36836
-
#27744 Hat szerintem chipsethutokre eleg a jo minosegu passzivhuto is, ha nem tuningolsz.
PL: Zalman ZM-NB47J
Amugy a Thermalright NB-1C (ez a rez valtozat) nem rosssz a Delta 04512HA ventivel.
-
Borg #27743 Nem tudok olyan chipsethűtőt, ami aktív, és halk is? Valami jóféle.. -
#27742 haver készít egy weblapot
remélem nem kapok ezé bant :D -
uzsidoboz #27741 ja ezt csináltam de nem érzkeltem nagy változást jó formán semmit...
lehet kipróbálom 3dmarkkal azt talán kimutatja..
de most olvastam vmi német oldalon h 9500rová lehet állítólag tuningolnia a 64 megást... -
#27740 szerintem csak 128-assal lehet, de próbáld ki.
innen tudsz leszedni omega driver-t, amivel tudod softmoddolni a kártyát.
a telepítés elején kérdezi, hogy milyen kártyád van, ott értelemszerűen jelöld be a 9500-at. -
uzsidoboz #27739 csá Üdv!
Van a kolis gépemben egy asszem "sapphire" 9500 64 megás video karim... Na sóval azt hallodtam h ebből lehet csináln egy 9700/prot esetleg.
A köv kérdéseim lennének:
ezt mindegyik 9500sel meg lehet csinálni a 64 megással is?
kel hozzá nagyobb hűtés?
hol találok új biost?
És mindezt h kell csináni?!
Előre is köszi
UZsi -
#27738 razer rulz :)
nekem is nagyon bejön... -
#27737 mar nem azert de ez optikalis usb-s trackball...
ezerszer jobban tetszik mint akarmelyik 30 ezer forintos gaming mausz.. nekem az egyetlen bajom az hogy nem 2000dpi-s... plusz sajna az optika kepes osszezavarodni mikor nagyon porgetem a golyot... mondjuk ilyen nem igazan szokott elofordulni.. csak tudom, hogy ez egy hibaja...
amugy ennel precizebb meg pontosabb cuccost nem lattam meg.. photoshopphoz jatekhoz szvsz uberzsir... tok olcso eger.. en szivesen fizetnek egy lezeres, 2000dpi-s egerert akar 3 szor ennyit..csak lenne -
#27736 nem emelem nem lökdösöm szárnyal magától, razer-t vettem plasma edition-t hogy színben menjen a géphez :) doboz szerint 1600 DPI a másikra 800 volt írva amit ugye a PS2-es csatin keresztül az életben nem tudott :) egyszóval zsír full pontos, a te golyós ökörséged már nagyon idejemúlt vegyél normális usb-s optikás vagy lézeres egeret, és akkor megérted miről beszélünk. -
#27735 akkor meseld mar el hogy mirol mire csereltel??? amugy en meg mindig trackballkodom.... szvsz az a legjobb.. ha nem is a legpontosabb akkor is jobb... tudom hogy hanyszor gorgetem a golyot. ha nekemennyiszer kene emelgetnem es rakosgatnom az ordinari egeret.. hat.... gusztustalan...
abban remenykedem hogy alogitech kihoz egy uj trackballt ami sokkal pontosabb -
Borg #27734 Most mi a gond az ezüstpasztával végülis?
Az ha béna az ember, akkor rövidre zárhat vele valamit?
De azon kívül meg jobban vezeti a hőt... de legalábbis tartósabb, nem szárad ki mint a fehér. -
#27733 pont az hogy megkaptam, és az egérke nagyon durva sokkal finomabban mozog, ezentúl a tankokkal és ágyúkkal is lehet sniperkedni :) -
#27732 Ha nem hibázik semmilyen progi alatt, akkor nyugodtan használhatod így. -
#27731 Ma sem kapta meg az egerkejet, mert buntiben van. :P -
#27730 micsodi? :) -
#27729 hát ez nagyon durva :) -
Nufy #27728 Sziasztok!!!
Lenne egy nagy kérdésem. Nekem van egy Celeron 2,4Ghz-es procim, és ha azt felhúzom 3 Ghz-re, akkor milyen mértékbe károsodhat a proci teljesítménye?
Megnéztem, folyamatos használat után se megy a proci hőmérséklete 42C fok fölé -
#27727 Vegyél a pixel.hu-ban két komponensű alumínium, vagy szilícium alapú cuccost. Alumíniumost megnéztem, és nem vezet. Mondjuk az is igaz, hogy adhesive-et vettem, tehát ha azzal valamit összeraksz, akkor az össze lesz rakva ;) -
#27726 na most hülyeségre mit lehet válaszolni? -
#27725 jah :C
hazavitte és saját tesztnek vetette alá -
#27724 már megjött, csak exfőnököm nem adta be ma. -
#27723 "elméletileg" -
#27722 na elméletileg holnap megkapom az egérkém :) -
izb #27721 a kis szemfüles -
Valószínű bosszút akart állni, uyganis tegnap takarítás közben kidobtam a pasztát, és kerestem is PH-n rendes fehéret. De komolyan, már hónapok óta ott lehetett az a kis csík ezüst, és csak most kezdett el szarakodni, mikor kidobtam az ezüstöt. -
izb #27719 Még jó hogy csak ennyi galibát okozott... -
#27718 Kapdmábe, mint mondtam egy titan socketa hűtőhöz járt, és a socketa procikon sincsen sapka. gondoltam ha titánék ilyen bátran csomagolják hozzá, amúgy a legolcsóbb hűtőhöz amit lehetett kapni biztos tudnak valamit és ez nem igazi ezüst paszta. Ha jól tudom a márkás ezüst cuccok 2K körül kezdődnek, és sokban ezüstnek nyoma sincs...na bezzek ebben a titánban. De képzelem mi van ha valaki jó bepancsolja vele a prociját... -
izb #27717 platinaláma,aranyláma,ezüstláma,faláma,zárlatláma,lámagyár,lámaovi,lámaság,lámababámcsodaszép.... -
#27716 Dehogynem, de csak az volt itthon mikor összedobtam a cuccost. Kurvára vigyáztam, de úgylátszik nem eléggé
Abban reménykedtem, hogy egy gramm ezüst nincs benne, mivel egy 1500 forintos titan socketa hűtőhoz adták. De ezekszerint nem spóroltak az anyaggal. -
#27715 Nem tanultad meg kezdo lamakent, hogy ezustpasztat TILOS hasznalni, ha jot akarsz ? -
#27714 miért használsz ezüstöt? -
#27713 Srácok, nem igaz hogy megint hogy megszopatott az ezüst paszta...
Tegnap még semmi baja a gépnek, ma reggel bekapcsolom és XP alatt szétesik a kép. Mondom fasza, reset, akkor már biosban is szétesett teljesen. Mondom ennek annyi meg egy bambi, megint vehetek újat. Nem is voltam mérges, szedem le róla a vízhűtést és látom, hogy a GPU mellé került egykis ezüst paszta, kb 1mm hosszú csík. Letöröltem, kari vissza és láss csodát teljesen kúl. Játékok, minden megy faszán. -
#27712 nemhiszem hogy vizhutesem lesz mostansag...
nekem is is eleg rendbe van a gepem.. oke.. baromi sok kabel mert 3 vincsim van meg ket dvd meg a floppy... nahmarmost.. a dvd ket 1 re a vincsiket kettore lehetne suriteni.. a floppyt meg szerintem ki is lehetne szedni a gepbol.. es max venni egy kulsot.. vagy azt se:)
a zajjal nekem nincs bajom... a hutes... nah most kiszamolom mennyit koltottem hutesre eddig:
zalman procin 45 dodo
zalman vga 30 dodo
tt ramokra 10 dodo
3 huto a hazra ~ 20 dodo
-
#27711 :) :( -
#27710 kicsit OFF de elmesélem, mielött anno megvettem az 5x86-ot volt akváriumom (annak a helyére ment a gép) vettem egyszer 1 szép piros sziámi harcoshalat, reggelre a guppik kinyírták megették a szemét is :) -
#27709 de ari és hosszu :-))) -
#27708 tudja haál melyik az, cégnél csak kivettem a norton-os dobozból azt kész :) -
#27707 Sziámi harcos, de mindegy. -
#27706 Nem, még kb 4 óra míg letöltődik a progi. Vmi cd bootos verziót töltök le, az jó? -
#27705 hát mivel évente se rakom újra a win-t ezért nekem nem lenne értelme használni.
systemworks-szel havonta megpucolom azt kész :)