36836
-
#31516 Milyen márkájú az a 350W-os táp? :) -
#31515 Hy dual core e 4300-as procihoz mekkora tap kell?
350-es tapom van,de ha a procit huzom nem indul elsore :P
3x felporgeti a ventiket,mire elindul :P -
ellington #31514 azt hiszem az lesz. -
#31513 Mentsd le rola a cuccot,es formattald ujra az uj gepeddel.
Jobbat nemtudok,ha biosban minden rendben... -
ellington #31512 a régi gépem felismeri a 160 gigás vinyót, amit az új mostanában nem.. mi lehet? -
#31511 Az lessz a vége!
Köszi a segítséget!
Dante. -
zoolee #31510 Az 50° egy prescott magos celerontól is sok.
És köztudott, hogy a régebi szériák amik a p4 korszakba voltak, azok sokkal kevésbé voltak "forrófejűek" mint az intelek.
Szal 1 ventit javasolnák ami a meleget kiszÍvja a házból. -
#31509 Az szép, mert alapból 50 fokos a proci.
Pedig nemrég pucoltam ki a gépet, szép... -
zoolee #31508 50 celsius az már bőven sok.
Xal maradja az alatt. -
zoolee #31507 Szép..
Az 1 x1800 as?? vagy x1900 as? -
#31506 Közben megtaláltam, csak nem merem használni...
Szóval, alapból 166X11 en ment, felemeltem a szorzót 13ra, és láss csodát, a tdu sokkal kevésbé akadozik, mivel sajna pont a határon mozog a procim, ami a TDU nak kell. Sokkal kevesebbet akad, szerpentinen. Eddig le tudott esni 3-5 fps-re is, átlagban 14-16 ot hozott, most 14-16-ra esik le, és 20 felett van általában.
Tehát ehhez a játékhoz megérné húzni!
Tényleg, egy ilyen AMD-nek, mi az a hőfok amit kibír? Mi fölött ne futtasam?
Dante. -
#31505 nekem kb 4éve volt így a gépem:-)
házat kisporoltad rendesen -
#31504 Hmm megvan az uj vas :) Remelem jo lesz. -
#31503 minek tuningolni azt akrod hogy instabilabb legyen
mert sokkal gyosabb nem lesz
én 2500+ sempron húztam fel 3200+ ra de 8% fps-ért nem érte meg
főleg így 30%-al többet is fogyaszthat a cpu -
#31502 Sziasztok!
Nézelődtem itt a fórumban, de nem találtam segitséget. Valószinű azért, mert eléggé elavult a gépem.
Nos, én egy AMD 2600+ os, barton magos proct szeretnék egy kicsit feljebb húzni, szoftveresen, tehát ne kelljen belenyulni a gépbe! Most 1833Mhz-n jár, elég volna, ha valamivel 2 Ghz fölé menne. Alaplapom, Asus AK79-D (Socket A)
Tudnátok ajánlani egy oldalt, vagy egy cikket, amiben elég kezdő szinten le van írva a dolog, magyarul? (gugli nem akart bartkozni velem, semmit nem találtam...) Az is elég lenne, ha valamelyikőtök közölné, mit, és hogyan állitsak át bios-ban, hogy menjen a dolog. És mi az, amire figyeljek, ugyanis egyenlőre ez az egy gépem van, és bár a gépcsere folyamatban van, még kell egy-két hónap, mire minden alkatrész meglessz!
Előre is köszi a segítségetek!
Dante. -
ellington #31501 pc wizard, get back data NTFS/FAT se látja, mindegyik csak a 40 gigás winchestert fogja fel. (hiren-en belüli programok ezek) -
1Emese #31500 Sziasztok, most lehet nem nagyon lesz idevágó a kérdés, de óriási gondban vagyok.
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Tuti hogy valami titkos notebookos trükk.
A PC-ben lévő hely neve: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
A Notebooké: Nvidia Hálózati Adapter
Valaki aki ilyen problémával találkozott az légyszi help me :(
Köszi -
#31499 Nyugivan...még 8 helyre nem akarod ezt beírni??...ehh... -
1Emese #31498 Sziasztok, most lehet nem nagyon lesz idevágó a kérdés, de óriási gondban vagyok.
VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
Köszi -
1Emese #31497 Sziasztok, most lehet nem nagyon lesz idevágó a kérdés, de óriási gondban vagyok.
Köszi -
ellington #31496 leszedtem a Hirent, ezer program egyben, melyikre van nekem szükségem? -
ellington #31495 de nekem a biosban sem látja, egyáltalán mintha nem is lenne rákötve a vinyó. így is érhet valamit a program? -
ellington #31494 de nekem a biosban sem látja, egyáltalán mintha nem is lenne rákötve a vinyó. így is érhet valamit a program? -
#31493 sziasztok!! szerintetek a procim gyári hűtése elég tuninghoz?? ha nem akkor mit ajánlotok ami nagyon jól hűti?? -
Cnut #31492 Sziasztok! Nem tudom hogy igazán jó, helyre írok-e, hűtést szeretnék venni Athlon 64 3200+ procira, amin most a gyári van. A lényeg hogy lehetőleg annál halkabb legyen és az sem árt ha jobban hűt. De rengeteg féle van és nem értek hozzá, szóval nem tudok választani. Milyet kéne vegyek? -
#31491 Nézd mwg másik gépben...
Lehet megserult a vinyo.
Jartam mar ugy.
De javito szoftverrel megoldottam:)
Hiren's boot cd peldaul.
Nekem a boot sector szallt el,es ugyanez volt a tunet.Win alol nem latszott. -
zoolee #31490 Próbáld meg áttenni másik portra a lapon. -
ellington #31489 és ha csak az a vinyó van egymagában, akkor sem látja -
ellington #31488 winxp with sp2, egyben. -
zoolee #31487 1 be integráltat, vagy az sp2t külön teszed fel? -
#31486 Ha a vinyot egyedul rakod a kabelre,akkor a win latja?
Ugy mindenkeppen latnia kell...Akkor nincs slave/master besorolasa. -
ellington #31485 sp2-est használok. -
zoolee #31484 Sp2 es winfost használsz? -
#31483 Alaplapnak nem sok koze van hozza... -
ellington #31482 valaki? -
ellington #31481 semmi nem történt. most mindent viszarktam úgy, ahogy eddig működött, de így se. -
ellington #31480 köszönöm
-
#31479 A winchester tetejére van írva. -
ellington #31478 alaplap leírásában benne van ez a jumperelős dolog? -
#31477 Nem leszedni kell, hanem átrakni slave-re.