36836
-
#36236 attól függ milyen táp az
bár 450Wnál többet nemfogyaszthat az egész -
#36235 Hali!
Ha az e8400-at kicserelem egy q9550-re, ahhoz is eleg meg az 550w tap?
konfig jelenleg:
e8400
ati 4890
2x2gb ocz reaper
2 dvd iro
3 vinyo
3 rendszer venti+ cpu+ tap
ha nagyobb tap kell hozza, akkor nem cserelem.
elore is kosz -
#36234 Szia!
Vettem ra, tenyleg jol hut, foleg terhelesnel jon ki az ereje. Lehet meg kellene emelnem a procim orajelet? :D -
#36233 Alapon a gyári is elég -
Livius #36232 Az Arctic Cooling Freezer 7 Pro elég meghűteni egy QX9650 cpu-t alapon? -
#36231 Hello szomszéd! :)
Dobj rá egy ilyet, régebben használtam még mielőtt vízhűtésem lett, brutális hűtése van a "kicsikének"!
Alpenföhn -
#36230 Bar gondolkozom rajta, hogy egy ASUS triton 88-ra lecserelem, csak nem tudom, hogy a ramok elfernek-e mellette? Ahogy nezegettem es meregettem, szerintem az egyes slot felett lenne. De biztosan nem tudom. -
#36229 Ertem, de rendesen fut azota a rendszer, semmi hiba. Nagyobb prioritason mar nem akartam tesztelni, mert 70-re allitottam be, hogy "kiabaljon" a rendszer. Jelenleg CM Hypert TX2 van rajta, jobban nem tudna huteni. :) -
#36228 Nem tuningbzik hülyesége, hanem épp ez lenne a stabilitás teszt lényege véleményem szerint, hogy 100% os kihasználtság esetén is biztosan müködik-e a rendszer. -
#36227 Rakuldtem, de standard modban, 69fokra melegedett fel a proci, de stabilan vegig ment, egyebkent meg a tuning buzik faszsaga lehet ez a program, aki erre elvez el, hogy ezt nyomatja neki, mert a crisys 1920X1200-as felbontasban sem melegiti tul 55 foknal es en nem tudtam annyi programot egyszerre futtatni, hogy legalabb a 60 fokot elerje, biztos lehet, de nalam nem ez a cel. Ez egy proci gyilkolo teszt, akinek meg nincs rendes hutoje, az konnyen hazavaghatja vele. -
#36226 Küldj rá egy Intel Burn Testet max prioritáson. Azzal majd meglátod meddig megy fel meg h stabil e. Everest az elég nullácska a stabilitásban, nem hajtja mg rendesen. -
Solt #36225 Nem dehogy, az a gyári órajel... :) -
#36224 ok :) Meg annyit, hogy az fsb strap-ot 333-rol megemeltem 400-ra, igy lett 960 helyett 1066 a ramok sebessege, ez nem gond? Egyebkent stabil. -
Solt #36223 Tartósan a maghő ne legyen több 70 foknál... -
#36222 :)! Egyebkent everest alatt 100%-os terhelesnel, max 58 fokig kuszik fel a cpu, mennyi ezeknek amit meg kibirnak? -
Solt #36221 Ugyan Uram, nincs mit! Örülök, hogy sikerült, használjátok egészséggel! ;) -
#36220 Na vegre, osszeallt a kep a sok szenvedes utan
SOLT! koszi szepen, hogy velem egyutt szenvedtel es probaltal segiteni, ami biztos sikerult volna is, ha nem halalozik el az alaplap, es persze a tobbieknek is akik hozzaszolassal probaltak segiteni!!!
-
Solt #36219 :D :D Az kemény... otthon drága játék ez... :D -
#36218 Jah, annyit meg leirok, hogy pont ott voltam a szervizben, mikor mar orak ota tesztelgette a srac a hardvreket, termesztesen minden jo volt, csak a lap nem, aztan pont odaneztem, mikor akkorat durrant a tapja egy kis lancsovaval (chieftec 550), hogy butan nezett o is.
basszus, ha ez nalam tortenik az uj tappal, akkor kesz lettem volna, de a tap vedelme megvedte a cuccost, cska a tap lett kuka... -
#36217 ok, koszi -
Solt #36216 Nekem 2.2V van a modulra írva, én arra állítottam...
Íme... -
#36215 ok telepitem, de gondolom azert a ramot tegyem fel legalabb 2.1-re ugye? -
Solt #36214 Persze, alaplap csere után új oprendszer...
Várható volt, hogy a lap a szar...
Asus-ban nem tudok segíteni, átadom a stafétát másnak! :) -
#36213 na, hazaertem, mint kiderult a lap zarlatos volt, lett. El lett kuldve garnaciaba, de szerintem nem lehet megcsinalni, most vettem bele egy asus pro5 turbo-t, ha masik visszajon esetleg jol, akkor elpasszolom. Szoval akkor itt mit es hogyan allitsak be? egyelore minden auton fut. A masik lappal, ha nem kaptam kek halalt, akkor 7.6-ot adott a vga-ra a win, de itt csak 6-ot ad, gondolom valamit be kellene allitani... A win7 -et telepitsem ujbol? -
#36212 fps már, fsb xD -
#36211 én nem akarom szivatni magam, magától állítja a rated fpst ami a memória frekvenciát állítja
mellesleg youtubon találtam hasznos vidiket
most megy 3.0Ghzen, tovább nemis nagyon akarom húzni lehet 2,9re visszaveszem
a fesz.emelésekkel még barátkozni kell, szóval így 3.0Ghzen stabilan megy gyakorlatilag :) -
Solt #36210 Látom mindenképpen meg akarod szívatni magad! :D -
#36209 na megtaláltam mi az
átírom biosban az értéket, el is menti, de ugyanúgy gyári értéken megy 2,5Ghzen lol :D -
Solt #36208 Ott van minden a leírásban... kis húzáshoz is a szisztéma ugyan az... ott is tudni kell, hogy mit csinálsz, különben "cigi" a vége... :D -
#36207 ez nekem nem segít én nem akarok ilyen mértékben húzni, csak a rated fsb szeretném megtudni hogy mi a manó :D -
Solt #36206 ITT le vagyon írva minden ami az alapokhoz kell... tessék tanulmányozni...
Mindenkinek szól, hogy a tuning idő, pénz, és türelem igényes. Cserébe viszont nem garantált! :D -
#36205 köszi -
#36204 ipon túlhajtás betonstabilan
az a kérdésem hogy a Rated FSB-t hol lehet állítani? Gigabyte GA-EP43DSRL alaplapom van
Bus speedet megtaláltam csak a rated fsb-t nem, vagy milyen néven lehet? -
#36203 olvasd :) -
#36202 Én inkább nem adnék tanácsot! :D -
#36201 senki többet harmadszor? :) -
#36200 >a többi másik helyről van na:) -
#36199 Remélem, hogy a lap a hibás, mert azt vettem ott, ahol a vga-t, a másik helyről van. -
#36198 Hát igen. Vidd vissza, ahogy mondtad, az a legjobb, ha megnézik ők. -
#36197 f9-ről akartam frissíteni f10-re, de béta is volt fent, nem volt különösebb gond vele...