Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de elolvasom azértis 😛
és még1x kössz!
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
meg itt: Tuning alapozó cikk
nomeg persze itt: Abit nf7 tuning
és ki ne felejtsd ezt: Sempron tuning1
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram
Egyébként HT szorzó 3-ra, FSB meg 250-re. Ramokat 333-ra, CPU feszt a maxra amit enged a lap. Ha így elindul, minden tesztprogi hibátlanul lefut (Prome95, SuperPI), akkor vehetsz vissza a feszbõl, mehetsz följebb a HT szorzóval, esetleg megnézheted mit bír max a ramod. 500-at nem vszínû, ha vmi átlagos modul akkor 430 körül kifúj, ami elég szopás neked, hiszen 500-ig kéne bírniuk ahoz, hogy szinkronban menjenek az FSB-vel.
Egyébként google!<#vigyor>#vigyor>
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Inkább azt mondjátok meg nekem, hogy szoftveresen hogy tudok feszt emelni az X700Pro -n?
Hírtelen a Harcosok Klubbjából jutott eszembe egy részlet:
''Elkúrt nemzedék vagyunk... melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra... nincs se célunk, se helyünk! A mi háborúnk szellemi háború, a mi válságunk az életünk!''
Na inkább nem idegesítem magam ezeken! Amikor az a legnagyobb gondja magyarországnak, hogy az egyedülálló meddõ nõ vehet-e örökbe gyereket... pöhh
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
BUÉK!
Meg szeretném kérdezni azzal kapcsolatban amit írtál a (#26262) memtest86 nevû progival kapcsolatban, hogy hogyan kell arrol be bootolni? Le tudnád irni lépésröl lépésre? Remélem nem hosszú. Még valami ha esetleg nem tökéletes valamelyik memoriám a három közul azt jelezni fogja a Memtest86 test program?
Elöre is köszönöm a választ vagy neked, vagy annak aki tud válaszolni nekem a feltett kérdésekre.
BUÉK mindenkinek!
neked is
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
illegális lan party rulz 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
S3 Virgácsot akkor hoz a Mikulás, ha rossz voltál 😄
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
25-26-án rendeztünk egy kis LAN-t haverokkal, egy iskolában 😄
egyik haver moddolt gépe:
(jobb oldalon látszik az enyém is 😊 )
sry a minõségért, de telefonnal csináltam õket...
xerintetek miért nem tudom a 2500+-os barton cput 3200-re rakni?
191x11-ig próbáltam..addig minden ok csak ha 11x200-ra akarom akkor a boot képernyõinél ujraindul.. 😞
kurva érzékenyek...multkor kiborítottam egy tálcányit a homokba és nem lett semmi bajuk 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Van egy kevés kétoldalum, ha kell összefuthatunk és adok!
Egyébként nekem meg borda kéne, hómméd, vagy vetted?
Esetleg tudsz olcsón?😊
ZetorG: kösz, valószínû ez lesz akkor, ez a ragasztgatós módszer amúgysem tetszik mert leszedni sem lehet hamár egyszer föl lett téve.