Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Gabesz amd64
kicsit off a kerdes,de elore is kosz a valaszt:

Ati Rage mobility VGA-ju laptophoz adnatok egy direct linket h melyik driver jo?
thx

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Falconer
Szegényember kártyája.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
milyen
ilyen

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

nem rossz de a mai játékok már nem komázzák nagyon...

janos666
2-3 éve még jó volt, ha most akarsz venni ilyen Geforce 7600GT-ket meg hasonlókat nézegess.
zolo
Everest, így keress rá a gogglen.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Ati RAdeon 9600 Pro mien kártya szerintetek ?

Get a life!

valaki tud ojan progit adni/linkelni ahol hömérsékletet tudom nézni prici meg ijenek plz fontos lenne...elöre is kösz all

Get a life!

czky
depo
illetve kérdezd: itt, vagy itt

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

és olyat hol lehet kapni mert nem naon találom eddig?
czky
Hát egyik se a legjobb.
7600gs-bõl inkább a 256megás verziót kéne venni, mert azon gyorsabb memók vannak.
De a legjobb vétel a 7600GST. Az is ebben az árkategóriában van és minimálisan lassabb csak a 7600GT-tõl...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Sziasztok
Azt szeretném megtudakolni tõletek h szerintetek melyik kártya jobb a játékokhoz?
Asus Extreme N6600GT 256MB PCIE
Asus Extreme N7600GS 512MB Silent PCIE
köszi, sikerült

cmos resetet neki

http://thenamelessphoto.com/

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, remélem tudtok infoval szolgálni😊.
Szóval kollégámnak egy MSI Neo3 alaplapja van benne egy 2800+-os proci, beállította a BIOSban 240*5-re az FSB-t és a szorzót, és most nem hajlandó elindulni a gépe. Mit lehet ilyenkor tenni?
Az alkatrészeknek lett valami baja?Visszaállítható valahogy?
Elõre is thx

ok

Falconer
Nem oké, meg nem megbocsájthato. Csak azért mondtam, hogy a pozitiv oldalát kell nézni a dolognak

tehát ha valaki jóindulatuan irogat be mindenhova az ok,ha valaki célzottan,akkor az megbocsáthatatlan.
Értem.Mondjuk mindkettõnek ugyanaz az eredménye, igy nem igazán értem a megkülömböztetést részedrõl.<#wilting>

Falconer
Legalább joindulatu volt, csak tudatlan. Az rosszabb, amikor egy két taho mindent teleszpemmel ilyenekkel.

Narancs
Témához kapcsolódik? Ajánlom figyelmedbe a szabályzatot, piacolás alapból tilos. Amúgy tessék:[ PH apró -> socket A procik ]

Tinky
jo most kaptam 1 büntetö pontot de szerintem csak oda irtam ezt az üzit ahova a témához kapcsolodik...

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

Tinky
nem össze vissza irogattam azért de már töbhelyre nem is akarok.. 4 helyre irtam be...
segitséget kérek enyi és talán valaki fog tudni segiteni nekem..

TDU Nick: tinky713hun TDU Club: HUNStreetRacers Notorius Lassanhajtó és kórosan trafic törő.

nem is fogsz.

hát ha 20 topicba bemásolod az irományodat,az mi ha nem idegesítõ?
ezt a moderátorok büntivel fogják díjjazni....<#nemtudom>

Tinky
elég nehéz ilyen procit találni...

Tinky
Melyik viselkedésemmel akasztotalak ki enyire?

ja.ez nem apró...

Tinky
Kiakaszto vok?

<#banplz>

<#pias>

Tinky
pontosabban <#nevetes1>

Tinky
pontosabban <#nevetes1>

Tinky
keresek amd socket a-s procit tuningra nincs valakinek baráti áron elado procija?

N0S
szepen nez ki, de talan meg a tetejen a bordak lehetnenek kekek.. :]

fuck is easy fuck is funny, many people fuck for money. if you think that fuck is funny, fuck yourself and save your money

Narancs
Nah, új moncsi miatt 1280*1024-ben ajánlatos játszani, szal nekiálltam kicsit felturbózni a jó öreg Gef2-t. Szétvágtam pár otthon kallódó bordát, nagyon home made jól hût:

Még csak kicsit nyúztam fel, 230/360-ra de már frankón viszi a vice Cityt 1280*1024-ben, kurvajó <#hehe>

Narancs
Ja, ebbõl gari lesz asszem...

Falconer
Bazz 😄D Akkor barkács, nemde? Vagy garanciába vissza.

janos666
Akkor lehet hogy zárlatos.
Narancs
De van mikrofon, ott lóg a pofájába, de ha abba beszél és a fején a füles szart se hallani. Ha leveszi a fejérõl, és beleugat a hangszóróba rögtön kristálytisztán hallani mindent...

janos666
HA nincs külön mikrofon akkor hova máshova építsék be mint a vázba? Beszéljen maga elé a levegõbe és adjon nagyobb erõsítést a bemenetre (ha kell...)
Narancs
Na, most lelocsáltam egy fülpiszkálót aftersévvel, azzal megtisztítottam belülrõl a cumót és most úgy tûnik semmi baja, mûködik faszán. Viszont lenne még egy audiós kérdésem. Haverom vett egy fülessel egybeépített mikrofonos cumót, amilyet CS-sek meg a helpdeskesek használnak. Na most neki csak az a baja, hogy a fejhallgató hangszóróiba kell beszélie, azok a mikrofonok. Nagyon lol, és fél óráig fetrengtem a röhögéstõl, mert ilyet még nem hallottam...De nem dugta be fordítva, mindenféle kábelkombinációt kipróbáltunk, de csak egyféleképp mûködik a cucc, és úgyis a fülesbe kell beszélni. Valami tipp?

janos666
Dugd be a hangkártya kimenetébe, aztán ügyesen tekerd körbe szigetelõszalaggal és már nem is mozog. 😊
Falconer
Szerintem nyálazd be. Egyik haverom arra esküszik.

Narancs
Énis erre gyanakodom, vagy arra, hogy elkoszolódott, vagy nem tudom. Nem sok tapasztalatom van ezekkel a cuccokkal, mit lehet kezdeni vele?

barret
Nem kontakthibas a hangkartyad kimenete? Ennek utana neznek!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Narancs
Hali!
Sztetek mitõl lehet az, hogy az SB Live! -val ha kicsit is megmozdul a füles kábele össze-vissza pattog meg ropog? Ha nem mozdul meg jól szól, a füles minden mással szintén jól szól, hiába tépem, tekerem, taposom a kábelét tûéles marad a hangja, csak a Live!-val csinálja ezt. Találkoztatok már ilyennel? Vmi megoldás esetleg? Ja, és bocsaz offért.

Falconer
De szigorúan az északi oldalra!

ja,meg ki is lehet rakni az ablak alá...