Pc tuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Alaplap: Gigabyte GA-965P-DS4
CPU: DualCore Intel Core 2 Duo E6700
VGA: NVIDIA GeForce 8800 GTX
RAM: DDR2-800 - 2048 MB
Táp: Zalman ZM360B-APS
Hangkártya: Creative Audigy LS Audio Processor
Winchester: 250 GB
Processzorhûtõ: Zalman CNPS9500
+2 db hûtõ: elõl és hátul
CD/DVD-író/olvasó: Plextor PX-716A
Monitor: 19" LCD ASUS PW191
Számítógépház: Cool Master CMStacker 830 HD-TV
Hangtechnika: Logitech® Z-5500 Digital
Billentyûzet és egér: Logitech Cordless Desktop LX700
Képek majd lesznek...húzás is majd lesz...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Feszt azért adtam mert húztam 630/805-re hátha bírja... bár lehet hogy tényleg csak álom az 1600MHz ennél a kártyánál...
Proci... neked mennyire van húzva az FSB? nekem 425 lett volna a cél de az istennek se akart mûködni... a CPU-z meg most is 1,213-at ad cpu voltage-nál, pedig az eist az disabled... vmi ötlet?
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
tök fölösleges...
a procinak adhatsz még, az én 6400-em 400-as fsb fölött, 1,6V-tal ment jól.
Az egész tegnapomat a PC-m húzásával töltöttem... Minden fasza és jó, csak nem elég stabil, és abban kérnék segtséget, hogy, hogy tehetném még stabilabbá anélkül, hogy a húzásból visszavennék. A nem teljesen stabil azt jelenti hogy 3Dmark06 1x simán lefut rajta, estére meg beállítottam hogy minden tesztet ismételjen 24x (összesen kb. 6 órányi folyamatos teszt)... Reggel felkelek kékhalál...
Gép:
Gigabyte GA-965P-DS4
Core2Duo E6400 Allendale
MSI NX 7950GT vt2d512ez
2*512 Kingmax/800MHz
2*Maxtor 6V250F0
Meg 400W-os táp (azt nem tom milyen pontosan)
A húzás pedig:
Biosban: FSB:414, Szorzó:8, PCI-E frequency: 120MHz, Ram feszültség: +0,1V, PCI-E fesz.: +0,2V, MCH fesz: +0,3V, FSB fesz: +0,2V, CPU fesz: 1,5V
VGA: Core clock: 605, Memory clock: 780
És még van a biosban egy "Robust Graphic Booster" ez normalról fastra van álltva (még lehetne booster)...
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Most vetted hasznaltan vagy mi?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Milyen bios van most fent az alapodon??
lehet ez a baj...túl kevés
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
giga lapban nem tudom hol lehet állítani...
Még mindíg a Tuninggal küzdök. Megkaptam a linket ami leírja mikén és mit kell állítani az FSB és Clock ...stb állításokról.
Konfig amit szertnék felpörgetni a következõ:
Gigabyte M59SLI-S5
X2 4200+
X1950XT 256MB
PQI 2x1GB DDR2/800
Ezen a címen megnézhetitek mit mutat a Cpu-Z alap beállítások mellett. Már az is furcsa, hogy a memoryk 368Mhz-en mennek így a 800Mhz memeoryk csak 736-on járnak. Hogy miért azt nem tudom????
Szóval próbálom állítani a CPU frekvency-t de ha 1 Mhz is eltér az alap beállítástól már Safe Mode-ban indul a gép. Próbáltam a szorzót 10x-re állítani az FSB-t meg 220-ra vagy 240mhz-re de semmi nem változott. A Bus sebesség szorzóját is megváltoztattam mikor az FSB-t 240Mhz-re emeltem de ez sem segített, sõt az alap 1.25v-ról 1.3v-ra emeltem a feszültséget.
Ha valaki ismeri ennek az alaplapnak a lehetõségeit segíthatne nekem!!! Köszi.
Próbálok csinálni pár képet a bios-ról is talán úgy könyebb lesz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
hogy mennyi ez az összeg azt nemtom hogy találák ki fõleg hamár nemis lehet kapni náluk...
Jól hangzik, viszont én jó pár éve a kereskedelemben vagyok és elárulhatom ilyen nincs, még is jobban hisznek benne, mint az UFO-kban. A karácsonyi hírekben is többször felmerült, hogy HA kicserélnek valamit, az a boltos/tulajdonos emberségén és lehetõségein múlik. (Mondjuk egy gyárilag leforrasztott csomagolású dolgot, vagy hiányos tartozékos dolgot még jóindulattal SE fog senki visszavenni. Vagy ha elszabták, összekoszolták, stb.)
A 3 (munka)nap a garanciális cserére vonatkozik, 3 nap után ugyanis már 15 munkanap lehet a cserehatáridõ ...
Van olyan bolt, ahol ha pár héten belül viszel vissza valamit, akkor értékcsökkentéssel, de visszaveszik.
Az meg a vásárló felelõssége ha nem tudja mit akar venni. A boltok meg nem kölcsönzõk. És gondolom nem egy vásárló akadna ki, ha "Kovács Béla használta 1 hétig" feliratú alkatrészeket adnak el nekik teljes áron.
1 amíg a progi engedi.
2 amíg a hûtés engedi.
3 amég a fajta engedi.
gondoltam ki kéne cseréltetni valami 7900-re 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
ha most visszaviszek valamit, amit januárban vásároltam, levásárolhatom a teljes árát, vagy szaroznak?
Gondolom számítógéped van.
Azon meg nézed mennyi ami kell és egy pótmétert rá vágsz egy 220 as kábelre és állítod.
Ennyi.
Nézd meg a tép oldalán.
Áltban van 1citrom sárga meg 2 fekete meg 1 narancs sárga.2 pozitív 1 negatív .
Gondolkozz.
Innen már kitalálod.
a 4 tûs molex csatoban van 5/12 volt és két föld.sárga a 12, piros az 5v
Ne forgasd ki a szavaim.
Xal rádugok és bakapcsolod a tápot.
semmi más nem kell hozzá...
Megvan az eredeti xp cd kézikönyvek csak azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lássak neki a a régi gépre az xp-t akarom fölraki.
Segíítségeteket azért kérem mert a kéziköny kicsit
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate