36836
  • [Jakuza]
    Ezt majd akkor mond neki, ha raforraszt egy 7900as magot es mukodik is. :PPPPP
  • Falconer
    Ugyes vagy.
    Az eredmenyeket mondd inkabb.
  • Barney Tech
    Pontosan egy ilyen kártyát tuningoltam.
  • Barney Tech

• Barney Tech
    Sajnos a digitális gépem ottmaradt nagyanyámnál igy csak telefon volt kéznél.
    Valaki muatna 1 leirást hogy hogyan kéne előszedni a biost?
    Kéne egy kis feszt adni a procijának.
  • Falconer
    Az jo. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fel lehet nyomni.
    Teljseitmeny 3dMark pottyokben merve mennyivel javult?
  • Barney Tech
    Készen van allet gép lett (külsőre) :P
    Most fogom majd tesztelni.
  • duran5r
    Mező Érték
    RAMDAC órajele 400 MHz

ez mi akar lenni ? nem lehetne feljebb nyomni? :D nagyon rámjött a gép tuningolhatnék... csak tudnám még mit csináljak vele... mert pénzem meg nincs... azér is kérdeztem mit lehetne még...
  • duran5r
    nem.. :D 500 :) a riva tuner már nem engedte feljebb nyomni de ati toollal még feljebb tuttam küdeni 500mhzre... a magsebességtől nem szarakodik csak ha a memót nyomom feljebb :( azt sajn csak 223ra tudtam :((..
  • Falconer
    Grat :)
  • Falconer
    324rol nem 400at akartal irni? :o
  • Barney Tech
    A Geforce 2 re most rakok rá egy P 478 Hűtőt.
    Pontosan ilyet.
  • duran5r
    Intel P4es procit nem lehetne vhogy unlockolni? hogyne csak az fsb-t hanem a szorzót is tuggyam húzni?
  • duran5r
    Na látjátok áll a topic xD.. na szal ... még azt szeretném megkérdezni hogy mit tudnék még itthon mindenféle pénzveszteség nélkül növelni a gépem teljesítményén? a procit felnyomtam 3.0rol 3.7re a videókártyát 324ről 500ra (mem 202ről 223ra) .. még esetleg mit lenne érdemes megpróbálni? :S vagy egyátalán van még valami is amivel tudnék növelni vmit?
  • duran5r
    ya köfe mindent! bye
  • duran5r
    yóvanmá he :D legalább van élet a fórumon... :D...
  • Falconer
    Jajj, szerintem tul sokat kerdezel.
    Tapasztald ki aztan kesz. Max lefagy, de akkor meg csokkentett modban visszarakod. Aprankant kell es kesz.
  • duran5r
    értem :) a kártya most 30%al van huzva igy most 420 mhz-s a memot meg 13%-al huztam és most igy 230mhz .. igy még nem hibázik ... a proci órajelét még tudnám huzni mert nem hibázik még egyátalán meg semmi de a memóét ha feljebb küdöm akkormár gondok vannak... szttek 30%os overclocknál érdemes még feljebb küdeni a cuccot? mi baja lehet ha véletlen tulsokra sikerül?
  • izb
    elviekben be tudod állítani,hogy minden winfos indulásnál úgy induljon ahogy te akarod.....a tuningoló programon belül lehet ezt kapcsolatban állítani a cumót
  • duran5r
    aham értem :) felküttem most a memóját és a prociját is 10%-al és nagyon stabilan megy CS:S 1024x768 majnem full graf 59fpsről felugrott 64re :)) még lehet picit feljebb küdöm.. ya és igen azt akartam még kérdezni hogy ez az órajel visszaáll az eredetibe ha ujraindul a gép? :S vagy nemtom.. egyszer volt egy restart mert ahogy hozzányultam a hütöhöz véletlen megmozditottam a kártyát és lefagyott a gép és mikor ujraindult akkor már az eredeti orajelekkel müködött a videó kártya
  • izb
    annyit húzzál rajta értelmszerűen amennyit enged,és ott még nem hibázik a cumó.látni fogod.
  • duran5r
    Értem köszi ... majd kipróbálom de max mennyit szabad? vagy egyátalán mennyivel próbáljam... kb mint a procit? amugy már elég furcsa szineket produkált counter strike source video stress pályájáján :L ... ilyen lilás lett minden vagyis ami csillant az nem egészséges sárgás szinen hanem lilán csillant... :D ez szerintetek azt jelenti hogy nemkéne többet? de miután visszavettem és ugyis kipróbáltam akkor is olyan volt :L
  • izb
    ha csak a procit húzod,akkor nem sokkal lesz gyorsabb sajna.az őt kiszolgálló memórián is húznod kell,ha jelentős változást akarsz.
  • duran5r
    ezt most nem értem ... miért szeretnéd kivenni? .. ha halk akkor minek ... megha ennyi venti van benn akkor 1+- már semmit nem számít sztem se a hőmérsékletbe se a zajszintbe rgo te döntésed de én a helyedben bennehagynám :D persze én elég amatör vagyok rám ne halgass..
  • duran5r
    yayy nemigaz már hogy mindent elfelejtek... ömm a memória órajel 204 mhz.. azon húzzak ? vagy azt nem szabad? :S
  • bertino
    skacok!

ha egy házban elöl is/hátul is/felül is van hűtő, akkor ez így kóser ? oO
    arra akarnék célozni, hogy mondjuk használnám elsőt meg hátsót, felsőt pedig kiiktatnám (alapból van a házban ott) meg, hogy jobb a VGAnak (mert SP II. hűtés van rajta)
    nemtom melyik jobb... ha használom a felsőt is, vagy ha nem ?!
  • duran5r
    értem :) ráküttem egy egész picike kis ventit .. p1es procko hüttö.. .lemütöttem róla a bordát aztán felnyomtam a kártyára ügyesen.. kb a borda közepére... nagyon nagy borda van rajta ilyen hosszanti hajlitott vágatokkal.. hüt szal érzem hogy elég yól tolja a levegőt... a kezem rárakva elég meleg játékközben alapban is :L ... nem tom megállapítani nem vok hőmérő xD... de elég melegnek érzem sőt néha forrónak... 16 mhzt huztam rajta és tökéletesen megy.. szted mennyit lenne érdemes még ráhuzni? igy most 4%os overclockon van
  • Falconer
    A tiednel sehogy nem tudod megnezeni. Rarakod a kezed. Ha huzni akarod azert valami ventit nyomjal ra.
    Rivatunert nem fogom elmagyarazni, baromi egyszeru, ha nem josz ra, akkor inkabb hozza se fogj.
    Nekem csak 9600Prom volt, azt lehetett eleg jol huzni. Probalkozz. Kezdd mondjuk 20Mhz cel, es ha semmi extra, akkor menj foljebb.
    Egyebkent a 9600szeria nagyon baratsagos melegedes szempontjabol. Enyem huzva volt vagy 20szazalekkal, es alig melegedett.

• duran5r
    sztetek egy 9600as radeonon mennyit lehetne húzni? :| sima 9600 series kártya 324 mhz-s magsebességgel... semmi hüttöventilátor nincs rajta csak egy oriási borda...
  • duran5r
    köszi... tom má kicsit elég belőlem de azé irok ... na szal ... a videókártya hőmérsékletét hogy tom megnézni? mennyi a normális és mennyitől számít soknak? yayy és hogy lehet huzni ezzel a riva tunerrel a cuccon mert eddig nem nagyon yött össze :L plz help ... naon amatőr vok még xD
  • Falconer
    Riva Tunerrel. Es addig szabad, amig nem latsz a kepen negativ valtozast, nem fagy a gep, nincsenek texturahibak, stb.... Meg nem melegszik szet.
  • duran5r
    hmm... hogy a francba kell húzni a videókártyán? és mennyit szabad?
  • Falconer
    Nincs.
    Egyebkent ilyen alap dolgok megtekintesere eleg a windows is. Eszkozkezelo pl. Vagy msinfo32.
  • Punker
    nincs rajta olyan foglalat.
  • Tom3 #29433
    Erre még az lenne a kérdésem hogy: AIDA32 irja-e hogy tud-e PCI Express-t használni az alaplapom?Vagy valami egyéb program irja-e?.
  • duran5r
    Ja meg figyu azt szeretném megkérdezni hogy ati radeon 9600XT 256 MB-s kártyát lenne-e érdemes huzni és ha igen akkor egy kis segitséget szeretnék kérni hogy hogy kell :) ...
  • izb
    Melóhelyen állandóan 70 fok körül megy napi 24 órában 1 éve.semmi probléma...
  • Punker
    70 fok fölött nem egészséges már a tapasztalatok szerint.
  • duran5r
    mind1 köszike akkor nem izgulok miatta csak hát mégiscsak izéé :D ... félek hogy beszarik mert nincs zsm most ujat venni ... kössz
  • rvn
    Az enyém tunuing nélkül 76-77 fokos de már jó régen