36836
-
izb #30469 motor tisztító egy zalmi hűtőre??
na de hol van a motor amire ezt a fene mód baba spray-t rá kellett volna fújnod ?? -
izb #30468 van belőle 2x1GB kit!
csak mikor vettem a konfigot sehol nem volt ebből a szériából kis országunkban..nekem megy csak 1 napom volt hogy gépet rakjak össze..
egyenlőre nem hiányzik az a plussz 1GB,de ha majd kell akkor jöhet a menet.. -
zoolee #30467 Figy...
Ha igen akkor réz dróttal odakötöök a ház hűtö ventujének a keretéhez az meg tartja....
Azért sokat bírnak a karik...
Mikor megkaptam 4, lassan 5 éve a gef 4 et a tesóm az akori 27 kilójával telibetérdelte....(dobozban volt...
Semmi komolyabb baja nem lett) -
#30466 nem egyszerűen ráfujtam a motortisztító és egy 2ora után szétrepedezett az egész félem visszateni már a gépbe. -
#30465 Azt eszrevettem, de nemtudtam, hogy abbol nincsen 2*1 gigas... -
izb #30464 hehe.....lol
kicsit nézzél utána a ramjaimnak...a méretüknek elvi oka van(tuning)..... -
#30463 Ha normalisan oda van csavarozva a hazhoz a VGA akkor nem huzza le. Meg egyebkent is tartana a monitor kabel :) -
#30462 Mit csinaltok ti ekkora vga hutokkel?D Egyebkent meg nem huzza le a kartyat, nem tul nehez? -
#30461 Most nezem WD raptorod van p@szmeg? :D Mar csak ramot kene venned. -
izb #30460 sok mindent láttam életemben,de ez a zalman venti nálad hogy hagyta el így magát??
csak nem segítettél neki??:) -
#30459 Igen ez teljesen igy van.
Az egyik nagyon gyanus volt nekem mert rententően mozgott igy nyomtam neki egy kis ragasztót. -
izb #30458
vannak még akik hisznek a mesékben... -
#30457 Vagy ha kinyitja az ablakokat es nincs futes tenyleg :) -
izb #30456 magasröptű társalgásotokba egy kicsit beleszólnék...
ha még a szobádban 19 fok is van,akkor max a gpu erről a hőfokról fog felmelegedni...és rakhatsz te rá bármilyen ventit meg bordát, akkor sem fogod elérni ezt a hőfokot tartós haszmálat de még 2D alatt sem..Tehát az áhított 19 fok max kompresszorral vagy vízzel fog összejönni max de ott is nehezen... -
zoolee #30455 hehehe...
Csak itt vok én akinél biztos nincs 24 fok a szobában...
Értem mit mondasz de én most magamhoz hasonlítom.... -
#30454 Egyszerű fizika....
Egy átlagos lakásban olyan 20-24 fok körül szokott lenni a hőmérséklet.
Na már most, ha a vga nem is lenne bekapcsolva --> egy léghűtéssel a büdös életbe nemtudod a szoba hőmérsékleténél lejjebb hűteni.
Ha bevan kapcsolva, akkor a vga hőt termel tehát méginkább valószínű, hogy nemfogod a szoba hőmérséklete alá hűteni.
-
#30453 Gondolom meglazultak aztan ranyomott meleg ragasztopisztollyal egy adagot. -
zoolee #30452 Nem toom, most így könnyen beszélek de az alu könnyen fúrható, xal mondtad sok a szerszám, akkor gondolom fém fúrására alkalmas fúrófej van...
Xal egy 15 ös fejjel megfúrod 3-4 milimétert...
Akár ár is mehet a bordán...
Na meg most nézem...
Mi az a szilikon halmaz azon a 2 kondin??? -
#30451 Zalman venti szétört rajta.Befujtam a moroját motortisztítoval és a ventilátor rajta darabokra repedezett és le tudtam könnyedén szedni róla,azóta egy revoltec van rajta 1fokkal gyengébb a zalmannál és sokkal halkabb.
Ezelőtt egy 10percel kliszedtem a kártyát és megnéztem milyen gondok elébe fogok majd álni,be is karikáztam őket.
-
#30450 Hoghy a faszba akarsz te rárakni egy 800grammos ventit lehet nem férne bele a házba meg akkor tuti ki kéne támasztani valamivel,meg ahogy elnéztem a cnps9500 alját nem fogod azt rárakni egykönnyen,vagy lehet tévedek,de 17000ft egy videokártya ventiért baromság én 1500ftért veszem. -
zoolee #30449 Amúgy ez cromhe ozott műanyag vagy alu venti???
Sztem műjánnyágéé... -
zoolee #30448 Te bakker...
Ha a gyári hűtök tartják annyim amik állnak 200gramm aluból meg 1 4 cm es ventiból...
Akkor ez sztem simán le viszi 19 re ...
és miből gondolom ezt???
HÖM....pl....2x akkora a venti 2yakkora a borda...5x nagyobb a légszállitás és gondolom nem csak 1 venti van a gépben....
És én ezt onnan veszem, hogy nállam télleg nincs fűtés mert ha melgben vok akkor rosszul vegyok...
Ha még így is kételkedsz a 19-23 c fokban akkor ...
Akkor nem tom mi van....
Na mind1 majd meglátjuk mi sül ki belőlle.... -
#30447 Arra kell is pedig :D -
#30446 A geforce 2őn nekem is vna egy baszott nagy borda. -
zoolee #30445 Na akkor látom nem csak 1 aberrált van itten mostanság... -
#30444 Dehogynem.
Hát máshogy nem ment rá, csak így elfordítva.
Az egyik sarkát kifúrtam, azt rá a vga "lyukára", viszont így elforítva sem ért el a hűtőblokk a másik lukig, így a blokk oldalába becsavartam egy kampót.
Alulra a csavarok alá gumis alátétet tettem, teljesen tökéletesen rajta volt.
Bár kíváncsian várom, te hogyan dogod rátenni? -
#30443 Még a csavarok rászerelésével leszek nagy gondban,de majd megoldom mindjárt szemdem ki a kártyát és megnézem mi a szitu vele. -
#30442 Van itthon minden féle bárkácsgép,kivéve hőlégfufó az az egy nincs apámnak,azt is ha minden igaz most veszünk eggyet szombaton. -
#30441 Hát olyan 30 C'. -
#30440 Nem az igazi rászerelés. -
#30439 Igen sztem olyan 19 c on tartja majd....
LoL
Feltéve, ha nincsen fűtés a lakásukban, és a szobában ahol a gép van, olyan 10 fok körüli a hőmérséklet.
-
#30438 Ugyan már az semmiség: Ti4200 + D5TB -
BenceYCE #30437 Háttá' rágástóvál' kicsköcsökk'!!!
:) -
zoolee #30436 Én egy ugyan ilyen aberrált ötleten filózom...
Csak nállam 7600 gs meg cnps 9700 nt szerepel a listán...
Csak most másra kell a moneyyy...
Igen sztem olyan 19 c on tartja majd....
Na, de legalább nem csak én vok ilyen aberrált....:) -
#30435 Mindez franko nagyon, csak hogy bantba fogatod ra? -
#30434 holnap megyek egy ilyenért.
És rakom ráfele a 6600gtre,szerintetek jobb lessz egy 700cu-nál,mert sztem sokkal jobban mikor azt megvettem 9000ftért és ezt mrgveszem 1500ftért és sokkal jobban hát sztem.
r -
#30433 Aha. Köszi, ezt a progit még nem prószáltam.
Letöltöm ezt is és majd tesztelgetem.
Egyébként amit Én letöltöttem Ati Try Tool-t, azért azzal is simán tudok húzni 50Mhz-t. Lehestéges, hogy Te az Ati tools-ra gondoltál. Az másik progi. Az Ati Tray Tool és az Ati Tool különböző programok.
Bye, KranaZoli.
Azonban egyre jobban gondolkozom egy Sapphire X1650Pro 512MB-os AGP-s kártya vásárlásán. Azért AGP-s, mert AGP-s a lapkám, relatív egészen megfizethető ára van és abban is bízok, hogy a 9800Pro-t sikerül még jó áron eladnom... -
#30432 Udv!
Errol a laprol mi a velemenyetek, es milyen procit lenne erdemes belegyomoszolni, hogy egy jo kis gep legyen belole?
Alaplap Asus M2-Crosshair (Socket AM2, nForce 590)
3D-re es Game lenne amire hasznalnam. -
#30431 Nekem legutobb ATIm az egy 9600pro volt, a tray tools sokkal kisebb ertekeket adott tuningra, mint amit manualisan siman belottem. Nekem RivaTuner jott be a legjobban. Lehet vele huzni minden kartyat, profilokat nem voltak, de nem is zavart. A kartya total nem melegedett, szoval attol nem kellett felni. Stabil is volt, nem is voltak kephibak, es huztam rajta 50mhzet a magon, mig az Ati tools kb tizet.
-
zoolee #30430 Nekem is7 v2 m volt és meghalt benne a bios....
Sztem akkor is jóó....
30424# Igy járt, nem kell az égig húzni a cuccot....
De a táptól is lehet....