Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Abit al8, pentium D820 2,8@3,2 duálmagos, 1gb ddr2 ram 667mhz, sapphire x800gto ultimate edition, maxtor sataII 250gb, NEC 3540 dvd-rw, Aerocool Acry Clear II ház , egér:Razer Diamondback Plasma
Fel akartam húznia 2.6-s bartonomat 200-as FSB-re. Be se indult a gép. Elkezdtem visszavenni és most 185-n megy. Próbáltam emelni a feszt. is de akkor sem ment. Ekkor megpróbáltam azt is hogy csak a memórát emeltem 400-ra. Akkor sem ment. A memóriák tuti müködnek. Szar az alaplap? (Asus a7n8x-x) vagy mi lehet a gond?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu
Hát akkor nincs több kérdésem.
Felkutatom!
THX.
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
Lehet hogy nem a legjobb helyen kérdezem, de megtudná mondani valaki hogy ha megakarom csinálni hogy az optikai meghajtót ne kelljen lehúzni,hanem letudjam kapcsolni, melyik szinû tápkábelt kell megszakítani?
Természetesen kikapcsolt állapotban akarom csak kapcsolni, de mind a négyet nem akarom szakítani.
Meglehet ezt csinálni?
jogos....😞
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
Bocs, de ezt nem lehetett kihagyni. Amúgy nem rossz eredmény, de ez nem verseny.
döntsetek meg engem.......1500-rol 2233-ig huztam egy p4-est..addig még stabil volt
azaz 48.866%-os tuning😊
le ne harapjátok a fejem----annyira nem gondoltam komolyan.......
csak a mostani átlag pc-ken nem hiszem hogy normálisan menne......amit pl:auchan vagy a tesco rak össze ezekre gondolok.........
😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
néztétek a VISTA gépigényét.......
haláli.....kelleni fog hozzá majd rendesen a jol bevált ki tuning.....
ugy néz ki több tuningbarát ember lessz ha mejelenik hivatalosan😊😊
(bocs, ha láma kérdést tettem fel)
ACER Aspire 5738ZG
az BTX-es is.és úgy rakott be mindent
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
mivel a másik oldalról kell szerelni a gépet, 180 fokkal elfordulnak a kártyák.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
A GPU a másik felén van, így a hõ egyszerûen fölszáll. Azt nem kenem, eddig miért nem csinálták meg...
Amúgy jó cuccok egytõl egyig, kérdés, hogy szükséged van-e rájuk. Én személy szerint inkább vennék még 512 ramot, de én fogamhoz verek minden garast.
amugy egy tápegység, meg egy vga passzív hûtõ.
meg egy venti, amely 8 decibel hangot produkál.
Srácok. Van egy olyan gondom, hogy haver is vett egy Zalman passzív hûtõt az MSI deszkájára, amin nForce2 ultra chipset van.
Na most az a gáz,hogy a borda hosszában szépen takarja a chipset tetejét,de keresztbe csúnyán kilóg alóla.
Na ilyenkor mi van?
Maradhat???
Vagy így mivel nem érintkezik teljes felületen a borda a chipset tetejével inkább felejtõs!?
Tapasztalata valakinek?
http://www.glacialtech.hu/icrown.htm
http://hornyakpc.webfocus.hu/vezerles/CikkAdatlapOldal?cikkID=4599
http://www.sharkoon.com/enghtml/fans_se.htm - 1000-esbõl és 2000-esbõl 1-1 db
http://www.aerocool.com.tw/p-cooler/vm-102/vm102.htm - ez pedig 6600GT-re. Csak valahol olvastam, hogy nem jó rá, de a weboldal azt írja, hogy jó rá. akkor mi az igazság?