Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak azt nem értem,hogy a háznak mennyi köze van a tuninghoz......
<#dumcsi>

Punker
beleszámoltam az UV-t, stb apróságot is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
én se annyiért vettem, de normál áron 50 körül vannak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
beteg lennék 50-60k-ért házat venni, inkább barkácsolnék magamnak egyet, a többit megértem még...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Punker
nem húztam, minek? majd ha kevés lesz 😊

hiányoznak a tuningal kapcsolatos hozzászólások...
630-as Intelt próbáltad húzni? Ha igen mennyit bírt?

Én még mindig a 478-as 2.6-os P4el vagyok el, és leszek is még kb. 2évig <#vigyor3>
(megfogadtam, hogy 2008-ig 1 fillért sem költök a gépre, max ventit cserélek ha tönkremenne...)

Punker
mirõl beszélsz? 630-as procim 40k körül volt.....

Értelem a hozzászólásod elsõ,és második felében nem nagyon van.

Punker
40-45 körül tartja az Intel procit, és szép 😊

rakj hozzá még 140k-t és bírsz venni egy fanya intel cpu-t :S

azt had kérdezzem meg, hogy a Zalmanod mennyit hûtt?
(hány fokos a procid?)
Nekem Zalman 7700CU-m van, amit 7,5K-ért vettem, és 40fokon tartja a procit és tökéletesen hangtalan a gépem.
Vízhûtésre kiadni 50-60K-t csak mert halk, hát nemtudom.
(nekem is volt vízhûtésem, és pont ezért álltam vissza zalman léghûtésre)

[jah és talán szerelmes <#vigyor2>]

juj :o

Punker
most miért? ez itt tuning topic ergó nem a gagyi cuccok topic-ja, pl nekem ház 50-60k, táp 30k, hûtés 50-60k, és ez még semmi ugye 😊

bertino
micsoda optimizmusra utaló hsz volt D:

Punker
semmit 😊

100kból ti milyen konfigot raknátok össze? használt cucc nem kizárt.

http://thenamelessphoto.com/

Danee
Nekem egy ilyen házam van, alul meg felül a nem átlátszó részre beraktam 2 zöld neont. Nagyon jól mutat, mert alapbol van benne oldalt egy kék venti , meg még az elején is egy.. nagyon jól összeillenek!

Punker
nekem a TT ház miatt kék + lila UV

Danee
az a fehér piros szarul nézne ki kék leddel 😊 bazz nekem is fekete minden csak zöld neonnal 😄

bertino
jóóóó... ^^

Punker
de ez nem is az átlag felhasználók topic-ja 😊

bertino
nah ja, ebben van valami, de a megjelenés nem a legfõbb ismérve az ilyen dolgoknak
<#hehe>

Punker
miért? ennyi pénzért már legyen szép is ne csak jó 😊

bertino
hogy nektek milyen maximális igényeket nem kielégítõ problémáitok vannak <#wilting>

Punker
ezzel az "baj" hogy túl sok szinûek a foglalatok:

Zetorg
lehet, hogy én is csak azért mondom, hogy szép, mert különleges...

Punker
a fekete vagy a fehér? 😊

Danee
szerintem jól mutat, persze akkor ehhez kell igazitani mindent 😊 érdekesen nézne ki egy kék leddel 😄

Punker
ASUS mindig is a fekete nyákot nyomta extrának, aminek örrülök mert jólmutat a Zalman kék alatt 😊

[NST]Cifu
Egyfelõl szerintem nem olyan szép (biztos van olyan környezet, ahol a fehér nyák szépen néz ki, de pl. a mostani csupa fekete házam felõl erõs kétségeim vannak, hogy megfelelne e kritériumnak), legfeljebb egyedi, másfelõl részemrõl a prioritásban a szépség elött szerepel a sebesség, a funkciók és a megbízhatóság. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Zetorg
én nem tudok ilyen programról...
olyan lapokhoz szoktak néha adni, amiben alapban is van tuning, pl az abit új lapjaihoz biztosan.

Csá van egy LGA 775 2.6 1Mb 533-as procim felakarom húzni, de a BIOS-ban kihagyták
ezt a jó dolgot😊Tudtok valamilyen programot amivel tudom húzni?

Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure

raziel.
ez a hirdetés prohardware-n lattam de poénbol irták...nem én keresek ilyet...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

hm snecie St eltüntette :o

bertino
OFF: valóban eltûnt
ON

Narancs
Ha a proci nem ilyen, hanem sima 3 gigás P4 akkor stimmel a kép.

OFF: Nem tudja valaki srácok, hogy a felhasználói információk közül hová tûnt a hozzászólások száma? Vagy csak én nem látom?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Gabesz amd64
milyen alaplapod van?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

hm..mind1 nem is az enyém lenne ez, hanem rokonom mondta h ien van neki..szal akkor átbaszott, demegütöm..

Nekem tudna valaki segíteni?
Promi
Igen en is utanna gondolkodtam, hogy akkor mar mem + vga csere is kellene az uj alaplap miatt.😞
Koszonom a segitseget.
Ja és Thermaltake Volcano co hûtésem van
70-80K elég gázos.
Ha váltassz akkor 939-es AMD az alap; akkor viszont kell:
1. alaplap
2. proci
3. memória
4. pci-e vga
(5.) (új táp---nem feltétlenül, de hasznos)

Szóval annyiból nehezen áll meg egy AMD-re váltás.
Szerintem akkor jársz a legjobban ha a mostanit sz@rrá tuningolod (@3Ghz környéke a reális) és elvagy vele még 1 évig.

Vagy a mostaniba cserélsz procit + videókártyát.
S478-ban van még annyi tartalék amivel ellehetsz még 1 évig.
2.4-est PH!-n beáraztatod és PH!-n egy kis pénzrádobással veszel egy 3.2-est jobbesetben 3.4-est amit felhúzol @3.7-3.9 környékére. Azzal még tovább is elleszel mint +1 év...
VGA-val ugyan így. Beáraztatod a mostanit és pénzrádobással 6800GT-re váltassz...

ha valaki tudna segíten légyszi írjatok nekem az [email protected] címre elõre is köszi sziasztok kérlek segítsetek!!!!!!
AMD Sempron 2400+ Procim van és nem tudom húzni 1.667Ghz-n megy de én töbet akarok kérlak segítsetek hogy tudnám kihúzni? És mivel?
Promi
Kb. 70-80 ezer
mennyit zsetont szánnál a váltásra?

Promi
Most van 1 P4 2.4 es procim, Abit IS7E alaplappal.
Szeretnek atterni AMD -re, mijen alaplapot + procit ajanlanatok, amit lehetne majd huzni is? Alaplapot csak is passziv hutesut veszek.
Zetorg
775-ös lap, ddr2 és pci-e vga kell, ahogy a kolléga mondta is itt elöttem 😉