Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ennek mien foglalata van? Xal mien hûtést tudok rárakni ???
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Geforcenál 6600 és 6600Gt.
Ezekközül a 6600Gt a legjobb, mert a x800 nem támogatja a directx9-et.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Az lenne a kérdésem hogy a gépembe megy-e PCI-Express videó kártya? (Esetleg merre nézhetem meg? :/ )
Eddig nem igazán jöttem rá megy-e.
A gépem az aláírásomban.(Van 1 olyan gyanum hogy nem:S)
És ha valaki tudja a választ,akkor milyen AGP-s, ATI videó kártya érné meg?Ami elég olcsó 20.000-30.000 kb. .
7600Gt jobb nala es tan olcsobb is asszem 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
De amúgy nem egy profi cucc, valami 3000 forint körüli márkátlan, szép nagy de csak 2500RPM-es és szintény szép terebélyes, de kilóban mérve nem túl sújos és csak szimpla alumínium borda.
De így 1.5-rõl 1.7 voltra és 200-ról 260-as FSB-re rakva a tegnapi melegben 62 fok volt a rekordja. (akkor másfél órája játszottam Counter-Srtike: Source-val ami nálam folyton stabil 100%-on eszi a CPU-t, amikor kiléptem érdekességképp megnéztem).
Ha lentebbvenném a RAM-ok idõzítését lehet menne még kicsit magasabb FSB-n, de nem tudom mennyi feszültséget merjek neki adni.
Régen mindíg csak addig húztam a procikat amit alapfeszen (vagy ha 1-2Mh-nyi FSB kellett a kerek számhoz akkor egy pici feszemeléssel) elbírtak, csak ezt az AMD-t utálom hogy fingatom, hagy mennyen amíg él aztán kuka. (már potom 15ezerért adnak egy ilyet újonan, nem éri meg eladni 7-ért ha vennék egy új CPU-t ~40.0000-ért)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2 usb kártya
creative hang kártya
gef 5200 video k.
Ez 5 és 6 kéne de akkor sok a vezeték.
2 helyet foglal a 7900GTX 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Nem tom hogy a 7800 gtx is annyit de ez igen.
Csak azér mer most van egy 5200 GeF 128 rammal mer a 6600 gt lefüstölt.
Szerencse hogy észre vettem, mer akkor az alap lap is ment volna.
Asus GeForce 7900GTX 512MB DDR3 TV 2xDVI PCIExpress - 3 év garancia 111 000Ft 133 200Ft
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
És ha igenn akkor mennyi az ára ???
50 vagy 80 e környéke ???
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Bocs ha rossz topicba írom a problémámat!
Szóval nekem az lenne a problémám, hogy hangos a gépem! Pontosabban a processzorom hûtõje hangos! Az egyik számteches boltban hallottam az eladótól, hogy azért hangos, mert már csupa kosz a proci hûtõje. Mivel még sose szedtem szét a procit, és nem akarok semmit se elrontani, eltudnátok mondani, hogy hogyan szedjem le a hûtõt, és pucoljam ki??
Érdekes hogyha hosszú ideig kikapcsolva marad, mondjuk 1 napig, és utána bekapcsolom, akkor kb. 10 percig halk marad, aztán hangos lesz. De az is elõfordult már párszor, hogy egyszerûen lehalkult.
Elõre is kösz a segítséget!
Mindegy szektort egyesével ellenõriz és ha kell még javítani is tud. Elég lassan dolgozik ahogy kipróbáltam hogy fut-e (nem nyomtam végig), de ha estefelé elindítod másnapra meglessz az eredmény. 😊
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
Lekopogom...
Bérbe vehet? reklámfelület...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
ha jol tudom ha olyanod nincs akkor hiaba mesz az officeba nem adnak uj papirokat.
http://thenamelessphoto.com/
Kicsit off, de elég égeté problémám lenne, sorri. Szal:
Volna egy Seagate 7200.9 160 gigás vinyóm, amirõl nem indul az XP, telepítõ lefagy, de amúgy a gép látja, felpörög, stb. Pár hónapja már eljátszotta ugyanezt, akkor elvittem egy haveromhoz, ahol második vinyónak tökéletesen látta minden, ott leformáztuk, XP újrafel, azóta fájn volt.
Egészen mostanáig, megint ugyanezt cisnálja, de haver nyaral, többieknek meg nincs satájuk. Szóval vmilyen nem XP-s formázó progi kéne, ami felismeri a satát. (külsõ sata vezérlõ). Létezik ilyen? Esetleg a partition magicnek nincs vmi cd-rõl bootolható változata?
Mi is akar ez lenni, vezetoi engedely ? Amerikanizalodunk ? Amerikanizalodunk ? <#hehe>#hehe>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
feher kartryad van? mert se id-d se driver licenszt nem tudsz csinaltatni ha az nincs. es ha se id se mas.. nah az szopas.. hiaba van utleveled
es annyira nem szoptam be,mert az utlevelem megvan <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>