Pc tuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gabesz amd64
inkább örülj neki h 128Mb-os!

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Punker
mert annyi? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kastil
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani,hogy az fx5500-as 256mb-os videokarira miért irja azt az EVEREST ,hogy 128mb?

alert
Szerintem a memók nem bírják. Én is besültem már Kingmax és Kingston ramokkal. Ami tényleg tuningra termett az a GEIL és ugyanúgy élettartam garanciás valamint az ára is gyakorlatilag ugyanannyi (33k körül van a 1024-es modul). Ez garantáltan bírja még 950 Mhz-et is és fölötte is. Thx to Ombika az infóért. Viszont itthon nehéz beszerezni. Bár az is elkézeplhetõ, hogy a procival van valami. Sajnos nem vagyok 'pro', ezek jutottak eszembe.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

czky

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

bondi
Sziasztok!

Kellene egy kis segítség:

Olvastam a külföldi fórumokon, hogy a konfigomat simán lehetne stabilan 400-as FSBvel járatni, de képtelen vagyok 330 fölé vinni, sõt tegnap azzal is produkált pár érdekes leállást. Gyakorlatilag 0-ra kapcsolta a gépet minden elõrejelzés nélkül.

A config:

Asus P5W DH Deluxe (legújabb hivatalos biossal)
E6300 Core2 Conroe
2x Kingmax DDR2-800
Thermaltake ház+ TT 420W táp
BFG 8800 GTS

A bios tud gyári tuningokat (max 30%ig), de úgy a memória nem megy szinkronban, amit eleve nem értek.
Abban a pillanatban, hogy manuálisan állítom, hozzáállítja az 1:1-es memória órajelet, de 340 FSB-nél már bootolásnál kiírja, hogy
overclocking or overvoltage failed.
Olvastam fórumokban, hogy mennyi lene az ideális memória, mch és cpu feszültség, de egyszerûen nem hajlandó bebootolni úgy.
Lehet hogy van vmi olyan védelem még a biosban amit ki kellene kapcsolni??
Uezzel a lappal és procival simán nyomják 450 FSBvel is, ezek szerint a cpu vagy a mamória hibás lene?

Ha vkinek hasnló konfigja van húzva, segítsen pls!

Elõre is köszi!

Falconer
Na akkor elarulom.
A siralynak feher a farka a neger meg nem tud repulni.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Ez elég loool volt...

Abban viszont igaz hogy mindkét kártya rég elavult és állóképek megjelenítésén kívül nem sokra alkalmas...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

Falconer
Hat lenyegeben az egyik ati, a masik meg 5200.
Szoval gyenge regi cucc mind a ketto, a 9250 az egy normalis kartyai, az 5200 meg egy kalap szar, nagyon sokat eladtak belole, mert sok hulye vette, mert dzsiiforsz, de egy nagy hulladek az egesz.

Akkor most en kerdezek.
Tudod mi a kulonbseg a neger meg a siraly kozott?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

nandorb
Mi a különbség a ATI 9250es és a Geforce5200 grafikus kártya között?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Falconer
Ha mar fajlokkal dolgozol akkor a videokartya az nem igazan dolgozik, pl konvertalasnal meg ilyenek. Az mind a procira harul.
Ha meg ViVo-s kartyaval akarsz digitalizalni vmi kulso eszkozrol, akkor meg nemtudom. De ajanlott egy kulon hardveres encoder. Szoval akkor meg a videokartya kepminosege csak a DVD visszajatszas kepminoseget befolyasolja, nem magat a video fajlet.
Ha esetleg tevednek akkor javitsatok ki 😊

bazza
Hi! Egy munkára használt gépbe, melyen sor fog kerülni videó vágásra, tömörítésre, digizésre, effektezésre stb, milyen VGA kell? Mennyire szûk keresztmetszet a VGA ilyen szempontból? (Core2, 2giga ram mellé)

Úgyértem elég lenne egy 7600GS/GT vagy inkább 7900-as széria? Esetleg ATI, a szebb kép miatt? Vki tudna vmi okosat mondani? Kössz!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

InfectedMann
megoldódott a túlhúzás. HT -t kellett 5x -rõl 4x -re venni.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Ha kivan kapcsolva akkor nem világít, ha nem fullon megy akkor kék illetve van ott a 5/12 volt ott kék/piros és piros ha fullon megy.

Barney Tech
ÉS mikor kék és mikor piros?
Vagy hogy van ez most?

Amúgy kék meg piros.

5.25"-os bõvítõhelyre építhetõ
Ventilátor szabályzó panel
6 ventilátor szabályzására alkalmas
A LED kijelzõ színváltással érzékelteti a ventilátor sebességét
Csatlakozói:
3 tûs csatlakozó (4 csatorna); max. 7W terhelés csatornánként
2 tûs csatlakozó (2 csatorna); a maximum terhelésnek csak a tápegység szab határt

Barney Tech
Ledek milyen színûek?

Sztem tök jó.
1 szerû és megbizható,és még szép is.(sztem)

InfectedMann
eléggé jól szellõzik 😉

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Mé a te szüleid még nem alszanak hajnal negyed 3-kor??? <#circling><#hawaii>

Barney Tech
Pf.

faszér vagyok fenn én is még ilyenkor minnyá agyoncsapnak a szülõk...

I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!

😊 ez ütött... szerintem elküldöm bash.hura... 😄

Barney Tech
Teljes név:ADSF?D😄S:_FSD_FSfsda

Falconer
Es mocsokban laksz te is mint Johnny? 😄

Barney Tech
Errõl,a cuccról mi a véleményetek?
Volt,vagy van valakinek ilyen vezérlõje?
A ledek az elején milyen színûek?

hopp... akkor bocs...

Barney Tech
Hát ez a vennti szerintem 1fokkal tér el a gyári hûtõtõl,szóval maximum 150-250 mhz tudsz rajta húzni,de ez függ attól is ,hogy a házat mennyira jól szellõzik.

alert
Korrekt. De ez nem neked szólt szerintem 😊 bár lehet valami félrenézek ilyen késõn..

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Barney Tech
Doomistának irtam az õ válaszára .errefel tõled kapok választ. 😄
De sebaj.
"Válasz 'Doomista' üzenetére (#30229)"

nem vagyok console párti... és nem csak gamelek a PC-n... videóvágás... afterwork... képretusálás... 3D tervezés... és mmorpg... programozás... és szülõk finanszírozzák... de mivel jól tanulok így szívesen adják (és mivel édesapa informatikus, mindezt olcsón)

A történet vége... ennyi és kész... 😊

Falconer
Tul sokat adtal neki vszeg.
Fokozatosan csinald.

InfectedMann
Ha túlhúzom a procit akkor mikor újraindul a gép akkor csak feketeség. Ha tolok neki egy reset -et ilyet ír ki:
"Warning! Now System In Safe Mode.
Please re-settiong CPU Frequency in CMOS setup."

Nah mindegy most ilyen késõn nem foglalkozok vele majd reggel frissen 😄

zolo
Húúúbazzeg, te nem vagy normális ha még ezt is húzni akarod.......

http://flickr.com/photos/zolika90/

InfectedMann
Az egy dolog, hogy BIOS -ban kell húzni, de elég csak a procit húzni? nem kell még mást állítgatni?

InfectedMann
GLACIALTECH - Igloo 7220 Light. RPM 2600.

Barney Tech
Milyen hûtõt vettél?
Amugy a biosban kell húzni 😄

InfectedMann
Láma vagyok az ilyenekhez ezért megkérdem, hogy a procit hogyan is kell pontosan húzni? SoftMenu -ben próbáltam huzogatni, de nem nagyon akart sikerálni. Pedig direkt azért vettem nagyobb hûtõt a procira. 2400Mhz -ig szeretném felhúzni.

Barney Tech
400wattos codegen????
Az szerintem azonnal cseréld és most szépen huzzál vissza mindent, ha nem akarod hogy leégjen a géped.

Barney Tech
Mennyit dolgoztál ezért a gépért,vagy gondolom a szüleid pénzébõl van.
De amugymegy ha játszani akarsz megvárod a PS3,és sokkal jobban kijössz vele.

Falconer
Nekem az athlon XP + 6600GT korszakig volt 300as codegenem. Birt mindent. Lehet csak kifogtam egy jot...

Punker
irodai gépbe talán jó, ott nincs terhelve 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Ez a táp ennyire szar???

Nem ti vagytok az elsõk akik fikázzák...

Így van. Codegen tápot azonnal cseréld!
Itt nézz szét!

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Zetorg
1600mhz? :S
a ramok 1610-en mennek...

már nincs meg a core 2, de 440-es fsb-n ment 3530mhz-et.a cpu-z fesz értékre mindig faszságot ír 😊

a codegen táp óriási hiba.

Codegen 400W P4 PFC - ez a táp...

A tápot azért nézd meg hogy milyen! És tudasd is velünk 😊

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

A VGA core clockot elírtam... az 625...