Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne szendvedj a nortonnal.Lassú,sok memóriát eszik és iszonyatosan lassítja a gépedet.
Használd ezt
Ingyenes, csak egy regisztráció kell.Gyors,megbízható, hatékony és nincs nagy gépigénye... Ez a hármas nem mondható el a Nortonról.....

Norton AntiVirus 2005-höz ki tud regisztrációs kulcsot ? már rég keresek de nem találok<#duma>

Get a life!

rosz az internetem ujratennéma gépet és ahoz kéne televagyok virussal elnézést de soxor külte el 1más után ugye nem is irjatnék 1percen belül mert 1büntetöpontot kaptam és igy nem enged 1percen belül irni tehát virus😞 és ehez kéne a jó virusirto, ha ujrateszema gépet egyböl felteszem és ugy megyek netre bocs még 1x

Get a life!

duran5r
sziasztok!az lenne a kérdésem hogy egy asus p4p-800x-es alaplapon hol a francba lehet húzni a procin... vagy ez nem lehetséges? akárhol nézem a biosban egyszerüen nem találok rá... egy cpu settings van ott meg kivan irva ugye a gyártó a márka intelp4 meg minden szar az órajeltõl kezdve a cachekig minden de egyszerüen hozzányulni nem enged az egész szürke... ha esetleg vki tuggya hogy lehetne ezt megoldani, talán vmi jumperre gyanakodom vagy ilyesmi segitsen már nekem mert a 3 ghz lassan kezd kevés lenni..:L ...egyik haverom meg a sajátját feltutta nyomni 3.2rõl 3.8ra... a hütésemhez mérve ezt is fellehetne nyomni sztem egy 3.5-3.6ra ... 3800RPM-es venti van rajta egy óriási bordával.. üzemhõmérséklete doom3nál 1280x1024ben ultra highon 60-70 Fpssel max 60 fok...
köfe

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

janos666
Nemrég néztem mennyi pénzbõl lehetne felújítani a gépet. Hát többet kéne még pluszba rákölteni mint ami ezért kapnék így használtan. Vagyis többet ér ezt a gépet már így szarásig járatni amíg valamire jó, aztán komplett újat venni ha majd lesz rá pénz. Amennyit most ér már mindegy mennyit amortizálódik ahhoz képest mennyibe kerül egy új VGA+alaplap+CPU. Nameg konkrétan most még ha pénzem lenne akkor is 3X meggondolnám hogy gépre költsem, mert jön a DX10, kiforrják magukat a többmagos CPU-k és a jobbfajta DDR2-es RAM-ok, stb... (de ma még se DX10, se túl sok 2 magot támogató program...)
Ha véletlen elfütöl a CPU akkor potom 10000 körül kapok helyette egy ugyanilyet használtan, vagy legalább rászánom hogy jobbat vegyek.
bertino
íííhh, nem viccelsz... én már nem huznám tovább

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

janos666
Lehet hogy kérdeztem már, de hány százalékkal lehet max megnövelni a CPU feszültségét hogy ne égjen le túláramtól? Most 1.7 volt, a default asszem 1.55 (vagy 1.5) volt, így most 60 celsiusfokig megy el 1 óra 100%-ra akasztás után. 1.75 még mehet neki vagy nem ér annyit?
janos666
Hát igen, emelték a villanyárakat...
De miért fogyasztana sokkal többet egy kompresszor mint egy vízpumpa? Nagyobb erõt fejt ki de szép ráérõsen dolgozik, lassan kering a gáztömeg.
Falconer
Meg akkor kell hozzá egy 30 collos monitor is iszonyat felbontásban, hogy ne csak a tesztprogramban lásd, hogy 400fps.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Csak a villanyszámlát gyõzzed fizetni <#idiota>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Zetorg
a chipsetnek is van ugye egy határa fsb-ben, amit normális hûtéssel lehet növelni.szerintem kompis hûtéssel meg normális procival elöbb megáll a chipset mint a cpu.pl, ha conroe-t nézzük, kompival bõven 400-as fsb fölé lehet menni, amit nem sok lap bír.
vga meg...szerintem aki kompit vesz, az mindent húz.vagy esetleg vesz mellé egy 7900gtx-et, ami talán elég és nem fogja vissza a szanaszét húzott prociját.

[Jakuza]
Miert kene, nem kell feszt emelni ilyen hofoknal, tehat a chipset se melegedik annyira.
A videokartya tuningja meg teljesen mas kerdes.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zetorg
jah, zsír.
akkor kijön 130k körül, csak ez egy dolgot hût.vehetsz mellé még egy kisebb vizet is, hogy érjen valamit.

[Jakuza]
Ez lengyel oldal.Onnan van a link is, csak a kepet az eredeti gyarto oldalarol linkeli a lengyel disztributor.

http://www.chillerworks.pl/

Ott van egybol a Berkut Edition modification, valamint a postakoltseg Magyarorszagra.

Ami pl egy Prometeia Mach II GT - 19,5kg eseteben 4740HUF

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zetorg
gondoltam egy magyar oldalt fogsz linkelni.
én magyar árakkal számoltam.

[Jakuza]

Zetorg
hol?

[Jakuza]
Ennyiert mar kompresszoros hutest kapok, nem vizet. 😛

Gabesz amd64
megkaptam 😊

az nem kis penz 😮

es akkor most megint uj lesz minden?<#wow2>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Zetorg
pm

valamelyik nap számolgattam, a víz új ára ~95k + a ház 😊

Gabesz amd64
mennyi?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Zetorg
aki jó vizet akar, az vegye meg az enyémet 😛

janos666
Tényleg elég drágák ezek a cuccok. Valamiért azt hittem 20egynehányból raknak össze egy közepes teljesítményû vízhûtést (akkor akartak rámsózni egyet mikor a Zalman Vf700-ast akartam venni és nem volt raktáron a boltban, rákérdeztem valami faszább CPU hûtõre is, akkor mondták 3x annyiért egy komplett vízhûtést ad nekem, de inkább rendeltem ilyen VGA hûtõt és hagytam a CPU coolert...)

Ha nagyon unatkoznék mondanám hogy így nyáron lehet összerakok egy zsiguli radiátorából, szimpla mûanyagcsövekbõl meg valami pumpából amit itthon vagy valami ismerõs portáján találok (asszem van egy régi mosógépünk valahol, abban tuti jó erõs pumpa van ami nem túl hangos, de még fél vagy negyed fordulaton is bõven elég lenne úgy meg tényleg tûrhetõ...) egy vízhûtést szórakozásképp, de annyit nem ér. (nameg a blokkokra akkor is rámenne min egy 20-as és még mindíg csak gányoltam valamit amit 1 hónap múlva kidobok)
[Jakuza]
Az is, de ha mar hutes, akkor a Vapochill a kiraly. 😛

ugyanmár.

http://thenamelessphoto.com/

bertino
persze vízhûtés is biztos hatékonyabb és elõnyösebb is, én nem vitatom

Punker
ergó 30k alatti vízhûtés = vicc kategória.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[Jakuza]
Persze, hogy tobbre jon ki de magasan jobb is lenne teljesitmenyben.

Punker
szerinted.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bertino
sztem jó a léghûtés is <#idiota>

Punker
szerintme az is többre jönne ki, 3 blokk + pumpa ha minõséget akarsz már ez több mint 30k és még nincsenek csövek radi stb apróság.

[Jakuza]
Jogos.
En inkabb korbeneznek, pl a Radikalmod oldalan es kulon alkatreszekbol csinalnek magamnak egy komolyabb hutest.

nemfeltétlen szar. igaz a pumpa gyenge de a 3.8ra húzott d805össel "simán" megbirkózott.

Punker
az egy gyenge sz@r, komoly vízhûtés 50k körül kezdõdik de inkább több, vagy pedig barkácsolsz magadnak.

janos666
Multkor volt itt szó víz meg gáz stb. hûtésrõl. Eddig nem érdekelt túlzottan, de valamiért most eszembejutott és érdekelne mennyibe kerülne egy komplett (chipset, VGA, CPU blokk, pumpa, raditáor, csövek...) vízhûtés ami még nem kifelyezetten durva, de azért hût rendesen? Eddig találomra csak egy 24000Ft-os Termaltaket láttam ami talán má túlzás is (gondolom a csicsát kell rajta megfizetni hogy csillogó alumínium torony meg UV-aktív csövek, stb...), viszont az csak CPU-t hût. Vagy lehet hozzá külön VGA meg chipset blokkot venni amit közbe lehet kötni?
KÖsz.

KÖsz.

www.radikalmod.hu szervezésében szokott lenni mod hétvége.
elviszed és ügyes gyerekek segítenek kivágni neked a cuccot.

Szerintetek megéri elvinni a ház oldalát kivágatni vagy otthon is meg lehet csinálni ???
NAm ezért kérdem mert nem tudok bánni a szerszámokkal mert tudok .
Ha nem az árra vagyok kiváncsi.

biosban próbáltad?

csõ
nem tudjátok véletlenül, hogy mitõl van az, hogy egy átkozott
proc-t nem lehet tuningolni?
locked-re van véve gyárilag, direkt vagy hibás

techno4ever!

Helósztok!

Leszedtem ezt a Clockgen progit, de nem nagyon tudom mûködésbe hozni.
Rányomok arra, hogy pll setup, Read Clocks, azt alul kijönnek vmi számok és betûk.
Megnéztem a helpet ott pedig le van írva vmi olyasmi, hogy meg kell adnom mien PLL-t használ a rendszerem, meg ott van vmi táblázat is, de fogalmam sincs, hogy

hogy tudnám leolvasni! Esetleg aki iet használ segíthetne 😊.
THX!

köszönöm<#worship>

Get a life!

Gabesz amd64
megnezem kosz azert

Falconer
Akkor szivás. Gyárto oldala? Ugyértem a laptopé

Gabesz amd64
nincs cd! 😞

annyit tudok,h ATI RAGE MOBILITY azt csaa

Falconer
Az, amit adtak hozzá CDn.

Gabesz amd64
hat meg 😛 😄

Gabesz amd64
eddig eljutottam en is.es azon belul egy full regi HP omnibook-hoz melyik driver jo?

Na ezt most jól megkaptad😊<#merges2><#zavart2><#taps><#taps>