36836
  • rvn
    Nah ma megvolt a 4 Ghz, hnap még rágyurok kicsit mennyit is megy a cucc:D
  • janihunk
    Köszönöm mindenkinek.
  • rvn
    Nézz be a radeon hd series topikba és ott tedd fel a kérdést ott tudni fogják sztem.
  • janihunk
    Igazság szerint nem játékra használom hanem HD filmek nézésére és iesmi. Most hogy beindult youtub-on ez a HD támogatás már a 720p-s videó is be be szaggat pedig kin a win7 ben megy simán még az 1080p-s is Plazmára van kötve a gép azér érdekelne a dolog. Másik Ati 2600XT-m van és hallottam valami olyasmit hogy átlehet tenni a CPU-ról a GPU-ra a terhelést csak nemtom hogyan esteleg tudja valaki?
  • rvn
    Sztem azt a procit már nem nagyon érdemes tuningolni nagyon keveset számít a mai játékokban h 2.8 vagy 3,3. Az a 80 fok meg sok. Vegyél rá egy komplett hütöt elég egy belépő szintü is véleményem szerintEz sztem meg felelne neked.
  • janihunk
    Okés. Szerinted medig lehetne ezt húzni az Everest azt irta 4000 de nemtom 3.6 on már volt. Alaplap: Abit GD8 PRO. Ha ez számít
  • MR ME
    sok, vegyél rá egy procihűtőt, pár ezer forint
  • janihunk
    Sziasztok az volna a kérdésem hogy menyire kritikus amit most lefogok irni.
    Intel Celeronom van alapon 2.8Ghz de felvan húzva 3.3Ghz-re anyi gondom van hogy ami eredetileg rajtavolt venti meghalt és most csak bevan dugva hogy menyen a gép. Most egy 12cm-es venti hűti 12v-ról. Ha nem terhelem egész szép 65-67 °C ha 100% ban terhelve van felmegy egész 85 °C fokra tovább is menne de nemhagytam. Nah szerintetek mehet így vagy sürgős ventivétel? Mondjuk ha terhelve van itt a szobaventi maxon küldi rá a hideget de ígyos 80 °C veri.
  • fery02
    Igen, nekem is egyedül induláskor van néha fagyás probléma.
  • rvn
    a ramoknaka bisoba +0,3 van adva ha minden igaz akkor az 2,1 v
  • solo
    Ramok mennyit kapnak?
  • rvn
    1,3125 van a bisoba állítva neki, de az a szép h mikor 100% ra van terhelve akkor nem fagy meg full stabil szal nem hiszem h plusz fesz kéne még neki. A 3ghz-et vitte fesz emlés nélkül
  • fery02
    Ilyesmi nekem is volt régebben. Csak nekem vagy win betöltés közben fagyott, vagy utána egyből szinte. De újraindítás után mindig fagyásmentes maradt végig.
    Kis CPU fesz emeléssel most úgy tűnik megszűnt a dolog, már csak nagyon ritkán fagy meg (azt is csak win betöltődés után, egyből csinálja), de azt is mintha egyre ritkábban csinálná.
  • rvn
    Hello! Nekem olyan problémám lenne, hogy az elején, mikor bekapcsoloma gépet proci 3,33 on memória 1066 on és mikor számolja a ramot akkor lefagy a rendszer és csak a reset segít:s reset után minden viszaáll alapra de ezt csak néha csinálja, ha viszon elindulta akkor prime-orthos-stability tesz mind fut 30 percet is akár hiba nélkül. Valakinek valami ötlet?
  • MerlinW
    Quake 24 monitoron:)

• szabszucs
    biosban szerintem.
  • magyarlaci7
    nekem van a gépemben egy pentium d955-ös (3,46Ghz)processzor és az lenne a kérdés hogy hogy lehetne bekapcsolni a második magot benne mert ki van kapcsolva és így 3,46Ghz. A PC Wizard nevü programm írta ezt
    A 2. mag aktivitás mindig 0%

Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • zsivko
    hogyan lehet csak a ramot tuningolni? elöre is köszi
  • szabszucs
    Üdv! Szerintetek ez egészséges?

http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=269978

Az még oké, hogy a cerka így bírja, és nemigen megy 56 fok fölé. De a memória, ami a lehető legolcsóbb, hogy bírhatja ezt az értéket? smile.gif

szabi.
  • szabszucs
    d
  • solo
    Jajah, már rájöttem, hogy fasságot írtam xDDDDDDDDDDDDDD
  • armageddon666
    multiplier... nem multiplayer :DDD
  • solo
    Fu,. most nemtudom pontosan mi a neve, de valami olyat kell keresned, hogy cpu-ram multiplayer....szóval valami memoria-cpu szorzót kell.
  • norbi56
    Tudnál ebben segíteni?
  • balint1111
    Kihalt fórum zárható.
  • balint1111
    A PCI Clocknak ugye mindig 100on kell lennie?
  • balint1111
    Rakok fel képet akkor segítetek hogy kell beállítani 3GHZre a procimat?
  • balint1111
    Megoldottam a problémámat. Vettem egy jó alaplapot. Ezzel lehet huzni rendesen még szorzót is. Már csak egy jó vga kell.
  • solo
    Hello, valószínűleg mivel az egy willmate magos szutyok, így sehogy.
    Nagyon antituningosak.200 mhz emelés utánn off:C
    Hapesig lapod bioszában nem lehet,akkor fölösleges win alól próbálkozni.
  • Tommynagy
    Sziasztok lenne egy fontos kérdésem Hogyan lehetne felhúzni egy Intel Pentium 4 1.7-es procit???
    az alaplapom BIOS-ában nem lehet, Van valamilyen más módja??????????
    U.I: ha van kb meddig lehet, szabad húzni sima gyári hűtővel
    A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSSZ
  • balint1111
    Szerintetek egy Sempron 2300+-os procit meddig lehet feltekerni mekkora fesszel és hány fok legyen a max?
  • solo
    Hát, valószínűleg a kingston nem megy annyit mint a csx...
    Vissza kell osztani a ramokat.
  • norbi56
    sziasztok, a gépemet alul látjátok a memóriáról 2x1gb csx 1066mhz cl-5 amíg ez volt a gépben simán lehetett húzni a procimat 3ghz fölé de vettem mellég még 2x1gb kingston 1066 cl-5 mert csx drága volt:( és a kingston mem nem engedi tuningolni 3ghz fölé pedig hyperX mit állítsak h rendesen tudjam megint húzni a procimat?
  • solo
    Nahm, az egész szép eredmény:] Grat.
  • Holtsáv
    Végre lett valami sikerélményem ma, e5200-al sikerült elérni a 4.5Ghz-et. :)
  • MR ME
    a lap nem támogatja a tuningot, értsd már meg :)
  • balint1111
    Tudsz szerezni nekem vmien programot amivel tudok feszültséget állítani?
    Amúgy a windows még betölt csak utána nem stabil.
  • Holtsáv
    Én se magamtól találtam ki ezeket a dolgokat, kis hal vagyok én ahhoz hogy beállításokat szüljek. :) Még anno a prohardveren indítottak el pár jótanáccsal a sokkal okosabbak. :)
  • Holtsáv
    ez ugyan nem egy mai cikk, de a második oldalán azért vannak magyarázatok: http://www.hwt.hu/cikkek.php?id=348&p=1
  • fery02
    Régebben MerlinW segített sokat a témában nekem, ebben a hozzászólásában is Auto-n van hagyva a PCI Express órajel, viszont most nézem, hogy memóriánál Express helyett nálam Turbo volt állítva, bár nem tudom sok jelentősége van-e.
    Próbálkozok inkább picit magasabb feszültséggel, hogy azzal megoldódik-e a probléma.
    Majd rákeresek a témára, ha nagyon nem akar jól működni. :)