36836
  • Eagle16
    Milyen márkájú az a 350W-os táp? :)
  • barret
    Hy dual core e 4300-as procihoz mekkora tap kell?
    350-es tapom van,de ha a procit huzom nem indul elsore :P
    3x felporgeti a ventiket,mire elindul :P
  • ellington
    azt hiszem az lesz.
  • barret
    Mentsd le rola a cuccot,es formattald ujra az uj gepeddel.
    Jobbat nemtudok,ha biosban minden rendben...
  • ellington
    a régi gépem felismeri a 160 gigás vinyót, amit az új mostanában nem.. mi lehet?
  • Dante73
    Az lessz a vége!
    Köszi a segítséget!

Dante.
  • zoolee
    Az 50° egy prescott magos celerontól is sok.
    És köztudott, hogy a régebi szériák amik a p4 korszakba voltak, azok sokkal kevésbé voltak "forrófejűek" mint az intelek.
    Szal 1 ventit javasolnák ami a meleget kiszÍvja a házból.
  • Dante73
    Az szép, mert alapból 50 fokos a proci.
    Pedig nemrég pucoltam ki a gépet, szép...
  • zoolee
    50 celsius az már bőven sok.
    Xal maradja az alatt.
  • zoolee
    Szép..
    Az 1 x1800 as?? vagy x1900 as?
  • Dante73
    Közben megtaláltam, csak nem merem használni...
    Szóval, alapból 166X11 en ment, felemeltem a szorzót 13ra, és láss csodát, a tdu sokkal kevésbé akadozik, mivel sajna pont a határon mozog a procim, ami a TDU nak kell. Sokkal kevesebbet akad, szerpentinen. Eddig le tudott esni 3-5 fps-re is, átlagban 14-16 ot hozott, most 14-16-ra esik le, és 20 felett van általában.
    Tehát ehhez a játékhoz megérné húzni!
    Tényleg, egy ilyen AMD-nek, mi az a hőfok amit kibír? Mi fölött ne futtasam?

Dante.
  • MaSzKa
    nekem kb 4éve volt így a gépem:-)
    házat kisporoltad rendesen
  • barret
    Hmm megvan az uj vas :) Remelem jo lesz.
  • MaSzKa
    minek tuningolni azt akrod hogy instabilabb legyen
    mert sokkal gyosabb nem lesz
    én 2500+ sempron húztam fel 3200+ ra de 8% fps-ért nem érte meg
    főleg így 30%-al többet is fogyaszthat a cpu
  • Dante73
    Sziasztok!

Nézelődtem itt a fórumban, de nem találtam segitséget. Valószinű azért, mert eléggé elavult a gépem.
    Nos, én egy AMD 2600+ os, barton magos proct szeretnék egy kicsit feljebb húzni, szoftveresen, tehát ne kelljen belenyulni a gépbe! Most 1833Mhz-n jár, elég volna, ha valamivel 2 Ghz fölé menne. Alaplapom, Asus AK79-D (Socket A)
    Tudnátok ajánlani egy oldalt, vagy egy cikket, amiben elég kezdő szinten le van írva a dolog, magyarul? (gugli nem akart bartkozni velem, semmit nem találtam...) Az is elég lenne, ha valamelyikőtök közölné, mit, és hogyan állitsak át bios-ban, hogy menjen a dolog. És mi az, amire figyeljek, ugyanis egyenlőre ez az egy gépem van, és bár a gépcsere folyamatban van, még kell egy-két hónap, mire minden alkatrész meglessz!
    Előre is köszi a segítségetek!

Dante.
  • ellington
    pc wizard, get back data NTFS/FAT se látja, mindegyik csak a 40 gigás winchestert fogja fel. (hiren-en belüli programok ezek)
  • 1Emese
    Sziasztok, most lehet nem nagyon lesz idevágó a kérdés, de óriási gondban vagyok.
    VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
    Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
    Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
    Tuti hogy valami titkos notebookos trükk.
    A PC-ben lévő hely neve: VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter
    A Notebooké: Nvidia Hálózati Adapter
    Valaki aki ilyen problémával találkozott az légyszi help me :(
    Köszi
  • Eagle16
    Nyugivan...még 8 helyre nem akarod ezt beírni??...ehh...
  • 1Emese
    Sziasztok, most lehet nem nagyon lesz idevágó a kérdés, de óriási gondban vagyok.
    VAn egy asztali gépem amihez van egy internetkábel kötve (rádióhullámos, 4Mb/s)-es na most én kihúztam ezt a káblet és belevágtam a notebook-omnak a a legnagyobb ilyen helyébe. Beállítottam az ip-t (Windows Vista Home) alatt, majd vártam, hogy elinduljon, de még a kiszolgálót sem ismeri fel.
    Igaz a notebookban van Wifi, meg W-lan modem is. Na most az a kérdés, hogy van a notebookoknál valami védelem? Mert a pcmen is vista van és ott ip kitöltése után simán ment.
    Aztán ugyanezt megcsináltam egy Toshiba notebookkal is amin XP OP volt, de miután beállítóm az ip-ét és mondom neki kapcsolódjon, semmi.
    Köszi
  • 1Emese
    Köszi
  • ellington
    leszedtem a Hirent, ezer program egyben, melyikre van nekem szükségem?
  • ellington
    de nekem a biosban sem látja, egyáltalán mintha nem is lenne rákötve a vinyó. így is érhet valamit a program?
  • ellington
    de nekem a biosban sem látja, egyáltalán mintha nem is lenne rákötve a vinyó. így is érhet valamit a program?
  • w77d
    sziasztok!! szerintetek a procim gyári hűtése elég tuninghoz?? ha nem akkor mit ajánlotok ami nagyon jól hűti??
  • Cnut
    Sziasztok! Nem tudom hogy igazán jó, helyre írok-e, hűtést szeretnék venni Athlon 64 3200+ procira, amin most a gyári van. A lényeg hogy lehetőleg annál halkabb legyen és az sem árt ha jobban hűt. De rengeteg féle van és nem értek hozzá, szóval nem tudok választani. Milyet kéne vegyek?
  • barret
    Nézd mwg másik gépben...
    Lehet megserult a vinyo.
    Jartam mar ugy.
    De javito szoftverrel megoldottam:)
    Hiren's boot cd peldaul.
    Nekem a boot sector szallt el,es ugyanez volt a tunet.Win alol nem latszott.
  • zoolee
    Próbáld meg áttenni másik portra a lapon.
  • ellington
    és ha csak az a vinyó van egymagában, akkor sem látja
  • ellington
    winxp with sp2, egyben.
  • zoolee
    1 be integráltat, vagy az sp2t külön teszed fel?
  • barret
    Ha a vinyot egyedul rakod a kabelre,akkor a win latja?
    Ugy mindenkeppen latnia kell...Akkor nincs slave/master besorolasa.
  • ellington
    sp2-est használok.
  • zoolee
    Sp2 es winfost használsz?
  • barret
    Alaplapnak nem sok koze van hozza...
  • ellington
    valaki?
  • ellington
    semmi nem történt. most mindent viszarktam úgy, ahogy eddig működött, de így se.
  • ellington
    köszönöm
  • zolo
    A winchester tetejére van írva.
  • ellington
    alaplap leírásában benne van ez a jumperelős dolog?
  • zolo
    Nem leszedni kell, hanem átrakni slave-re.