36836
-
#29747 akkor már lassan DDR3ra kellesz majd váltani -
#29746 Jovore lesz elozetes szamitasok szerint 150-180k-m gepre, haz es optikai meghajtok mar vannak.
Van 2*512 DDR400 ramom is. A kerdes az, hogy majd valtsak e DDR2re, es ha igen, akkor mikor adjam el a ramokat? Vagy inkabb valami venice cuccbol jobb?
Thx
-
#29745 elcseréltem a mini-t egy notira...
eddig bírták az idegeim :D -
#29744 abban igazad van, hogy nincsen jövője az agp-nek, de egyenlőre még nem akarok alaplap+cpu+ram cserét, a meglévő konfigból szeretném a maxot kihozni, amit majd jövő nyáron testvéremnek adnék, és összeraknék egy fasza dualcore alapú gépet
az ati képe tényleg szebb, de árban az nvidia vezet, tehát most x800xt, és 7600gt közt vaciálok, majd kiderül mi lesz... köszi a segítséget mindenesetre:) -
izb #29743 szerintem simán tudsz rajta húzni annyit, hogy azt a sebesség külömbséget tudd kompenzálni amit egy x800-al kapnál.már csak a jövő miatt is,bár akkor egyszerűbb lenne cserélned pci-e a cumót.agp sajna halott.én már csak tudom....
Ja és nem vagyok nvidia fan,az ati képe sokkal szebb,de mivel néha játszom is így ebben az árszegmensben nem volt vetélytársa az nvidiának.. -
#29742 x1800xt-ből nincsen agp-s verzió, innentől fogva nem tudom miről beszélünk -
#29741 Az már régen rossz ha az x800xt annyival többe kerül.Annyiért x1800xt-t kapsz, ami télleg valamivel jobb a 7600gt-nél. -
#29740 mi az ,h több komolyságot??? wazze ez tök komoly volt!!! ha nem tetszik akkor húzzál más topic-ba, mert miattad szét off-oljuk a topicot! látom parázol a sráctól, h nem mersz talizni vele! lol
inkább menjél tüntetni :) látom az aláírásod/nevedből, h képes vagy rá :) -
#29739 meg persze nincs az x800-asokban SM3.0, meg hardveres hdr -
#29738 ennyire jó? vagy csak azért mondod mert nvidia fan vagy? :) tesztek alapján x800xt simán veri a 7600gt-t igaz 5-6 ezerrel többe is kerül -
#29737 jaja -
izb #29736 Mindenképpen 7600gt
ez nem kérdés... -
#29735 kösz, már csak el kell döntenem hogy x800gto/xt/xtpe, 7600gst/gt legyen :) -
#29734 Itt vannak a legujabb AGPs kartyak tesztjei.
-
#29733 hell
melyik a legbikább még agp-s videókártya? jelenleg 6600gt-m van, még pci-eben nem gondolkodok, egyenlőre még valami erős agp-s kéne. -
#29732 jó de aztse tudja kicsoda, akkor hogy verje meg? épp azt kéne kideríteni, hogy kicsoda. -
#29731 1 feljelented 2 rendőr ismerősökkel a szart is kivereted belőle 8én a 2.-at tenném)
mail szolgáltató valszeg nem fogja kiadni az ip-t -
#29730 Off:
Akkor se ideird, nem idetartozik.
Ha szoftvert keresel, amivel meglehet nezni valakinek IPjet ird a szoftverrovatba.
Ha mas kerdesed van, ami az adott temahoz kapcsolodik ird a megfelelo topichoz, forumcsoporthoz.
Persze ertheto a feldultsagod, de az egy mas kerdes.
Amugy egy tipp.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az adott email szolgaltatonak a figyelmet hivd fel arra, hogy a levelezorendszeruken keresztul a baratnodet molesztaljak, ez buncselekmenynek minosul.
A mail szolgaltaton keresztul visszalehet egeszen az internetszolgaltatoig jutni, ahol a felhasznalo adatait taroljak -
#29729 Kicsit több komolyságot srácok, nem akarok részletekbe menni de sajnos súlyosabb az ügy. Lassan több mint egy hónapja folyamatosan tart, sokszor leírja a kis geci a csajom egész napját, hogy mikor merre járt és mikor volt teljesen egyedül. Nyilvánvaló, hogy az ilyen kis rohadék csak szórakozik, mert nincs jobb dolga, de bnőm teljesen kivan már idegileg. Annyira nem hülye a csávó, hogy találkára rá lehessen venni. Szvsz vmelyik kis recskás osztálytársa lesz a ludas. Ha megtudnám az IP címét mindjárt beljebb lennénk, csak azt mondjátok meg hogy lehet megénzni milyen IP-ről jött a levél freemailen keresztül, thx. Telefon nincs fent sehol telefonkönyvben, és nem is tulaj neve, hanem a cellainfó kéne nekem. De azt megszerezni gondolom kicsit nehezebb mint egy szaros IP-t. De javítsatok ki ha tévednék, vagy más 5letetek lenne...
UI: azért került ide, mert ide járnak a szgéphez legjobban értő gyerekek, ellentétben a fiúk/lányok faszom fórumokkal. -
#29728 hívja át a csaj magához és Nari nyisson ajtót...
meglepi :)) -
#29727 Miert nem vagod egyszer partiba a csajt? Beszeljetek meg, ugysem mer belemenni :D
-
#29726 mond meg a csajodnak , h beszéljen meg 1 találkát és te menj helyette :D nagy lesz a meglepi és a fájdalom :D
-
#29725 és ez miért ide jött? fiúk/lányok/kapcsolatokba nincs jobb téma hozzá?
amúgy pl. internetes telefonkönyvben néztedmár hogy bennevan-e? -
#29724 Sziasztok!
Lenne egy problémám, amiben szeretném segítségeteket kérni. Teljesen OFF a téma, ezért előre is elnézést. Szóval vmi perverz kis gyökér állandóan zaklatja a csajom, e-ailek, telefonok, sms-ek formájában. Szegény már nagyon kivan, el kéne kapni ezt a kis rohadékot. Van egy ímélcímem (és pár freemailes címre küldött ímélem) meg egy telefonszámom. Ezekből kideríthetem ki szórakozik?
Freemailes címnél hogy nézem meg, hogy milyen IP-ről jött a levél? Telefonra nincs vmi trükk, amivel kideríthető ki vette a simet? Gondolom a két szép szememért a szolgáltató (T-mobile) nem fogja megmondani. Előre is köszi, ha tud vki segíteni. -
masssza #29723 Eredeti:
2600Mhz, FSB 200, CPU 1.525, DDR RAM 2.5, DRAM Ratio 1:1, Mem késl.:2.5-4-4-8
Everest 3.01: olvasás : 5256MB/mp írás : 4233 másolás : 4034 késleltetés : 84.5ns
Tuning:
2925Mhz, FSB 225, CPU 1.6, DDR RAM 2,8, DRAM Ratio : 1:1, Mem késl.:2.5-3-3-6
Olvasás : 6113MB/mp írás : 4772 másolás 4596 késleltetés : 73.5ns
Ez egyenlőre gyári ventivel, ez jónak mondható vagy felesleges ennyivel foglalkozni, mert változás nem észlelhető
-
#29722 :) inkább szerváltam másikat :) -
#29721 attol függ mennyi pénezd van uj gépre :) -
#29720 fuhh thx -
#29719 kapcsold ki mielött megdöglik minden! -
#29718 Hy. Ha nem megy a tápom ventije meddig merjek bekapcsolt gép mellett ülni? :| Vagy kapcsoljam ki most? -
#29717 rivatuner, coolbits és 2003/2005 3dmark kell hozzá meg olvasni az oldalt -
#29716 ez hol tuning téma? meg van ehez a külön topic! -
#29715 Én is megköszönném ha dobnátok össze valami gépet!:)
lap+proci+ram+vga+hdd+táp+ház olyan 140-150k
Elöre is köszi -
#29714 Sziasztok!
Szeretném a videókarimat egy kicsit felhúzni, de nem tudom hogy hol kezdjek hozzá.
A CPU-t már felhúztam nem is kicsit, most jönne a videókari.
Az egyik kari amit fel szeretnék húzni egy 6600Gt, a másik meg egy Sapphrie Radeon 9600XT
Hol állítsak dolgokat és mennyire?
sorry de nagyon nem értek ehhez a témához még, azért kérem a ti segítségeteket -
#29713 nagyon köszönöm! -
#29712 MSI P965 NEO-F - Socket 775 - Chipset Intel P965 br: 29k
Core 2 Duo E6300 br: 50,435
A RAM-k ha 800ast veszel 1GB-t akkor br:30k
Ha 1GB 677-es akkor br: 21k
A VGA-ra kiterve az X1300Pro az 18-20k korul van mindenhol.
Szerintem jobban jarsz, ha keresel DDR3-as 7300GT-t (pl az ICSMEDIAban van 256MB-s DDR3) es az is br 21 korul van es lenyegesen gyorsabb.
Ennel olcsobban nem uszod meg, illetve igen, ha 5k-val olcsobban veszel valami gagyi Asrock lapot, de szvsz annyit nem er az egesz.
-
#29711 thx! :) -
#29710 Akkor nem artan tobb ram is mint 1GB, de a mai memoria arak mellett az mar huzos.
Na mindegy irok egy CFG-t 1GB RAM-al. -
#29709 100-130e körül gondoltam. nincs sok pénz, a lehető legjobban kéne megúszni.
Nem játékra kell, video/kép/tömörítés és egyéb munkákra lenne. -
#29708 Mennyi zse' van ra ?