Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez egy CPU+VGA+Chipset hütõ és még veszek egy ilyet:
Akkor a HDD hütõt rá lehet kötni a nagy Zalman ra vagy külön kell ehez is venni mindent?
Ha még veszek bele+ egy vízhûtéses vinyó hütõt az jó?
Nézem a vízhûtéseket minek adnak hozzá ventilátort akkor ugyanúgy megvan a hang nem?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
már fáradt vagyok és azért nem értem ezt, vagy tényleg elbasztak valamit? :S
hogy lehet több a minimum fps, mint az átlag?
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
elszállt😊)
nem lesz az jó agp-s gto-ra.

Lehetõleg olyan kéne ami szinte majdnem telejsen hangtalanítja és jól hûti.
Ha ezt szeretném lszabályozni mit kell tennem? 3pin-es csatiját az elöl lévõ CHA_FAN-be tugtam, viszont a power fan nem látja, csak a proci hûtõt. Ez azt jelenti, hogy nem szabályozható?
Meg azért kéne új ház mert ez már 1 kicsit kicsi. Meg kevés rajta a szellõzõnyílás...hót mezei 4 éves ház.
2 dolog van a gépedben aminek a hangját hallhatod alapesetben.
-proci hûtés
-táp ventillátor
Én a te helyedben inkább ezzek cseréjével operálnék,a ház vétel helyett.
Erre gondoltam.
Megéri a 16k-t? Nekem nagyon tetszik (fõleg a kék led és az elsõ venti miatt).
Mennyivel lenne csendesebb mint a mostani? Mert most ugye mint mondtam egy 4 éves ház van, ebbe van bezsúfolva ez a config.
Semmi extra hûtés, csak alap cuccok. Elég hangos olyannyira, hogy aludni nemtudok melette, de remélem ez az új ház elég csendes lesz...majd este kikapcsolom az elsõ ventit azt remélem jó lesz :S
Vagy ez hülyeség?
ja és kellene valami progi ami mindent kiír ami a deszkán rajta van
mert pl azt sem tudom milyen gyártótól származik a két ddr memstick vagy pl a videókari
a konfig a következõ amit tudok róla
gigabyte 8s655fx-l deszka
p4 3g ht prescot s478
333mhz ddr 2*512mb
fx 5600 vga
vinyó+dvd-ram
valaki pls help mert gondolom ezt is lehet tuningolni mint állat csdak nemtom hogy kezdjek hozzá
<#confused>#confused>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Tudnátok ajánlani a videokarimra vagy a procira olcsó de jó hûtést és csendesítést? Mert elég hangos és oblivion után 60 fokos a cucc :S
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Most, hogy elölrõl megy hátulra a levegõ eléggé turbina hangja van, de a hõmérséklet sztem jobb, és a ház még 2 óra után is hüvös. Alaplap 26, proci 31 fokos.
"Ha molexesek akkor kis moddolással 5voltra lehet õket kötni" - ezt részleteznéd esetleg?
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Inkább szétkaptam a gépet, csak alaplap meg proci maradt bent, kifújtam, összeraktam. most a hang/hûtéssel szórakozok. Adott két gyári, régi 8cm-s venti. Egy noname szar, még a régi 5 éves gépbõl maradt rám, meg egy delux házhoz járó delux hûtés. Nemtom mlyik szarabb, de kipróbáltam hogy a delux fúj hátulról elõre, a régi meg szív kifele elöl. most megdfordítottam, elölrõl megy a levegõ hátulra. hogy melyik jobb azt nemtom (melyik jobb??)
Sajnos elég hangos a ház, viszont nem tudom azon belül mi. Sebaj, hamarosan cserélve lesz a két venti, egy 9cm-est és még egy 8cm-est akarok venni, nagyobb sajna nem fér a házba.
Meg raktam a ház oldalára vmi légcsövet(???), szintén a delux házhoz járt, elvileg a meleg levegõt viszi ki a prociról. Ez jó? Mert nekem úgy tûnik inkább akadályozza a levegõ mozgását.
mi anno beépítettünk egy táskába (ilyen faoldalu diplomatatáska (asszem igy hivják 😊) egy p1.et 😊
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350