36836
  • Zetorg
    nem.az alsó a pumpába megy.
  • Punker
    alsó cső hova megy? winyót is hűti?
  • Punker
    partició létrehozása vagy mi a neve? :)
  • Zetorg
  • Narancs
    XP telepítővel hogyan?
    8-ast most próbáltam, tök ugyanazt csinálta. Következőt írja ki:
    983 Error: too many errors, execution halted.
    Jajj mennyit szívok ezzel az új vinyóval, nem igaz már...
  • izb
    Használd a 8-ast:)
    Egyébként milyen hibára hivatkozva száll el?
  • Punker
    én mindig az XP telepítővel csináltam :)
  • Narancs
    Lenne egy csöppet OFF kérdésem, de reményeim szerint itt gyorsan kapok választ, előre is szorri.
    Szal adott egy 160as vinyó, egy partícióval. Ebből szeretnék csinálni egy 20-ast és egy 140-est, Partition magic 7 pro progit használnám mint eddig, de valami köcsög hibát jelez és nem hajtja végre a feladatokat...:(
    Szóval hogyan tudnám kettészelné a meglévő partíciót valami más módon?
  • izb
    5000-6000ft környékén realizálódik.
  • Narancs
    Köszi, kb 2 perccel a hsz-om után már énis megtaláltam...azért fasza, hogy ezt sehol nem írják rá a vinyóra a rohadtak. Amúgy jó kis cucc, 160giga/tányér. Remélem tovább húzza majd mint fél év...
  • 79Alba
    mennyit kóstál?
  • izb
    nekem egy ilyenben van a 10000 fordulatu raptoron és nincs semmi hangja,és a hömérséglet is kiváló.
  • 79Alba
    Ez a rezonanciát is felfogja?
  • izb
    Nem az ötlettel van a probléma..
  • izb
  • Zetorg
    jumperelni kell!
  • 79Alba
    Ja még egy kérdés a winyóm nagyon rezonál valami megoldás? Ja meg melegszik.Samsung 160 Gb 8Mb SATA2
  • 79Alba
    Sziasztok. Tettem még ventit bele és mostmér a kánikulához képest 56 fok fölé nem tudom hajtani.Jó ötleteitek vannak.
  • Narancs
    Hellász!
    Gariban kaptam vissza egy halott hitachi helyett egy 160 gigás Seagate 7200.9 -es vinyát, ami sata2 -es, ncq -ús cuccla. Az egytelen apró gondom vele, hogy a céklafaszú via kt600-as lapom (asus a7v600) nem látja. VT8237 -es összegányolt sata vezérlő ül rajta. Na most én eddig úgy tudtam, hogy a sata2 lefelé kompatibilis, tehát nem kell sata2-es vinyóhoz sata2-es lap, mert a sima sata is elviszi, csak nem tudja kihasználni a fincsi sávszélességet és az ncq-t. De ezekszerint tévedtem? Vagy más lehet a gond? Valami tipp? Megőrülök!
  • dokar
    Én nem aggódnék annyira az élettartam miatt. Olyan ütemben felgyorsult már a hardveres eszközök fejlődése, hogy manapság már szinte lehetetlen egy azon számítógépet hosszútávra betervezni. Húzzad csak bátran, mielőtt tönkre menne, már jóval előtte új gép iránt fogsz érdeklődni.
  • rvn
    Akkor ez rendben van igy! Köszi szépen!
  • Narancs
    Ez nem olyan drasztikus tunnig, 3.2-esek feszkó emeléssel 4GHz fölé nyomhatók általában. Gondolom alapfeszen megy ennyit, nem? Ha nem megy 60 fölé nyáron se, akkor nem rövidíti meg szvsz. Eddigi tapasztalatok aztat mutatják, hogy csak a csutkáighúzott agyon feszelt procik szoktak veszíteni teljesítményükből ahogy tellik az idő. Konkrétan egyre kisebb órajelet megy uyganazon a feszen.
  • rvn
    Hy! Az lenna a kérdésem ,hogy huztama procimon 3,2 röl 3,8 ra és a ramom is 533 helyett 633 on megy! És ez a tuning lényegesen megröviditi e ezen résezk élettartamát,ha a hömérsékletük megfelelöen alacsony?
  • CSOCSO
    ok
  • Punker
    2 hete várok az egérre, lehet érdemesebb lenne kifizetni az +2k-t szállításra :(
  • Zetorg
    nézegettem a vga-kat, de postával kb 10k-val olcsóbban jönne ki...
    akkor meg inkább kifizetem a +10k-t és van helyben gari.

de ha kell valami olyan, amit nálunk nem kapni, akkor szólok :)
  • Narancs
    Azon az átalakítón csak az FSB-t illetve a azt lehet beállítani, hogy Celeron vagy P3. De kipróbálom P3-ra jumperelve, hátha úgy több feszt ad neki.
  • Punker
    Demand bekaphatja.....
  • Zetorg
    nem lehet, hogy a slot1 átalakítón lehet feszt állítani és keveset lap?
  • Narancs
    Nah srácok, aki keni a retró tuningot:
    Van egy VIA Apollo 133 chipsetes slot1 lap, leírás szerint tud 133-as FSB-t is. egy Átalakítóban ül benne egy 1100as coppermine celeron, mellette 2*128mb 133as sd. Föl is ismeri a lap, de XP bootnál lefagy. 66-os FSBvel (733-on) meg lazán megy. Gondoltam, hogy a hűtés lenne a gond, de így passzívban is elviszi, és 1100on is csak lagyi a borda ha rányomom a ventit is. Szóval szerintetek mi a rák lehet? Próbáltam egyoldalas, kétoldalas rammal is, mindíg uyganaz a téma, 100as FSBvel fagyi, 66ossal faszán megy minden. Sarkazva biztos nincs a proci. Valami 5let esetleg? Lapon legújabb bios van.
  • 79Alba
    Már fulra van tuningolva. Ennél többet ember nem tehet.
  • via_mala
    [spolier]Hát akkor tuningolj rajta egy kicsit! :P[/spolier]
  • Punker
    remélem ma megjön a plazma :)
  • CSOCSO
    nincs kozel hozzam de itt nezelodj

ez az egyik legjobb szvsz
  • Zetorg
    fasza :)
    tudnál adni linket olyan bolthoz, ahol szoktál vásárolni?
    vagy valami olyat, ami közel van hozzád...
  • CSOCSO
    persze!!
  • Zetorg
    köszi, de úgy már drága lenne :(
    esetleg másra is áll ez az ajánlat? :)
  • CSOCSO
    hat nemtom.. ha kell akkor tudok kuldeni neked itthonrol... 20-25 dodo lenne a kuldes haza
  • Zetorg
    thx, de ilyet biztos nem lehet nálunk kapni :\
  • CSOCSO
    ez van csak nem szines...