Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
sajnos nem 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Barney Tech
Radeon.Amugy tök jó a logod.

francois
Hello,
melyiket vegyem meg szerintetek?

GeForce 7600GS 256MB
v.
Asus Radeon X1600PRO 512MB

nincs. keress rá vanpár topicja

http://thenamelessphoto.com/

Barney Tech
És nekik van honlapjuk?

igen. vettem már tõle procit,ramot stb. de vesz is dolgokat. amúgy keresd schenkert(neki is van bazárja) õ tényleg nagykerbõl hozza a cuccokat és jó áron. tõle vettem a legtöbb dolgot.

Barney Tech
Valki vásárolt már Giannitnál?

NeoMaN
Csak bontatlant szabad venni.

Zetorg
megesett már párszor

Narancs
Volt ilyen? Ez de gáz...akkor már vele is adásvételit kell íratni...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Narancs
"Hívd fel Giannit. Olcsóbb, gyorsabb, szárazabb érzés. 😊"

Ez akár lehetne Gianni reklám szlogenje<#nyes><#eljen>

Zetorg
egy ph-s díler.
vigyázni kell vele, mert néha használt cuccot ad újnak, 1 év garival és amikor viszed vissza, mert beszart, akkor kitalálja, hogy nem garis.persze legtöbb esetben korrekt, de figyelni kell mit veszel tõle 😊

Narancs
Gianni bazárja @PH! <#ravasz1>

kirol
Hm? Ki az a Gianni?

NeoMaN
Te hol laksz? Miért szórakozol ilyen hülye webáruházzakkal?
Hívd fel Giannit. Olcsóbb, gyorsabb, szárazabb érzés. 😊

NeoMaN
Ja, csakhogy Quake-hez külön kellett az opengl kiegészítés, mert alapból csak szoftveres volt, ráadásul DOS-os.
winquake.exe és glquake.exe

Falconer
Még jo hogy. Az OpenGL az régebbi találmány, mint a DirectX

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kirol
Innen szeretném akkor megrendelni a procihûtõt, amit lejjebb kiválasztottunk, viszont én nem értem, hogy a szállítás itt mennyibe kerül. Ugyanis van egy ilyen, hogy vidékre szállítás 85ft/km. Ez vicces, mert 85*250= 21250 HUF, a hûtõ meg 5000-körül van.
Valaki tud errõl valamit?<#nemtudom>

AZ UT2004-hez utólag adtak i szoftware rendering és Glide patchet. Igaz nem tudom mennyire fut jól egy Voodoo3-on, de ha jól emléxem az gyorsabb volt, mint egy GeForce MX és azokon is elment elég jól.

NeoMaN
pedig quake 1 megy, ráadásul opengl-ben is...

Danee
starcraft?

Narancs
Ezek a nagyon régiek nem akarnak elindulni 😞
Revenge on school, Duke Nukem, Quake1,2...

Narancs
Terep 2 megy hálózatban?

Narancs
Quake 3 télleg, és az még meg is van, faja!
Norton télleg kicsit lassít, kipróbálom ezt az AVG-t, thx!

Barney Tech
quake 2.

NeoMaN
Ja az Unreal Tournament szakít egy ilyen konfigon!!

bertino
én azt mondom Terep 2 <#eljen>
ami azt illeti nem FPS, de a feeling az utánozhatatlan

NeoMaN
:FFFFFFFFFFFFFFF

NeoMaN
Norton meg Zone egy kicsit túlzás. Ráadásul a Norton k*ra be tud lassítani. Nem warezre meg peer2peer-re van ez a gép hé!
:FF

NeoMaN
Ide meg nem kell tûzfal, elég a winfosé. Spy írtó nem kell, hogy fusson egyfolytában, elég ha hetente 1x futtatod.
Víruskergetõnek talán az AVG free a legkisebb ami jó.

NeoMaN
quake 3

Narancs
Inkább akkor veszek egy másikat, ezen már ne múljon.

Falconer
Ez gondolom terheltségtöl függ. Lehetnek ott instabilitásos gondok simán. 1000uF az már egy miliFarad, és az már nem a legaprobb kapacitás.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Kösz a tippeket srácok.

Más: fater 600as celója s370->slot1 átalakítóval megyen, amin megpurcant egy 1000uF -es kondi. Nem is ment a gép, aztán lecsíptem a halott kondit, és azóta tökéletesen mûködik. Kérdés: nem lesz ebbõl baj? vagy -1 kondi még nem akkora veszteség, van még rajta elég?

Barney Tech
1nsane,need4speed 4 csak asszem nem megy xp alatt,house of dead,nfs3,gta2,starcrft:brood war

vagy Nam 😊

Punker
duke nukem?😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Narancs
nem lassítanak vészesen, na

Narancs
Nah, feltoltam a Nortont meg a zone alarmot, kicsit dobott a bootidõn, de lassít vészesen. Már télleg csak egy uccsó kérdés: van olyan fps játék, ami megy XP alatt, élvezhetõ egy 600as celó és egy voodoo3 társaságában, és lehet hálózatban gyapni egymást?<#vigyor>

Barney Tech
ZoneAlarm +Ad-aware,SpyBots search and destroy,Nod 32

bertino
hát, ha fontos a biztonság, tuti, hogy kell, de ilyen géphez... nekünk a másik gép 433as 😊
és kerio, counterspy és AVG vírusirtó van rajta

végülis anyám csak NETezésre használja, arra elég... hát nemtom mérlegelj, aztán döntsd el, én biztos nem tenném fel bizt. progik nélkül NETre

Narancs
Tuti muszáj? csak azért óckodom tõle, mert a kettes számú gép egy 600as celeron, ami még egész fürge így XP-vel, de tartok tõle a sok szar feltétele után már lenne az. Vagy akkor tudnál mondani egy nagyon minimális erõforrást igénylõ, de mebízható tûzfalat, vírusírtót?

bertino
nálam is így van a rendszer és azt mondom legyen rajta neked is...

Narancs
Még egy utolsó kérdést hálózati témában aztán ígérem sohatöbbet nem hozom fel:
Szóval sztetek a kettes számú gépre, ami az egyesen keresztül kapcsolódik a netre kell külön tûzfal és vírus és spyware írtó? Vagy elég ha az egyes gépen van?

Narancs
Nah, most voltam lent. Blokk már rég nincs meg, így nem reméltem, hogy kicserélik, de szerencsére már az öreg fószer volt bent, elnézést kért és kicserélte. Azt mondta temetésre kellett utaznia, ezért volt bent a fia. Hát van ilyen, én megbocsátottam, már csak a dinnyét kéne pótolni vhogyan <#vigyor>

Punker
magyarázd el a f@szkalapnak hogy meg is van jelölve melyik a cross-os 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Barney Tech
Na várjuk a részleteket.............

Narancs
Nah, már sikerült megcisnálni szerencsére. Hülyegyerek rossz kábelt adott a lenti kisboltban. Elõbányásztam a régit (ami rövid, ezért a gépet át kellett hurcolni a fél lakáson), és azzal egybõl látták egymást hiba nélkül, ment a net is megosztva. Ott basztam rá, hogy énse nagyon vágom ezt az utp kábel témát, csak azt tudom, hogy két gép összekötéséhez crosslinked kell. Pontosan így mondtam neki: "két gépet akarok összekötni, 10m crosslinked kábelre van szükségem"...erre persze szart ad, most lemegyek és a nyakáratekerem.

Barney Tech
Mit nem tudsz megosztni van swicsed vagy rútered és milyen szolgáltatónál vagy ?
Nekem most a winyoval vannak kondjaim ezek a sazrook a 20mb/s helyett kb 4mb/s másol entom mi a bajuk lehet a proci a hibás vagy az alaplap vagy a winfos bár azt nemhiszem mert már többször is ujraraktam.És ráadásol egyik sem meleg.

bertino