Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
miért nem bannoltak még téged IP alapján?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

bertino
a hûtés elég jól meg van csinálva (szerintem :-b) elöl szívja a levegõt, alacsony fordulatú 8 centis venti, hátul meg tolja kifelé uolyan, a maxtor 40 gigás így 42 fokos állandóan, a WD 160as meg 35, szal egész jó értékek.

Ujítani lassan gépet kellene(ha minden jol megy fogok is), világító bizgettyyûs házzal, vagy vmivel 😊 Megfelel most is, de ha meglesz az uj cfg, azt már másik házba kell tenni, mert ez megy anyámnak

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Miért akarsz cserélni?
Egy kis ráköltéssel (max. 5-10e ft), és egykis kézügyeséggel f@szán át lehetne alakítani 1 hétvége alatt.
+ ha tutit akarsz akkor veszel bele valami fincsi tápot azt kész is van

(ha már egyszer tuningban vagyunk...) <#vigyor1>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

bertino
nekem már ujitanom kéne ház<#szomoru1>

Punker
dettó

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

már akinek... <#vigyor1>
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a sajátommal, semmi pénzért le nem cserélném <#law>

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

hamár itt vagytok 😄
#25441? <#vigyor5>

http://thenamelessphoto.com/

Punker
de ez a pici

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
Zalman <#nevetes1>

hol tudom megnézni ,h a vga fan hány RPMet megy?

sure
nf7-en 2 hét után meghalt a sikítozós venti. Egész nyáron a maradék alu "felfogató kerettel" ment, és kutya baja nem volt. Most õsszel belefogtam egy kis moddingba, és csak a rend kedvéért rákerült egy Zalman NB47-es (a "nagy kék"). De ez még nforce2. Lehet, az nforce4 2x annyira melegszik is?😉))

Isten nem bottal, hanem VMware.

Gabesz amd64
még egy indok,hogy az életbe ne vegyek Abit-ot már<#vigyor2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
abit = hulladék (bár ezt már sokszor elmondtam) érdekes módon sok ember gyári passzív hûtéssel is el van gond nélkül szal szerintem nem a Zalman-nal van a gond 😊

bertino
40 ? ejha
a procim nincs ilyen hõmérséklet közelében terhelés alatt

Narancs
Akkor biztos, hogy rosszul tetted föl, nem szorul rendesen. Az eredeti pöckei nekem se tartották jól, fogtam két csavart és azzal tettem föl.

MaSzKa
aktív hûtéssel is 40 fokos mp3 halgatás közben
ordít a gyári hûtõ ez kxrvára zavar este

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Punker
én se értem azt tom hogy néhány alaplapnál az elhelyezés miatt nem fér be, de hogy kicsi lenne a hõleadása arról most hallok elöször 😊

MaSzKa
az amit itt a fenti képen látsz azta kéket az harmatgyenge
ha leállítom az Abit aktívhûtõt 1perc és megfagy a gép és nem lehet megfogni mert olyan forró kb 60fokos
ezért kéne valami erõssebb

Narancs
Nem értem miért ne lenne elég a zlaman, másoknak is azzal megy. Mellesleg haverom 9600PRO -ján is ilyen borda van, semmi más.

MaSzKa
én már 4 éve csinálom a vizhûtésem de sose érek a végére
nincs szerszámon hozzá, meg egyedit akarok
félig már készvan forrasztani kell a csonkokat meg 1 szivattyut kell vennem

Punker
ha kicsi neki a nagyobb Zalman passzív blokk akkor sok lehetõség nem maradt, esetleg barkácsol egyet valami procihûtõbõl 😊

Narancs
Zalman bõvel elég, még sok is neki.

bertino
nem azért mondtam... persze, igazad van, hogy a vízhûtés biztos elég hatékony rá, de ki tudja lehet nem épp erre gondolt 😊

Punker
de most nem? vagy te tudsz más megoldást NorthBridge hûtésre ami elég hatékony is?

bertino
<#idiota><#idiota><#idiota>

Punker
tegyél rá vízhûtést.....

MaSzKa
Valami Márkásat!

MaSzKa
Valaki mondjon már valami passzív Nforce4 hûtõt! (megfizethetõt)
A Zalman-valami47j enyhén szólva is gyenge ide

Crokin
Igaz, hangerõre nem gondoltam.

Repatarurgyán

Nekem is u.az a kérdésem,mint Scrat-nak(#25412)CPU 33 C,GPU 39 C,memória-TwinMos 1024 kit(2x512)Minden alap beállításon van.(FSB is)Érdemes a Bios AI N.O.S.-t emelgetni-vagy nem sokat számít?
Taptarap
szétkapod és megnézed, hogy hova megy rá a nyákon mert elvileg szolgálhat képátvitelre is.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Zetorg
bithumenen van

Zetorg
akkor 3 világít...
mute, bementet és a hangerõszabályzó.

Punker
ha gamer-ek között csinálták akkor kevés az AMD elõnye 😊

Crokin
Nekem is ilyen van, és 2 zöld led akkor világít ha megnyomod a mute-ot <#vigyor2>

Repatarurgyán

Zetorg
cska érdekesség képpen:
Melyik kedvesebb csöpp kis lelkednek?

Amd 55%
Intel 41%
magyarul légyszíves mert ezeket itt nem értem. 4%

Szavazatok: 2,870

milyen ramjaid vannak?

Scrat
Na akkor még1x:

Hi.
Közelmúltban újítottam Athlon64-re (3000+ s939) egy Asus A8N-es deszkában figyel, és az lenne a kérdésem hogy mennyire húzható?
Venice magos a kicsike, és a gyári hûtõ van rajta.
Biosban állítottam az FSB-t, most 1800 helyett 2200-on megy, mindn gond nélkül.
De jó az ha csak az FSB-t állítom?
Így egyébként tehelés alatt 48 fokra melegszik max és kb 5-7 perc üresjárat után visszahúzódik 38-ra.
Ez jó?

Köszi a segítséget, nem vagyok mélyen otthon a tuningban!

Gabesz amd64
kösz

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Narancs
Csak egy tápcsati van benne, de majd a cédét megküldöm másik tápról.
Tehát a sárga az valami hang lesz? Sajna semmilyen leírást nem találtam a cuccról a neten...<#zavart2>

Megvan az új vga hûtõm. artic cooling ati sil. rev4 <#buck>
délután szétkapom karit 😛 majd tolok pár képet ha érdekel valakit =)

Punker
amúgy meg anno irodai munkára tökéletes volt, tetõt lekapod bekötsz egy optikát és tudsz telepíteni.

Punker
hang/video ki/be vezetés? 😊

Narancs
Amúgy nem tudjátok ezek a csatik mire jók?

Szereztem egy minipc-t, de nem tudom mire lehetne használni, mivel nincs rajta CD nem tudok win98-at rányomni...

Sztetek mire jó egy ilyen? Amúgy ha jól láttam 64mb ram és 180MHz Círix ruduzsol benne.

UI: Boldok szülinapot Gabesz, most olvasom, hogy tegnap volt!<#hawaii>

Narancs
Tényleg ver a sors...ezeket a szarokat már nem csinálják meg rendesen.<#rinya>
Nem baj, még egy indok a TFT-re<#ravasz1>

Zetorg
nekem az 5.1 szettem haldoklik asszem 😞
genius 5.1 HT, két led világít zölden, ha be van kapcsolva, de néha csak az egyik és akkor nem szól.ha kikapcsolom a fõkapcsolót, aztán vissza, akkor megjavul...

Punker
ez mindennél így van, ezért mondtam mindig hogy aminek nincs garanciája attól szabadulni kell 😊

Gabesz amd64
Téged ver a sors wazze mindig akkor kezd besz@rni(winyod már meghalt) amikor lejár a gari! 😞

amúgy qz Én monitorom is kezd furcsa dolgokat csinálni(LG) fogja magát aztán egyszercsak bezöldül 😞

Punker
mind2?