36836
-
#29183 HA nincs külön mikrofon akkor hova máshova építsék be mint a vázba? Beszéljen maga elé a levegőbe és adjon nagyobb erősítést a bemenetre (ha kell...) -
#29182 Na, most lelocsáltam egy fülpiszkálót aftersévvel, azzal megtisztítottam belülről a cumót és most úgy tűnik semmi baja, működik faszán. Viszont lenne még egy audiós kérdésem. Haverom vett egy fülessel egybeépített mikrofonos cumót, amilyet CS-sek meg a helpdeskesek használnak. Na most neki csak az a baja, hogy a fejhallgató hangszóróiba kell beszélie, azok a mikrofonok. Nagyon lol, és fél óráig fetrengtem a röhögéstől, mert ilyet még nem hallottam...De nem dugta be fordítva, mindenféle kábelkombinációt kipróbáltunk, de csak egyféleképp működik a cucc, és úgyis a fülesbe kell beszélni. Valami tipp? -
#29181 Dugd be a hangkártya kimenetébe, aztán ügyesen tekerd körbe szigetelőszalaggal és már nem is mozog. :) -
#29180 Szerintem nyálazd be. Egyik haverom arra esküszik. -
#29179 Énis erre gyanakodom, vagy arra, hogy elkoszolódott, vagy nem tudom. Nem sok tapasztalatom van ezekkel a cuccokkal, mit lehet kezdeni vele? -
#29178 Nem kontakthibas a hangkartyad kimenete? Ennek utana neznek! -
#29177 Hali!
Sztetek mitől lehet az, hogy az SB Live! -val ha kicsit is megmozdul a füles kábele össze-vissza pattog meg ropog? Ha nem mozdul meg jól szól, a füles minden mással szintén jól szól, hiába tépem, tekerem, taposom a kábelét tűéles marad a hangja, csak a Live!-val csinálja ezt. Találkoztatok már ilyennel? Vmi megoldás esetleg? Ja, és bocsaz offért. -
#29176 De szigorúan az északi oldalra! -
izb #29175 ja,meg ki is lehet rakni az ablak alá... -
CUCLI #29174 bekell rakni egy hangszigetelt szekrénybe :DDDD -
izb #29173 na még az kéne.
meg is őrülnék a hangjától.. -
#29172 én azt hittem ez egy full kompresszoros lesz :) -
izb #29171 ehhhhhhhh
és ki mondta hogy nem?
a csőben ugyanaz a gáz van mint a sima hűtőgéppen.
ez ez egyetlen ténylegesen gázos megoldásu kis hűtő. -
#29170 ez 1 léghűtés -
izb #29169 ez a legolcsóbb.de mindent lehűt -
#29168 az most kb mennyi? -
izb #29167 vegyél vapochill microt, na látod az gázos és elég neki egy 500 fordulatu venti, aminek tényleg nincs hangja. -
#29166 mit kell tonkretenni??? -
#29165 tedd azt :) -
#29164 Van egy liter vized amit kivezetsz a gépházból és le akarod adni a hőt a levegőbe. Teszed ezt vagy egy nagy fémradiátorral, vagy egy kissebb fémradiátorral amit ventiolátottal fúvatsz, vagy egy aprócska radiátorral amit egy elektromos eszközzel hűtesz?
Az tuti most jó nekem a léghűtés, de ha egyszer jobbat akarnék akkor gázt nyomnék a gépbe... -
#29163 nem látom értelmét még mindig :) -
#29162 nem? hát az én 2 éves elektrolux hűtőmnél ha beindul a kopmresszor jóval hangosabb mint a Zalman tornyom aminél csak az áramlásjelzőnél látni hogy ez most megy ninc shang egyáltalán :) -
#29161 itt most arról volt szó hogy elszállítsd a hőt és egy "radinál" add le, ne a házba fújd mint a léghűtés, szerinted a megfelelő hő áramlás milyen lenne egy full fémmel kivezetett cuccnál? meg menni réz/stb kéne ehez? :) -
#29160 Nem, úgy értettem, képzelj el egy vízhűtést, ahol nincs radi, hanem helyette vmi más hűti le a vizet. És ezt a "mást" kéne kitalálni mi lehetne. -
#29159 Szerintem vegyél egy új hűtőszekrényt ha észrevehetően hangos, mert nem szabadna zúgni neki. -
#29158 Khmmm. A víz nem kifelyezetten a gyors hővezetése hanem sokkal inkább a magas fajhője miatt alkalms erre. A réz, alumíniu, vagy akár acél is sokkal gyorsabban adja át a hőt. De mivel itt akár többliter víz van sokkal több hőmennyiséget tud tárolni a rendszer, mint egy egyszerű rézborda léghűtéssel. -
#29157 Ekkora hülyeség?
Abból indultam ki, hogy van az a Peltier elem nevű cucc, amit közvetlen a procira szoktak tenni és szépen lefagyasztja, de ha ezt vízbetennénk?
Hűtős cucchoz szét kéne kapjak egy régi hűtőt, hogy átlássam pontosan mit s hogy, de sajna ilyesmi nem áll rendelkezésre :( -
#29156 de az az életben nem lesz olyan halk mint 1 vízhűtés :) -
#29155 a vízhűtésben a víz a közvetítő az szállítja el a hőt, fordítva úgy érted hogy rakás fémcsővel viszed el a hőt? vagy mit akarsz? a víz azért kézenfekvő mert gyorsan veszi fel és adja le a hőt, szal fordított rendszernél is kell valami ami gyorsan felveszi a hőt, erre szerintem leginkább a folyadékok a megfelelőek. -
Hát ha nem ismernélek ennyire mondanék valami szépet.
Amúgy hasonlót lehet csinálni, de sokkal hatékonyabb a sima gázkör, mint amit az otthoni fagyasztód vagy hűtőd is használ. Pumpa helyett kompresszor kell hozzá, és mivel nem a szimpla hőkiegyenlítődés alapul, hanem azon hogy a kitáguló gáz lehűti a környezetét. Oda jóval kisseb radiátor is elég (mert alaposan fel tud melegedni még akkor is ha a procid 10 fokos és meg lesz a kellő hőkicserélődés a radiátor és a szoba levegője közt) Ha elég ügyes vagy akkot egy rgi hűtőből is csinálsz magadnak ilyet. (persze csak a léghűtésre rásegítve...) -
#29153 Srácok, eszembejutott valami.
Van ugye az elektromos vízmelegítő, vagy merülőforraló stb, amikor áram segítségével felmelegítjük a vizet. Nem működhetne ez fordítva is? Hasonló módszerrel nem hűthetnénk is a vizünket? Vízhűtésben nem helyettesíthetné a baznagy és drága radit vmi kis elektronyos kütyü? -
#29152 Ja, amúgy én kikapcsoltam a QnC-et mert nem volt kedvem letesztelgetni hogy a tuninot nem bassza-e szét. Tehát ha most 256 az FBP és magasabb a defaultnál a Vcore akkor mikor magas CPU használatot érzékel akkor csak 200-as FSB-re és default Vcore-re emeli-e a beállításokat, vagy amit most beállítottam tuningnak? -
#29151 CPU Vcore és a Biosban keresd.
Socket A-nál is van CnQ, csak épp manuális :D
Ha csak irodai célokra akarod használni a gépet, akkor biosban lekapod az órajelet mondjuk 1GHz-re, a feszkót meg 1.4Voltra. Ha még a venti fordszámot is visszábbtekered Speedfannal, akkor is jócskán csökkenni fog a hőtermelés. -
#29150 MIlyen néven lehet azt megtalálni?
De végülis már mindegy, mert visszavettem fsb-t és most nem annyira melegszik. -
#29149 Fura, sztem nem a táp az oka, hanem szimplán a meleg. De ne csak az órajelből, a magfeszből is visszavehetsz (már ha a lapod támogatja), az sokkal többet számít a melegedésnél... -
#29148 És én még aszittem hogy a 12 centis ventije majd elszívja a levegőt proci felől, erre befűt :(( -
#29147 Sajnos vissza kellett vennem a procim fsb-jét 166-ról 133-ra, így most újból 1500 mhz-n megy.Amióta az új tápot beletettem,aminek a gép belseje felé van a ventije és minimum 5 fokkal melegebb a proci :((És játék után a 68 már sok sztem.Annyira nem éreztem plusz erőt benne 1800 mhz-n és nem ér annyit hogy kinyírjam a procit. -
#29146 Kösz megnézem -
#29145 Javíthatatlan :D -
#29144 Fura, nekem inkább csak ront :(
De kicsit variáltam az AGP beállításokon, feltoltam egy új drivert és már nem reccen meg, full jól megyen! Egyedül a szökőkútbál szaggat, gondolom az vmi fejlettebb dx effekt lehet maivel nem tud megbírkózni.
viszont a tuningban kisit csalódtam...feltoltam 250-re a magot 200-ról, de már szétestek a textúrák...:(
Amúgy az S-video bemenet mire használható?