36836
-
#28703 Ugye szegfuszeges vagy ? Mert ilyenkor azok jonnek mindig ezekkel a dajkamesekkel, hogy regebben is ez volt, de a mai helyzetet ha a szemukre veti valaki, akkor nagyban kussolnak, csak azt szajkozzak, hogy az osszes ilyen.
Engem nem erdekel a regebben, meg a latszat jovo, hanem a jelen az ami erdekel.
Az ha elmegyek mondjuk egy szamtech boltba, akkor ne azt halljam, hogy johettel volna hamarabb, mert hetszer emeltek fel ket perccel ezelott az energiahordozokat, ezert fizess 3k-val tobbet.
De legalabb ezek a latszatintezkedesek, mint Sulinet tok jo csak az a gaz, hogy az is atvagas, igy tomik meg egy-par ceg zsebet, kozben meg hozsannazol milyen jo neked.. -
iambg #28702 Szerintem a lényeg az egészben, hogy:
Még nem látott olyan kormányt a föld, amely
- betartotta az ígéreteit
- foglalkozott volna a kampányban olyan rohadt fontosnak titulált dolgokkal
- ne a maga hasznát leste volna.
Egyedül azt nem értem, miért van vita az emberek között arról, hogy szekfű, narancs, vagy kovács pisti stb. Rohadt az egész galeri, le vannak szarva.
Különben is, miért idegesítitek magatok? Megérdemlik? Nem.
Attól, hogy ideges vagyok, még nem lesz kisebb az adóm... Lehet, hogy rosszul fogom fel. De tovább fogok élni. -
izb #28701 atomot az összes politikushazugkutyának -
#28700 Vagyis a lényeg hogy ponthogy azok is szopnak akik legelhivatottabban választották meg őket, de elhiszik hogy azt kapják most is ami nekik a legjobb és még 4 év múlva is úgy emlékeznek hogy velük mindíg jól bántank és azt kapták ami nekik volt jó. -
#28699 Hidd el sok ember nagyobb agymosást kap a komcsiktól ma mint 40 éve, sokan egyenesen elvárják hogy "legyenek megszoríátsok, adók, áremelések, mert az jó az országnak". A kurva Istenit, én ezt le is szarom, de legalább ne olyan szektorban lennénk ahol amúgy is ki van csigerelve az ember a tűréshatárra. Lenyomják a hazai gabona árát hogy a paraszt eladósodjon a végteleségig és ha integrálódtunk az unióba és hatájtalanítanak egy korlátozó törvényt akkor annyiért kelljen eladnia az embernek minden földjét amennyit a külföldiek mondanak rá (meg amennyi adóssága van a házára) hogy valahonnan be tudjanak termelni egy picike készvalutát a lerohasztott gazdaságba és pár évig ezzel is kihúzzák míg megint megválasztják őket.
De aki elhitte hogy nem élünk rosszabbul mint 4 éve az monst hogy hiheti el hogy jó a megsorító program, mert kell is. Azért kell mert feleslegesen elszórták a pénz, igen. De választás előtt 1 héttel meg azt áradozták/hitték el hogy jó helyre ment minden... -
#28698 Igen, most kene a sok marha butithato embernek, akik a sok beigert hazugsagnak hittek, fizetnie egyedul az megnovelt adot.
Elvegre a fene nagy demokraciaban is a csalok altal lehuzott embereknek kell a kovetkezmenyeket megfizetni, nem a szomszednak akit a csalo nem tudott atvagni.
En nekem miert kell megfizetni azt, hogy az idiota tobbseget lehet hulyiteni az ilyen maszlagokkal ?
Es az a lol, hogy meg orulnek is.
Ven marha nyugdijas nok telefonalnak be az ATV-be, hogy ok fizetni akarnak.
Na de tenyleg eleg a politikabol.
Csak duhit, hogy itt mindent meg lehet csinalni.
Itt bezzeg lehet 20%-al dragabb a szamtech termek a kuldfoldhoz kepest, s kozben a legkemenyebb adorendszer sujtja a polgarokat, mig Alban fizetest kapnak. -
#28697 Ja,nálunk is az egyik nagyi kedvence Csintalan, a másik meg rajong a drágabolgárúrért -
#28696 látom közös "kedvencünk" van xDDD
(nagymuterrel kéne beszélgetned, őt nem lehet leütni a hírTV-ről)
na de sry, és OFF -
#28695 Szerintem abszolút az. Az ország döntő többsége úgy gondolja, hogy azt az embert választja miniszterelnöknek, aki milliárdjait pont a nép zsebéből húzta ki. Ez be van bizonyítva, pár hét múlva a bíróság előtt kell felelnie pár biznisze miatt. A demokráciában az aszép, hogy a nép olyan vezetőt kap, amielyet érdemel. Ezt vmi görög pofa mondta annó az ókorban asszem
no de elég a politikából -
#28694 ennyire azért nem nevetséges dolog :\ -
#28693 Szavazta a halál -
izb #28692 normális gazdaságban megteheted,hogy piaci erőfölény miatt feljelented.
itt nálunk ahol "jó a gazdaság és pörög az üzleti élet" nem kell ilyen.
Ide csak adó, gáz és villany és szolidarítási adó kell.
ez kell a népnek.Megszavaztuk baba. -
#28691 bolond 1 város ez, itt minden sokkal drágább mint normál körülmények között lenne, a fizu fel eharmada a pestinek és minden drágább, ergó alig fogy normális cucc, a gagyiban meg nem nagyon lehet a tes*o-val versenyezni, mindi gazon dühöngtem hogy olcsóbban adták pl a nyomtatókat mint ahogy mi megkaptuk a nagykertől. -
izb #28690 hát lehet.te ismered az ottani viszonyokat.
viszont ha elkell a drágábban adott olcsó áru akkor mégis kilóg a lóláb. -
#28689 vagy nem, van kb 30-40 bolt egerben 15 is elég lenne, a baj hogy a sok p@raszt tesco-ból és társaiból indul ki az olcsó gagyit keresik legtöbbször, pont ezért adják sokkal drágábban a normális cuccokat. -
izb #28688 beszarás.lemegyek és csinálok egy boltot ennek a feléből,és zsírosra keresem magamat. -
#28687 nem tudják posta ellopja stb, 2 éve mikor vettem a házimozi egri üzlet 60k-val akarta drágábban adni mint amennyiért netről rendeltem (itthon 320k volt netről szállítással 265k), ilyen szintű különbségek vannak, rakás pesti bolt 2-3% -os árréssel pörgeti az árút, itt egerben 10-15-20% -os az átlagárrés, de valahol mégtöbb. -
izb #28686 na ezeknek a postai utánvétel smaku.
gáz... -
#28685 nem csak kelet magyarországon az olcsó, ami pesten drága bolti ár szal ha kicsit ügyes az ember 100k-s konfigot elsüthet 130-150k-ért simán, mert a sok tudatlan megveszi simán. -
izb #28684 akkor lehet szólni kéne nekik?
itt mindenki piázik? -
#28683 nehogy azt hidd, hevesi apróban mindig van rakás ilyen hirdetés és viszik őket. -
CUCLI #28682 hallod biztosan. -
izb #28681 haverod részeg volt valszeg... -
#28680 a PH! úgy húzza le az árakat mint a szar. ha vki jó boltot akar csinálni, és nem akar gyorsan megszabadulni a cuccaitól, az vidéken hirdesse újságban, vagy neten, vagy ismerősnek sózza el. szvsz
A PH! jó, megbízható, de sztem csak vásárolni! -
CUCLI #28679 haver mesélte ,h apronetre felrakta a cuccait és egy héten belül elment minden a PH!s ár fölötti árakkal pár ezer forintal. főleg vidékiek vették akiknél nemis lehet olyan cuccokat kapni vagy ott náluk a boltban baromi drága lenne. és plussz pontnak számított ha pár hét garit adott rá. -
#28678 Annyit amennyit ér. Többet aprón se kapna, ha egyáltalán elvinné valaki. Ha áron felül akaja eladni, akkor vmi ismerős balekra kell rásózni. Szomszéd gyerek, ilyesmi. -
CUCLI #28677 ottmindenki képben van az árakról... -
#28676 neminkább ottkapná a legkevesebbet? (illetve pont annyit amennyit ér) -
#28675 PH!-t miért ne próbálhatnád? Ott kapnád a legtöbbet és vinnék el leghamarabb...de te tudod. -
#28674 Gondoltam, hogy 11. Az a gép meg szar volt már akkor is. -
#28673 Szal interneten szem nehezebb így "megúszni" a dolgot :)) -
#28672 kb. 1 éve. Feladtam egy hirdetést a helyi újságban, és kb. 2 nap alatt felhívott a csávóka, hogy a gyerekének kéne, és hogy ez megfelelő-e a játékra, mert hogy folyton nyúzza a fülét a gyerek hogy neki kell mer az osztálytársainak már van gépe. Az előbb azt írtam 1 éves volt a gyerek, sry elgépeltem 11 éves volt. -
#28671 Mert veleki asse tudja hogy mi az hogy celeron valakit csak a megahertz érdekli. -
#28670 Ez hány éve volt? Az azért elég lényeges :) -
#28669 hát akkor igy jártak... xD -
#28668 Jóötlet, tőlem 45k-ért vették meg a a cerka 1,7-esemet gef4mx-el, 256mb rammal, 20giga vinyóval. Ugyan az volt, csak a gyerek 1 éves volt, és "olcsón" akarták megúszni. :)) -
#28667 Meg még lehetne hozzá szoftvereket is adni, XPt, ilyesmiket, de azért azt nem kockáztatom meg. -
#28666 PHt persze, hogy nem.Azért még nem ment el az eszem. -
#28665 apronetet ajánlanám :)
PH-n meg se próbáld...
bontóban talán 50 körül kapnál érte -
#28664 Én egy olyat gondoltam, hogy irányár 99k. Meg melléírom, hogy marha játékra, nagy teljesítményű alkalmazásokra, tuning potenciál, ilyenek. És akkor lehet a paraszt megveszi a 12éves gyerekének. Vagy a 12éves gyerek magának.