36836
-
#29063 jah telleg,es mikor valatasz CPU-t?
jo sokba fog kerulni ez a csere,nem? -
#29062 simán elfogja bírni, az új intel procik a mostani 130 helyett kb 65 watt-ot szívnak fel szal bőven elbírja majd a vga-t is :) -
#29061 el fogja igy is birni a torony? nem lesz lassab a keringes? -
#29060 csak a VGA blokk kell, az tmeg 5-6k elméletileg. -
#29059 legyen ugy ;) -
#29058 A desztilált vizet a csapvíz (vagy akármilyen víz amiben nincs más vízéhez közeli forráspontú folyadék) szimpla lepárlásával kapod (akár egy pálinkafőzőben is csinálhatsz magadnak), az ioncserélt víz kicsit más, ott kicserélik a vízkövet okozú kálcium és nátrium ionokat két másik, ilyen szempontból ártalmatlan ionokra (most meg nem mondom mikre mert nem találtam itthon flakont). Ittam már mindkettőt, az ioncseréltnek kicsit karakteresebb az íze is. (desztiláltvizet akkor mikor egy teheraútónyi katonaságnak szánt "túlélőzacskós" víz maradt egy ismerősünk nyakán és megdobott pár kartonnal, ioncseréltet meg mikor majd 10 órán át kinnvoltam a napon, volt kint 5 liter ioncserélt víz ha kell egy kicsit önteni a gépek hűtőjébe, ivóvíz meg nem volt, pár nap után megszokod az ízét és utánna a csapvíz lesz erős). -
#29057 Desztvíz + alkohol az átlagos kombó. De pl Ordasi a benzikútnál kapható ablakmosó folyadékra esküszik. -
#29056 szép? 2k-val drágább mint anno az enyém lett volna normális áron, akkor 70 helyett vettem 50-ért akkor ez 72 helyett 52 :) -
#29055 na akkor 1-2 apróság, desztitált víz = ioncserélt viz, nem tom lehet e külön áramlás jelzőt venni szerintem igen, a desztilált víz azért kell hogy ne korrodálja belülről a rendszert (vízkő stb) ehez kell még eg ykis alkohol vagy fagyálló hogy a meleg vízben ne kezdjenek el algák és egyéb lápi lények tenyészni mert büdös lesz (mocsárszagú gép extra modding:) + eltömítheti a rendszert és rontja a hatásfokot. -
az ara is szep -
CUCLI #29053 "jópofa" :D
olyan kis ketyerét lehet külön venni amit zalmanhoz adnak? ami jelzi a víz áramlását vagy mit. amúgy ioncserélt vagy desztilált víz+alkohol kombó kell a rendszerbe? mert most a zöld takony van a rendszerben amit lehetőleg minél hamarabb leszeretnék cserélni. én desztitált vízre emlékszem de phn írtak asszem ioncserélt vizet is. -
#29052 az új zalman cuccot láttátok? aszem ilyen VGA blokk kell nekem :) -
#29051 Cép -
CUCLI #29050 nah. mostanáig tuningoltuk d805ös procit. 3.86ig megy TT bigwaterrel :D -
#29049 biosban, ha ott nincs ilyen lehetőség ,akkor sehogy. -
#29048 Szevasztok !
ÖÖöööÖÖÖ
A Ramnak hol lehet külön voltot adni? -
#29047 aszem Borg-nak van ilyen -
CUCLI #29046 ha kézre esik akkor hardveres. -
#29045 a kettő között az a különbség hogy a Gatewatchon gombok vannak tehát kézzel szabályozható a Coolwatchon meg nincsenek gombok azt meg szoftveresen lehet vezérelni ??
Melyik jobb szoftveresen vezérelni vagy hardveresen ??? -
#29044 az a kérdés hogy akinek van már ilyen Aeroccol előlapi panelje mi a véleménye a cuccról ??? -
#29043 akkor mi a kérdés? -
#29042 azt már elöre leszögezem hogy ami a coolwatchon van kártyolvasó audio és Usb az már mind van a gépen !!! -
#29041 ha már a moddingról is lehet beszélni akarok venni én is egy ilyen előlapi panelt ami a képen van !!!
Az Aerocool Gatewatch/Coolwatchról mi a véleményetek ???
Melyik jobb ?? árban csak 2-3 ezer a különbség !!! -
#29040 ezt mondom mióta, de mindig lehülyéznek érte :) -
MagyaR #29039 Nah felhúztam 450/660-ról 576/850re a 7900gt-met gyári hűtővel!!!
És az a jó ebben, hogy kb. csak 1-2 fokkal ha melegebb game közben a kártya, mint nem felhúzva, és röpülnek vele maxon a gammák!!
Monnyuk a hűtő az ami elég hangos, de az alap esetben is nagyon hangos.
Amúgy az a szívás, hogy 1,5 giga ram kellett volna, mert pl. egy F.E.A.R csak azért akad nekem maxon, mert bezabálja az egész memóriámat. 1 giga az má kevés manapság :). -
#29038 metilinkek-nek hivjak.de az nem marad kek :P -
#29037 A chipset túlmelegszik azt megérzed, mert vagy iszonyat belassul a gép vagy újra is indul. -
Dr DeViLKiNG #29036 Hali, egy gyors kérdés: nf4 NB chipem 50-55C ig melegedik most normál (heatsink+venti) hűtés mellett. Ez túl magas vagy még elmegy? -
#29035 Ohh, ha én el akarnám kerülni az algákat inkább abból az akváriumokhoz való kék algaölő folyadékból tennék bele. Talán még olcsóbb is mint a fagyálló (120 ft körül lehet egy kis tubus ami 50l vízbe elég), és direkt erre találták ki. Vagy pár cseppet valami nővénypermetező szerből, bár azt engedély nélkül nehezebb beszerezni. -
#29034 Fagyálló/alkohol akkor kell ha nem akarsz élőlényeket a rendszerben, algák stb csúnyák és a melegben büdösek is lesznek, bár van aki szereti ha mocsárszagú a gépe :) -
CUCLI #29033 már késő xD
megvan formázva. hogy tudom most feldarabolni a 160gigát? az egészet egyba rakta -
#29032 Partition Magic-et használj Winfosban ! -
CUCLI #29031 most winfosból szórakozok vele. számítógép kezelése menüben hol kell formatálni/hozzáadni? most azt írja ,h nemlefoglalt/nem inicializált -
#29030 teljesen mind1... -
CUCLI #29029 vettem egy zsír új samsung vinyót. eddig boltban szokták megcsinálni a felosztását demost rám maradt :] winxp cdvel kell vagy winfosból kéne? -
#29028 Fagyálló/alkohol csak akkor kell ha a vizet a radiátor-CPU blobk körén kívűl még kompresszoros gázkörrel is hűtik, nem? -
#29027 deszt víz + pár csepp alphacool anti-corro-fluid + uv zöld lötyi :) -
#29026 hát nekem 2 liter desztilált + 2dl fagyálló van kb. -
CUCLI #29025 vízhűtéshez pontosan milyen lötyi kell? Desztitált víz+alkohol(80-20% arányban?) Barátomék megleptek egy TTBiwater SE felszereléssel 18. szül. napom alkalmából de nincs sok tapasztalatom vízhűtéssel kapcsolatban. amúgy ez a kis TT elbírna egy d805+tuning kombót?.. -
#29024 coolbits