Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
gyári hûtõ vagy nem gyári,addig megy ameddig tudja hûteni a procit.
Bár mondjuk szerintem a 3.8-as P4-ekhez is ezt a hûtõt adják...
Nem csináltál neki reklámot!<#awink>#awink>
x1650pro(agp) gyári hûtõ helyére keresgéleg.
Hangja miatt.
maximumon nekem hangos, de minimumon is lehûti a tuningolt 6600gt-t.
laptop vételnél eladtam mindent.
egyelõre nincs rá keret, talán majd egyszer veszek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Rég nem jártam erre... teljesen bevoltam punnyadva... nem hittem volna pár éve, hogy ide jutok.
Régi gépem egy baleset folytán elhunyt, így tûzoltásként, netezésre vettem egy komplett "kamionról leesett" filléres konfit és azzal vegetálgatok... (faxom, hogy hova sûlyed az ember)
Ma valahogy éjfél után nem bírtam ezt a totális egyhangúságot... benyomtam a gépecskét, szerkesztettem egy Keresztapás képet, kinyomtattam, kivágtam szikével, letisztítottam a ház tetejét a kosztól, felragasztottam az A4-es lapot és ráfújtam a mintát.
Tipikusan egy olcsó, de sztem ötletes csinosítása akár egy ilyen kis foks fekvõ háznak is. Gondoltam felteszem!<#lookaround>#lookaround>

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
mindjárt nézek neked valamit.
Árban milyen legyen?
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Max a megbizhatosaga gyengebb statisztika alapjan, de attol meg 350watt az 350 watt.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Van egy msi k8n neo4 (nforce4) deszkám,3800+-os A64-em és 2*512 mb samsung ddr1-es memóriáim.(dual)
Kérdésem az lenne,hogy milyen idõzítéseket érdemes beállítani a memóriának?Ha jól tudom alapból 2.5-3-3-8 -on van.
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
PCI-e? a lap? Ha igen akkor repüljön a proci meg a kártya és helyette 30 a kártya meg 20-25 a proci.
Egy kis segitseget szeretnek kerni, nem nagyon értek a gépekhez.
Ez a konfigom van: A7N8-E Deluxe, Athlon 2500+, 1GB RAM, Videokártya FX 5800. és egy 400 W táp.
Mit javasolnátok, mivel lehetnne kicsit javítani gyorsítani ezen a gépen?
Egy jobb videokártya (akkor melyiket javasolnátok) vagy ezt eladni (mennyit érne kb? a videokártyán Zalman passziv hutes van + 1 Zalman venti, már nem garanciás a gép, de soha semmilyen tuning nem lett rajta csinálva mivel nem értek hozzá és nem akartam elbarmolni)
Szóval mit javasolnátok?
Válaszokat elöre is köszönöm!
Udv
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
A géped 100% hogy elbírja mindkettõt! Mennyi dolog van a tápra kötve? Elég kell hogy legyen!
Nekem 6600GT ment siman 300zassal. Kb hasonlo kategoriaju gep volt fogyasztas tekintetben, es a max amit fogyasztott az 260watt volt terhelten...
Üdv😛éter
ABIT IS7-E2 | Intel 3,0GHZ | 2*250gb | 2*512 ddr400 | MSI 7600GS 256MB
giga ep35 ds3,q6600@3,5Ghz,scythe ninja,gtx 260 oc,2x2gb 1066mhz kingmax,samsung 1tb+wd black 640gb,chieftec 500w,win7 ultimate x64,hanns-g hg281d
Toshiba L300-2C5
Toshiba L300-2C5
de valamit valamiért alapon..