Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
😞
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Vannak akik órákig túrkálnak a procik között a boltban, hogy kikeresség a megfelelõt...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
nem, csak hogyha áramkimaradás ütne be pont jókor jó helyen, akkor vlszleg búcsút mondhatsz az alaplapnak
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
proci meg amd athlon 2100 és ma voltam havernál leirni bios beállitásait és semenyit nemtudom felhuzni enyémet övé meg vigan megy 48 fokon 2600+on....szoval ezért nem értem én. amugy vágom mit irtál a proci maggal kapcsolatba de nemtudom már hogy rávolt e irva vagy hogy milyen az enyém meg haveré...
Amúgy nem írtad le pontosana a géped. Pl hány vinyód, cd-d dvd-d van, mert simán lehet, hogy KEVÉS a codegen táp. Már a sima 6600 dobozára is rávésik, hogy minimum 350Watt, és ezt nem codegenben mérik.
mert akkor máshol van a bibi...esetleg ram vagy alaplap bios...ezekre tudok gondolni...
nekem nem sikerült semmit húznom a 2100+ os procin ezért írtam....
a 2500+ os procikból is két széria volt kint anno.
az egyiket húzhattad rendesen a másikat meg nem(ja és nem mindegy milyen alaplapban!!).....a fene sem érti ezeket....nézzétek meg a procik azonosítóit, ha eltérnek akkor megvan(talán) miért nem megy...
okosabbat nem tudok neked mondani....
http://pspfilez.extra.hu/
még 1. a hûtõborda ezzel a rugós rögzítéssel vagy ragasztással van rögzítve???
és még annyit, hogy játék alatt 75 fokos a kártya.. tehát nemtom mi legyen 😊
megint hûtés.. a vidkari hûtése búgott mint az állta, megtisztítottam, semmi.. és biztos hogy az zúg.. elindítom, krepeg, ha berakom alá a kezem, akkor alig érzem, hogy fújná, mikor meg abbahagyja, akkor jobban elkezdi fújni a "szelet"..+++mióta ezt csinálja kb 5 fpst ha veszítettem a játékokban. pl mikor kijött a most wanted, beállítottam, ment 25-30at, néhol 20at... most meg nagyobbrészt 20at megy végig!!! kicseréltessem a hûtõt, kicseréltessem a kártyát, vagy mellõzzem az innot?
+hozzá kell tenni, hogy 4 csavar fogja a ventit, bele vannak túlságosan is csavarva! ezáltal meg van repedezve a mûanyag a csavar körül.. ez nagy gond lehet? nem én voltam, nem is én raktam rá a hûtést. csak úgy feltûnr 😊
ezt a procit nem igen fogod tuningolni, nekem is volt egy de gyorsan eladtam és vettem helyette egy 2500+ amit lehet húzni rendesen.
Vszínû a proci nem bírja az órajelet, vagy a ram.
egy olyan problémám van hogy, procimat felszeretném huzni egy keveset de mikor kilépek biosbol akkor nem indul ujra a gép szoval monitor sem kap jelet csak pirosan világit vinyok meg csak búgnak...
configom: amd 2100+, asus a7n8x-x, gef6600gt, 1 giga ddr
havernak ugyanilyen configja van és lazán megy neki melegedés nélkl 2600+on...
ugye biosba vannak szorzok és felsõ 133on van also az 13 on na és felsõt állitom 166ra akkor már a fenti dolgot müveli miután save exitelek bisobol nem értem miért...
valaki tud valami ötletet pls irjon
Kérdés ugye arról szólt, hogy kipróbáltad-e már, és használható e más márkához is?!
ehez ezt a progit tudom ajánlani.
Már lejjebb belinkelték,én ismét megteszem.
Hutil
Tudsz valami álltalános hdd tesztprogit?!
Nem kell hülyének lenni ahoz,hogy az ember megvegye..
Milyen vinyód van?
A tuning nem exact tudomány, nem lehet elõre megmondani, hogy egy proci vagy egy videókártyát meddig lehet húzni. Meg kell próbálni, és addig kell húzni, amíg nem szemetel, és nem fagy. Ha már elkezd fagyogatni vagy szemetelni, akkor elérted a kártya képességeinek határát, és kész.
Fogd az AtiTool-t, kezd el 5-10Mhz-es lépésekben felhúzni, majd 10-15 percig futtas egy gépigényesebb játékot (HL2, Doom3, Quake4, stb.). Ha nem szemetel, és nem fagy, akkor hurrá, lehet újabb 5-10MHz-et emelni. Ha elkezd szemetelni, akkor meg vissza az elöbbi értékre. Utána ugyanez a ramnál is.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
most van rajta egy fasza hûtõ Vantech Iceberq CCB-A4p ahhoz mit szolsz az bírni fogja nem?😄
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!