Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Most már minden proci szorzólockos. Tehát a szorzót sehogy nem tudod állítgatni. De látom jók a ramjaid, jó a lapod, akkor hajrá. Nekem is 263-as FSB-vel megy a gyári 200 helyett. A ramok meg 533 helyett így 700-on.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
P3 guruk plz kacsintsanak át a SEGÍTSÉG topicba! Köszi.

rozsaroland
Csáó. Nekem egy pentium D820-as procim van 2,8Ghz-es duálmagos. És az a bajom vele hogy van vízhûtésem és szeretném húzni a procit, de nem tudom állítani a szorzót csak az fsb-t. Az alaplapom meg: abit AL8. Mit lehet ilyenkor tenni? Ha tudtok vmi okosat azt lécci írjátok meg. Elõre is köszi mindent.

Abit al8, pentium D820 2,8@3,2 duálmagos, 1gb ddr2 ram 667mhz, sapphire x800gto ultimate edition, maxtor sataII 250gb, NEC 3540 dvd-rw, Aerocool Acry Clear II ház , egér:Razer Diamondback Plasma

Narancs
A memók tuti 400-asok? Amúgy 185*11.5 az már 3000+, annó az én 2600+osomon sem lehetett ennél följebb húzni, vízhûtéssel, akármilyen fesszel sem. egyszerûen itt volt a vége, lehet nálad is ez van.

Magnum PI
Hi!

Fel akartam húznia 2.6-s bartonomat 200-as FSB-re. Be se indult a gép. Elkezdtem visszavenni és most 185-n megy. Próbáltam emelni a feszt. is de akkor sem ment. Ekkor megpróbáltam azt is hogy csak a memórát emeltem 400-ra. Akkor sem ment. A memóriák tuti müködnek. Szar az alaplap? (Asus a7n8x-x) vagy mi lehet a gond?

OrioN the S
Privibe leírja neked és csumi... -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
vagy rekeres google-lal, szal......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Danee
szerintem vicces amit csinálsz... igaza van MrPamacsnak, aki ilyet akar venni, az itt nézi meg elõször!

Punker
te ki vagy itt? ne szólj bele, nem volt és nem lesz megtûrve a reklám a fórumon.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Danee
Punker, ne legyél már nevetséges!

Punker
az már a te problémád, itt ne reklámozz mert törölve lesz úgyis......

És szerinted aki Oldalafalat akar csinálni az az apró rovatba fog bemenni? Ne hülyéskedj már.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

Punker
ne itt reklámozz! ott az apró rovat!

Danee
Mennyért vállalsz ilyeneket?

Scrat
Ja hogy lehet kapni olyan kapcsolót ami mind a négy szálat képes megszakítani?
Hát akkor nincs több kérdésem.
Felkutatom!

THX.

kovy79
Szerintem ne próbálkozz az ilyesmivel! 1szerûbb, ha veszel 1 kicsi, 4 csatornás kapcsolót (már kicsi méretben is kapsz) és beszereled a hátlapodba.

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

Scrat
Hi.
Lehet hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de megtudná mondani valaki hogy ha megakarom csinálni hogy az optikai meghajtót ne kelljen lehúzni,hanem letudjam kapcsolni, melyik szinû tápkábelt kell megszakítani?
Természetesen kikapcsolt állapotban akarom csak kapcsolni, de mind a négyet nem akarom szakítani.
Meglehet ezt csinálni?

Narancs
De mindenesetre jobban toltad mint O mester, pedig õ vizet tett rá... P4 fsb modding by Ordasi

<#hamm>

jogos....😞

msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690

Narancs
Döntsünk meg téged? Talán próbálkozz a pride.hu fórumán, õk biztosan örömmel veszik a szexuális fölajánlásod<#hehe><#nyes><#vigyor1>
Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni. Amúgy nem rossz eredmény, de ez nem verseny.

hellosztok.....

döntsetek meg engem.......1500-rol 2233-ig huztam egy p4-est..addig még stabil volt

azaz 48.866%-os tuning😊

jojo
le ne harapjátok a fejem----annyira nem gondoltam komolyan.......
csak a mostani átlag pc-ken nem hiszem hogy normálisan menne......amit pl:auchan vagy a tesco rak össze ezekre gondolok.........
😊

[NST]Cifu
Mihez fog kelleni tuning? Egy átlag mai játék megkívánja azt, amit a Vista is, tehát nem tudom mi a probléma. Ami azt illeti ráadásul egyedül a CPU az, amit tuningolni érdemes, de azzal kapcsolatban meg csak annyit említenek, hogy a kétmagos és a 64 bites rendszerek lesznek optimálisak. Nem tudom hogy tuningolsz egy Barton magos prociba 64 bitet. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Narancs
Ez csak paráztatás szvsz, egyszerûen elképzelni nem tudom mi ilyen erõfotórrásigényes egy sima OP rendszeren. Közben kódol folyamatosan a Microsoftnak és küldi a neten vagy mi? vszínûségszámítások végez, hogy az egérmozgásom alapján vajon hová klikkelek legközelebb, és kitalálja a gondolataim? Kiszámolja a pít? Emléxem, XP-nél is paráztattak mindenkit, hogy ilyenolyan P4 alatt el se indul, ahoz képest öcsém 400-as AMD-jén 128mb ramcival évekig ment.

[NST]Cifu
Alapvetõen a cél a jobb hûtés, a CPU nem a videókari fölé kerül, hanem oda, ahol a hagyományos ATX deszkákon a memóriák vannak. Ezen túl pár apróbb változtatás (pl. a 24 pines alaplapi tápcsatlakozó is azt hiszem a BTX szabvány része).

hellosztok!
néztétek a VISTA gépigényét.......
haláli.....kelleni fog hozzá majd rendesen a jol bevált ki tuning.....
ugy néz ki több tuningbarát ember lessz ha mejelenik hivatalosan😊😊

vki
Amúgy a BTX miben jobb, mint az ATX? Könnyeben lehet benne szerelni a cuccokat?

(bocs, ha láma kérdést tettem fel)

ACER Aspire 5738ZG

Gabesz amd64
egyik ismerõsõmnek van stacker háza
az BTX-es is.és úgy rakott be mindent

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

[NST]Cifu
Bizony, lásd:

Zetorg
BTX-ben a mostani kártyáknak is felül lesz a hûtõje, nem? 😊
mivel a másik oldalról kell szerelni a gépet, 180 fokkal elfordulnak a kártyák.

Punker
BTX?

Gugger
Szerintem a konfigom alkalmas lenne egy kis tuningra, ami kicsit zavar, hogy a 400 as ram nem hiszem, hogy bírja majd. Van erre valami megoldás? Úgy emléxem olvastam itt a fórumban magasabb órajelû ramról, de félek az DDR2 lehetet, mert csak azokból látok árlistákban. AMD 64 3000+ Venice meddig húzható? Nekem nem kell csúcs tuning, csak úgy érdekelne, hogy meddig megy? szorzó vagy órajel emelés szükséges? Sajnos nincs még tapasztalatom az új komfiggal, így elöbb kérdezek. Jelenleg D.O.T. gyári tuning megy, ez megemeli az órajelet 5%-al, de így a ram is 210-et kap. Szóval, ha valakinek van MSI lapja írhatna pár ötletet! Köszi!

bertino
meghogy az egésznek normális elrendezése legyen és minden elférjen minden mellett... de ilyen ugyse lesz

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narancs
Ja, mondjuk az alaplap gyártók is rászokhatnának, hogy kicsit leljebb teszik a PCIe slotot...

Zetorg
így nem a mellette lévõ pci slottal lesz gond, hanem a proci-/chipsethûtõvel...

Narancs
Jönnek a megfordított videokártyák:

A GPU a másik felén van, így a hõ egyszerûen fölszáll. Azt nem kenem, eddig miért nem csinálták meg...

Narancs
Hajnali négykor aludni kell<#vigyor><#vigyor3>
Amúgy jó cuccok egytõl egyig, kérdés, hogy szükséged van-e rájuk. Én személy szerint inkább vennék még 512 ramot, de én fogamhoz verek minden garast.

hajnali 4 volt már bocs 😄
amugy egy tápegység, meg egy vga passzív hûtõ.
meg egy venti, amely 8 decibel hangot produkál.

Narancs
Azt hittem azt akarsz cserélni, mert lusta voltam ctrl+c ctrl+v -vel megnézegetni a linkjeid. 2002 óta fórumozol, de még nem sikerült megtanulni, hogy kell linkelni valamit? elég lol, már bocs.

hogyhogy mi a baj a procihûtõvel?

Narancs
Annó énis ferdén tettem föl a vízhûtést az nFore2 -re, de semmi baja nem lett, hónapokig így ment.

Scrat
Na ja mi is igy gondoljuk, csak mielött kísérleteznénk jó lenne ha valakinek lenne személyes tapasztalata, mert nem kéne lefüstöltetni a chipsetet!

Narancs
Mostani procihûtõddel mi a baj? Án úgy hallottam jó kis cucc. a VGA-val meg vszínû az van, hogy AGP-sre nem tehetõ, csak PCIe 6600GT-re. AGP-nél az elforgatott GPU meg a HSI miatt csak a Zalman féle VF700-at lehet föltenni ha jól tudom.

Narancs
Boldog szülinapot!<#hawaii>

Narancs
Nem gáz ha kicsit kilóg, ha nem melexik túl a chip akkor maradhat.

Punker
kösz

Scrat
BUÉK!

Srácok. Van egy olyan gondom, hogy haver is vett egy Zalman passzív hûtõt az MSI deszkájára, amin nForce2 ultra chipset van.
Na most az a gáz,hogy a borda hosszában szépen takarja a chipset tetejét,de keresztbe csúnyán kilóg alóla.

Na ilyenkor mi van?
Maradhat???
Vagy így mivel nem érintkezik teljes felületen a borda a chipset tetejével inkább felejtõs!?

Tapasztalata valakinek?

Most be akarok fektetni kis tuningba, és érdekelne a véleményetek ezekrõl:
http://www.glacialtech.hu/icrown.htm
http://hornyakpc.webfocus.hu/vezerles/CikkAdatlapOldal?cikkID=4599
http://www.sharkoon.com/enghtml/fans_se.htm - 1000-esbõl és 2000-esbõl 1-1 db
http://www.aerocool.com.tw/p-cooler/vm-102/vm102.htm - ez pedig 6600GT-re. Csak valahol olvastam, hogy nem jó rá, de a weboldal azt írja, hogy jó rá. akkor mi az igazság?

bertino
jé, télleg

HBD Punker <#smile>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!