36836
  • Falconer
    Van az Nvidia oldalán egy olyan, hogy archív. Ha jol emlékszem, ott le is van írva, hogy melyikhez melyik ajánlott.
  • zolo
    Haver Gef 2 Mx-szel játszott 3 évig.Aztán mondta hogy vesz jobbat,olyat mint most nekem van, erre rásóztak egy gef 4 mx-et :D
    És most egy 6200-zal nyomja :)
  • janos666 #29141
    Én pont olyan kártyán toltam végig azt a játékot, és ha jól emlékszem a Vsync inkább sokat segített rajta.
  • Narancs
    Amúgy nem tudjátok, melyik a legjobb driver ilyen régebbi karikhoz?
    GTA VC 800*600-ban tök pengén fut, csak néha megreccen a kép. Ha belöktem a Vsync-et, akkor folyamatosan szaggatot :( Asszem a 32mega ram lesz a ludas
  • Gabesz amd64
    nekem van egy 750-es durci :)
  • Gabesz amd64
    nekem is van egy odahaza polcon...porosodik.Anno en rezlemezeket raktam a memcsikre.

raktam is ide be kepeket rola,de mar nem lathato

nagyon brutal egy kartya volt anno
  • Falconer
    Jó, sima Gef 2 vel nekem asszem 3300volt.
    [Qrva jo a memoriája]
  • Narancs
    Ja, amúgy 4300 pont jó 3dmark 2001SE-ben?
  • Narancs
    Húzni még nem próbáltam, igazából nem fogok játszani a géppel szal tök fölösleges...ja, PH-n vettem :D
    Amúgy ha valakinek akadna otthon egy duron vagy Athlon, esetleg kis XP procija, szívesen beszámítom a bartonomba. Eljött a nyár, ideje downgradelni
  • janos666 #29134
    Meddig sikerült húznia? :)
  • Guer
    ph-rol szerezted? :)

ma én is barkácsolok eggyet ma érkezik meg a 9500 zalmi meg az alcu700as
  • Punker
    múzeumi tuning :)
  • Narancs
    Nah srácok, úgyis kicsit leült a topik, ezért megmutotaom az új VGA-mat...
    Vala állítólag 48.000-et fizettek érte (Elsa Gef2 GTS S-video):

A hűtőt leszedni csak satuval lehetett, a ragasztót meg le kellett vésni a magról, de végül sikerült:

A vízhűtést feltenni gyerekjáték volt, kíváncsi vagyok a 200MHz-es magot meddig tudom majd húzni :

• janos666 #29130
    És azért voltak ilyen Intel developer fórumos szlogenek, ó hogy az nvidia VGA a inteles alaplpba húdejó?
    Én is arra esküdtem míg nem szegényedtem el.
  • bertino
    azért ne felejtsük el, hogy egy két drasztikus módszerrel az Intel "le akarta nyomni" AMDt, pl a boltokban csak Intel konfigok árusítása oO
  • Punker
    szerintem inkább az Intel-t akarják ezzel szop@tni az elmúlt pá révben kialakult hogy Amd+Nvidia Intel+Ati páros a gép gerince, de most? :(
  • Narancs
    Nekem is kicsit elkapkodottnak tűnik a dolog, nem igazán látom át milyen előnyei lehetnek a trnazakciónak. Bár azt is valószínűnek tratom, hogy AMD-nél sem hülyék hozzák a döntéseket, és egy ilyen nagy dobást biztos rendesen átgondoltak. Ha jól tudom AMD memóriákat, flash cuccokat is gyárt, ezek alapján simán gyárthatnak teljes PC-ket a jövőben:
    Alaplap ugye ATI-tól jön
    Proci AMD
    VGA szintén az ATI
    RAMot az AMD csinálja
    Vinyó-> flash cuccos vinya, szintén az AMD gyárából
  • Punker
    miért van olyan érzésem hogy még megszívjuk ezt az AMD - ATI egyesülést? :(
  • Narancs
    Oh kösz sárcok, gondoltam, hogy ez vmi spéci cucc lesz...
  • janos666 #29124
    Olyan erősítő kell amin van SPDIF (Sony-Philips Digital InterFace) bemenet. Ez direkt a dolbis erősítőkbe szánt kimenet, erre kódolatlanul küldi tovább a kártya a digitális jelet. (nem nyúl hozzá az AC3-hoz se, majd az erősítő kikódolja és keveri ahogy akarja...)
  • izb
    egy 5.1-es erősítő kell hozzá.
    Bár ez függ a karidtól is,de mondjuk manapság már ez a minimum.
    fülessel nem fog menni.valaminek szét kell válogatni a jeleket és erre szolgáll a speckó erősítő.
  • Zetorg
    speckó erősítő kell hozzá...
    egy kábelen megy a 6 csatorna
  • Narancs
    Srácok, egy gyors OFF kérdés:
    Digitális kimenet a hangkarin mire jó? Jack belemegy, de a hangszóróból csak sistergés jön. Vagy ehez speckó cucc is kell a túloldalra, sima füles/hangfal párral nem lehet használni?
  • Falconer
    Leveszi minimumra a grafikát, és akkor minden olyan, mint öt éve. Meg akkor elöny, ha az embernak csak 15collos a monitorja, mert akkor 800*600ban sem pixeles:D
  • bazza
    úh, nem ő büszke rá hogy az UT2004-el fullosan csak néha szaggat xDD
  • izb
    van aki a diavetítést szereti, van aki nem...
  • barret
    Van aki jatszik,van aki fejleszt:D
  • bazza
    haverom geforce4 mx440-el már lassan 5 éve nyomja 256MB DDR-el, és az össze haverom közül ő a legdurvább hardcore gémer, szinte egésznap nyomja. persze ilyenekről, mint dx9 lemarad szegény :)
  • zolo
    Kéne, kéne de most csak vga-ra van pénz. Majd iskolakezdéskor kapok pénzt és abból megoldom.
    Meg az 512 rammal is vígan eljátszadozok már 3 éve.
  • bazza
    vagytalán rögtön másfél :)
  • Falconer
    Még fél giga ram nem kéne mellé?
  • Falconer
    Ioncserélt a vesédet bassza szét, a desztillált meg kivonja a szervezetböl az ásványi sókat. Jó dolog mind a kettö emberi fogyasztásra :)
  • zolo
    Ha jó árban lesznek simán át lehet rá menni, sokkal de sokkal jobb a 7600Gt, mint az x1600.Most én is erre várok még.
  • bazza
    helósztok!
    bocs ha zavarok, csak hallottam, hogy nemsokára jönnek az AGP-s 7600-asok, és szerintetek megéri-e majd átmoccanni x1600Pro-ról egy 7600GT-re.
  • Punker
    1 Intel topic, 2 milyen gépet vegyek topic!
  • wesker24
    29105 hozzászólás valaki ???
  • bertino
    szerintem meg inkább ne is akarja huzni
  • Barney Tech
    Sztem meg te nem tudod huzni...
  • wesker24
    hello akkor mondj egy olyan processzort lehetőleg Intel legyen ami nem elavult nem is túl drága és már egész jónak mondható !!!!! Gondolom már a jó processzorok nem tartoznak a 478-as kategoriába ??? ha már van egy jó proceszzor akkor már alaplapot is venni kéne !!!!! azért ennyire gazdag nem vagyok !!!!
  • [Jakuza]
    Hat nem tom, hogy vennek barmi ilyesmi elavult cuccot manapsag.
    Az biztos lenyegesen gyorsabb lesz a Celeroncsnal.