Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
azt meseld el milyen alaplapot vettel volna hozza???
es ne euban nezelodj hanem amerikai oldalakon.. pl: tigerdirect.com, newegg.com, compusa.com

szolj ha talaltal hozza egy fasza alaplapot ami Xfireos! kosz

ui: nekem majd olyan jon jovore vagy jobb +dx10 es kari
CSOCSO
1500 dodo volt MINDEN kiveve a 120 as vincsi... jo... fogjuk ra hogy max 1600 lenne
Falconer
kocsiban hagyta a marhaja?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Punker
nem történne meg mert nem hagyom a kocisban soha.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Falconer
Hu de beszoptad 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Gabesz amd64
wehehehee

veled tortenne ez meg 😊

amugy az utlevel megvan 😛
es csak a jogsi vegett menne'k haza

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
aham,de meg nemtom meddig

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
már nem sokáig lenyúlták a papírjait 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Gabesz amd64
azt engem szoltal le az Intel topicban? LOL
az ilyen embereket kene.es ha megnezted volna akkor visszavettem a stilusbol...na de ez mar a mult

Falconer
Te is kintvagy?

Gabesz amd64
nem sok mindenki teheti meg h kimegy kulfoldre,de neki bejott
remelem nekem is jol fognak ezek utan alakulni a dolgaim

Falconer
Nalunk anyamnak van egy 300as P2ese, azon jol elnetezik, meg szpemmel a baratnoivel. Mondom neki, tied az A7v600x-em a 2200+os amdvel, faternak van hozza ramja, tobbi cuccunk mind van. Mondom neki, 13ert viheti. Aszondja jo ez neki.

Ez igaz...

BiG G
Nem kerülnek szabályszerûen a bontóba vagy a szeméttelepre a gépek bizonyos számú év után... nekem még van egy 400as celeron-om is, igaz már sok mindenre nem tudom használni. Ha lesz idõm felnyomok rá egy linuxot, és beteszem torrentes le- és feltöltõgépnek, annak teljesen tökéletes.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Csak azér kérdem mer rég láttam már 600mhz s cerkát.

Narancs
Ja, bár a 600as celó határozottan gyengus XP-s irodai használatra, jobb lenne vmi 1GHz körül P3-as. Amúgy legszivesebben vissza se szerelném a házba, a szék párnája csodákat mûvel: teljesen letompítja a rezgéseket, a vinyót szinte nem is hallani. A szellõzés nem is lehetne jobb, az egy darab 4 centis, 5 voltról etetett venti meg totál hangtalan. Csak a beindítás kicsit necces ház nélkül, egy darab csavarhúzó szükséges hozzá<#nyes> Nem baj, leglaább öcsi nem tudja bekapcsolni.

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

BiG G
miért ne lehetne??!?

Narancs
Ja, csavarkulcs 19-17 -es, egyik fele pont ráillik az asztal sarkára, így oda van erõsítve, és fejhallgató tartóként funkcionál...a modern iparmûvészet, ugyebár<#nyes>

Bocsi. Tud itt valaki egy alkatrész összehasonlítót? Ami nem a gepboltban van.
Lol van még ijen ???

janos666
Nekem az a csavarkulcs tetszik legjobban. 24-es, vagy csal a fénykép?
Ja, csal, összemosódik az árnyékával és nagyobbat mutat. <#idiota>
naggyon kevés ez az 1g ram meg a proci is egy amd x2 lehetne de téjnleg nemrossz 😊
Narancs
Nah, asszem megvna a hiba oka, de alig hiszem. Nem a ház volt a ludas, hanem a proci. Ugyanis kicsit meg van vetemedve, szabad szemmel nem látni, de ha beleteszem az átalakítóba, akkor lehet látni, hogy a proci nyák közepe már elért az átalakítõ pereméig, akkor a két vége még nem, tehát a proci nyákja meg van görbülve kicsit. Namost ha úgy teszem bele, hogy nagyon kilóg a két vége, akkor fagy, nem indul. Ha csontig beleerõltetem mind2 végét az átalakítóba, akkor ugyanez. Ha pont csak kicsit lógnak ki, akkor tökéletesen megy. Agyamat eldobom. Le akartam fotózin is, de nem látszik jól rajta a lényeg. Azért ha már CSOCSO lekapta az öccse új masináját, gondoltam megmutatom, mivel nyomjuk itt, Magyarországon a fórumozást <#idiota>
Gyönyörû P3 Celeron 600MHz, Voodoo3, 256mb sd, a cucc alatt nagyi kisszéke, horgolt ülõkével:

<#nyes><#beka3><#nyes>

Ára ???
1000$???2000$???

Punker
párszor elmondtuk neki nem hallgatott ránk.

[Jakuza]
Hat nem tudom.

"Intel Pentium D Processor 940 3.20 GHz w/ 2x2MB Cache, EM64T Can $ 229.95"
"Intel Core™2 Duo Processor E6300 1.86GHz w/ 2MB Cache (Limited Quantities!!!) Edmonton ETA Monday Aug 14
Limited Quantities
Can $259.95 "

Inkabb vettem volna ezt mint a 940est.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

BiG G
CSOCSO hát bazd már meg 😄DD mondjuk amcsiban tuti nem kerül annyiba ilyen gép mint itthon :CCc

Falconer
Megmondta ferko is. Ha nem tetszik keremszepen, el lehet menni, itt lehet bennunket hagyni.
Csak arra nem jon ra a szerencsetlen, hogyha a nep nemtetszeset o valtotta ki, szoval neki kene tavozni. De nincsen tisztaban a demokracia alapjaival sem.
Bocs a politikaert, de ez most nagyon idevagott.

ha lesz lehetõségem, én is kimegyek valamerre nyugatabbra (lehet vissza se jövök, max látogatóba)

bertino
<#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Falconer
Tudom, tudom. Egyebkent en is kijottem most par napja.

CSOCSO
igy van. most toltom a 2006 ost. 1 ora es mondom az eredmenyt
bertino
OFF

tévedsz, csak mi vagyunk átlagon aluli helyzetben
õ kiment és nagyon jól tette...

ON

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Falconer
Ilyen elavult dolgokat nem telepit fel ra 😊

Falconer
Gazdag kocsogok 😄

Barney Tech
Egy 3DMark 2005 lefutacc rajta?

CSOCSO
halkabb mint az en gepem!!!! egyaltalan nincs hangy hangja!
nem is forog sokat.. 1500 korul van
oblivion fullban ezen sem megy...

na ennek aztán van hangja.....
ekkora b@szott nagy hûtõt??!!

ezen se akad semmi

lehetek az öcséd?<#idiota>

http://thenamelessphoto.com/

zolo
<#eljen>

http://flickr.com/photos/zolika90/

CSOCSO
CSOCSO
ocsem uj gepe ( ma volt szulinapja)

TT matrix haz
TT 12 cm fan elol hatul
TT Big Typhoon cpu huto

P4 940 @3.9Ghz
2*512 667 Corsair ramok @800Mhz
MSI X1900XT + Zalman hutes
SATA 120 giga seagate
Hyper tap (580 W)

Gabesz amd64
de reg hallottam a Fireball szorol 😄
anno nekem egy 2 darab 12,7 Gb-os volt eleg sokaig birtak<#eljen>

lehet hogy a házba való beszerelésnél rövidre záródik az alaplap...de ez csak egy tipp.......
milyen a tipusa az alaplapnak?

Narancs
Hella srácok!
Sztetek az mitõl lehet, hogy egy 20 girnyós Quantum Fireball lct20 ATA100 vinyót a fater gépe csak ATA66-nak kezel?
Másik kérdés: annak mi az oka, hogy fater gépe csak a házból kiszerelve hajlandó mûködni? Fater szobájában tökéletesen megy, áthozzuk hozzám, már nem indul, ha elindul fagy. Kiszerelek mindent a házból, már teljesen lemondtam a géprõl, gondoltam eldaom alkatrészenként, amit visszahoznak az volt a szar. Utolsó alkalom a dobozolás elõtt még összenyomom a cuccokat gyorsan a padlón, erre vidáman felkurrog, és azóta (fél napja) hiba nélkül megy. CSak a vinyót látja 66-as nak, de lehet ez régen is így volt.

Gabesz amd64
amikor irtam az uzit akkor meg az nem volt ott
szal<#kuss>

Falconer

Gabesz amd64
es akkor mert a Pc tuningba rakta be?<#shakehead>