Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech
Hoppá nemide 😄😄D😄:
<#idiota>De lagelább mostmár ti is tudjátok.

sony playstation 2 slim..

Gabesz amd64
mivel lettel gazdagabb?<#fejvakaras>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

barret
En akkor lettem gazdagabb,mikor eladtam 😛
Igaz nekem teljes erteku volt 😄

Bérbe vehet? reklámfelület...

Barney Tech
Na emberek ma egy PS2 Slim (black) lettem gazdagabb!

BiG G
Én az Intel gyári procihûtõjérõl beszéltem (katt), nem az AMD-srõl, azt nem ismerem, elképzelhetõ hogy az jobb konstrukció. Azt sem tudom hogy a te AMD-d mennyire melegszik.... a Prescottok különösen meleg fajzatok sajnos

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

[Jakuza]
Hat nem tom nekem megfelel a gyari AMD huto is Speedfannal 2000 rps-re allitva.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BiG G
pedig nem bonyolult mûvelet ám 😊

ok, lehet hogy bevállalom csak a hûtõcsere elég rizikós számomra kell hozzá szereznem embert

BiG G
többek közt azt is, igen. Meg azt hogy milyet kéne/lehetne venni legközelebb...

FFX: ajánlom hozzá az Arctic Cooling féle Super Silent Ultra 4-et. Nagyon jó hûtés, ~2000-es fordulaton megy, alig hallani, és marhajól hût. 3 hete pasztáztam újra a procit, most nyáron a legnagyobb kánikulában sem ment 45 fok fölé a proci, terheletlenül (levett oldallap mellett) pedig csak 34-36 fokos, ami egy Prescott-tól nagyon szép szerintem. A gyári intel hûtõ ronda, zajos, és szarabbul hût. Ja és ezt az AC hûtõt megkapod 4-5 ezer bruttóért.

én ezt megbocsátanám neki, csak ne lenne ilyen rohadtul hangos hûtõje ( fõleg játék után) 😞

Már mindenki megette😊na jó ez csak poén volt viszont tény és való eljárt felette az idõ...

barret
😛

Bérbe vehet? reklámfelület...

janos666
Szerintem azt hogy milyet kéne vennie legközelebb...
szeretnéd megtudni hogy a 2,4-es procid hol áll a táplálékláncban?

BiG G
apropó, nincsen valahol olyan átfogó proci-erõsorrend, mint amilyet Pontius csinált a videókarikról?

BiG G
Mindegy, jelenleg nem sok esélyem lett volna sokkal többet fejleszteni a gépen, mint egy új proci. Marad akkor jövõre a Conroe, vagy ha esetleg elõrukkol valamivel az AMD akkor az. Köszi mégegyszer a válaszokat

[Jakuza]
Pontosan.
Kozel duplajat is megkaphattad volna.
16k-18k-ert szerintem szinte azonnal talaltal volna vevot ra.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BiG G
2 hónapja mennyit kaptam volna érte? Gondolom a Core2 megjelenése nyomta le az árát

BiG G
köszi srácok, akkor várunk még. Jövõ ilyenkorra már elérhetõ áron lesz az E6500-as is talán, de még a legkisebbel is kibélkülnék ha arról lenne szó 😊

[Jakuza]
Hat amennyit kaptal volna erte meg kb 2 honapja ahhoz kepest semmi.

janos666
Szerintem nem éri meg majd annyit mellétenni mint amit kapsz érte hogy kb 20-30%-al legyen gyorsabb.
Punker
én is várnék

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nincs akkora külömbség.várd meg a conrót....

BiG G
hát nemtudom, már 26-30 ezerért kapok egy D805-öst ami azért elég durva proci, fõleg hogy vízzel viszi a 4,5ghz-et. Mondjuk ez sarkított példa.

Akkor úgy kérdezem, hogyha eladom 10ért mondjuk ezt a 2,4-es procit, akkor megéri-e 7-8 ezer ráfizetéssel venni egy 3 gigásat, amiben van ht, meg 800mhz-es fsb? Vagy várjak még 1 évet, és Conroe?

egy processzornál nem tétel.tény és való hogy eggyes esetben nagy pénz, mint mondjuk ha egy liter tej kerülne ennyibe,de nem egy procinál.szerintem

Punker
proci árban az tényleg semmi

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

BiG G
gazdag ember lehetsz barátom, ha neked 10 ezer ft szinte semmi

Inquisitor: köszönöm

egy az egyben én is így jártam haveromnál.
már annyira lelassította a gépét a nyorton, hogy alig vánszorgott,erre sikerált meggyõznöm hogy avast kell neki.Kb olyan vírushegyeket talált mint neked a nod.<#wow1><#wow1><#wow1>

CSOCSO
nekem a zonealarm egesz jol bevalt. par hete letoroltem vmiert azota akadoznak a videok.. jonnek a ribancos emailek meg ilyenek.
A 3GHz-s ér elvileg olyan 17-18.000-et dobozosan, újonan, bár abban legalább bennehagyták a HT-t ...

[Jakuza]
Szinte semmi.
Jo ha 10k-t kapsz erte.

BiG G
hali emberek

olyan kérdésem lenne, hogy manapság mennyi a piaci értéke egy ilyen procinak? >>
2,4 gigás intel p4, prescott magos, tehát 1 mega kess, és 533 mhz-es fsb, HT letiltva.

másik kérdés hogy ehhez a procihoz képest mekkora elõrelépés lenne egy 3 gigás prescott magos p4, 1 mega kess szintén, 800mhz fsb, és persze HT-vel. Mennyire lehetne egy ilyen 3 gigásat hajtani?
A mostani 2,4-esem 3,06-ig elmegy biztonságosan és stabilan, de jobb ramokkal lehet hogy menne tovább is... most 2db 400mhz-es "brand" ramom van, tehát lószar, bár a chipsetem (i865pe) alkalmas lenne további tuningra.

[Jakuza]
Ne mar, a Norton szazszor rosszabbul detektal friss adatbazissal.
Csak egy story, egyik ismerosomnek volt fent a gepen Norton Antivirus naponta frissitve az adatbazisa.
Feltettem a Nod32-t 5 honappal korabbi adatbazissal es 74db virust talalt a gepen.
Meg van a velemenyem a Nortonrol, emiatt.
Amugy nem reklamkent de erdemes ezt elolvasni, hogy mennyire jo a Nod.

AV Comparatives teszt

Punker
halálra fertõzött gépek melóhelyen (én nem mind lopott nod volt) proci vásárláskor telepítettem az xp-t azóta havonta 1x norton systemworks-szel pucolok rajta 1-et és kész nem kell hozzányúlni, kb 1,5 éves a rendszer sz@r win-tõl elég jó teljesítmény bezzeg a 98-at havonta raktam újra isdn-enes idõkben 😊

[Jakuza]
Nekem nyolc honapja lett Windows telepitve 😛
Amugy milyen negativ tapasztalatod volt a noddal ?

Punker
sypbot az jó a háttérbe nod-dal csak negítív tapasztalatom volt kerio-t 1x próbáltam nem tetszett 2003 óta nem volt virnyákom 😊

[Jakuza]
En megelegedek a Nod32 & Kerio parossal es neha raangedem a Spybotot (persze immunizalva van a gep).
Kb 8 honapja egy virusom sem volt, remelem ez mond valamit. 😛

Punker
én évek óta megveszem azóta nem volt gondom tûzfallal virússal spam-mel féreggel, + szerintem most a memória igénye is csökkent a régi 2002-es vagy 2003-as az tényleg nyelte a memóriát.

Lapimat azzal kaptam,további tündöklése a kukában folytatódott.<#taps><#taps>

Punker
ez csak a régi norton-ra igaz, nekem a NIS bevált 😊

bertino
ráadásul magyar volt!
a lényeg, hogy tesztelték és köze sem volt egy vírusírtóhoz xDD
tele volt EA játkékokból beletett hangfájlokkal, meg ilyenek 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

zolo
Szerintem a nod a legjobb.Gyors, hatékony, és nem eszi meg az erõforrást.
Ennek ellentéte a Panda, amit elõtte használtam.

http://flickr.com/photos/zolika90/

azt is ajánlgatta mindenki,pedig mit tudott??semmit vazze

bertino
az a vírusirtó nagyon komoly volt, láttam róla egy cikket 😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hogy a tesztek mit mutatnak és a valóság mi, na az két dolog.
Ugyanis az tény hogy szar,lassú,nem találja meg az alapvetõ vírusokat,és a letörlése a vinyóról egy nagy vicc.
egyébként tényleg tesztgyõztes,olyan mint a furkóantivírus...hehe

CSOCSO
en se szeressem a nortont.. de megis mikor a teszteket olvasom akkor anorton az elen van.

hm..
CSOCSO
huhuhuu.. ma erkezik az uj gep😄

kar hogy az ocseme lesz.. de azert zsiros lesz.. majd csinalok fenykepeket😄
Narancs
Srácok, lenne némi gondom a tuninggal.
Ha húzom a procit, báemennyire is, a winamp hajlamos hibát észlelni és leállni. Minden más tökéletesen megy, minden tesztprogi, játék, stb. Immár 8 éve használom ezt a nyamvadék winampot, nem kaarok másra átállni már. És az AIUHB-ban rejlõ tartalékokat sem szeretném kihasználatlanul hagyni emiatt. Hallottatok már ilyenrõl? Konfig:
Asus A7v600
2000+ tbredb
500mb 400mhz veritech
Gef2 GTS

Csak a proci változott a konfigban, korábbi 2500+ bartonnal nem cisnált ilyesmit. <#shakehead>

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

értem köszönöm<#puszis>

Get a life!