Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megjottek az (elvileg) ugyan olyan ramok amiket eddig is vettem... mostmar van 4 db ugyanolyan Corsair twinx ramom
ehhez kepest:
a piros reszben latszik hogy ketto a 4 bol 2.5, 3, 3, 8 on menne 200 on... a masik ketto meg 3, 3, 3, 8 on.... ezt nem vettem eszre az elobb es 3, 3, 3, 8 on probaltam de persze nem indult el a gep.. akkor tegyem 2.5 ,3 ,3 ,8 ra es akkor menni fog mindegyik 200 on nem??
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Alaplapi hangot ugye nem használom, az bármelyik lapon kalap szar.
Az egyedüli baja, hogy a SATA 1-2-n nincs lock, viszont a SATA 3-4 és az AGP is lockos, tehát simán viszi a lap a tuningot.
Szal nem értem te milyen lapokkal találkoztál, de nekem a lannal, meg a videokártyával sincs gondom benne.
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
Gigabyte GA-MA69G S3H,2*1G Geil Ultra 800MHZ CL4, AMD x2 5200+ Wind. ,Chieftech 450W ,120GB Seagate,80GB SATA II Seagate ,Dell precision 530 mod házikó ,ASUS 8800GT 256mb
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meglepodtem, hogy a Celeron D nem is olyan rossz, mint amilyenre szamitottam.
512cachevel eleg turheto lesz.
Vegre olyen low budget processzort gyartott eloszor az Intel, ami meg hasznalhato is valamire.
Nem azt mondom, hogy csucsmodel, de a sracnak beszerelt 64bites Celeron D 2,66GHz eleg jol muzsikalt, alig maradt el egy 2400+,2500+ Bartont teljesitmenyetol.
Ennyi penzert siman megerte neki.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Pontosan mivel szívtál te?
Googlez, majd 1.C Sideeffect mod biost feltenni 😊
Jó cucc, feloldja alapból a hidden menüket, és a ramokat alapból 200->166-ra osztja le.
Nekem most az 1.CB3-al megy a gép, 220x9-en, így a ramokat 220->180-ra osztja le.
Ha E6-os steppinged van, akkor 25xxMhz-ig simán mennie kéne ebben a lapban, alapfeszen is akár. Tehát kb 280FSB-ig. De ehhez már ramok is kellenek (230-240mhz), vagy még lejjebb kell osztani a ramot.
A HT szorzó ebben a lapban 260FSB-ig bírja 4x-en, a felett le kell venni 3x-re.
Dióhéjban ennyi, feljebb még én sem húztam, mert egyelõre minden elegendõen gyors így. Bár 240-ig még valszeg elmegyek az FSB-vel. Csak a chipset hûtõt kéne valami értelmes megoldásra cserélnem.
viszzi a 9x285fsb-t feszemelés nélkül
én a ramom miatt 9x225fsb-n használom
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Amúgy abban van igazság, hogy nem lesz nagy elõrelépés, hiszen csak a használt memcsi tipusa változik csak egyenlõre, semmi más. Tehát az ugyanaz a K8 mint eddig, csak épp DDR2-vel. Viszont a DDR2 olcsó és kurvajól húzható. Tehát ezentúl lesz ráció egy sempron konfigban is, mert nem kell baszottdrága tuningram, hogy jól föl lehessen húzni, egy mezei DDR2-vel is úgy fog menni mint a barom.
majd pont a Tom's hárdver kap egy prototípust 4 hónappal a bemutatás elõtt wehehehehehehe
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Itt vesztette el a hír a hitelességét<#nezze>#nezze>