36836
-
#29827 Azt szeretném tudni, létezik-e olyan alaplap ami még AGP-s, de már befogad és lekezel valami dual Intel procit?
Tudom lámaság de másképp most nem tudok gépet fejleszteni, videokártyára most nem tellik, és nem is szívesen dobnám ki az X800XT Pe-t....Amivel játszom (autószimulátorok) arra tökéletesen jó, viszont a 3000-es Prescott-ot nagyon lezabálja a sok adat számítása.
-
#29826 ugyan ez a lapom van, és A64 2800+ proccal. Nem egy tuning konfig az biztos. nekem nem melegedett a proci, de a szorzót nem lehet állítani így a ramok miatt nem tudtam tovább lőni neki. -
buko20 #29825 halo.van nekem egy asus k8n alaplapom benne egy 2800+sempron proci ezzel lehet valamit kezdeni?mármint tuningolni? -
#29824 Hi!
Régen le volt írva, hogy lehetséges, hogy egy 6600GT-ből 6800-at csinálni, feltéve, ha az olyan széria. Valami pixelszalagokat vagy miket kellett feloldani, feltéve ha volt. Az lenne a kérdésem, hogy a Riva Tuner-rel ezt hogy tudnám megnézni, és hogy lehetne aktiválni?
A válaszokat előre is köszi. -
#29823 Celeront hogy lehet huzni? (3 ghz-es)
(BIOS-ban nem engedi )
-
ingy3nfr3g #29822 ha jól rémlik az ai overnél van egy disbaled vagy manual téma.....
de tuti hogy a cpu menőben a legfelsőbb opciónál kell manualra rakni vagy disabledre. -
FFX #29821 szerintem a szorzó fix, szóval azt nem lehet megváltoztatni (bár lehet hogy most nagy hülyeséget írtam ) -
#29820 Hali!
Van nekem egy olyan számítógépem, amiben egy szegény kis 2,4 Celeron (Northwood) próbálja tartani a lelket, ám nem nagyon jön neki össze. Egy asus p4p800s-x alaplapban csücsül. A procim 24*100-on megy. A szorzót szeretném kisebbre venni, de ha bemegyek az advanced cpu configba, az egész le van lockolva, minden szürke. Nem tudok semmit állítani. Csak azt az AI overlock-ot, ami a szorzóhoz nem nyúl. Nem tudjátok hogy tudnám elérni, hogy csökkentsem a szorzót?
(A bios-om frissítve van) -
#29819 -
#29818 veszélyes
lap alján van kereső, hasznos -
RTW #29817 hello!
az alapdolgokat el tudnátok mondani a processzor tuningolásáról?
nekem AMD 2600+ van.
veszélyes a tuningolás? -
CUCLI #29816 maszek módon fut... de megy :D
csak azt szoktam megnézni ,h proci hányfokos. aztán hibajelentés küldése. tisztajó -
#29815 Hibat eszlel ezert leall
LOAL XD -
#29814 nagy tudomány :DA_:S_:A_D:-D.Ddd -
CUCLI #29813 a logo gyártáshoz legalább ért ;) -
#29812 ejjha. ekkora lámát se láttam még, gratulálok elvitted a díjat -
#29811 Bejelölted a "Szenzor értékek naplózása HTML fájlba" vagy "Szenzor értékek naplózása CSV fájlba"? És ezeknél be kell állítanod hogy hova mentse a fájlokat és hogy mi legyen a fájl neve! -
#29810 Ja beikszeltem mindent de semmi! -
#29809 Hát nem tudom mit nem értesz? A #29803 hozzászólásban megkaptad a választ. Én most direkt ki is próbáltam és folyamatosan naplóz mindent amit beállítasz és persze amíg futtatod az everestet. Próbáld ki! -
#29808 naplózva kell neki... -
#29807 Óóóóóóóóóóóóóó
Jóvan milyen rosszak vagyok. -
CUCLI #29806 nagyobb képet pls. és még 1x írdmále ,h mibajvan
-
#29805 És szted ki fogja nekem naplozni fogja a videokártyát?
-
#29804 grautálok, megmutattad most, hogy 18 alatt vagy :DDDDDd -
CUCLI #29803 tessék. enjoy
-
#29802 TE faszfej ez hol méri?
-
#29801 fszfej, nézd meg előbb mindent mér, sőt ki is rakja óra mellé -
CUCLI #29800 tek :o) -
CUCLI #29799 gondolom megse nézted csak írsz. -
#29798 képzeld, ez egyszerre mér mindent... -
#29797 Nekem olyn kéne mikor minden mér egyszerre.
Videokártya,alaplap,proci. -
CUCLI #29796 everest pl -
#29795 Van valami program ami méri a hömérsékletet és le is naplózza? -
#29794 Szerintem az oldalsó plexin lévő alsó ventit fordítsd meg. -
#29793 Kacckacc -
#29792 még nem roppantotta össze a házad a vákum bazzeg? -
#29791 Hali!
Lenne pár kérdésem a hűtési megoldással kapcsolatban.
Na mondom! :D
A Plexin lévő 2fekete hűtő szivja kifele a levegőt a ház hátulján lévő is.
A Videokártyán lévő zalman felfele fujja és a nagy zalamn a (procin) az kifele fujja.
Szerintetek ez igy jó megoldás?
Esetleg ha valamelyik hátőnek megforditom ?Akkor jobb lessz?
Ötleteket!
-
#29790 Van meg nehany vicc a winben
-
#29789 faterodnak akkor mákja volt, mert a lapja is szerette a Satát :)
az ismerősi körömben istentelenül sokan szptak sata vinyókkal vagy ilyen vagy olyan okból kifolyólag... pedig valóban nem tegnapi technika, de régebbi/low end alaplapok a mai napig nem szeretik, a windows meg egy vicc... sp2 nincs olyan rég óta, probléma nélkül impantálhatták volna a sata támogatást :-| -
#29788 Hat mal eleg regi technika ahhoz, hogy a tapasztalatok alapjan megcsinaljak normalisra a vistaban.
Nekem meg nem volt satam, de faterom azt hasznalja, es meg nem volt vele gond. Csak a telepitessel mig kitalaltuk hogy hogyan megy ra fel a win :)