Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem barton, thorton magos egy abit nf7 ultra400 2.0-deszkába küszködik 😄

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Punker
thorton? nem inkább barton? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

HALI!!

Ey gyors kis help kéne szerintetek az athlon xp 2600+-os(thorton) proci ami 2079mhz-rõl húzva van 2300-ra , is az everest ultimate 2006 stabilitás teszten (stress cpu=on, memory stress=on, fpu stress=on ) max 59 fokot ér el egy órás tesztelés után az jó? mennyit bír ez a proci? Hány cfokig?? Ugye ayz 59 még türhetõ?

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Punker
ha tuningolni akarsz akkor nem árt a minõségi hûtõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Falconer
Hagyd a faszba, akkor nem kell irnunk.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

bakvarnyu
Valaki nem tudna reszletesen leirni, ha huzni akarok egy AMD Athlon 2400+ procit mit kell csinalni?
Biosban miket kell atallitani?
Kell-e uj hutot venni es ha igen milyet (max. 3-4 ezer korul) ?
Van -e veszelye a dolognak?
Egyaltalan erdemes-e vagy hagyjam a fszba?

bazza
ok, thx! 😊

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Punker
top3

bazza
western digital hdd-krõl mi a véleményetek? Hová tennétek a piacon?

duran5r
csáó lenne egy olyan kérdésem hogy videókártya hûtésnek hatásosabb-e 3 p1es prockó hüttõ ventilátor 12 voltos foggalmam sincs mekkora levegõszállítással vagy inkább egy 3mas cerka hûtõjét varázsoljam rá.. az 1 darab de lényegesen nagyobb mint a többi ezek és 4500RPM-mel forog..

"Illaberek nádak erek, motorosok jóemberek!"

Punker
annak nem fog lemenni az ára már nagyon szerintem, ugyanis lassan hiány termék lesz, amúgy meg arra pénzt költeni pénzkidobás.

bazza
sjana ddr2höz még kéne alaplap, proci, vga csere is...
szal ddr1rõl lenne szó

Punker
lehet, ddr2?

bazza
szal majd pl. karácsonyra már megint lejjebb megy az áruk?

Punker
nem, szeptemberben a ram árak mindig fölfelé mennek így van ez már vagy 10 éve.

bazza
hát én nemtom, de akkor talán egy satás vinyóra ruházok be, azt megúszom 16kból.
Tényleg, ha már így offban vagyunk, nemtudnátok mondani vmit, hogy milyen márka megbízható ilyen áron, és mikre figyeljek satás vinyó vásárlásakor? Ugyanis még sosem volt, mostis 2mbos maxtorom van. Jah és tényleg. A váltáskor észrevehetõ sebességkülönbségre számíthatok?

+

már vagy egy hete, mikor benyomom a gépet, hatalmas zakatolással indul, majd mire bejön az asztal, szépen elhalkul az egész... már bemásztam a gépbe is, de nem tudok rájönni mi okozhatja. tök lol!!!<#wow2>

Barney Tech
Vajon...

Falconer
Pff, tenyleg.
Nem vagyok otthon harom hete... Feri megint akciozik? Forintleertekeles? Vagy csak siman megszoritjak a memoriakat? Mi a f*sz van mar megint? :o

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
P@szmeg, komolyan?!
:o

bazza
hú emberek. mostanában akartam 2GB-ra váltani 1rõl, erre lesem az árakat amik nemrég még 18-20k volt, most pedig már 25tõl kezdõdnek az 1gigás ramok! Az árak nem csökkenni kezdenek?<#wow1>

hali, celeron 2,8ghz 64bit proc, ezt meddig lehet felhuzni h jol müködjön?

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

bertino
nehogy kifelejts egy topicot, ahova nem írtad be!

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

buldozer99
Intel Pentium 4 805 - Dual magos csoda
Üzletünkben immár kapható az idei év tunning processzora. Csak egyetlen mondatot emelnénk ki a processzor tesztjébõl: "...processzorunk egy 3,6 GHz-es Pentium 4 teljesítményét nyújtotta XMpeg alatt (FX-55-nél gyorsabb), míg tuningolva verte az egész mezõnyt, beleértve az Athlon 64 X2 4800+-t és az Extreme Edition 955-öt is."
Heee veri a Athol 64 X2 4800+ -t?????
Ez igaz?
És sztetek Intel vagy Amd dual magos procit vegyek??

Forca Barca

Barney Tech
<#idiota>
Hoopá

Falconer
Lool 😄

Punker
én is és nem szeretem ha flémelnek.....

Megvan mindent megtaláltam okostojások!!!!!!!!<#mf1><#boxer>
Én mindenhol ott vagyok!!!!!!!!!!!
Falconer
Te mar itt is ittvagy?
<#falbav>

Tudtok abban segiteni hogy, asus radeon 9550-et lehet vagy érdemes-e frissiteni???????????
Falconer
<#eplus2>

BiG G
így szeretted volna? 80°C

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Barney Tech
80C'

duran5r
Hát igen xD... na szal emberek kérdésem hogy 6600GT videókártyára érdemes-e vizhütést tenni? kiakarok belõle paszírozni mindent amit tud 😄 max max maxra😄😄 amugy 128as kari ddr3mal ... agps ... azér kérdem mert a sima gyári hûtésével alapban 40 használatban 55 fokos.. kérdésem mennyi videókártyánál a max ameddig felmehet?

Gabesz amd64
ez jóóó 😄DDDD

mekkora beszólás

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Falconer
Franko.
Azt mondjatok meg nekem, hogy melyik program a legjobb VHSrold DVD digitalizalashoz. Lehet hogy nagy mennyisegben, valtozatos menuvel, tobb fele formatumban is kell majd hasznalni.
Ulead Video Studio, -Movie Factory, Pinaccle Studio, vagy Sony Vegas?
Thx.
(lehet nem nagyon passzol ide a kerdes, de hatha tudjatok).
Jah, es eredetiben kell, szoval azert nem akarok kiserletezgetni.

Cukros
ime a fény technikám "ezmég alap"

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

Falconer
Lool XDDD
"nyomogasd vadul a delt inditásnál"

duran5r
Biosban... nyomogasd vadul a delt inditásnál aztán less körül ... ha minden igaz megtalálod a processzor beállítosokat a jumperfree vagy vmi ilyesmi configrészben aztán ott meglátod az fsb-t valszeg a szorzó iskilesz irva de azt nemtod változtatni... az fsb-t tessék feljebb cibálni .. számold ki hogy mennyit kell ahoz hogy pont 3ghz legyen a gép (Osszad el 3000ret a szorzóval) aztán annyira küdd fel... ha egyátalán nem indul akkor vedd ki az elemet egykét percre aztán akkor elfelejti hogy felvolt húzva... felhúzás után a hûtésre figyelj folyamatosan , terhelés alatt fõleg nem árt ránézni egy 5 percenként... ha megbizonyosodsz róla hogy a processzor birja a tempót és a hûtés is akkor még adhatsz is neki egy keveset de ne túlozd el... ha instabil a gép vegyél vissza vagy állíccs a dram : fsb arányon mert lehet az a hiba oka... a magnak ennyi húzásnál nem nagyon kell plusz feszültség de ha fagy , ilyesmi akkor esetleg azzal próbálkozhacc de csaknagyon apránként

Help!
A Prohardware.hu tesztje szerint a Pentium D 805 dual core proci 2,66 Ghz-rõl gond nélkül húzható 3 Ghz-ig. Kérdésem: HOGYAN? Nekem is ilyen procim van, mért ne hozzam ki belõle, amit lehet.
rvn
duran5r jobban jarsz ha spórolod és nem veszed meg ha emgvan rá a péz ha még ugyse használod! mert mire a köv darabra összegyüllik az elözö áráért jobabt kapsz

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Zetorg
nincs valakinek asus p5pl2 lapja?
haver most vett, próbálja tuningolni, de 10%-nál megáll.gondolom a proci limit nincs kiiktatva.
mit kéne beállítani, hogy lehessen tépni rendesen?
jah, d820 van benne

duran5r
aham igazad van én is igy aztán erre jutottam miután átgondoltam a dolgot de ha már ilyen szép hosszut irtam nem volt kedvem kitörölni 😊).. az lesz.. akkor a zs fog porosodni :| 😄

rvn
hallod sztem semmi értelme megvenni elöre alkatrész amit nem használsz mert ha eccerre veszed mega videdeokarit meg az alalapot akkor mind2 öt meg tod venni aktuális áron és nem fog porosodnia polcon és veszíteni az árát...minek fizecc valamiért 10 ezerrel többet ha nem is használod

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

duran5r
Az a helyzet hogy nem fogok most venni egy agp-s videókarit azért hogy max fél év múlva lecseréljem... arra meg most nincs pénzem hogy alaplapot is vegyek... úgy fogom csinálni hogy elösször veszek egy videókártyát vagy egy alaplapot, PCI-E-set aztán az addig majd itt eláll és megveszem a párját (alaplapnak videókártyát vagy fordítva) utána még ramokat kell hogy vegyek mert sima ddrram már nem fog belemenni az uj alaplapba, és ha már minden megvan akkor üzembehelyezem 😊)... nagyon kész lesz minden este látni itt az asztalon az alaplapot a dobozában vagy a videókártyát, vagy már mind2t és tudni hogy egy rohatt alkatrész miatt nem tom beüzemelni az új tutkó gépem 😊)... de a hosszu várakozásnak remélhetõleg meglesz a gyümölcse aztán végül összejön egy egész pofás gépezet 😊.. ezzel kapcs lenne is egy kérdésem... az a helyzet hogy én a mostani processzorommal nagyon megvagyok elégedve ... nem áll szándékomban lecserélni... marad 478as tokozású alaplap? mármint hogy az újak között is fogok találni ilyet? ... nagyon remélem hogy igen :L ...

Falconer
Nem akarsz venni vmi normalis VGAt?

duran5r
Lenne egy olyan kérdésem hogy a ramok frekijét nem lehetne saját kezüleg belõni? van 266mhz 333mhz és ennyi... meg egy auto és akko még az arányt tudom állítgatni ... nem tom ha manuálisan betudnám küdeni egy általam megadott értékre lehet többet is kitudnék hozni a gépbõl

duran5r
unokatesóm gépén má megvan a probesz 😊 .. a ramok nem birják ... kipbóbáltam az én ramjaimmal tökéletesen lehet húzni a gépet bõven 200as fsb fõlé 3:4 vagy 1:1 egy dram:fsb aránnyal... az õ ramjaival pedig szaraxik már 180nál 1:1ben :L érdekes ... na mind1 😄

duran5r
felvan nyomva xD 54%os gpu overclock és a memo is felvan küdve 12%al

bertino
annyit csinálok sztem, fogom, elviszem boltba...
az lesz a poén ha ott meg nem csinálja...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!