36836
-
izb #27944 Tudomásom szerint alapból csak proci hűtés jár hozzá.
vga és chipset hűtés az külön játszik.
a hdd hűtőt simán rákötöd a bekötési sorrend rajtad múlik.
a sima 939-es procikat ha késöbb arra fogsz váltani,simán kiszolgálja.
Ha nagyobb teljesítményü VGA,vagy nforce 4-es alapot veszel hozzá na az problematikus lesz szerintem.elöbbi és utóbbi is nagyon szeretik a jó hűtést.
erre meg mivel simán passzív az egész, nem hiszem hogy elég lesz,de próba cseresznye:) max nem kell fűteni mellette télen:)
A mostani általad összeállított konfighoz tökéletes lesz,de hogy 3 év múlva mi lesz,az kérdéses.
Valszeg addig nem húzza ki,sőt biztos.
-
LaciMaci #27943 OK kösz, de ehez a Zalman hoz jár alapból a Chipset CPU és a VGA a hűtő vagy külön kell venni?A HDD hütőt be lehet rá kötni vagy sem?
Még1:
Én ezt nem 3 évre szeretném venni, ha már ennyit "kidobok" rá hanem többre egy nagyobb tuningolt konfigot nem bír el?
Légyszives mindre válaszolj! -
izb #27942 Reserator erre a konfigra még tuning mellett is tökéletes lesz.
alapból a 3000+ processzor nem egy melegedős fajta,és húzásnál sem nő meg drasztikusan a hőtermelése.
nforce3-as chipset nem olyan forrófejü mint a 4-es sorozat igy azzal sem lesz gond.
Detto ugyanez igaz a videókaridra lévén hogy már nem egy mostani darab igy a hőtermelése sem egy egetverő.
Vinyók passzívan sem nagyon mennek 40 fok felé igy sem lesz gond.
-
LaciMaci #27941 Nah: Nem nagyon akarok tuningolni viszont fáj a fogam arra a Zalmanra arra a Zalmann ra lehet még +ba Vincsó hűtőt kötni?Így lenne CPU+VGA+Chipset+HDD hűtés ezek így hidegebbek lennének mint most? -
#27940 ha tuningolni akarsz akkor igen, nekem nem kell, winyó-t hűti a ház, chipsetre nem kell elég agyári passzív, egyedül a VGA-re kell majd 1 blokk mert az hangos :(
de mondom nekem nincs húzva semmi. -
#27939 nincs táp min 10k + az apróságok + monitor -
Yurij #27938 Kösszönöm már jegyzetelem is. -
LaciMaci #27937 Még kell hozzá DVD író, Hangfal, egér, billentyűzet és egy csúcs monitor és kakukk!Mondjuk nekem CSAK a monitor volt 75 0000-ft:D
Punker légyszi válaszólj erre a hozzászólásomra: #27934 kösz!
-
LaciMaci #27936 Alaplap: ASUS K8N-E Deluxe: 17010-ft
Processzor: AMD Athlon64 3000+: 28554-ft
Memória: Kingston 512DDR 400mhz: 11999-ft
VGA: Club3D Radeon 9800 Pro 128MB: 32520-ft
Ez így 90083-ft
És ízlés szerint választasz hozzá egy házat!
Ez középkategóriában elég jó gép!
-
Yurij #27935 Üdv minden Pc Gurunak!
Adva van 100eFt ebbol kellene unoka öcsinek valami jo gépet összerakni mig nem lesz szülinap maj 1.
Én ellégé nem vagyok otthon ebben a témában.
Ami kellene:
-Ház
-Vga
-Alaplap
-Proci
-Ram
Winyokat árakom a régebbiböl van 2db 120gb 7200 Ata
Jo lenne egy P4 és egy Amd konfig
Elöre is kösszi minden Tuning Guru Tanácsát -
LaciMaci #27934 Szia!Akkor sztem érdemesebb külön összerakni egy hűzést!
A 4 blokk ra mit értesz CPU, VGA, Chipset, HDD? -
#27933 a 4 blokk 1 normális pumpa + 1-2 nagyobb radiátor
figy a Zalman lényege a full passzív hang nélküli hűtés, tehát rátudod kötni mind a 4 cuccot de tuningot már nem fogja bírni, nekem a procit frankón hűti még a VGA-t is bírná, de ha tuninggal mindent bekötnék biztos lenne 70 fok körül -
LaciMaci #27932 SZiasztok közben gondolkodtam!
Én szeretnék egy vízhütést összedobni HDD+CPU+VGA+Chipset hütő kéne!Hogy ezt meg tudjam csínálni mik kellenek hozzá? -
LaciMaci #27931 Sziasztok légyszives válastoljatok nekem ehez a hozzászóláshoz: #27922
Köszönöm! -
#27930 50 fok fölé még nem ment a proci 5-6 órányi játékkal se, mondjuk a VGA nincs bekötve. -
LaciMaci #27929 Érdemes egyátalán komplett vízhűtűst venni a gépre 70 000-ft ért vagy egy komplett hűtést 10 000-ft ért?Ebbe értem a házat, CPU-t vidi karit és a wincsót!Szerintetek? -
#27928 amugy szep ez a vizhutes.. de... kivancsi lennek mennyire tudna hidegen tartani a cuccomat.. pl tobb ora jatek utan hany fokos lehet... mivelhogy a viz egyre csak melegszik.. es visszahuteni meg eleg nehez lehet...
most tuti nem veszek.. talan akov gepre.. de oda meg keves lesz egy ilyen... huzott dual p4... sli cucc.. meg az NB... erre 1 zalman vizhutes szvsz keves...
mondjuk ugy meg mindig lehet menni hogy a ket vidkarit meg az nb-t hutse a zalman.. a cpu ra meg kell venni valami fasza hutot oszt kesz... az SLI nel ugyse fer egymas moge ket ertelmes huto.. azaz elfer de honnan szivnak levegot?? a hatso sehonnan... -
#27927 erre ilyet vegyetek:
-
#27926 Esetleg tudtok olyan házat amelynek plexi van az oldalán és nem drága.... (táp nélkül is tökéletes.)
Vagy esetleg mennyiért csináltatnak plexit? -
#27925 minek? -
LaciMaci #27924 Ez a Zalmann jó csak HDD hütő nincs rajta az is kéne mert nem tok aludni!Szóval a Zalmanba +ba be lehet kötni a HDD hütőt amit mutattam vagy nincs rá hely? -
#27923 az alapban csak a CPU hűtő van az van nekem. -
LaciMaci #27922 Még 1 kérdés, ha veszek egy ilyet:
Ez egy CPU+VGA+Chipset hütő és még veszek egy ilyet:
Akkor a HDD hütőt rá lehet kötni a nagy Zalman ra vagy külön kell ehez is venni mindent? -
LaciMaci #27921 Láttam Zalmant CPU+VGA+Chipset melyik az a chipset?:D
Ha még veszek bele+ egy vízhűtéses vinyó hütőt az jó? -
#27920 thx!!!! -
#27919 mert azok gagyik..... -
LaciMaci #27918 Sziasztok!
Nézem a vízhűtéseket minek adnak hozzá ventilátort akkor ugyanúgy megvan a hang nem? -
#27917 link -
#27916 mi annak a honlapnak a neve ahonnan mindenfél külsö tuning cuccokat lehet rendelni? (neon,világítós hütő) -
#27915 felesleges... :) -
#27914 Intel Pentium 2.0Ghz @ 3.8 Ghz :O És attólfélek ma fog menni 4.0-án is :O Ezjóez? ^.^ -
már fáradt vagyok és azért nem értem ezt, vagy tényleg elbasztak valamit? :S
hogy lehet több a minimum fps, mint az átlag? -
#27912 Ja, és ilyen minden gépben van alapból... -
#27911 hi meg tudná valaki mondani, hogy a mikrofonom hangerejét hol tom átállítani? leljebb kéne venni, de nem tudom hol kel :S -
#27910 Hát én nem szabályoztam le semmit, kihúztam úgy ahogy van. eredmény: sokkal halkabb, és csak +2-5 fok melegedés alkatrészenként. Húsvét után veszek egy 12cm-est és csá :) -
izb #27909 ez csak egy lehetőség lett volna...
elszállt:)) -
#27908 (NOTICE: CL-G0009 does not support VGA card with HSI bridge chip)
nem lesz az jó agp-s gto-ra. -
#27907 nekem is van ilyen, csak mindet 5v-ra kötöttem :) -
izb #27906 -
#27905 Köszke!!