Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem.
Van a fehér rész körül egy fekete mûanyag keret,na arra rögzited a hûtõt.
máshogy nem megy.

Ezen a képen most jól értelmezem, hogy a mûanyagkeretre normál Socket A felfogatási módszerrel is lehet rögzíteni hûtõt? Mert vannak karmai két oldalt...<#confused>

Kép
Zetorg
minden bekapcsolásnál mérd a feszt multiméterrel és ha sokat akarsz emelni, rakj a FET-ekre valami hûtõbordát!

remélem nem késõn szólok! 😄

Punker
<#eljen>

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
Okés köszi

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Na úgytûnik MSI K8N Neo2 Platinum lapom lesz. Ezt sikerült jó árban szerezni. Már csak proci kell, meg egy A64 lefogató a HT101-hez 😊 De ez még a jövö zenéje.
Zetorg
az smd két lábát kell összehúzni.
jól meg kell satírozni, hogy használjon valamit 😊

Narancs
Egy voltmodban jártas fórumtárs plz magyarázza el az alábbi link képein láthatókat: x700 vmod

Elõször csak a ceruzást szeretném kipróbálni, de nem tudom ott pontosan mit kell grafitozni. Mármint az SMD konik melyik részét?

Tényleg COOL.
<#wow1>

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

Zetorg
ez mekkora jó 😄

[NST]Cifu
<#sniffles>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

bertino
<#banplz> reklám

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Narancs
Legalább megpróbálták<#nyes><#nyes><#falbav>

czky
Az alaplap jobb alsó részénél vannak bekötve a hdd-led, power-led, reset stb. és a speaker is. Ott keresd meg a speaker feliratot, és húzd le róla az csatlakozót(piros fekete színû vezetéket keress)

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Punker
nesze neked spam:

"Vagyunk szlovák társaság és üzletelünk a használt számitógépekkel és számitógép alkatrészekkel. Leginkább kínálunk monitorokot, nyomtatókat, egész számitógépeket, notebookok, szervereket.

Minden árú márkás - HP, COMPAQ, DELL, IMB, Fujitsu-Siemens ...
Minden egy darabot mindég kipróbálunk és ezért teszünk rá garanciát is.

Szállítás nincs probléma - lehet az árút megnézni és elvinni itt Pozsonyban vagy mi megszállítunk magához.

Nagyon akarunk jó kapcsolatokot magyarságon.

Most van a raktáron és kínálhatunk :
Ha nem érdekel ilyen valami és akarjátok többet e-mailt a új árunkról, csak külditek vissza tiszta e-mailt."

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerintem meg de 😊
Az AGP-be még bõven van tartalék, állítólag az új RADEONból is lesz még AGP-s.
A 6600GT még 1 évig elég, utána meg szépen lesz még további 2 évre elegendõ kártya bele, ráadásul addigra már olcsóért, mert a kutyának nem kell majd - rajtam kívül 😊
Szal ezt már kb eldöntöttem, hogy most nem váltok PCI expresszre. Max ha netán 1:1 el tudom cserélni egy PCI-expresszes Leadtek 6600GT-re.
[Jakuza]
Szerintem mint mar mondtam vedd meg nyugodtan a GA lapot, nem fogsz vele veszteni semmit.
Igy is vagy 50k-ba fog kerulni a mutatvany a procival egyutt.
Raadasul 3000+al nem igazan fogsz nagy sebessegbeli elterest tapasztalni.
Mondjuk en lennek a helyedben tuti nem fejlesztenek AGPs lapra, meg akkor sem ha nem reg vetted az AGPs Leadtekedet.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lehet hogy jók, de most tuti nem veszek harmadszor is epoxot... fõleg azért, mert a gariztatása macerás lenne.
Danee
azt hogy kell?

[Jakuza]
Nem tudom, nekem meg ilyen gondjaim nem voltak az Epox lapjaimmal.
Mindegyik tokeletes volt, pedig aztan volt par mar az AMD K6-2 -es sorozat ota.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zetorg
szabályooza ez, ma rájöttem, már csak az a gond, hogy kb 5 perc alatt maxon forog...
másik srác, akinek ilyen van, azt mondja neki teljesen hangtalan, lehet, hogy szar az enyém :\

Punker
akkor passz, engem ez még min 1 évig nem érint hacsak meg nem döglik valami a lapom vagy procim szal nem vagyok most teljesen képben 😊

czky
Húzd le a speakert az alaplapról! 😊)

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Danee
srácok , amikor bekapcsolom a gépem, akkor hallok mindig egy nagy sípszót... gondolom tudjátok mirõl beszélek..
Ezt nem lehetne valahogy kikapcsolni? Este leülök netezni, még a szomszédokat is felkelti...

Amúgy a szimptóma ez:

Power gomb benyom, minden világít, minden venti felpörög, de kép nem jön, HDD-k nem pörögnek fel. Vagy C1-en, vagy FF-en megáll. C1->memória, FF->boot attempt. Memória tesztelve, semmi baja.
Ilyenkor power off, power on, és tökéletesen bootol, megy a gép...
De olyat is játszott már 2x, hogy nyomom a shut downt xp-nek, jön rendesen a logoff képernyõ, monitor kikapcsol mint annak rendje módja... csakhogy a gép megy tovább. Mintha misem történt volna. Szal minden úgy gondolja, hogy lekapcs volt, csak az alaplap a ventiket, meg ilyeneket nem kapcsolja ki...
De mondom ezek ritkán jönnek elõ. Csak mondjuk akkor is idegesítõ.
Õõõ... ebben ma már nem vagyok annyira biztos.
1. az elsõ epoxommal megszívtam badcaps kondik miatt
2. a mostani epoxom is tökörészik néha, 20 indításból 1x csak másodikra bootol be. Nemtom miért, egyszer már BIOS elem csere is volt rajta, akkro az megoldotta pár hónapra. De amúgy ha megy, akkor fasza lap. Atom stabil, jó tuningos.
3. Ha jól tudom, MO-n már senki nem foglalkozik EPOX forgalmazással.
[Jakuza]
Amugy latom az alairasodbol, hogy az Epoxot is preferalod.
Na nekik van vagy 4 fajta Nforce3as 939es lapjuk, ami AGPs.

[Jakuza]
Ja csak VIAs szarok.
Szerintem nyugodtan donthetsz a GA mellett, ha nem akarod kicserelni az AGPs VGAdat.

De ASUS-ból nincs AGP+S939...
kovy79
Szerintem "vizezd be"! <#vigyor3>
Bár ennyi pénzért már mp3-at is játszhatna! <#smile>

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

Hy.

Ugy tod leelenõrizni h automata fordulat szabályzós-e hogy a venti elé odateszed a kezed vagy egy lapot. És ha egy fél perc-percen belül nem nõ a fordulata akkor átvágtak.

AIRBRUSH FESTÉS mindenre ami kemény: www.airbrushfestes.fw.hu

Zetorg
vettem délután egy ilyen tápot...
az oldalom 18dba zajt írnak és autómata ventilátorszabályzást.
egyiket se tapasztalom.a ventik 25dba zajt kelthetnek kb, a gépem leghangosabb darabja a táp, amit azért vettem, mert az elõzõ is hangos volt, vizsont ennél sokkal halkabb...
ventiszabályzás meg vicc, bekapcsolás óta ugyan úgy pörögnek, még fülhallgatóval a fejemen is hallom.
rohadjon le a keze annak, aki odaírta, hogy 18dba!23 rongyért kiszúrják a szemem egy fos gecivel!

Punker
én ASUS párti vagyok az is maradok.

Akkor mit vennél?
csakhogy ne pangjon a topig =D
nyitott ablak és a ventik maxon:

http://thenamelessphoto.com/

Punker
raktunk össze jópár asrock lapos gépet, irodába iskolába jók voltak, de otthonra soha nem vennék, pláne nem ilyen összevissza lapot.

kiskerárak.hu állítólag az esetek nagy többségében fals adatokat közöl.
múltkor én is kinéztem magamnak valamit,és 3 boltból egyben sem volt...

Ez a risercard-os M2 támogatás olyan lesz, mint a slot-os pentium anno... aligha hiszem, hogy értelmes megoldás, meg fõleg, hogy normális hûtõt is lehet majd rá tenni úgy.
Szerintem ugyanakkora hasbakasztás a lapon, mint a sata II támogatás, ami nem is sata II, mert nem is tud NCQ-t stb.
Amelett ottvan az is, hogy 2 pci + 1 agp kártyával ki is fújtak a lehetõségek rajta. Sõt, még azt is kétségesnek látom, hogy belefér a 2 pci az agp mellé. 1 pci tuti veszik.
kovy79
Szerintem jó kis lap az Asrock.
Én biztos azt venném a helyedben. Mit bukhatsz vele? Sok rosszat nem hallottam róla. Jó az ára, minden van rajta, ami kell és még az M2-vel is szórakozhatsz majd (bár kétlem, hogy tökéletes lesz).

2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC

[Jakuza]
3 boltban is van a kiskerarak.hu oldal szerint.

Meg, de nem gyõzött meg senki onnan 😊 Sõt, a legtöbb kételyem a layout megpillantásánál jött elõ, azzal az Asrockkal kapcsolatban.
Ez ok, de nekem
1. wifi sem kell
2. sata sem kell (raidem van)
3. firewire sem kell
4. meg egyéb ilyen hangzatos felesleges dolgok sem...
haverom most akart venni,csak használtan talált.

Narancs
ehh sory, látom már megtaláltad<#alien2>

Narancs
Szerintem olvasgasd ezt a fórumot: Asrock 939dual-sata2 fan club

Annyira nem rossz ez a lap, és van rajta PCIe is. Mivel a memóriavezérlõ már a prociban van A64-nél, a különbözõ chipseteknél a sebességeltérések nagyon minimálisak, akár mérésihibák is lehetnek.

[Jakuza]
Lehet kapni MSI-t is.
A tesztek alapjan abban a kategoriaban az volt az Award choice.
Mondjuk nem olcso mert most is 27K a simanak az ara, ezert erdemesebb megvenni a MSI K8N NEO2 Platinum 54G-s valtozatot, ami 29k viszont van egy Wifi is a lapon.
Amugy nem sok kulonbseg van a lapok kozott.Egy-ket szazaleknyi elteresek, tuningpotencial es sebessegben.
A GA mellett viszont az szol, hogy csak 17k az ara jelenleg.

De miért JOBB mint a Gigabyte?
Meg ugye azt még kapni is lehet.
Nekem is ilyen van az AGP videokártya miatt.
Stabil és jó tuningpotenciával rendelkezik.
Egyetlen hátolütõje van,az pedig hogy kifutó alaplap
Újonnan nem nagyon lehet már kapni

Na ez pl miért jobb mint a Gigabyte?
msi neo2 ultra