Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duran5r
azér is kérdezgetem hogy hogy lehetne még tuningolni a cuccot pénz befektetés nélkül :L

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

duran5r
ugy vennék vmi jo cuccot a gépbe... csak most gyüjtök motorra meg most amugyse vennék ilyen atomgépet mert megakarom várni a dx10et ...

duran5r
értem 😊

Barney Tech
"és a magfeszültséget hagytam autómatán"
Lehet nincs ilyen neki.

duran5r
de minek neki plusz feszt adni? én spec 800mhzt huztam a prockómon és a magfeszültséget hagytam autómatán.. tökéletesen megy... vagy sztetek kéne emelni?

Barney Tech
Feszt nem felejts neki adni de csak nagyon finomam mertha véletlenül tul sok megy le fog égni.

ameddig bírja.próba cseresznye...

a celeron d egy processzor név nem egy tokozási fajta.
celeron d-bõl van 478-as is és 775 is

Az igaz, hogy a celeron D az megfelel a socket 775 nek ????

Barney Tech
sztem 3.3

Helló!
Nem tudjátok meddig lehet biztonsággal húzni egy Celeron 2.8-ast? (Socket 478). Glaciatech Igloo 4320 hûtõ van rajta. Alaplap: ASUS P4P800-E Dlx
Most 3.14-en megy stabilan, és még 50 fok alatt van. 😊

duran5r
haló... minnyá lejön a 2003mas 3dmark aztán majd közvetittek :| 😄.. amugy azt szeretném megkérdezni hogy még mit lehetne húzni , tuningolni a gépen? a gpu , a gpu memóriája a cpu stb má felvan húzva aztán szeretném hogy mit lehetne még tenni a gép teljesítményének megnövelése érdekében :| 😊.. bármi érdekel ami nem kerül pénzbe :| 😄

bertino
egy szóval sem említettem, hogy 7900GTt vettem
nyilván, ha annak az ára 80 környékén van, a 7600GT lesz 50k környékén
logikusabb értelmezésben

uccsó kérdésre pedig PH! és #29504

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

7900 gt t ???
50 ert ??
OKs.
És amúgy mennyit tud , meddig lehet húzni , miket adnek hozzá extrának(átalakítók,teljes geme stb...) ???

Nekem is ilyen kártyám van, érdekelne, hogy milyen eredményeket értél el vele.

köszönjük ezért érdemes volt beírnod.<#banplz>

bertino
én Bigabyte-ot vettem 50k-ért

bertino
hát ezzel jó keveset...

zolo
Nem tudom hol nézted, de ez régi hír.Már legalább 2 hónapja kaphatóak.Azóta a 7600Gt-nek 40ezer körül mozog, a 7900Gt pedig már 80ezer alatt van.Persze én most innokról beszélek , de a többi se sokkal drágább.

http://flickr.com/photos/zolika90/

core 2 duo E 6300 1,86 ghz @ 2,8 ghz
Menne tovább is de hogy szinkronba legyen a memóriával, ami 667 @ 800 ig birja.
Majd ha megjön az új bios lehet fél szorzóval is húzni, azaz kb 3,4 ghz lessz.
Elképesztõ ez az új Proci.... AMD kaparhat.

Gigabyte GA-965P-DS4, Core 2 Duo E6300,@2,9/ 200Gb,120 Gb ,80 Gb SATA maxtor / 2*1GB Kingmax DDRII 667Mhz@800 LG DVD Iró / Asus 7950 gt 512 mb / pinn.pctvpro / Chieftech 550 táp / ADSL 2048/512

Falconer
Szerintetek egy ilyen geppel egy nap hangy VHS-DVD konvertalast lehet csinalni? 😄

iBook G4
1.2Ghz
256ram
20Gb vinyo

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Akkor hajra!

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

A 90 bõl 50 meg van 😊)))))

LOL😞

"A hét legnagyobb híre, hogy hazánkba is megérkeztek az új GeForce-ok. A csúcskategóriás 7900 GT és GTX mellett már a közepes 7600 GT is kapható. Jó szokás szerint mind a három kártya SLI párba köthetõ. Rövidesen hosszabb lélegzetû cikkben is beszámolunk róluk, egyelõre lássuk a számokat. Pillanatnyilag az MSI és a Leadtek termékeirõl van információnk. Az elõbbinél 57 200 forintos, az utóbbinál 65 900 forintos áron jelent meg a középkategóriába szánt GeForce 7600 GT, mely elõdjéhez, a sikeres GeForce 6600 GT-hez képest néggyel több pixel futószalaggal és ROP egységgel, valamint magasabb órajelekkel büszkélkedhet. Valószínûleg a Gigabyte, Inno3D vagy Club3D alacsonyabb árakat képez majd.

GeForce 7600 GT - a középkategória új bajnoka lesz...?

Ugyan még csak a listákon szerepel, de rövidesen itt az NVIDIA új adu ásza, a GeForce 7900 család. Ezúttal - talán technológiai, talán gazdasági megfontolásból - nem egy még nagyobb, még drágább csúcsmodell jelent meg, hanem egy olyan, ami teljesítményben a korábbi GeForce 7800 sorozat fölé emelkedik, de ára nem sokkal magasabb. A csúcsmodell, a 7900 GTX 512 MB memóriával szerelt változata MSI kivitelben 149 000 forintba, Leadtekben 158 000 forintba kerül. A tudásban a GeForce 7800 GTX-hez hasonlítható 256 MB-os 7900 GT-t viszont az MSI és a Leadtek is 90 000 forint környékén kínálja; ez meglehetõsen jó árnak tûnik."
B@zmeg!
Ez komoly ???

Gihihi... akkor gyûjtögethetek =(

bertino

Hell..
Szerintetek gef 7900 gt mennyi ??

Barney Tech
😛P

duran5r
köszke

ó résztvétem.add át neki😊

Barney Tech
Unatkoztam.
<#vigyor3>
Amugy megy az öcsém gépébe...

amd rendszeren kb 5%
Intelnél 30-40% plussz

ez a tuting olyan mintha nagyanyám kerekes székére akarnék sugárhajtómûvet rakni.Repülni repül,na de minek????

duran5r
hát tedd azt 😊)... én addig ismétcsak elõrukkolok egy kérdéssel... a dual channel memória mód számít valamit is bele a memória olvasásba/írásba ? vagy egyátalán mibe számít bele? mitõl jobb a dual channel mint a single channel?

Barney Tech
Na végre
...
Éstmos megyek vissza irni azta kurva olvasonaplot.
Vagyis másolni.<#szomoru1>

duran5r
jaaaaaaa oké 😄😄 hát erre vártam ember... kinyöghetted volna elõbb is... amugy király <#worship>

Barney Tech
Baszod ezta kurva hûtõt csupán 900ftért vettem és ezen kivül ven egy Gefroce 4 amit nem akarok elbaszni ha valmit elrontok felrakásnál. Van egy 6600Gt is azon már van egy Zalmi igy tehát csak a Geforce 2 maradt ha netántán elbaszom akkor ne legyen sok veszteség.
Megértetted végre?<#falbav>

duran5r
hádde bakker ez egy 5000000 éves kártya... most erre felrakni egy ilyen hûtõt..

duran5r
na yó midn1 haggyuk én ehez hülyevok ezekszerint :S

bertino
tuning

duran5r
nem tom ya xD ... de most télleg akkor értesd meg velem bakker... 😄😄 mi a faszomnak egy ilyen kis kártyára egy ekkora kikurt hûtõ???

Barney Tech
Bazmeg te télleg fel akarsz húzni????
<#boxer>

duran5r
De hé emberek... mi a francnak kell egy ilyen kártyára ekkorra bazi hûtõ? ez mire yó??

dokar
hehe, milyen bagázs van itt 😄

CPU Tuning Toplista http://cputuning.net

Barney Tech
Majd.<#crazya>

Falconer
Nem dicsertem eddig sosem. Az ugyes vagy-ot azt nemi ironiaval irtam.
Akkor meg torold le 😊 Mert nagyon gany.

duran5r
ya ok leesett <#idiota> ... azt nem tom de nekem is kéne körülnéznék én ott és összevissza huznék mindent 😄 😊 ... leszedem a 2003mast aztán majd megmérem és közvetittek

Barney Tech
Ako kabbe -.-
Elõbb dicséred mostmeg szidod.
Az meg hátõzsir bármikor letörölhetem.

Falconer
Egyebkent nagyon gany lett. Nem kellett volna osszedzsuvazni a memoriakat.

Barney Tech
Bazmeg tod mi az a Videokártya BIOS?

Falconer
Tudja mi a BIOS. Tudja hogy kell eloszedni.
A VGA biosara gondol, annak akar feszt adni.

Legalabbis en igy latom a helyzetet