Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
de a lényeg hogy megy....
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
egy két ezer forintal megspékelve kapsz már 6600gt is.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
10 fokkal hidegebb a gépem tõle. hát igen a hõcsõõõõõõõõõõõõõõõõõõõ
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Intel P-4 3000/800 LGA 775 1MB IEM64T D531 30793
2 X 512 MB DDR2 Ram 533 MHz Kingmax-MARS 2 X 7972
Ezek nettó árak by olcsópc (www.olcsopc.hu).
Ha ennél olcsóbban kellenek a cuccok akkor gó PH! Hardverpiac.
Szeretnem ha segitenetek nekem...
Nos szeretnek egy viszonlag jo kis gepet osszeallitani es fontos lenne hogy miket ajanlatok hozza.
Egy P4-es 3 gigas procihoz milyen alaplapot ajanlanatok? Stabil legyen, azert eleg eros es minden szempontbo megfelelo. Ehhez kene egy 1gigas RAM. Ebben milyen markat tudnatok ajanlani.?
Fontos lenne hogy a 3 dolognak a pontos nevet (márkáját), tipusat, minoseget es termeszetesen a BRUTTO arat is feltuntetnetek. Fontos lenne.
Ha megoldhato akkor ez a 3 dolog ugy 70e-be ferjen bele tehat valahogy ugy, ha kivalogatnatok jo lenne.. Nagyon koszi elore is a segiteseget!!
nem értem az ilyen listákat miért tartják egyesek feleslegesnek <#confused>#confused>
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
Nyitottam egy CPU tuning toplista nevû topikot, de egyes moderátorok nem nézték jó szemmel, sõt a legjobb, még egy büntipontot is kaptam ezért. 😊 Továbbá reklámszagot láttak egy olyan oldalon, amely egy ingyenes tárhelyen van fenn és kizárólag a tuningeredmények összegyûjtésével foglalkozik és nem reklámoz semmit.
Ez miatt nem húzom fel magam és ezúttal lehetõséget adok az SG fórum népes táborának is, hogy tuningeredményeikkel szerepelhessenek a listán. A listára jelentkezés feltételeit nem akarom megint leírni. További info itt:
http://cputuning.uw.hu
Részemrõl ennyi. Lehetõség adott, akinek tetszik, jelentkezzen, akinek meg nem, az meg ne.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
nyah... jobb oldalt az uj alaplap...
bal oldalt latszik hogy mennyire egymas nyakaba volt a ket kartya.
a szemfulesek eszrevehetik hogy az x850xt men a bal legfelso kondi vagy micsoda eleg ferden all.. az azert van mert letortem es manualisan visszaforrasztottuk😄
nahszoval.. jatszottam bf2 vel..minden huzva es ehhez kepest a proci 45 fok!! a ramok 45 fok!! a vga pedig 60!!! ez tuuul szep hogy igaz legyen😄
amugy 2.80 as everesttel:
memoria olvasas: 6411mb/mp
memoria iras: 4593mb/mp
memoria masolas: 4420mb/mp
memoria kesleltetes: 90.8ns
cpu queen: 2303
cpu fotovorx: 11705
cpu zlib: 13491
fpu julia: 1769
cpu mandel: 3113
fpu sinjulia: 1403