36836
  • Narancs
    Halika!
    Kicsit off, de elég égeté problémám lenne, sorri. Szal:
    Volna egy Seagate 7200.9 160 gigás vinyóm, amiről nem indul az XP, telepítő lefagy, de amúgy a gép látja, felpörög, stb. Pár hónapja már eljátszotta ugyanezt, akkor elvittem egy haveromhoz, ahol második vinyónak tökéletesen látta minden, ott leformáztuk, XP újrafel, azóta fájn volt.
    Egészen mostanáig, megint ugyanezt cisnálja, de haver nyaral, többieknek meg nincs satájuk. Szóval vmilyen nem XP-s formázó progi kéne, ami felismeri a satát. (külső sata vezérlő). Létezik ilyen? Esetleg a partition magicnek nincs vmi cd-ről bootolható változata?
  • Gabesz amd64
    mi az a feher kartya?
  • Zetorg
    szerintetek lehet, hogy egy gagyi 550-es táp miatt nem indul a dual 3400 xeon? :)
  • [Jakuza]
    Well, driver licensz :PPPP
    Mi is akar ez lenni, vezetoi engedely ? Amerikanizalodunk ? Amerikanizalodunk ?
  • CSOCSO
    melo vagy nem melo...

feher kartryad van? mert se id-d se driver licenszt nem tudsz csinaltatni ha az nincs. es ha se id se mas.. nah az szopas.. hiaba van utleveled
  • Gabesz amd64
    azt se tudod mi a hattere az egesz tortenetek szal kussoljal
  • Gabesz amd64
    wazmeg a melo kozbe nem fogom a zsebembe rakni a papirjaimat,meg a telomat h ott b@sszam ossze
    es annyira nem szoptam be,mert az utlevelem megvan
  • Falconer
    :D De tudlak sajnalni
  • CSOCSO
    jo az intel....
    amugymeg tudom hogy "keves" en is ket gigat akartam... de nem en finansziroztam es a 300 dollaros ramnal mar huzta az õs a szajat.
  • CSOCSO
    azt meseld el milyen alaplapot vettel volna hozza???
    es ne euban nezelodj hanem amerikai oldalakon.. pl: tigerdirect.com, newegg.com, compusa.com

szolj ha talaltal hozza egy fasza alaplapot ami Xfireos! kosz

ui: nekem majd olyan jon jovore vagy jobb +dx10 es kari
  • CSOCSO
    1500 dodo volt MINDEN kiveve a 120 as vincsi... jo... fogjuk ra hogy max 1600 lenne
  • Falconer
    kocsiban hagyta a marhaja?
  • Punker
    nem történne meg mert nem hagyom a kocisban soha.....
  • Falconer
    Hu de beszoptad :D
  • Gabesz amd64
    wehehehee

veled tortenne ez meg :)

amugy az utlevel megvan :P
    es csak a jogsi vegett menne'k haza
  • Gabesz amd64
    aham,de meg nemtom meddig
  • Punker
    már nem sokáig lenyúlták a papírjait :)
  • Gabesz amd64
    azt engem szoltal le az Intel topicban? LOL
    az ilyen embereket kene.es ha megnezted volna akkor visszavettem a stilusbol...na de ez mar a mult
  • Falconer
    Te is kintvagy?
  • Gabesz amd64
    nem sok mindenki teheti meg h kimegy kulfoldre,de neki bejott
    remelem nekem is jol fognak ezek utan alakulni a dolgaim
  • Falconer
    Nalunk anyamnak van egy 300as P2ese, azon jol elnetezik, meg szpemmel a baratnoivel. Mondom neki, tied az A7v600x-em a 2200+os amdvel, faternak van hozza ramja, tobbi cuccunk mind van. Mondom neki, 13ert viheti. Aszondja jo ez neki.
  • zoolee
    Ez igaz...
  • BiG G
    Nem kerülnek szabályszerűen a bontóba vagy a szeméttelepre a gépek bizonyos számú év után... nekem még van egy 400as celeron-om is, igaz már sok mindenre nem tudom használni. Ha lesz időm felnyomok rá egy linuxot, és beteszem torrentes le- és feltöltőgépnek, annak teljesen tökéletes.
  • zoolee
    Csak azér kérdem mer rég láttam már 600mhz s cerkát.
  • Narancs
    Ja, bár a 600as celó határozottan gyengus XP-s irodai használatra, jobb lenne vmi 1GHz körül P3-as. Amúgy legszivesebben vissza se szerelném a házba, a szék párnája csodákat művel: teljesen letompítja a rezgéseket, a vinyót szinte nem is hallani. A szellőzés nem is lehetne jobb, az egy darab 4 centis, 5 voltról etetett venti meg totál hangtalan. Csak a beindítás kicsit necces ház nélkül, egy darab csavarhúzó szükséges hozzá Nem baj, leglaább öcsi nem tudja bekapcsolni.
  • BiG G
    miért ne lehetne??!?
  • Narancs
    Ja, csavarkulcs 19-17 -es, egyik fele pont ráillik az asztal sarkára, így oda van erősítve, és fejhallgató tartóként funkcionál...a modern iparművészet, ugyebár
  • gittyo
    Bocsi. Tud itt valaki egy alkatrész összehasonlítót? Ami nem a gepboltban van.
  • zoolee
    Lol van még ijen ???
  • janos666 #29358
    Nekem az a csavarkulcs tetszik legjobban. 24-es, vagy csal a fénykép?
    Ja, csal, összemosódik az árnyékával és nagyobbat mutat.
  • ingy3nfr3g
    naggyon kevés ez az 1g ram meg a proci is egy amd x2 lehetne de téjnleg nemrossz :)
  • Narancs
    Nah, asszem megvna a hiba oka, de alig hiszem. Nem a ház volt a ludas, hanem a proci. Ugyanis kicsit meg van vetemedve, szabad szemmel nem látni, de ha beleteszem az átalakítóba, akkor lehet látni, hogy a proci nyák közepe már elért az átalakítő pereméig, akkor a két vége még nem, tehát a proci nyákja meg van görbülve kicsit. Namost ha úgy teszem bele, hogy nagyon kilóg a két vége, akkor fagy, nem indul. Ha csontig beleerőltetem mind2 végét az átalakítóba, akkor ugyanez. Ha pont csak kicsit lógnak ki, akkor tökéletesen megy. Agyamat eldobom. Le akartam fotózin is, de nem látszik jól rajta a lényeg. Azért ha már CSOCSO lekapta az öccse új masináját, gondoltam megmutatom, mivel nyomjuk itt, Magyarországon a fórumozást
    Gyönyörű P3 Celeron 600MHz, Voodoo3, 256mb sd, a cucc alatt nagyi kisszéke, horgolt ülőkével:

• zoolee
    Ára ???
    1000$???2000$???
  • Punker
    párszor elmondtuk neki nem hallgatott ránk.
  • [Jakuza]
    Hat nem tudom.

"Intel Pentium D Processor 940 3.20 GHz w/ 2x2MB Cache, EM64T Can $ 229.95"
    "Intel Core™2 Duo Processor E6300 1.86GHz w/ 2MB Cache (Limited Quantities!!!) Edmonton ETA Monday Aug 14
    Limited Quantities
    Can $259.95 "

Inkabb vettem volna ezt mint a 940est.
  • BiG G
    CSOCSO hát bazd már meg :DDD mondjuk amcsiban tuti nem kerül annyiba ilyen gép mint itthon :CCc
  • Falconer
    Megmondta ferko is. Ha nem tetszik keremszepen, el lehet menni, itt lehet bennunket hagyni.
    Csak arra nem jon ra a szerencsetlen, hogyha a nep nemtetszeset o valtotta ki, szoval neki kene tavozni. De nincsen tisztaban a demokracia alapjaival sem.
    Bocs a politikaert, de ez most nagyon idevagott.
  • FFX
    ha lesz lehetőségem, én is kimegyek valamerre nyugatabbra (lehet vissza se jövök, max látogatóba)
  • bertino
  • Falconer
    Tudom, tudom. Egyebkent en is kijottem most par napja.