejvakaras>

geri15
Najólvan csak rájöttem magamtól is
1:1 arányban van a DRAM és az FSB
Viszont még a legfrissebb bios-szal sem tudom állítani... :||
Na erre tud valaki megoldást?

geri15
Az enyém HT-s lenne elvileg, mert minden diag progi azt írja ki: Avaible, but disabled. napuff :| És persze a lapom is tudja, de a bios-ban nem lehet bekapcsolni.

Na de vissza. Miért nem 400-on mennek a ramok? o.O

Falconer
Azt tudom, hogy sok nem HTs, de 533asra még nem emlékszem.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Nem, ráadásul csomó nem is HT-s! PH-n majdnem vettem egy olyat, de gyanúsan olcsó volt...

Falconer
Rivatuner

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
A Prescottokbol nem csak 800as FSBs van?<#wow2>

geri15
Hm? Akkor most mit csináljak? Szánjon már meg valaki aki tudja :|

geri15
Nem, az egyik 2,5-4-4-8, a másik 2,5-3-3-8. Mi a teendõ? (egyébként jó a logód (y)

Punker
2 ram idõzítése megegyezik?

geri15
Nem kifejezetten PC tuning kérdés, de nagyon idegel, plz segítsetek.
Van egy ASUS P4P800S/SE alaplapom, egy Prescott magos P4-es procim (alapon 2,4 GHz, 533 FS😎, és 2db különbözõ márkájú PC3200-as, azaz DDR400-as 512 megás ramom.

A lényeg az hogy sehogyan sem tudom rávenni a gépet, hogy 400 MHz-en kezelje a ramokat, 333 MHz-nél gyorsabban nem hajlandó? Mi lehet a probléma?
<#conf>

Kövesdi A
nem tudja valaki hogy a C3D 9600 XT-ét mivel tudnám fel huzni az ati tulal ki fagy a kártya

hello. ért valaki az msi alaplapok tuningjához?

Első nélkül nincs második.

Punker
nem próbáltam, majd ha nem lesz elég a 3 gigás proci akkor húzom.

bertino
mellesleg ez jól tuningolható ? vagy te azt nem nagyon szoktál ?

bocsi a sok (lehet láma) kérdés miatt de tényleg gondolkodóba estem <#vigyor>

vki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ACER Aspire 5738ZG

Punker
az még nem is nagy nálam átlag 1,5 giga a nyers avi 1-2 perce 😊

vki
Csak az a baj a videófelvétellel, hogy a SLRR-bõl mikor felvettem, elfelejtettem a felbontást lejebb állítani, így lett 248 megás tömörítetlen avi, ami 30 másodpercet tett ki.

ACER Aspire 5738ZG

bertino
hát én a mostani 2500+os athlonommal max 20 FPSel tudok gameból felvenni <#idiota>
ráfér az ujítás