Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scan után mintha valami bill-kombinációval is lehetne menteni (bár ha végigment, tudtál tallózni benne, és nem kérdezte mentenéd-e, akkor rendbetette elsõre is)
Ha nem megy, gugli, és keresd meg az oldalukat, nem amatõr progi
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ha kilépek, akkor nem kérdez semmit, csak visszadob dos parancssorba
le tudná írni valaki, hogy pontosan mit kéne csinálnom?
20 tûs? akkor simán.
24 tûs? akkor simán.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
http://thenamelessphoto.com/
egy 12cm-es venti nem hangos.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
most viszont jó helyen, kb háromnegyed órán át tartott, de az utolsó kockánál kifagyott 😞(
vártam vagy negyed órát, vinyó nem dolgozott, ESC-re nem reagált, úgyhogy újraindítottam a gépet...
De rég volt, öregszem (és hülyülök 😊), szóval lehetett több is 😊)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
elindítod, kapásból scanneli a wincsit, belenézhetsz eltûntnek hitt alkönyvtáraidba 😊, majd kilépéskor megkérdezi, hogy menteni akarod-e a megtalál file-ok infóit a wincsire (ha igen, szépen újra létrehozza a particiót és infóit)
Egyébként van már Hiren-bõl 7.3-as is (én még az 5-ösével hoztam rendbe a wincsit, szóval a 6-osod is bõven elég lesz)
Ha ez nem segít, akkor annak annyi 😞
ha meg tudnád mondani a program pontos nevét, talán egyszerûbb lenne a dolgom.
kipróbáltam már pár progit róla, de egyikkel sem sikerült.partition magic azt írja, hogy formázatlal a partíció, de csak 94 gigának látja és van mellette egy NFTS partíció, ami tizenvalahány giga :S
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
az a baj, hogy tegnap vettem egy 6600gt-t és ha esetleg meghalt a vinyó, nem tudok másikat venni.esetleg akkor, ha visszaviszem a vga-t...
mondjuk nem hiszem, hogy a vinyónak baja lenne, mert a windows a másik partíciójáról mûködik hibátlanul.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
gondolkozok, hogy mit csináljak...próbálkozzak még, vagy formázzam a picsába?!
igazán a zenék érdekelnek, ~4000 szám, ezt mégegyszer nem gyüjtöm össze 😞
próbáltam a zenéimet meghallgatni, de a nagy része be sem töltõdik, ami betöltõdik, az meg akad 😞(((

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
közben nézegetem a progit, lehet, hogy valamit rosszul csináltam.holnap, kipihenten nekiállok megint.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
40 giga zenébõl ~6 maradt, a programjaim nagy rész is eltünt.
faszom tele van, mindjárt letörlöm az egészet
thx, a program nevét.tudtam, hogy van ilyen, csak a nevét nem.
szerk.:
jah, még egy érdekesség.egy 20 gigás vinyót dugtam a cd-rom mellé és azóta írja ezt az E partícióra...
120gigás seagate vinyóm 110 gigás particiójára azt írja az xp, hogy nincs formázva :'(
valakinek valami ötlet?
Mondjuk a GEIL 2ezerrel drágább mint a KINGSTON...szóval akkor inkább azt vegyek ugye?
Lényeg: stabil legyen, gyors legyen,s ha tuningra vetemedek bírja a kiképzést!<#awink>#awink>
Mert megmondom õszintén a környékünkön nem sokat hallodtam eddig a Geil memóriákról, viszont a Kingston-t lehet kapni szinte minden számtechboltban, és csak jót hallodtam róla.
A GEIL mégjobb lenne? <#conf>#conf>
Ja és mennyire van értelme mûtést tenni a memóriákra?
(kb 1000-ért tudok ilyen alu. "tasakot" a modulra). Jó ez?
1db Hynix 512mb
1db PQI 512mb
De hamarosan cserélni szeretném egy dual kitre.
Apropo! GEIL vagy KINGSTON dual kitet vegyek inkább?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
nem akarod abba hagyni már?