36836
  • lac coo
    Azt szeretném tudni, létezik-e olyan alaplap ami még AGP-s, de már befogad és lekezel valami dual Intel procit?

Tudom lámaság de másképp most nem tudok gépet fejleszteni, videokártyára most nem tellik, és nem is szívesen dobnám ki az X800XT Pe-t....Amivel játszom (autószimulátorok) arra tökéletesen jó, viszont a 3000-es Prescott-ot nagyon lezabálja a sok adat számítása.
  • bazza
    ugyan ez a lapom van, és A64 2800+ proccal. Nem egy tuning konfig az biztos. nekem nem melegedett a proci, de a szorzót nem lehet állítani így a ramok miatt nem tudtam tovább lőni neki.
  • buko20
    halo.van nekem egy asus k8n alaplapom benne egy 2800+sempron proci ezzel lehet valamit kezdeni?mármint tuningolni?
  • vki
    Hi!

Régen le volt írva, hogy lehetséges, hogy egy 6600GT-ből 6800-at csinálni, feltéve, ha az olyan széria. Valami pixelszalagokat vagy miket kellett feloldani, feltéve ha volt. Az lenne a kérdésem, hogy a Riva Tuner-rel ezt hogy tudnám megnézni, és hogy lehetne aktiválni?

A válaszokat előre is köszi.
  • gergobaby
    Celeront hogy lehet huzni? (3 ghz-es)

(BIOS-ban nem engedi )
  • ingy3nfr3g
    ha jól rémlik az ai overnél van egy disbaled vagy manual téma.....
    de tuti hogy a cpu menőben a legfelsőbb opciónál kell manualra rakni vagy disabledre.
  • FFX
    szerintem a szorzó fix, szóval azt nem lehet megváltoztatni (bár lehet hogy most nagy hülyeséget írtam )
  • robie18
    Hali!

Van nekem egy olyan számítógépem, amiben egy szegény kis 2,4 Celeron (Northwood) próbálja tartani a lelket, ám nem nagyon jön neki össze. Egy asus p4p800s-x alaplapban csücsül. A procim 24*100-on megy. A szorzót szeretném kisebbre venni, de ha bemegyek az advanced cpu configba, az egész le van lockolva, minden szürke. Nem tudok semmit állítani. Csak azt az AI overlock-ot, ami a szorzóhoz nem nyúl. Nem tudjátok hogy tudnám elérni, hogy csökkentsem a szorzót?

(A bios-om frissítve van)
  • Barney Tech
  • bertino
    veszélyes
    lap alján van kereső, hasznos
  • RTW
    hello!
    az alapdolgokat el tudnátok mondani a processzor tuningolásáról?
    nekem AMD 2600+ van.
    veszélyes a tuningolás?
  • CUCLI
    maszek módon fut... de megy :D
    csak azt szoktam megnézni ,h proci hányfokos. aztán hibajelentés küldése. tisztajó
  • Falconer
    Hibat eszlel ezert leall

LOAL XD
  • BiG G
    nagy tudomány :DA_:S_:A_D:-D.Ddd
  • CUCLI
    a logo gyártáshoz legalább ért ;)
  • BiG G
    ejjha. ekkora lámát se láttam még, gratulálok elvitted a díjat
  • czky
    Bejelölted a "Szenzor értékek naplózása HTML fájlba" vagy "Szenzor értékek naplózása CSV fájlba"? És ezeknél be kell állítanod hogy hova mentse a fájlokat és hogy mi legyen a fájl neve!
  • Barney Tech
    Ja beikszeltem mindent de semmi!
  • czky
    Hát nem tudom mit nem értesz? A #29803 hozzászólásban megkaptad a választ. Én most direkt ki is próbáltam és folyamatosan naplóz mindent amit beállítasz és persze amíg futtatod az everestet. Próbáld ki!
  • bertino
    naplózva kell neki...
  • Barney Tech
    Óóóóóóóóóóóóóó
    Jóvan milyen rosszak vagyok.
  • CUCLI
    nagyobb képet pls. és még 1x írdmále ,h mibajvan
  • Barney Tech
    És szted ki fogja nekem naplozni fogja a videokártyát?
  • bertino
    grautálok, megmutattad most, hogy 18 alatt vagy :DDDDDd
  • CUCLI
    tessék. enjoy
  • Barney Tech
    TE faszfej ez hol méri?
  • BiG G
    fszfej, nézd meg előbb mindent mér, sőt ki is rakja óra mellé
  • CUCLI
    tek :o)
  • CUCLI
    gondolom megse nézted csak írsz.
  • bertino
    képzeld, ez egyszerre mér mindent...
  • Barney Tech
    Nekem olyn kéne mikor minden mér egyszerre.
    Videokártya,alaplap,proci.
  • CUCLI
    everest pl
  • Barney Tech
    Van valami program ami méri a hömérsékletet és le is naplózza?
  • vki
    Szerintem az oldalsó plexin lévő alsó ventit fordítsd meg.
  • Barney Tech
    Kacckacc
  • bazza
    még nem roppantotta össze a házad a vákum bazzeg?
  • Barney Tech
    Hali!
    Lenne pár kérdésem a hűtési megoldással kapcsolatban.
    Na mondom! :D
    A Plexin lévő 2fekete hűtő szivja kifele a levegőt a ház hátulján lévő is.
    A Videokártyán lévő zalman felfele fujja és a nagy zalamn a (procin) az kifele fujja.
    Szerintetek ez igy jó megoldás?
    Esetleg ha valamelyik hátőnek megforditom ?Akkor jobb lessz?
    Ötleteket!
  • Falconer
    Van meg nehany vicc a winben
  • BiG G
    faterodnak akkor mákja volt, mert a lapja is szerette a Satát :)
    az ismerősi körömben istentelenül sokan szptak sata vinyókkal vagy ilyen vagy olyan okból kifolyólag... pedig valóban nem tegnapi technika, de régebbi/low end alaplapok a mai napig nem szeretik, a windows meg egy vicc... sp2 nincs olyan rég óta, probléma nélkül impantálhatták volna a sata támogatást :-|
  • Falconer
    Hat mal eleg regi technika ahhoz, hogy a tapasztalatok alapjan megcsinaljak normalisra a vistaban.
    Nekem meg nem volt satam, de faterom azt hasznalja, es meg nem volt vele gond. Csak a telepitessel mig kitalaltuk hogy hogyan megy ra fel a win :)