36836
-
#30629 És mégis mire kell neked serial? Az nélkül is kapsz pontot.. :P -
zoolee #30628 No meg azt el is felejtettem ...
A g.ci upc 10% ra vette a netem mert túlléptem a korlátot...
xal nem is toom meddíg tartana az a 400-500 mega...
mycso:a serial oldalakra feltett serial is warez... -
#30627 ??? -
zoolee #30626 Nem merkozok mert nem vok varezes g.ci....
De majd ha lesz bank karim akkor szedek serialt... -
BenceYCE #30625 Oblivionnal még nem játszottam de emléxem sokan kevesellték a giga ramot. Játéknál amúgy is a vga és a ram a legfontosabb. CPU csak másodlagos. -
#30624 3dm '06@510/966: 2867 pont
KÉP -
#30623 -
#30622 Markokban mennyit megy? -
#30621 Mycsonak is az van -
zoolee #30620 Mi az, hogy vagytok???
höm...saját gépem van.....
Amúgy igen....jó kis kari...Igaz csak ddr2 de nem érdekel....
Nagyon jó....
-
Madmano #30619 Ami az aláírásotokban szerepel vga,meg vagytok vele elégedve? -
zoolee #30618 Nem maxon de igen...
2 gb nem sok játéknak kell.
De aminek kell annak is csak azért, hogy bizt ne legyen egy beakadás se fullon...
Mert amúgy 1 gb vel is elmegy mind csak a 2 gb az garantált.... -
#30617 Hát pl az oblivion, meg az újabb játékoknál nem a jelenlegi 1giga ramod fog kevésnek bizonyulni, hanem inkább a jelenlegi procid és vga-d. -
Madmano #30616 Az érdekel,hogy a mostanában kijövő ram-igényesebb játékok jobban mennek-e rajta?Pl. Oblivion?Igy 1024X768ban ha sok a gaz a földön,beszaggat.A ram ezen nem segit? -
zoolee #30615 Háát....
Javulna valamit de nem éri meg...
Inkább gyűjts mégés vegyél mást pl lap, proci....Ilyenek azok amik nagyot dobank....
Amellé a 2500+ os(ami sejtésem szerint kb 2ghz) amd mellé bőven elég az a 2x512 ram....
-
Madmano #30614 AMD 2500+os huzott cpu,Gefoce 6600as vga,2X512mega ram. -
#30613 Azért jó lenne tudni a gép többi összetevőjét is... -
Madmano #30612 Szasztok!Egy kérdés:1giga ram-om van most a gépben.Ha megduplázom,mekkora teljesítmény ugrást várhatok?Főleg játékra kell a gép. -
#30611 Dokibá? -
#30610 nice -
MrPamacs #30609 Link -
#30608 Nem csak 22-t lett húzva? o.O -
#30607 250-en megy alapból:D most a dupláján megy !! a memóri órajelen csak 40Mhz-lett húzva -
#30606 Játékoknál viszont alulmarad a te Inteled ez is tesztek alapján:D
De ez az AMD vs Intel harc ugyse fog eldőlni soha kinek ez kinek az..én a C64-re esküszöm. -
#30605 tesztek alapján az én 3.2E prescottom gyorsabb a te 3200+-os A64-esednél :)
meg úgy általában jah. intel gyorsabb, ellenben drágább és jobban melegszik. -
#30604 Az ati-d mennyin megy alapból? -
#30603 Ne kezdjétek.. D: -
#30602 Mi az az Intel ?:D egy Prescott gyorsabb egy A64-nél ?? -
#30601 egyáltalán nem merész, csak megfelelő cpu cooler, és levegőcsere kérdése az egész. egy jobb rézmagos cooler + előlről hátulra/oldalról hátulra áramoltatott levegővel simán megoldható, nem is kell más mint 2db 12 centis venti, és akkor még halk is maradt a rendszer.
ehhez már csak egy normális házat kéne találnom, és teljes lenne a boldogság.
valós érték, nem cpu-diódát jelez, hanem cpu-t.
jó szerintem amd-t, és egy prescott magos intelt melegedésben ne hasonlítgassunk, két külön világ a kettő, mondjuk ez meg is látszik teljesítményben - az intel javára. -
#30600 nekem is ilyen vasam van és a proci húzva is 35-40 fokon megy max a gyári hütűnél nemiskell jobb sztem. -
#30599 35 fok nem merész elképzelés egy ilyentől?
Meg Everest mérésénél melyik a valós hőmérséklet?A Cpu , vagy a Cpu dióda? A Cpu dióda 5 fok pluszban van mindig.Athlon 64 3200+ -ról van szó.Egyébként kellemesen csalódtam a gyári hűtésben , 30-35 fok körül tartja a procit terhelt állapotban is , úgy hogy a házban csak 1 ventilátor van. -
#30598 azt vágsi, de mégis nyugodtabban hagyom este/napközben 24/7 menni a gépet, ha tudom hogy nem 50 fokos, hanem mondjuk csak 35. -
#30597 Köztudottan jobban fűtenek ez az Intel processzorok , mint egy gázkazán , tehát ez a hőmérséklet bőven tűrőhatáron belül van , semmi baja nem lesz a cuccnak. -
#30596 a leírásom erősen megtévesztő, mert összesen annyiban hasonlít a zalman-primecooler vonulatra, hogy a közepéből állnak ki ilyen izék, de az enyémen nem ennyi, hanem maximum 10-15 db, és azok vastagabbak
majd csinálok róla képet:)
a 45 fok szerintem se kevés, de ehhez nem csak a proci tesz hozzá, hanem hogy a házam egy undorítóan szar codegen kazánház, az egészen hátul van egy, azaz egy darab 8 centis rendszerventinek hely, oszt pá.
Se elől, se az oldallapon semmi hely nincs ahol levegő bemehetne, altenatív megoldásként az oldallap lekerül a házról, de az nem megoldás, szal váltanom kéne majd...
Ha már itt tartunk, tudtok vmi szolíd fekete házat, ami jól szellőzik, könnyen szerelhető, és mondjuk 15 ezer ft-ig bezárólag kapható? -
#30595 Hát ha valóban D0 akkor ez bizony a melegedősebbek közül való, viszont ezt az idle 45 fok körüli hőt kissé sokallom.
A tűréshatárba még terhelve is bőven belefér, de nem kevés --> talán a hűtő miatt ad ilyen hőfokokat.
Bár ha a coolered tényleg nem valami jó cucc, akkor teljesen jók az értékek.
Egyébként a leírásod alapján én Primecooler procihűtőre tippelek, nem valami ilyesmi: -
#30594 hello mindenki, olyankérdésem van, hogy.
Intel P4 3.2E procim van (tehát D0 steppinges Prescott magos, 800as FSB-és, HT-s ex-"vadállat"), alapjáraton bemelegedve 42-45 fok, terhelve pedig 58-60 fok. Ezek mennyire normális értékek?
A hűtés az egy no-name/home-made dolog: egy nagyobbacska rézmagos, aluminium "virággal" körülzárt borda (közepe réz, és zalman-t koppintó módon állnak ki belőle az aluminium akármik), rajta pedig egy 2500rpm-es Revoltec 8cm-es rendszerhűtő.
A kérdés adott, előre is htx. -
#30593 akkor megnyugodtam, az enyém 50 fok fölé sem megy. -
#30592 Hát olyan 65 fok a max, addig "egészséges". -
#30591 Amúgy hány fokig melegedhet normál esetben egy ilyen proci ? (820) -
#30590 Hát lehet a lap hibája, de lehet a procié is.
Esetleg kis plusz feszt adjál a procinak, hátha csak ennyi a baj.