36836
-
#29427 De sztem ez már sok.... -
#29426 Sry, gyorsan írtam , igazatok van... -
zoolee #29425 HEl, az lenne a kérdésem hogy venn nekem egy, Intel celeron 2800 335D.
Ennek mien foglalata van? Xal mien hűtést tudok rárakni ??? -
#29424 Sziasztok .. 3 gigás prockóm felküdtem 3.7re .. most hogy figyelem a hőfokokat 71 fokos CS:S-ben full grafkón ... Szal és azt szeretném megkérdezni hogy ez a 71 fok nem sok-e kicsit üzemhőmérséklet re... -
#29423 Nem a dx9 a kérdés hanem hogy SM 3.0 vagy SM 2.0. Gef6-al van HDR, Radeon Xxxx-el nincs, csak X1xxx-el. -
#29422 miért ne támogatná? -
#29421 Ebben a kategóriában Ati-nál x1600pro van, vagy talán x800Gto.
Geforcenál 6600 és 6600Gt.
Ezekközül a 6600Gt a legjobb, mert a x800 nem támogatja a directx9-et. -
#29420 Hali
Az lenne a kérdésem hogy a gépembe megy-e PCI-Express videó kártya? (Esetleg merre nézhetem meg? :/ )
Eddig nem igazán jöttem rá megy-e.
A gépem az aláírásomban.(Van 1 olyan gyanum hogy nem:S)
És ha valaki tudja a választ,akkor milyen AGP-s, ATI videó kártya érné meg?Ami elég olcsó 20.000-30.000 kb. . -
#29419 x1800 -at akartam irni :) igy válaszolnál? :) -
#29418 hat ez jo kerdes...de szerintem nincs
7600Gt jobb nala es tan olcsobb is asszem :) -
#29417 Nem, gyári hűtőt sose hagynék egy tuningolt procin :)
De amúgy nem egy profi cucc, valami 3000 forint körüli márkátlan, szép nagy de csak 2500RPM-es és szintény szép terebélyes, de kilóban mérve nem túl sújos és csak szimpla alumínium borda.
De így 1.5-ről 1.7 voltra és 200-ról 260-as FSB-re rakva a tegnapi melegben 62 fok volt a rekordja. (akkor másfél órája játszottam Counter-Srtike: Source-val ami nálam folyton stabil 100%-on eszi a CPU-t, amikor kiléptem érdekességképp megnéztem).
Ha lentebbvenném a RAM-ok időzítését lehet menne még kicsit magasabb FSB-n, de nem tudom mennyi feszültséget merjek neki adni.
Régen mindíg csak addig húztam a procikat amit alapfeszen (vagy ha 1-2Mh-nyi FSB kellett a kerek számhoz akkor egy pici feszemeléssel) elbírtak, csak ezt az AMD-t utálom hogy fingatom, hagy mennyen amíg él aztán kuka. (már potom 15ezerért adnak egy ilyet újonan, nem éri meg eladni 7-ért ha vennék egy új CPU-t ~40.0000-ért) -
#29416 te egyébként gyári hűtővel rántottad felfelé még pluszba a procidat ? -
zoolee #29415 Hehh nekem 10 nem elég . -
#29414 srácok milyen NVIDIÁS kártya vagy kb egy szinten és árban egy ATI radeon x850-es kártyával? -
#29413 USB kártya? Van 4 port a hátlapon, van másik 4-nek dugasz az alaplapon, csak panel kell hozzá. Ha nem kell kifejezetten nagy sávszél több eszköznek, vagy nem használod őket egyidőben akkor nyugodtan elosztót is nyomhatsz rájuk és lehet vagy 16 porotod amit elkezel egy átlagos alaplap. Meg az alaplapi hálókártyák se rosszak, felesleges tartani egy PCI-set is, hacsak nem kell egyszerre 2 (ha nem használód add el...) -
zoolee #29412 Hálókártya nem használom majd ki szedem .
2 usb kártya
creative hang kártya
gef 5200 video k.
Ez 5 és 6 kéne de akkor sok a vezeték. -
#29411 És nem fér el? Max egy hangkártya van egy átlagos otthni PC-ben, de legfeljebb is csak 3 (hangkártya, TV-tuner, meg esetleg valami egyedi hálókártya vagy hasonló egyéni eszköz) -
zoolee #29410 De a csatlakozókkal meg minden kis fütyivel az oldalán majnem 3. -
#29409 inkabb varjal ;)
2 helyet foglal a 7900GTX :) -
zoolee #29408 Ja amúgy akkora a 7900 gtx hogy 2 és fél helyet foglal xal 3 mat.:(((
Nem tom hogy a 7800 gtx is annyit de ez igen. -
zoolee #29407 És a sima 7900 gt ??? -
zoolee #29406 Oké akkor elhalaszom 2007 re a vga vásárlást.
Csak azér mer most van egy 5200 GeF 128 rammal mer a 6600 gt lefüstölt.
Szerencse hogy észre vettem, mer akkor az alap lap is ment volna. -
zoolee #29405 inno 3d gef 7900 gtx 512 ram 256 bit gddr3. :) -
#29404 7900GTX? Nem 7800GTX-et akartal irni? Az utobbi van 80k korul.
Asus GeForce 7900GTX 512MB DDR3 TV 2xDVI PCIExpress - 3 év garancia 111 000Ft 133 200Ft -
#29403 Bruttó 80 fölött jócskán, mostanában inkább középkategóriás kártyát divat venni (pl. 7600GT), mert jövőre már jönnek a DX10-e kártyák (ezek meg "csak" DX9.0c-sek) -
zoolee #29402 Hi, az lenne a kérdésem hogy érdemes e most beruházni egy inno 3D GeF 7900 gtx re ???KB 2 évig jó legyen.
És ha igenn akkor mennyi az ára ???
50 vagy 80 e környéke ??? -
#29401 Fogd a gépet, szedd le az oldallapot, vidd ki a balkonra és fújasd ki a port a porszívóval, vagy ha van kompresszorral. Aztán ha portalan a cucc, csavarozd le a proci ventit a bordáról, óvatosan húzd le a matricát az aljáról, és a tengelyéhez cseppents egykis műszer olajat. De rossz hírem van: legtöbbször nem a proci venti, hanem a rossz minőségű chipset, vga, vagy tápventi szokott hangoskodni. A megoldás ugyanaz, vagy csere. -
Forton #29400 Üdv!
Bocs ha rossz topicba írom a problémámat!
Szóval nekem az lenne a problémám, hogy hangos a gépem! Pontosabban a processzorom hűtője hangos! Az egyik számteches boltban hallottam az eladótól, hogy azért hangos, mert már csupa kosz a proci hűtője. Mivel még sose szedtem szét a procit, és nem akarok semmit se elrontani, eltudnátok mondani, hogy hogyan szedjem le a hűtőt, és pucoljam ki??
Érdekes hogyha hosszú ideig kikapcsolva marad, mondjuk 1 napig, és utána bekapcsolom, akkor kb. 10 percig halk marad, aztán hangos lesz. De az is előfordult már párszor, hogy egyszerűen lehalkult.
Előre is kösz a segítséget! -
#29399 Ma láttam egy érdekes programot ami neked jól jöhet: HDD Regenerator v1.51
Mindegy szektort egyesével ellenőriz és ha kell még javítani is tud. Elég lassan dolgozik ahogy kipróbáltam hogy fut-e (nem nyomtam végig), de ha estefelé elindítod másnapra meglessz az eredmény. :) -
#29398 Vazz help má plz xD...sziasztok!az lenne a kérdésem hogy egy asus p4p-800x-es alaplapon hol a francba lehet húzni a procin... vagy ez nem lehetséges? akárhol nézem a biosban egyszerüen nem találok rá... egy cpu settings van ott meg kivan irva ugye a gyártó a márka intelp4 meg minden szar az órajeltől kezdve a cachekig minden de egyszerüen hozzányulni nem enged az egész szürke... ha esetleg vki tuggya hogy lehetne ezt megoldani, talán vmi jumperre gyanakodom vagy ilyesmi segitsen már nekem mert a 3 ghz lassan kezd kevés lenni..:L ...egyik haverom meg a sajátját feltutta nyomni 3.2ről 3.8ra... a hütésemhez mérve ezt is fellehetne nyomni sztem egy 3.5-3.6ra ... 3800RPM-es venti van rajta egy óriási bordával.. üzemhőmérséklete doom3nál 1280x1024ben ultra highon 58-62 fok.. HELP -
#29397 Nekem van 2 db seagate barracuda,mindketto tobbeves,es hibatlanok:D
Lekopogom... -
#29396 hmmm, ha jól látom ez már az új EPP szériás Corsair memóriák -
#29395 Az a hosszukas feher szar cetli, amit a repulon kell kitolteni, es akkor letepi meg lepecseteli a paraszt es neked adja? -
#29394 itt nem adnak ilyet,mivel Eu tagok vagyunk -
#29393 amit kapsz az orszag belepesekor.
ha jol tudom ha olyanod nincs akkor hiaba mesz az officeba nem adnak uj papirokat. -
#29392 360W Chieftec, és mindíg mikor félévente meghal az újabb vinyóm lejátszuk a táp az oka köröket :D De legutóbb kimértük multiméterrel, és iszonyú stabil, kicsivel sem ad többet a vinyónak. Viszont a Seagate magára talált, csináltam partition magic floppys verziót, bebootoltam, leformáztam és azóta korrektül megy. Szóval tippem szerint vmi a fájlrendszerben megsérült, pont úgy mint pár hónapja. Az is lehet, hogy egy vírus baszakodik? -
izb #29391 te neked milyen tápod van ha nem vagyok indiszkrét?
-
#29390 Nekem lassan 3. éve bírja egy 120 gigás Segate barracuda. Még csak nem is recsergél írás-olvasás közbe se. Átlag napi 14 órát pörög egész héten. Még fél éves se volt mikor keletkezett rajta egy hibás szektor, de egy sima formázás is helyretette, azóta kb 2 havonta fut rajta scandisk és 1 darab hibás szektora sincs. -
#29389 De vazzeg ez egy vicc, komolyan mondom. Eddig minden vinyóm meghalt. Két maxtor, egy hitachi, most ez a seagate szarozik. És nem én vagyok a hibás, ha vki szinte 0-24-ben hajtja ezeket az új dögöket kifinganak. Sőt, már szarul árulják őket, ez egy vicc. Minek a 3 év gari, ha fél évet se bírnak? Nevetséges...veszek két kibaszott WD-t, beteszem raidbe, hogy tükrözzenek azt jóccakát. -
CUCLI #29388 nekem a zsír új samsung vinyóm döglött meg. azaz döglötten vettem (boltban). magát a vinyót látta a winfos, de pár perc után a win restartolt vagy úgyfagyott szarrá ,h köpninyelni nemtudtam. hameg másoltam rá vagy kicsitis igénybevettem akkor ugyanez :|