Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
És ahol vannak még házak?

Barney Tech
Ezen a honlapon kivül van valami más?(amin ilyen cuccokat tudok beszerezni)

Konkrétan mire gondolsz?

Barney Tech
De 5v-on már nagyon csökken a hütõk teljesítménye.

akkor marad az ellenálás,vagy a 5v ágra való kötés

Barney Tech
Nézelödj itt.

Nem tom halkítani!<#help>

elviekben lehet onnét is,de alaplap függõ.
Mondjuk én szeretem ha mindig csöndes,igy nálam a szoftveres nem játszik.

BIOS-ból nem lehet???

Me0w
Ooo, fel napig szenvedtem az uj procimmal (3700+ SD) hogy egy pici pluszt kicsikarjak belole, mar mindent allitgattam de nem jott ossze, mar 225-on is ujraindult allandoan. Lanyos zavaromban elfeledkeztem errol -> cpu orajel/11 volt a memoria orajele 😊 Mikor az everest kiirta kicsit hulyenek ereztem magamat 😛

Together we'll fly someday...

jaja
a sok pia<#nevetes1>

Punker
mármint 12-rõl 5-re 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ellenálásal,vagy 12v-os csatira rakod.

Lenne 1 kérdésem!

Van CPU, HDD, Memória, Chipset hütõm meg a házon is van hûtõ, hogy lehet ezeket halkítani?

dokar
Pont és is ilyet nézegettem! Neked kell kivágni az oldallapot. Én is ma megyek venni speciális tokmányt, mint fúrófejet az oldallap vágásához.

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Zetorg
nemtom...
szerintem zalman szarik a vízhûtésre, csak úgy összerakja 😊
pl ha a radinak a belseje olyan lenne, mint a külseje, sokkal jobb hatásfokkal hûtene.gondolom õk is tudják, de nem úgy csinálják 😞
ez a blokk is jobb lenne, ha átérnének a kilógó bizbaszok a másik oldalig.

Punker
megvárjuk a 3-ast 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zetorg

megvan 😊
nem túl meggyõzõ...

Zetorg
jah, ki más vágná ki? 😄

Barney Tech
plexxxxxxxxi.

Punker
és ez mi? 😊

Barney Tech
Beépíthetõ plexi.
Egy kérdés ezeket hogy lehet beszerelni valaki csinált már ilyet?Nekem kell kivágni az oldallapot?

Punker
keresni kéne 😊

Zetorg
téker 😛

nem láttam még a belsejéröl képet...

Punker
2-est néztem én is.

Zetorg
ZM-GWB1
ez.nincs benne semmi, csak egy csövön átfolyik a víz...
a 2-es valamivel jobb lehet a formájábol itélve 😊

Punker
a 2-es? csövek miatt lehet kénytelen leszek, tuti nem jó más cuccokhoz ismerve ezeket a gyártókat.

Zetorg
azt a kis kék zalman blokkot nehogy megvedd, mert egy rakás fos

Punker
nekem majd a VGA-ra kell bûvészkedni valamit mert annak van hangja 😞

CSOCSO
fatalitivel mi a baj?
nekem a kisebbik zalman is teljesen megfelel!
nemhogy a fataliti vagy ez a kerek..

en most meg vagyok elegedve a gepem hutesevel. semmit nem cserelnek.. de ha most kene vennem akkor azt vennem amit leirtam lentebb
Zetorg
mi a genius nagykerböl vettük 😊

Zetorg
fölül-középen az ezüst gombok közül a bal oldali 😊

Punker
hivatalos oldalon 20$ nem tom demand honnan bûvészkedte de az árat jól lenyomta 😊

Punker
az melyik? 😊

Zetorg
jó kis bill, csak még szokni kell a nyilak elhelyezését.mindig az Û-t nyomom enter helyett 😊
a halkító gombot meg már sikerült összekarcolnom.ráejtettem egy csavarhúzót 😞

Zetorg
a procim most 37 fokos, hogy megy a radin a két 12 centis venti 5V-on.ha megnézed, a próbánál is csak a vga dolgozott és az melegítette föl ennyire az összes cuccot.
passzív cucchoz venni kell egy akkora innovatek radit, mint a házad oldala, 70 ezerért és akkor talán fasza lesz.

Punker
jól jártunk vele 😊

Zetorg
ilyet vettem szombaton, 2500Ft bruttó kisker 😊)

Barney Tech
nálunk még nem lehet ilyan zalman vga hûtõt kapni pegid ilyet vettem volna mint fatal1tyt.

CSOCSO
amugy nekem ez a cucc van kb.. csak a vga es a cpu huto 1el kisebb es az nb fan az nem zanthec vagy mi hanem a sima alap aktiv abit huto...
termeszetesen ujrapasztazva minden...
igy a cpu 31
a ramok 40

a masik ketto sys meg ugyanugy 39-40

az nb nemtom mennyi
CSOCSO
sli parasztvakitas?

miert is?

a quatro sli tenyleg az mert csak 1600 fullAA ban mutatkozik meg. de egy sima sli nem keveset dobhat.. vegyuk peldaul az en esetemet...
az en gepemmel.. nehol 25-30 ra leesik az fps ha nagyon nagy a balhe... persze ezt friss rendszerrel!!! egy par honapos szejjelhasznalt rendszernel neha leesik 15-20 ra is...
MINDEZ 1024 2xAA ban!!!!!

persze a grafika fullra tolva!!!! nahmarmost ne mondjatok mar nekem hogy egy sli nem segitene a dolgon. meghozza nem gyengen!!!!

CSOCSO
nah en ezt vennem a helyedben:

Thermaltake haz... ketto 12cm es TT halk hutovel.. ez olyan 90 dodo

zalman huto... alacosnyan 18 db csak! ez olyan 65 dodo

zalman vga huto 50

es az nb meg mehet fanlessnek esetleg ilyen...12 dodoert

ramoknak esetleg ilyet 8 dodoert

hdd-t meg ugyis "nyakba" kapja a 12 centist.. szal ez eddig mennyi is???

durvan 230 dodo...
igy hutve van a
cpu
vga
ram (aktivhutes!)
nb (aktivhutes!)
hdd (vegulis aktiv hutes mert ott a 12 cm)

mindezt 230 dodoert.. ennyibe kerul a zalman fekete cuccos.. ami nem huti a ramokat es a hdd-t... plusz ha hutene is sem hutene olyan intenziven.. mert nem tudna... viszont ezt a cuccost ejszakara le lehet halkitani egy zalman fan controllerrel ami masik mittom en 25 dodo... a cpu-t meg vga-t 12 rol 5v re lehet kapcsolni a tobbit meg lefolytani..

en inkabb igy gondolkoznek
Punker
SLI = parasztvakítás.....

Teljesen igazad van!Veszek egy új házat és ami az oldalába van szerelve meg elejébe meg a hátuljába azt kikapcsolom és marad a CPU meg a HDD hütõ meg a memória meg a VGA és máris tok aludni😄

CSOCSO
visszaterve a vizhuteshez...
1) mostmar lassan azert ugy kell gondolkozni hogy az ember nemsokara sli gepet rak ossze.. tehat ketto vga.. 1 cpu 1 nb es akar tobb vincsi is..
nahmarmost.. a vincsik nem erdekelnek annyira... max egy alacsony fordulato 12 centissel oldalbavagnam oket...

1 torony a ket vga-ra.. mivel ez a ketto lenne a legmelegebb... az nb meg a cpu kapna egy masik tornyot... a ramok meg maradnak a 4cm es hutessel a tetejukon.. hatulra is egy hangtalan 12 cm es hogy azert valami legaramlat maradjon.. nomeg persze valami halk tapocska... ez nem keves mani!!! elhiszem hogy csendesebb lesz.. talan egesz huvos is!!!
de akkor is.. ennek a negyedebol kihozok egy hutest ami hangosabb de ketszer jobban hut!!!

az en hutesem annyiban van hogy:

vga 30
cpu 45
ram 25
3fan 25
-------
....125dodo
nah ez fele az elso toronynak...
tegyunk hozza meg 30 dodot es veszek fan kontrollert igy ejszakara mindent letekerhetek minimumra... a vga-t 5 v re tudom kapcsolni a cpu-t 1000 re folytani.. es esetleg a 4cm es ramhutot meg a haz fanokat is le tudom tekerni.. bar nemtom hogy ezek mennyire kajaljak ha lefolytod oket..

tehat negyed annyi ar.. jatek kozben inkabb az erdekel hogy mennyire huvos nem az hogy mennyire halk.. ejszaka lehalkitol MINDENT..

marmint lenne ez ha nagyon erdekelne. de en a halkitas nelkul is tudok aludni a gep mellett...
CSOCSO
a 805 os p4 siman viszi a 80% os tuningot...

Én már teljesen belle zavarodtam ilyen olyan hütés.<#vigyor2>
OrioN the S
47 és 55 fok között van a proci

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Punker
meg akarod sütni? azért reális tuningban gondolkozz, +30% az még ideális tovább soha nem mentünk tartósan.

OrioN the S
szal a 4.0-át 😊 sry

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.