Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barney Tech

Ne húzz fel 120000Mhzre.<#merges3>

Falconer
Szedd le a 2003at.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

duran5r
vagy mi? 😄 nem naon vok képben :S

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

duran5r
mi?? ilyeneket csinálsz és nem tod mi a bios? emberr... általában del de elõfordul hogy tab vagy f2 😄

duran5r
na puff de most ennek mi értelm e volt? mi a francnak egy ilyen karira felnyomni egy ekkora baszott hûtõt? :S

Barney Tech
naa valaki megmondja nekem hogyan szedjem elõ a biost?

duran5r
CS:S videostress testben lesegettem a változást ott 13 fpst sikerült javitani a dolgon

duran5r
Sajn sosem mértem ... 😞... 2006os pro van meg de az meg tul bika egy ekkora géphez :L...

[Jakuza]
Ne vedd magadra csak vicceltem. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Barney Tech
Figy, ha mondasz egy másik 14 kis pöcs gyereket aki ilyet csinál akkor ok... ^^

Barney Tech
Hol lehet a biost elõhozni ?
Mert kéne egy kis fseszt adni neki...

[Jakuza]
Ezt majd akkor mond neki, ha raforraszt egy 7900as magot es mukodik is. 😛PPPP

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Falconer
Ugyes vagy.
Az eredmenyeket mondd inkabb.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Barney Tech
Pontosan egy ilyen kártyát tuningoltam.

Barney Tech

Barney Tech
Sajnos a digitális gépem ottmaradt nagyanyámnál igy csak telefon volt kéznél.
Valaki muatna 1 leirást hogy hogyan kéne elõszedni a biost?
Kéne egy kis feszt adni a procijának.

Falconer
Az jo. Nem gondoltam volna, hogy ennyire fel lehet nyomni.
Teljseitmeny 3dMark pottyokben merve mennyivel javult?

Barney Tech
Készen van allet gép lett (külsõre) 😛
Most fogom majd tesztelni.

duran5r
Mezõ Érték
RAMDAC órajele 400 MHz

ez mi akar lenni ? nem lehetne feljebb nyomni?<#idiota> 😄 nagyon rámjött a gép tuningolhatnék... csak tudnám még mit csináljak vele... mert pénzem meg nincs... azér is kérdeztem mit lehetne még...

duran5r
nem.. 😄 500 😊 a riva tuner már nem engedte feljebb nyomni de ati toollal még feljebb tuttam küdeni 500mhzre... a magsebességtõl nem szarakodik csak ha a memót nyomom feljebb 😞 azt sajn csak 223ra tudtam 😞(..

Falconer
Grat 😊

Falconer
324rol nem 400at akartal irni? :o

Barney Tech
A Geforce 2 re most rakok rá egy P 478 Hûtõt.
Pontosan ilyet.

duran5r
Intel P4es procit nem lehetne vhogy unlockolni? hogyne csak az fsb-t hanem a szorzót is tuggyam húzni?

duran5r
Na látjátok áll a topic xD.. na szal ... még azt szeretném megkérdezni hogy mit tudnék még itthon mindenféle pénzveszteség nélkül növelni a gépem teljesítményén? a procit felnyomtam 3.0rol 3.7re a videókártyát 324rõl 500ra (mem 202rõl 223ra) .. még esetleg mit lenne érdemes megpróbálni? :S vagy egyátalán van még valami is amivel tudnék növelni vmit?

duran5r
ya köfe mindent! bye

duran5r
yóvanmá he 😄 legalább van élet a fórumon... 😄...

Falconer
Jajj, szerintem tul sokat kerdezel.
Tapasztald ki aztan kesz. Max lefagy, de akkor meg csokkentett modban visszarakod. Aprankant kell es kesz.

duran5r
értem 😊 a kártya most 30%al van huzva igy most 420 mhz-s a memot meg 13%-al huztam és most igy 230mhz .. igy még nem hibázik ... a proci órajelét még tudnám huzni mert nem hibázik még egyátalán meg semmi de a memóét ha feljebb küdöm akkormár gondok vannak... szttek 30%os overclocknál érdemes még feljebb küdeni a cuccot? mi baja lehet ha véletlen tulsokra sikerül?

elviekben be tudod állítani,hogy minden winfos indulásnál úgy induljon ahogy te akarod.....a tuningoló programon belül lehet ezt kapcsolatban állítani a cumót

duran5r
aham értem 😊 felküttem most a memóját és a prociját is 10%-al és nagyon stabilan megy CS:S 1024x768 majnem full graf 59fpsrõl felugrott 64re 😊) még lehet picit feljebb küdöm.. ya és igen azt akartam még kérdezni hogy ez az órajel visszaáll az eredetibe ha ujraindul a gép? :S vagy nemtom.. egyszer volt egy restart mert ahogy hozzányultam a hütöhöz véletlen megmozditottam a kártyát és lefagyott a gép és mikor ujraindult akkor már az eredeti orajelekkel müködött a videó kártya

annyit húzzál rajta értelmszerûen amennyit enged,és ott még nem hibázik a cumó.látni fogod.

duran5r
Értem köszi ... majd kipróbálom de max mennyit szabad? vagy egyátalán mennyivel próbáljam... kb mint a procit? amugy már elég furcsa szineket produkált counter strike source video stress pályájáján :L ... ilyen lilás lett minden vagyis ami csillant az nem egészséges sárgás szinen hanem lilán csillant... 😄 ez szerintetek azt jelenti hogy nemkéne többet? de miután visszavettem és ugyis kipróbáltam akkor is olyan volt :L

ha csak a procit húzod,akkor nem sokkal lesz gyorsabb sajna.az õt kiszolgálló memórián is húznod kell,ha jelentõs változást akarsz.

duran5r
ezt most nem értem ... miért szeretnéd kivenni? .. ha halk akkor minek ... megha ennyi venti van benn akkor 1+- már semmit nem számít sztem se a hõmérsékletbe se a zajszintbe rgo te döntésed de én a helyedben bennehagynám 😄 persze én elég amatör vagyok rám ne halgass..

duran5r
yayy nemigaz már hogy mindent elfelejtek... ömm a memória órajel 204 mhz.. azon húzzak ? vagy azt nem szabad? :S

bertino
skacok!

ha egy házban elöl is/hátul is/felül is van hûtõ, akkor ez így kóser ? oO
arra akarnék célozni, hogy mondjuk használnám elsõt meg hátsót, felsõt pedig kiiktatnám (alapból van a házban ott) meg, hogy jobb a VGAnak (mert SP II. hûtés van rajta)
nemtom melyik jobb... ha használom a felsõt is, vagy ha nem ?!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

duran5r
értem 😊 ráküttem egy egész picike kis ventit .. p1es procko hüttö.. .lemütöttem róla a bordát aztán felnyomtam a kártyára ügyesen.. kb a borda közepére... nagyon nagy borda van rajta ilyen hosszanti hajlitott vágatokkal.. hüt szal érzem hogy elég yól tolja a levegõt... a kezem rárakva elég meleg játékközben alapban is :L ... nem tom megállapítani nem vok hõmérõ xD... de elég melegnek érzem sõt néha forrónak... 16 mhzt huztam rajta és tökéletesen megy.. szted mennyit lenne érdemes még ráhuzni? igy most 4%os overclockon van

Falconer
A tiednel sehogy nem tudod megnezeni. Rarakod a kezed. Ha huzni akarod azert valami ventit nyomjal ra.
Rivatunert nem fogom elmagyarazni, baromi egyszeru, ha nem josz ra, akkor inkabb hozza se fogj.
Nekem csak 9600Prom volt, azt lehetett eleg jol huzni. Probalkozz. Kezdd mondjuk 20Mhz cel, es ha semmi extra, akkor menj foljebb.
Egyebkent a 9600szeria nagyon baratsagos melegedes szempontjabol. Enyem huzva volt vagy 20szazalekkal, es alig melegedett.

duran5r
sztetek egy 9600as radeonon mennyit lehetne húzni? :| sima 9600 series kártya 324 mhz-s magsebességgel... semmi hüttöventilátor nincs rajta csak egy oriási borda...

duran5r
köszi... tom má kicsit elég belõlem de azé irok ... na szal ... a videókártya hõmérsékletét hogy tom megnézni? mennyi a normális és mennyitõl számít soknak? yayy és hogy lehet huzni ezzel a riva tunerrel a cuccon mert eddig nem nagyon yött össze :L plz help ... naon amatõr vok még xD

Falconer
Riva Tunerrel. Es addig szabad, amig nem latsz a kepen negativ valtozast, nem fagy a gep, nincsenek texturahibak, stb.... Meg nem melegszik szet.

duran5r
hmm... <#help> hogy a francba kell húzni a videókártyán? és mennyit szabad?

Falconer
Nincs.
Egyebkent ilyen alap dolgok megtekintesere eleg a windows is. Eszkozkezelo pl. Vagy msinfo32.

Punker
nincs rajta olyan foglalat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tom3
Erre még az lenne a kérdésem hogy: AIDA32 irja-e hogy tud-e PCI Express-t használni az alaplapom?Vagy valami egyéb program irja-e?.
duran5r
Ja meg figyu azt szeretném megkérdezni hogy ati radeon 9600XT 256 MB-s kártyát lenne-e érdemes huzni és ha igen akkor egy kis segitséget szeretnék kérni hogy hogy kell 😊 ...

Melóhelyen állandóan 70 fok körül megy napi 24 órában 1 éve.semmi probléma...

Punker
70 fok fölött nem egészséges már a tapasztalatok szerint.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

duran5r
mind1 köszike akkor nem izgulok miatta csak hát mégiscsak izéé 😄 ... félek hogy beszarik mert nincs zsm most ujat venni ... kössz