Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Miután lefutott a scan, tudtál a megtalált alkönyvtárakban mászkálni? ott elméletileg a tartalmat is meg lehet nézni, szóval 1-2 text file-ba benézve láthatod, hogy tényleg megtalálta
Scan után mintha valami bill-kombinációval is lehetne menteni (bár ha végigment, tudtál tallózni benne, és nem kérdezte mentenéd-e, akkor rendbetette elsõre is)
Ha nem megy, gugli, és keresd meg az oldalukat, nem amatõr progi

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zetorg
lefutattam megint a scant, végig is ment, de a végén nem tudtam semmit csinálni.visszajön ugyan az az ablak, mint elötte.
ha kilépek, akkor nem kérdez semmit, csak visszadob dos parancssorba

le tudná írni valaki, hogy pontosan mit kéne csinálnom?

Gabesz amd64
mér ne lenne?

20 tûs? akkor simán.
24 tûs? akkor simán.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

csak nemtom ,h alaplapommal kompatibilis lesze-e 😊

http://thenamelessphoto.com/

Gabesz amd64
nem tünik rosznak,na!

egy 12cm-es venti nem hangos.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Zetorg
nah, scanneltem, csak rossz helyen.
most viszont jó helyen, kb háromnegyed órán át tartott, de az utolsó kockánál kifagyott 😞(
vártam vagy negyed órát, vinyó nem dolgozott, ESC-re nem reagált, úgyhogy újraindítottam a gépet...

mrzed001
Az szép, nekem ennyire azért nem volt sok a 200-as, talán 1-1,5 óra?
De rég volt, öregszem (és hülyülök 😊), szóval lehetett több is 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Punker
nekem a 120 gigás winyó full scennelése 5-6 óra volt.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mrzed001
Vagy nem scenneltetted vele végig az egész vincsit (eltart egy darabig), vagy nem engedted, hogy mentesen kilépéskor

Zetorg
jah, ilyen progi van rajta, próbálkoztam is vele, de nem nagyon csinált semmit, lehet, hogy elbasztam valamit.

ilyen táppal valaki találkozott már? ilyet vennék csak nemtom milyen hangos :S

mrzed001
Talán AR (Active Partition Recovery) a neve, a rendszer (vagy Recovery) dolgok között találod meg
elindítod, kapásból scanneli a wincsit, belenézhetsz eltûntnek hitt alkönyvtáraidba 😊, majd kilépéskor megkérdezi, hogy menteni akarod-e a megtalál file-ok infóit a wincsire (ha igen, szépen újra létrehozza a particiót és infóit)
Egyébként van már Hiren-bõl 7.3-as is (én még az 5-ösével hoztam rendbe a wincsit, szóval a 6-osod is bõven elég lesz)

Ha ez nem segít, akkor annak annyi 😞

Zetorg
leszedtem azt a boot cd-t, a 6.0-s verziót.
ha meg tudnád mondani a program pontos nevét, talán egyszerûbb lenne a dolgom.
kipróbáltam már pár progit róla, de egyikkel sem sikerült.partition magic azt írja, hogy formázatlal a partíció, de csak 94 gigának látja és van mellette egy NFTS partíció, ami tizenvalahány giga :S

xj700t
Én mindig így csinálom ti nem ? 😊)

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

mrzed001
Mondom, ha nem formáztál, és nem írtál semmit a wincsire, akkor rendbe lehet hozni. Én a 200-ast egyszer nem importáltam, hanem konvertáltam, még a format is eltûnt róla. Próbáld ki a Hiren's BootCD-t, nekem hibátlanul rendbetette, azóta se volt vele gond

Gabesz amd64
és akkor belenyultál a bilibe<#nyes>

Zetorg
ezentúl én is kiírok majd mindent asszem, de már késõ 😞
az a baj, hogy tegnap vettem egy 6600gt-t és ha esetleg meghalt a vinyó, nem tudok másikat venni.esetleg akkor, ha visszaviszem a vga-t...

mondjuk nem hiszem, hogy a vinyónak baja lenne, mert a windows a másik partíciójáról mûködik hibátlanul.

Narancs
Bazz, ezek a kurva vinyók...nekem 160 giga veszett oda, azóta elhatároztam fél évente arhiválok.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Zetorg
2 körül

gondolkozok, hogy mit csináljak...próbálkozzak még, vagy formázzam a picsába?!
igazán a zenék érdekelnek, ~4000 szám, ezt mégegyszer nem gyüjtöm össze 😞

bertino
uhha hány éves vinyó volt ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Zetorg
mégsem <#rinya>
próbáltam a zenéimet meghallgatni, de a nagy része be sem töltõdik, ami betöltõdik, az meg akad 😞(((

Zetorg
thx 😊
asszem végeztem...70 giga adatot sikerült lementeni, a többi eltünt.

mrzed001
Kéz és bájttörést 😊

DJ RX7
nekem is kell egy ilyen...

:3

Zetorg
thx!
most szereztem egy vinyót, megpróbálom erre átmenteni a cuccokat get data back-el.

Zetorg
SATA vinyó, nincs rajta jumper.

Gabesz amd64
ez LOL

Gabesz amd64
nekem ilyet akkor írt ki ha rossz helyen volt a jumper...azt helyi lemezként írta ki a windows intézõben. 😞

mrzed001
Hiren's BootCD-n volt egy progi (sa, vagy valami kétbetûs a rendszer tool-ok között), nekem egy teljes 200-as wincsit hozott vissza az életbe hibátlanul úgy, hogy végignézi az összes fizikai szektort, és az NTFS bejegyzéseket (fájl részleteket) összeszedi és helyreállítja

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Zetorg
holnap kérek egy vinyót és nekiugrok megint...

közben nézegetem a progit, lehet, hogy valamit rosszul csináltam.holnap, kipihenten nekiállok megint.

Punker
szerezz egy másik üres winyót mindent visszalehet szedni ha nincs fizikai sérülés, havernak 1,5 év alatt forgatott 110 gigányi természet filmjét is sikerült ilyen után visszahozni (igaz valami 3 napig tartott😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg
na megvan a progi, el is kezdtem a mentést, de szarban vagyok 😞(
40 giga zenébõl ~6 maradt, a programjaim nagy rész is eltünt.

faszom tele van, mindjárt letörlöm az egészet

Zetorg
eszembe se jutott formázni, csurig van a partíció 😊

thx, a program nevét.tudtam, hogy van ilyen, csak a nevét nem.

szerk.:
jah, még egy érdekesség.egy 20 gigás vinyót dugtam a cd-rom mellé és azóta írja ezt az E partícióra...

Punker
le ne formázd! Get data back-kel vissza lehet menteni mindent!

Zetorg
hajjajj 😞(
120gigás seagate vinyóm 110 gigás particiójára azt írja az xp, hogy nincs formázva :'(

valakinek valami ötlet?

Scrat
THX.

akkor geil.

Scrat
Annyira nem vagyok én nagy tuning mester...bár ha a lehetõség adott...
Mondjuk a GEIL 2ezerrel drágább mint a KINGSTON...szóval akkor inkább azt vegyek ugye?
Lényeg: stabil legyen, gyors legyen,s ha tuningra vetemedek bírja a kiképzést!<#awink>

Punker
Geil ramon gyárialg van hûtés legalábbis mi csak olyat árultunk, Kingston a megbízhatóságáról híres stabil mint az atom kb 100-bõl 1 jött vissza garanciálisan, d eha tuningolni akarsz akkor Geil.

Narancs
Hûtés nem árt ha extrémen tuningolsz. Annó a 400-as kingstont csak hûtve mertem 570-en nyomatni.

Scrat
Mármint jobban húzható, gyorsabb...stb...stb.. ?

Mert megmondom õszintén a környékünkön nem sokat hallodtam eddig a Geil memóriákról, viszont a Kingston-t lehet kapni szinte minden számtechboltban, és csak jót hallodtam róla.
A GEIL mégjobb lenne? <#conf>

Ja és mennyire van értelme mûtést tenni a memóriákra?
(kb 1000-ért tudok ilyen alu. "tasakot" a modulra). Jó ez?

Punker
Geil tuning barátabb

Scrat
Különbözõ!
1db Hynix 512mb
1db PQI 512mb

De hamarosan cserélni szeretném egy dual kitre.
Apropo! GEIL vagy KINGSTON dual kitet vegyek inkább?

Narancs
Igaz...abból indultam ki, hogy nekem is dinamikus, de mindíg ugyanazt a kettõt kapom meg.

Punker
mert dinamikus IP-t nem lehet normálisan ban-olni.....

bertino
szerintem direkt csinálja, de még mindig nemtom mé ide

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Gabesz amd64
ez már kezd unalmas lenni!
nem akarod abba hagyni már?

hogy feketéledne meg a pöcsöd és esne le magától ,h nem unod még <#banplz>