Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem elég jó a teljesítménye, végre azonos órajelen utoléri az X2-t egy Intel :)
a T2500, 2ghz-est láttam valami külföldi listán 417 dollárért...nem valami kedvezõ .lapot asszem egyelõre csak japánban kapni, biztos azt is olcsó behozatni.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
remélem megjelennek a képek :)
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
majd,ha ráérek egyszer én is feltépem :D
most nézem a Ph-n,hogy az én karim vinné a 450Mhz-et is(kemény 2.2ns és alapon 425Mhz)<#vigyor1>#vigyor1>
hogy mik vannak,hihetetlen<#hehe>#hehe>
Ha az akkor...
Ha nem akarod,hogy megsérüljön,akkor az újjad erõs dörzsölésére egy idõ után lejön.
És biztosan nem sérted meg a memóriamodult.
Ha simán kenõcs,akkor papírzsepi..
a VGA-n lévõ memcsirõl a hõvezetõ pasztát,mivel lehet a leggyorsabban letakarítani?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
2-3 óra game után nézd meg úgy, hogy még full terhelésen van.
Tehát NEM vagy köteles levásárolni.
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
A vinyóid szerintem nem valószínû, hogy földelés miatt haltak meg.
A krokis megoldás elméletileg jó, csak ne 0,25-ös vezetéket használj és ne a festésre csiptesd! :)
Amúgy ha kertes házban laksz, szúrj le az ablak elõtt egy 80-120 cm-es "szondát" és azt használd földelésnek. Egy fél szombatod rámegy, de megéri.
Ja, még egy kis hasznos infó. Ha valakinél nincs földelés, az ne vegyen túlfeszvédõt. Csak azért írtam le, mert sokan tévhitben élnek és azt hiszik, hogy a ketyere a túlfeszt csak úgy megeszi. :D
2007: AeroCool Magic3D, Gigabyte GA-K8NF-9, A64 3700+, Zalman7700 ALCU, Sapphire X1950Pro, 2*1GB d43 400@500, LG H12N, kicsi Raptor, 0,5Tb WD, Leadtek TV Expert, 400W Chieftec, 19\'\' AOC
http://epica.nl
GPU dióda 65
GPU környezete 44
ezt mutatja most, na ezen igazodj ki :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nameg a kártya beépített hõmérõje nekem eleve 10 fokkal kevesebbet mutat, mint az odadugott hõmérõ.
De ez mondjuk a chipset hõfokkal is ugyanígy van. A gatewatch már 60 foknál jár, amikor az alaplapi szenzor még vígan 42 fokot mutat.
Mert én odadugtam egy szenzort a bordája alá.
Mert most hogy van proci alatta, ami kihajtsa, már 2-3 óra game után eléri ezt néha :) A szar gatewatch alarmját meg nem lehet 90 fok fölé vinni, szal az meg nekiáll püttyögni nekem :)
Egyébként a konektor nincs földelve, és a gépház rendszeresen megráz ha hozzányúlok. Erre nem rég jöttünk rá, a vellanyszerelõ már nekiesett a problémának, de kb két hete félbehagyta, mert elment venni valami szart, azóta nem láttuk a fószert<#gonosz2>#gonosz2>
Szóval nem lehet, hogy inkább ez az oka? A többi alkatrész nem annyira kényes erre, de a vinyók nem bírják? Illetve a fene tudja, mert a vinyó gumival van fölfüggetsztve, hogy halk legyen. Szóval elvben nem érintkezik a házzal.
Vagy túl magas a csatoló frekije az alaplapon. Pl nincs sata lock, vagy ilyesmi.
Garival kapcsolatban lenne pár kérdésem: valaki meg tudná nekem mondani pontosan, hogy ha kinyiffan egy garis cuccom (jelen esetben egy alig fél éves Hitachi vinyó, hogy baszná meg) akkor visszakérhetem a számlán szereplõ vagy a jelenlegi árát? Amúgy van valakinek valami tippje arra, hogy miért nyiffannak ki a vinyók nálam?
1. 80gb sata maxtor - 1 év és totál bades
2. 160gb maxtor ata - 1 év és tejesen halott
3. 160gb hitachi sata - fél év és teljesen halott
Kezd a tököm tele lenni az egésszel, de legalább ez még garis, meg archiváltam is, mert lelkelm mélyén számítottam erre...
Igy lehetett az, hogy az utolsó sorozatú P3-S 1400 még a 2ghz-es P4-et is lekörözte anno. Viszont míg a P3-nak nem tudtak továbbmenni az órajelével, addig a P4-et elvitték 2,0-3,0 ghz-ig. Nagy szám, jól bebukták. Utána jött a prescott, ami még hosszabb pipelinet tartalmaz, és még nagyobb órajelre képes. De ez meg már megint nem tud hozzászagolni az azonos órajelû NW-mag teljesítményéhez.
A másik nagy hátránya, hogy ha a predictionban (elõrejelzés) hiba történik, akkor nem tiz, hanem 20+ lépcsõnyit kell törölni, és elõrõl kezdeni. Erre próbáltak kigörcsölni mindenfélét, de kevésbé stabil algoritmusú alkalmazásokban, mint pl a játékok, ezért is az AMD a vezetõ mind a mai napig.
Ezenkívül sokkal nagyobb chache-t is igényel, mint egy rövid pipelineos mag, ezért volt egy idõben a cache õrület, amit mára azért ugyancsak letört az AMD.
Alapjában véve anno az Intel ezzel rossz döntést hozott, de az AMD miatt logikusan a mai napig kiáll emellett. Mindezt úgy, hogy már a P4-ek is kezdenek hasonulni az AMD féle megoldásokhoz.
azt tudom, hogy chipsethez és procihoz van köze :)
még el se jött :P
hogy a 754-nek vége lesz ha megjelenik az AM2.
HOC hír
Tehát megmarad a két foglalat? Nem lesz AM2-es samó? Akkor mi a lófasz értelme van az egésznek?