Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszerûen fogalmam sincs mi lehet a baja
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
olyankor szokott ilyet csinálni, ha nem kezeli rendesen a lap a procit.azért megpróbálhatsz egy biost rátenni, ha van már hozzá, bár nem hiszem, hogy ez lesz a baj.
AMD A64 X2 AM2 3800+
rosszabbik oldala, hogy bekapcsolás után 2mp-el leáll 😞 se BIOS nem jön be, se semmi, annyi idõ nincs, hogy érzékelje a monitor a gépet ergo be sem kapcsol
mûködésre ugy tudom bírni, hogy abban a 2mp-ben, míg megy, nyomok resetet, és akkor már jól mûkszik!
volt már vkinek hasonló gondja ? 😮
kicseréltük tápot, ugyanaz
gyanakodtunk tulfeszvédõre is, hogy rossz, áttettem a lakás összes konnektorjába, ugyanaz 😞
valaki help, mert nincs kedvem ujraresetelgetésekkel indítani a gépet, még a végén totál kinyírok benne vmit és lényegében még nem is használtam
valakinek ötlet ? 😞
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Esetleg meglehet fix RAM orajellel probalni, vagy kicsit nagyobb feszt adni a procinak, de ha ugy sem megy akkor kar eroltetni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
http://flickr.com/photos/zolika90/
Meghalt a régi asrock lapom,úgyhogy vettem egy gigabytot.Nézem a cd-jét és látom,hogy van egy easytune 5 nevû program.Ahogy kivettem a progiból,lehet húzni a procin meg ilyen kissebb beállításokat lehet csinálni.Meddig szabad húzni,vagy esetleg tudtok ajánlani vmi jó beállítást?
Lap:GA-8VM800M
Celeron CPU 2,66
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Lenne megint egy fura problémám, feldobom, hátha tallkozott már vele valaki:
szóval ha picit is húzom a procit, akkor a gépen nem mûködik az újraindítás funkció. Ha kikapcsolom és onnan be, akkor tökéletesen feláll a rendszer és mûködik, de ha újraindítást kérek a biosból vagy xp-bõl, akkor csak vinyóled folyamatosan ég, ventik forognak és a monitor nem kap jelet, hátul tápot ki kell kapcsolni majd úgy be utána a gépet. Ez csak apróság, leszarom, de ha valaki vágja esetleg az okát örülnék neki. Thx!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Felco: Kõsz.
Tudod allitani vele a fordulatot, aztan annyi. Tokeletes.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ja amúgy mi a véleményletek a ZALMAN venti vezérlõjérõl (ami van magyar oldalon.)??
ha túlhúzod és nincs kellõ hûtés egyszerûen letilt,és nincs leégés.
Bocs a hülye kérdésér de ienekben még kezdõ vagyok.